Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχουμε κ λεμε.

Πρωτη κληση στο customer care των ελτα. Μου αναφερουν πως το βλεπουν σε ταχυμεταφορες με απαντηση του στυλ "μα θα επρεπε να παραδοθει τοσες μερες!" Μου δινουν το τηλ των ταχυμεταφορων.

Δευτερη κληση στις ταχυμεταφορες (11120). Μου λεμε περιπου τα ιδια, οτι θα επρεπε να εχει παραδοθει. Μου δινουν το τηλ του καταστηματος στον Πειραια (210 4111146-47, Ρετσινας)

Καλω και εκει, μου λενε πως υπαρχει προβλημα με τη διευθυνση. Κανονισα να το παραλαβω απο εκει.

Καποιος μας δουλευει, ετσι?

καλά γενικά είναι ότι να'ναι τα ελτα, αλλά και εσύ άργησες να επικοινωνήσεις. δέκα μέρες έχουν περάσει, να λες ευχαριστώ που δεν το έστειλαν πίσω στη Γαλλία το δέμα:p

Αυτα τα ΕΛΤΑ ποσο καιρο κανουν κατα μεσο ορο να ανοιξουν εναν σακο με δεμα ωστε να φανει στο σκαναρισμα του track number?

Αυτά με tracking number ανοιγονται γρήγορα τα άλλα χωρίς tn είναι το θέμα

Αυτά με tracking number ανοιγονται γρήγορα τα άλλα χωρίς tn είναι το θέμα

ναι απλα η PostNL γραφει οτι παραδοθηκε στις 25/12 στην Ελλαδα και τα ΕΛΤΑ ακομα...ΦΕΕΕΕΕΕΤΑ

Edited by Sianor

ναι απλα η PostNL γραφει οτι παραδοθηκε στις 25/12 στην Ελλαδα και τα ΕΛΤΑ ακομα...ΦΕΕΕΕΕΕΤΑ

καλά και εσύ ΣΚ μεσολάβησε, μέσα στην βδομάδα λογικά θα το έχεις

Εμένα που έφτασε 26/12 πριν απο λίγο το έδειξαν και στα ΕΛΤΑ.

Εμένα που έφτασε 26/12 πριν απο λίγο το έδειξαν και στα ΕΛΤΑ.

εμενα γραφει το εξης:

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 22-12-2015 23:41 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 23-12-2015 14:20 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλά και εσύ ΣΚ μεσολάβησε, μέσα στην βδομάδα λογικά θα το έχεις

ας ελπισουμε γιατι τα ΕΛΤΑ δεν τα εμπιστευομαι και τρελα απο αποψη χρονου

25.12 λογικά σε 2 με 3 μέρες θα το έχεις. Εγώ έχω δέμα που παραδόθηκε 19.11 στην Ελλάδα και από τότε τίποτα.

εμενα γραφει το εξης:

Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 22-12-2015 23:41 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 23-12-2015 14:20 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

28-12-2015 12:41 The item has been processed in the country of destination GREECE

26-12-2015 10:35 The item has arrived in the country of destination

04-12-2015 20:42 The item is on transport to the country of destination

04-12-2015 05:11 The item is at the PostNL sorting center

03-12-2015 09:00 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL

02-12-2015 07:48 The item is ready for shipment

Ενώ στα ΕΛΤΑ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 04-12-2015 05:11 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-12-2015 10:41 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 28-12-2015 13:41 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 28-12-2015 15:41 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οπότε υπομονή λίγες ημέρες ακόμα μέσα στην εβδομάδα.

ας ελπισουμε γιατι τα ΕΛΤΑ δεν τα εμπιστευομαι και τρελα απο αποψη χρονου

λες και σου έχει δώσει δικαίωμα. κακίες χωρίς λόγο :lol:

28-12-2015 12:41 The item has been processed in the country of destination GREECE

26-12-2015 10:35 The item has arrived in the country of destination

04-12-2015 20:42 The item is on transport to the country of destination

04-12-2015 05:11 The item is at the PostNL sorting center

03-12-2015 09:00 The item is at the handover point from freight carrier to PostNL

02-12-2015 07:48 The item is ready for shipment

Ενώ στα ΕΛΤΑ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 04-12-2015 05:11 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-12-2015 10:41 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 28-12-2015 13:41 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 28-12-2015 15:41 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οπότε υπομονή λίγες ημέρες ακόμα μέσα στην εβδομάδα.

Ας ελπισουμε.. ξερω οτι δεν παιζει τοσο ρολο η μερα με την εννοια οτι μπορει ενα δεμα να ερθει στην Ελλαδα πιο μετα απο ενα αλλο και να σταλει πιο συντομα απο ενα αλλο οποτε ισως ειναι οτι ηρθε 25/12 ισως παιζει ρολο και το μεσο που ηρθε κλπ

Παιδια σε οσους εχει γινει λαθος και είναι GB τσεκάρετε μία στα ελτα το tracking number ,εμενα εφτασε στα ελτα το αντικειμενο μου. :)

:rolleyes: - απο 15/12/2015 μου εστειλαν δεματακι απο Γερμανια, δεν εχω αγχος υπολογιζω γυρω στις 10/1 του 2016 να το παραλαβω.

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

:rolleyes: - απο 15/12/2015 μου εστειλαν δεματακι απο Γερμανια, δεν εχω αγχος υπολογιζω γυρω στις 10/1 του 2016 να το παραλαβω.

Εμενα μου εστειλαν απο Ολλανδια στις 22/12 ( εφτασε οπως γραφουν στις 25/12 ) και εχω αγχος :P

Σήμερα πήρα πακέτο απο αμερικάνικο μαγαζί. Ακριβώς ένα μήνα έκανε να φτάσει (29/11-30/12)

Η προηγούμενη παραγγελία ήρθε στο μισό χρόνο (6/10-22/10)

Ήλπιζα κι εγώ οτι θα φτάσει την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα αλλα δεν έλαβα υπ' όψιν τα ξωτικά των ΕΛΤΑ...

Μια χαρά είσαι και δε χρειάζεται μουρμούρα. Περίοδος εορτών είναι.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μια χαρά είσαι και δε χρειάζεται μουρμούρα. Περίοδος εορτών είναι.

Δεν ήταν μουρμούρα. Κάποιος είχε ρωτήσει παλιότερα πόσο κάνουν τα πακέτα απο ΗΠΑ.

Δεν ήταν μουρμούρα. Κάποιος είχε ρωτήσει παλιότερα πόσο κάνουν τα πακέτα απο ΗΠΑ.

μαλλον για μενα εννοει την μουρμουρα ;)

μαλλον για μενα εννοει την μουρμουρα ;)

Αν ήταν για σένα, θα έβαζε παράθεση ο Σεραφείμ. Τα προσέχει κάτι τέτοια ;)

Είστε ωραίοι και οι δύο. Σωστός ο witchking! Δεν είχα πάντως πρόθεση να κριτικάρω.:)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Καλησπερα παιδες και καλη χρονια να εχουμε. Μου ειπανε απο τα ΕΛΤΑ οτι το δεμα μου ειναι EPG. ξερετε τι ειναι αυτο ακριβως; ειναι ασφαλισμενο και καλα;

Καλησπερα παιδες και καλη χρονια να εχουμε. Μου ειπανε απο τα ΕΛΤΑ οτι το δεμα μου ειναι EPG. ξερετε τι ειναι αυτο ακριβως; ειναι ασφαλισμενο και καλα;

Εδω αναγραφει τι ειναι το EPG: http://www.elta.gr/el-gr/ιδιώτες/αλληλογραφίαδέματα/δέματαεξωτερικού.aspx

Ναι το ειδα αλλα αυτο ειναι για το τι συμβαινει σε ενα δεμα απο Ελλαδα προς εξωτερικο, οχι το αντιστροφο απαραιτητα.

Edited by Sianor

Καλη χρονιά καταρχάς!! Λοιπόν περιμένω ένα μήνα ένα απλό δέμα,μπουφανάκι από Αγγλία. Εδώ στα ελτα στα τηλέφωνα με ρώτησαν μόνο αν είναι συστημένο,και όταν τους είπα όχι γιατί τα απλά χάνονται????,μούγκα η υπάλληλος!! Τι γίνεται ρε παιδιά,τα κλέβουν;; αύριο θα πάω απο το ταχυδρομείο,κ η ερώτηση μου είναι τι μπορώ να κανω,αναφορά κλπ..θέλω να πιστεύω ότι εδώ δεν το έχει βουτήξει κάποιος,μικρή πόλη είμαστε..πιο πολύ πιστεύω ότι κανένας άγγλος την έκανε...

Καλη χρονιά καταρχάς!! Λοιπόν περιμένω ένα μήνα ένα απλό δέμα,μπουφανάκι από Αγγλία. Εδώ στα ελτα στα τηλέφωνα με ρώτησαν μόνο αν είναι συστημένο,και όταν τους είπα όχι γιατί τα απλά χάνονται????,μούγκα η υπάλληλος!! Τι γίνεται ρε παιδιά,τα κλέβουν;; αύριο θα πάω απο το ταχυδρομείο,κ η ερώτηση μου είναι τι μπορώ να κανω,αναφορά κλπ..θέλω να πιστεύω ότι εδώ δεν το έχει βουτήξει κάποιος,μικρή πόλη είμαστε..πιο πολύ πιστεύω ότι κανένας άγγλος την έκανε...

Φυσικά, είναι γνωστό οτι οι Άγγλοι είναι λέρες ενώ οι δικοί μας είναι άγιοι άνθρωποι :p

20 μέρες έκανε πακέτο απο την Αγγλία πριν τις γιορτές. Βάλε τις αργίες και τον γενικό χαμό, δεν φαίνεται απίθανο να είναι ακόμα στο δρόμο.