Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω εχω παραγγειλει απο 19/2 ενα κινητο απο Banggood και ακομα ειμαι στο περιμενε........

Χώρα Προορισμού - Χρόνος Cache : 2016-04-04 23:19

2016-03-13 14:23

SWEDEN, SEND ITEM ABROAD

Χώρα Προέλευσης - Χρόνος Cache : 2016-04-04 23:19

2016-03-20 21:05

Local mail tracking

2016-03-13 14:23

Order departed from sorting hub

2016-03-01 13:47

Order departed on flight from origin

2016-02-27 18:17

Item received for processing

2016-02-27 15:00

Item pre-advice received

αυτό λέω και εγώ. αλλά κάποιος ανέφερε πως το είδε ότι μπήκε Ελλάδα. πως;

απ το tracking του ξένου ταχυδρομείου ή γενικότερα της υπηρεσίας αποστολής. Δείχνει πότε έφτασε η πτήση ελλάδα, κ μετά τέλος

Το οτι ενα δέμα εχει αριθμο παρακολούθησης δεν σημαίνει οτι ειναι και συστημένο

:cool: - εχεις δικιο, απο την αλλη εμενα μου συνεβη το εξης: μου εδιναν εναν αριθμο μιας ταχυδρομικης του Πεκινου δεν θυμαμαι εαν λεγοταν Yewman ή καπως ετσι, ενας πολυψηφιος αριθμος χωρις γραμματα που φυσικα φαινοταν στο site τους μοναχα το ποτε παρεληφθη απο αυτη την εταιρια, την συντομη πορεια του και ποτε εφυγε για την χωρα μας

λεω μεσα μου τωρα μαλιστα αντε βγαλε ακρη αφου δεν βγαινει στα ΕΛΤΑ tracking, περασαν μερικες μερες και να ομως που με το που περασε σε εμας αμεσως απεκτησε tracking number RF...........CN και ετσι βλεπω πως αυριο φτανει συστημενο στα χερια μου (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 30-03-2016 20:24 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 06-04-2016 06:43 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 06-04-2016 09:43 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 06-04-2016 11:43 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 06-04-2016 18:09 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αυτό το "φόρτωση σε μεταφορικό μέσο" πρώτη φορά το βλέπω.

Παιδια να ρωτησω κατι αν ξερεις κανενας.. Θελω να στειλω ενα βιβλιο με το ταχυδρομειο απλο, οχι συστημενο.Αν το στειλω σαν επιστολη μου κοστιζει κοντα στα 3 ευρω, αν το στειλω σαν δεμα μου κοστιζει 1,5 ευρω.

Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ επιστολης κ δεματος, σε θεμα διαστασεων παντα. Το τί χαρακτηριζεται επιστολη το γραφει το ταχυδρομειο, αλλα το τί χαρακτηριζεται σαν δεμα, οχι! Δηλαδη μπορω εγω να παω ενα φακελο στο ταχυδρομειο κ να τους πω " στειλ΄το μου σαν δεμα με 1,50 ευρω αντι για 3ευρω που εχει η επιστολη"?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξέρει κανείς ποιες άλλες μεταφορικές εταιρίες σαν την 4PX συνεργάζονται με τα κιζομάγαζα και αναλαμβάνουν την μεταφορά τον δεμάτων προς το αεροδρόμιο;;

22 Ιανουαριου παρηγγειλα ενα πινελο μακιγιαζ (κοστος <2$) απο AliExpress. Το παρελαβα σημερα μετα απο 72 ημερες (ειχα ηδη ανοιξει dispute αλλά το εκλεισα) και η συσκευασια ηταν ανοιχτη. Δυστυχως δεν το προσεξα στα ΕΛΤΑ αλλιως θα τους το εκανα θεμα. Εγραφε πανω οτι μπηκε Ε.Ε 4/4. Απλα το αναφερω.

Ξέρει κανείς ποιες άλλες μεταφορικές εταιρίες σαν την 4PX συνεργάζονται με τα κιζομάγαζα και αναλαμβάνουν την μεταφορά τον δεμάτων προς το αεροδρόμιο;;

quantium

directlink

Espeedpost

flyt express

και καμιά χιλιάρα ακόμη.

Ποια ειναι η διαφορα μεταξυ επιστολης κ δεματος, σε θεμα διαστασεων παντα. Το τί χαρακτηριζεται επιστολη το γραφει το ταχυδρομειο, αλλα το τί χαρακτηριζεται σαν δεμα, οχι! Δηλαδη μπορω εγω να παω ενα φακελο στο ταχυδρομειο κ να τους πω " στειλ΄το μου σαν δεμα με 1,50 ευρω αντι για 3ευρω που εχει η επιστολη"?

:) - απο θεμα διαστασεων για φακελλο εχουν κατι σαν μετρητη σε γωνιακο σχημα, αν ειναι ο φακελλος βαρυς και "παιζει" το αντικειμενο μεσα ή εξεχουν γωνιες λογικο δεν ειναι να σου πουν να το κανεις δεματακι ? τιθεται και θεμα ασφαλειας οπως θα στριμωχτει

fighting0060.gif

:) - απο θεμα διαστασεων για φακελλο εχουν κατι σαν μετρητη σε γωνιακο σχημα, αν ειναι ο φακελλος βαρυς και "παιζει" το αντικειμενο μεσα ή εξεχουν γωνιες λογικο δεν ειναι να σου πουν να το κανεις δεματακι ? τιθεται και θεμα ασφαλειας οπως θα στριμωχτει

Το περίεργο όμως είναι πως το δέμα το χρεώνουν λιγότερο!!! Αυτό νομίζω ήθελε να επισημάνει ο φίλος..

Kαλησπερα τωρα τελευταια στελουν με βελγικα ταχυδρομεια το θεμα ειναι οτι ενω μου βγαζει οτι εφτασε στην ελλαδα απο 10 μαρτιου δεν εχω παραλαβει κατι παραθετω παρακατω

04.03.2016 03:48

Brucargo

Electronic notification of shipment

05.03.2016 00:01

Brucargo

Item is ready for transport

05.03.2016 13:00

Brucargo

Arrival at international place of exchange

10.03.2016 09:06

Brucargo

Send item abroad (Export)

10.03.2016 23:15

Brucargo

Import (Item arrived at country of destination) λετε να χαθηκε στο δρομο ? αλλη μια φορα αφοτου εφτασε ελλαδα ηρθε σε 5 μερες τωρα νεκρα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Kαλησπερα τωρα τελευταια στελουν με βελγικα ταχυδρομεια το θεμα ειναι οτι ενω μου βγαζει οτι εφτασε στην ελλαδα απο 10 μαρτιου δεν εχω παραλαβει κατι παραθετω παρακατω

Brucargo

Brucargo

Brucargo

Brucargo

Brucargo

Import (Item arrived at country of destination) λετε να χαθηκε στο δρομο ? αλλη μια φορα αφοτου εφτασε ελλαδα ηρθε σε 5 μερες τωρα νεκρα.αφου μιλησα με evebyinig ελαβα μειλ απο Horst.Li Declaration of Recipient που πρεπει να επιβεβαιωσω σε 10 μερες οτι δεν εχω παραλαβει

Το περίεργο όμως είναι πως το δέμα το χρεώνουν λιγότερο!!! Αυτό νομίζω ήθελε να επισημάνει ο φίλος..

:rolleyes: - τον φακελλο στον παραδιδει ο ταχυδρομος, το δεματακι εστω και μικρο αμα θελει ναι αλλιως σου αφηνει ειδοποιηση να πας εσυ στο ταχυδρομειο αρα μικροτερος κοπος για τον ταχυδρομο, ισως να το κοστολογουν ετσι

fighting0060.gif

Τα ταχυδρομικά τέλη για τα δέματα κατέβηκαν πριν λίγο καιρό με στόχο την βοήθεια του Εσωτερικού εμπορίου.

Το ελάχιστο κόστος ενός δέματος είναι 1,5 ευρώ για 3 κιλά και μετά 0,50 για κάθε επιπλέον κιλό.

Στέλνεις δηλαδή ένα μικρό αντικείμενο με 1,5 ευρώ και με απόδειξη tracking number , ενώ η μικρότερη επιστολή 20 γραμμαρίων στοιχίζει 0,72 +1,90 ευρώ για το συστημένο =2,62

Οι διαφορές είναι ότι η επιστολή παραδίδεται ιδανικά σε 1 ημέρα ενώ το δέμα πάει στο ταχυδρομείο της περιοχής σου μετά από 3 ημέρες .

Edited by Vasileios

Τα ταχυδρομικά τέλη για τα δέματα κατέβηκαν πριν λίγο καιρό με στόχο την βοήθεια του Εσωτερικού εμπορίου.

Το ελάχιστο κόστος ενός δέματος είναι 1,5 ευρώ για 3 κιλά και μετά 0,50 για κάθε επιπλέον κιλό.

Στέλνεις δηλαδή ένα μικρό αντικείμενο με 1,5 ευρώ και με απόδειξη tracking number , ενώ η μικρότερη επιστολή 20 γραμμαρίων στοιχίζει 0,72 +1,90 ευρώ για το συστημένο =2,62

Οι διαφορές είναι ότι το δέμα παραδίδεται ιδανικά σε 1 ημέρα ενώ το δέμα πάει στο ταχυδρομείο της περιοχής σου μετά από 3 ημέρες .

Το θέμα είναι σε αφήνουν να επιλέξεις Ή με το ζόρι αν είναι κάτι ελαφρύ και μικρό σε όγκο το στέλνουν σαν γράμμα;

Το θέμα είναι σε αφήνουν να επιλέξεις Ή με το ζόρι αν είναι κάτι ελαφρύ και μικρό σε όγκο το στέλνουν σαν γράμμα;

Αν είναι ένας φάκελος ανάμεσα σε δέματα είναι πιο πιθανό να παραπέσει και να χαθεί.

Kαλημερατωρα τελευταια στελουν με βελγικα ταχυδρομεια το θεμα ειναι οτι ενω μου βγαζει οτι εφτασε στην ελλαδα απο 10 μαρτιου δεν εχω παραλαβει κατι παραθετω παρακατω

Brucargo

Brucargo

Brucargo

Brucargo

Brucargo

Import (Item arrived at country of destination) λετε να χαθηκε στο δρομο ? αλλη μια φορα αφοτου εφτασε ελλαδα ηρθε σε 5 μερες τωρα νεκρα. λετε να < χαθηκε>...

Παιδια να ρωτησω κατι αν ξερεις κανενας.. Θελω να στειλω ενα βιβλιο με το ταχυδρομειο απλο, οχι συστημενο.Αν το στειλω σαν επιστολη μου κοστιζει κοντα στα 3 ευρω, αν το στειλω σαν δεμα μου κοστιζει 1,5 ευρω.

Τυλίγεις το βιβλίο με bubble wrap ή κάτι αντίστοιχο ή βάζεις μέσα μπόλικο χαρτί για να παχύνει. Αν το κουτί που θα παραδώσεις εν τέλει έχει πάχος πάνω από 3 εκατοστά και αρκετή επιφάνεια για να κολληθεί το δελτίο αποστολής, θα στο πάρουν για δέμα.

Τυλίγεις το βιβλίο με bubble wrap ή κάτι αντίστοιχο ή βάζεις μέσα μπόλικο χαρτί για να παχύνει. Αν το κουτί που θα παραδώσεις εν τέλει έχει πάχος πάνω από 3 εκατοστά και αρκετή επιφάνεια για να κολληθεί το δελτίο αποστολής, θα στο πάρουν για δέμα.

Αυτο θα κανω θα παρω φυσαλλιδες και θα το τυλιξω. Θα το βαλω κ σε ενα μεγαλο φακελο κ λογικα θα το δεχτουν για δεμα.Στο site των ΕΛΤΑ ειδα οτι αν εχεις αποστολη δεματος διχως αντικαταβολη, πρεπει να εκτυπωσεις κ το συνοδευτικο δελτιο δεματος. Αυτο ισχυει ακομα η το εχουν ξεχασει στο site απο παλια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο θα κανω θα παρω φυσαλλιδες και θα το τυλιξω. Θα το βαλω κ σε ενα μεγαλο φακελο κ λογικα θα το δεχτουν για δεμα.Στο site των ΕΛΤΑ ειδα οτι αν εχεις αποστολη δεματος διχως αντικαταβολη, πρεπει να εκτυπωσεις κ το συνοδευτικο δελτιο δεματος. Αυτο ισχυει ακομα η το εχουν ξεχασει στο site απο παλια?

Στο δίνουν και το συμπληρώνεις στο ταχυδρομείο

Οι διαφορές είναι ότι το δέμα παραδίδεται ιδανικά σε 1 ημέρα ενώ το δέμα πάει στο ταχυδρομείο της περιοχής σου μετά από 3 ημέρες .

:) - μηπως η σειρα ειναι φακελλος 1 μερα και δεμα 3 μερες ?

fighting0060.gif

πρακτικά και στις 2 περιπτώσεις ο χρόνος είναι ίδιος, και παίζει στις 3-6 ημέρες.

ευχαριστώ πολύ .Το διόρθωσα.

Προσπαθώ να στείλω ένα δέμα με ενα ρολοι στην Γερμανία και το δέμα δεν φεύγει και βλέπω ότι για δεύτερη φορά φτάνει στο αεροδρόμιο και μετά γυρίζει πίσω, την πρώτη φορά που ήρθε πίσω έγραψα "German" στο χαρτί που έχω στη φωτογραφία αλλά βλέπω ότι έρχεται πάλι πίσω.

Τι μπορεί να συμβαίνει ?

CF000956516GR

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 06-04-2016 11:35 ΠΑΤΡΑΣ 4

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 06-04-2016 13:36 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑΣ 4 06-04-2016 14:10 ΠΑΤΡΑΣ 4

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 06-04-2016 14:31 ΠΑΤΡΑΣ 4

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 06-04-2016 15:36 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 07-04-2016 07:58 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 07-04-2016 22:00 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 07-04-2016 23:57 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 08-04-2016 29: ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑΣ 4 08-04-2016 11:14 ΠΑΤΡΑΣ 4

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 08-04-2016 13:26 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑΣ 4 08-04-2016 14:03 ΠΑΤΡΑΣ 4

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 08-04-2016 14:30 ΠΑΤΡΑΣ 4

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ Κ Δ 08-04-2016 15:26 ΠΑΤΡΑ Κ Δ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ) 10-04-2016 08:59 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΔΕΜΑΤΑ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 12-04-2016 12:28 Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ 12-04-2016 14:28 Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 12-04-2016 16:14 Κ.Δ. ΔΕΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 12-04-2016 18:15 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160412/8a29aaa974c72ff53ce8452a53c007f6.jpg

Sent from my D6603 using Tapatalk

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: