Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

2015-11-28 και 2015-12-04

2 παραγγελίες μου κολλημένες στα ΕΛΤΑ..

από ότι φαίνεται οι είτε έχουν πολύ όγκο δουλειάς ή η διακοπές ξεκίνησαν νωρίτερα!

καμία από τις 2 όμως δεν φαίνεται στο elta track n trace. τις βλέπω από το 17track. είναι φυσιολογικό?

Ναι θα εμφανιστούν όταν σκαναριστούν στο ΚΔ αεροδρομίου

Πόσο χρειάζεται ενα γράμμα (Χριστουγεννιάτικη Καρτα) για να φτάσει στις ΗΠΑ? Προλαβαίνω μεχρι τα Χριστούγεννα? :P

Θεορώ πως ναι , το αντίστροφο θα ήταν πρόβλημα δηλ. Να σου στείλουν από έξω κάρτα!

το δικο μου δεμα φαινοταν στο 17track ότι έφτασε ελλάδα 1-12-2015 - πριν απο λιγο φανηκε στο site των ελτα !

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 21-11-2015 16:26 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-12-2015 09:43 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 11-12-2015 12:43 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 11-12-2015 14:43 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εμενα απο 27/11 και απο 1/12 μου δειχνει οτι ειναι Ελλαδα και ακομα δεν τα δειχνει στο σαιτ των ελτα.Σε ποιο σαιτ το κοιτας;Στο κλασσικο των ελτα και στο αλλο elta-courier;

Εμενα απο 27/11 και απο 1/12 μου δειχνει οτι ειναι Ελλαδα και ακομα δεν τα δειχνει στο σαιτ των ελτα.Σε ποιο σαιτ το κοιτας;Στο κλασσικο των ελτα και στο αλλο elta-courier;

μου το εμφανιζει και στα 2

λογω προτεραιοτητας της παραγγελιας μου πρεπει να παρω το δεμα σου (απο 15/11 η παραγγελια μου) :p οπως να ναι τα ανοιγουν μου φαινονται.επαγγελματισμος και συνεπεια τα ελτα.

Μόλις σήμερα στο 17 track μου γράφει ότι το δέμα μου (bpost) είναι Ελλάδα και τις επόμενες μέρες θα παραδοθεί... Στα ΕΛΤΑ γράφει ότι δεν υπάρχει τέτοια καταχώρηση! Αντε γειά!

Μόλις σήμερα στο 17 track μου γράφει ότι το δέμα μου (bpost) είναι Ελλάδα και τις επόμενες μέρες θα παραδοθεί... Στα ΕΛΤΑ γράφει ότι δεν υπάρχει τέτοια καταχώρηση! Αντε γειά!

Τα ΕΛΤΑ δεν μπορούν να είναι συνδεμένα με κάθε tracking του πλανήτη. Είναι μέλος της Universal Postal Union (UPU) και ακολουθεί τους κανόνες της.

Η Bpost, αν και είναι επίσης μέλος, χρησιμοποιεί όπως και άλλες εταιρίες αριθμούς αποστολής μη-σύμφωνους με το διεθνές πρότυπο (κυρίως για εσωτερική χρήση)

Απλά υπάρχει ενημέρωση από το εξωτερικό και δεν υπάρχει από Ελλάδα; το σκαναρισμα ποιος το έκανε και πήρε ενημέρωση το 17track? ελπίζω τουλάχιστον να το παραλάβω σύντομα

Ισως οπως τα πακετα της DHL απο Γερμανια ... μολις μπαινουν Ελλαδα αλλαζει το track ID.Μονο με τηλεφωνο στα ΕΛΤΑ θα το μαθεις (θα δωσεις το αρχικο ID απο το Βελγιο λογικα.)

:cool: - εχω διαπιστωσει πως αυτο των Elta Courier ενημερωνεται γρηγοροτερα ενω εχει τυχει να μου δινει πληροφορηση ενω αυτο των Elta.gr δεν το αναγνωριζε καν (!)

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Μπορεί να βοηθήσει κάποιος με την αποστολή BLVS1376360000164989;

http://www.17track.net/el/track?nums=BLVS1376360000164989

Φαίνεται ότι έφτασε στην Ελλάδα το ΣΑ

Το εχω δει και εγώ, τα ελτα όμως στο τηλ. Λένε ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράμα, ότι δεν είναι καν συστημένο. Δεν ξέρω πως να το αναζητήσω πλέον

Ότι δεν χρησιμοποιεί το tracking code format της upu δεν διακινείται σαν συστημένο. Οπότε σωστά σου απάντησαν.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Άρα δεν μπορώ πλέον να αναζητήσω το πακέτο, σωστά; όπως και να μην περιμένω διανομή σαν συστημένο; απλά θα το πετάξει ο ταχυδρόμος σπίτι;

Εμένα που το πακέτο μου είναι αεροδρόμιο από 27/11 πήρα τηλ στα ελτα την Παρασκευή κι αφού δεν μπορούσε να μου απαντήσει η κοπέλα, μου έδωσε την προϊσταμένη κι αυτή μου είπε να περιμένουμε και το Σ/κ που θα δουλέψουν ενισχυμένες βάρδιες κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι να την ξαναπάρω τη Δευτέρα. Σήμερα την έπαιρνα αλλά δεν το σήκωνε. Πάντως μου είπε ότι απ' όσο ήξερε τα πακέτα που ήταν στο αεροδρόμιο μέχρι τις 27/11 έχουν φύγει. Έχουν χάσει το μπούσουλα...

Μπήκε και άλλο δέμα, κέντρο διαλογής Αττικής. Με άφηξη 01/12 στο αεροδρόμιο Αθηνών. Υπομονή παιδιά κάτι γίνεται!!!

Εμένα που το πακέτο μου είναι αεροδρόμιο από 27/11 πήρα τηλ στα ελτα την Παρασκευή κι αφού δεν μπορούσε να μου απαντήσει η κοπέλα, μου έδωσε την προϊσταμένη κι αυτή μου είπε να περιμένουμε και το Σ/κ που θα δουλέψουν ενισχυμένες βάρδιες κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι να την ξαναπάρω τη Δευτέρα. Σήμερα την έπαιρνα αλλά δεν το σήκωνε. Πάντως μου είπε ότι απ' όσο ήξερε τα πακέτα που ήταν στο αεροδρόμιο μέχρι τις 27/11 έχουν φύγει. Έχουν χάσει το μπούσουλα...

Για το δικο μου που στη Singapore post δείχνει οτι απο 17-11 είναι Ελλάδα και κααααπου περιμένει να σκαναριστει, μέχρι κι εκείνη απόρησε και μου είπε οτι έπρεπε να έχει ερθει, οτι τώρα παραδίδουν αυτά που μπήκαν ως τέλος του μήνα.

Μου είπε να περιμένω αυτές τις μέρες και οι επιλογές είναι:

1. Αντίστροφη αναζήτηση απο μένα-ελτα, αλλά είπε με μικρές πιθανότητες επιτυχίας...γιατί άραγε; δεν μου έδωσε να καταλάβω.

2. Αναζήτηση απο αποστολεα-Singapore post, έτσι είπε υπαρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες.

Σε κάθε περιπτωση...φεεεεεταααα

Edited by Mythozz
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)

Δέμα από κίνα με Singapore Post

Στο 17track.net και το sing-post.com αυτή τη στιγμή δείχνουν ακόμα Arrival at Destination Post

2015-12-01 11:07 Arrival at Destination Post (Country: GR)

Τελικά σήμερα από elta.gr και elta-courier.gr

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 14-12-2015 09:31 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 14-12-2015 12:31 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 14-12-2015 14:31 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Επιτέλους :)

Αυτο ειναι το πιο σπαστικο ρε φιλε να ερχονται των αλλων που ηρθαν πιο μετα απο τα δικα μας .

:worry: - 11 του μηνος εφθασε σε μας και ως σημερα 14 ειναι μη σκαναρισμενο, καπου το εχουν παρκαρει και να δουμε ποτε θα βγει για διανομη

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif