Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι αλλα την ζημια του την εκανε ο κουριερ.

κακια στιγμη? αφελης,απροσεχτος στην δουλεια του?

ολοι πληρωνουμε τα λαθη μας,γιατι οχι και αυτος?

Κακια στιγμη, καλη στιγμη, αν θελεις τετοιου ειδους προστασια να πληρωνεις ασφαλεια δεματος, ο κουριερ οχι δεν φταιει, δλδ αν τον χτυπουσε αυτοκινητο και το δεμα πεταγοταν μακρια και το κινητο γινοταν βιδες? φταιει ο κουριερ? τι θα ελεγες? θα ζητουσες αποζημιωση απο την ασφαλιστικη του αυτοκινητου? ελα ρε φιλε, σκεψου λιγο ανθρωπινα, του ειπε θα του πληρωσει την ζημια αυτο σημαινει πως ειναι καλο παιδι και αναγνωριζει οτι εκανε λαθος. Σκεψου οτι δουλευει για 500-600 ευρω οπως ολοι μας και παλι ομως λεει πειτε μου το κοστος να το πληρωσω, μην τον κρεμασουμε τωρα, εαν το παει βαση νομου δεν οφειλει τιποτα.
With great power, comes great responsibility...

Ειναι αυτοματα ασφαλισμενο 100 ευρω,με ποια εταιρεια ειναι?

''Κάθε αποστολή που εμπίπτει στους Γενικούς Όρους Παροχής Υπηρεσιών και διεκπεραιώνεται από την εταιρεία εντός Ελλάδος, είναι ασφαλισμένη* για απώλεια ή καταστροφή αντικειμένου μέχρι του ποσού των 50,00 € αν πρόκειται για έγγραφα και μέχρι του ποσού των 100,00 € αν πρόκειται για δέματα. Επιπλέον υπάρχει και η δυνατότητα ασφάλισης μέσω της υπηρεσίας "δηλωμένης αξίας". * Τα χρηματικά ποσά που αναφέρονται δίδονται ως αποζημίωση μόνο σε περιπτώσεις αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της εταιρείας και όχι πχ σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, απεργιών κλπ''

Αναλογα την εταιρεια,εβαλα τα elta courier μιας και μιλαμε για Ελτα γενικα

Edited by XronisRR

Όλα έχουν ελάχιστη ασφάλιση, η οποία για συστημένα είναι αν θυμάμαι καλά 50€

Όλα έχουν ελάχιστη ασφάλιση, η οποία για συστημένα είναι αν θυμάμαι καλά 50€

OK ζητω συγνωμη, αρα παιρνεις 50 ευρω και ολα καλα?

Κακια στιγμη, καλη στιγμη, αν θελεις τετοιου ειδους προστασια να πληρωνεις ασφαλεια δεματος, ο κουριερ οχι δεν φταιει, δλδ αν τον χτυπουσε αυτοκινητο και το δεμα πεταγοταν μακρια και το κινητο γινοταν βιδες? φταιει ο κουριερ? τι θα ελεγες? θα ζητουσες αποζημιωση απο την ασφαλιστικη του αυτοκινητου? ελα ρε φιλε, σκεψου λιγο ανθρωπινα, του ειπε θα του πληρωσει την ζημια αυτο σημαινει πως ειναι καλο παιδι και αναγνωριζει οτι εκανε λαθος. Σκεψου οτι δουλευει για 500-600 ευρω οπως ολοι μας και παλι ομως λεει πειτε μου το κοστος να το πληρωσω, μην τον κρεμασουμε τωρα, εαν το παει βαση νομου δεν οφειλει τιποτα.

το πηγες πολυ μακρια .

δεν λεμε να σκοτωθει ενας ανθρωπος για να δικαιολογηθει η καταστροφη ενος πακετου.

αλλα οχι και να λες πως δεν φταιει ο μεταφορεας οταν ο ιδιος του κανει ζημια.

σαν να μου λες, εισαι εσυ κουριερ κοιτας ενα δεμα,εχει ασφαλεια? οχι,ε θα το κανω κουδουνιστρα μεχρι να το παραδωσω σιγα μην το προσεξω.και τι με ενδιαφερει.δεν φτανει που παιρνω μονο 500 ευρω ,σιγα μην του δωσω και σημασια του πακετου.(δηλαδη εαν πληρωνονταν παρα πανω θα ηταν ποιο υπευθυνος??? )

οσο το οτι δουλευει για 500-600 ευρω,σκεψου και καποιους που δεν δουλευουν,που δεν εχουν σπιτι και αυτους που αυτοκτονουν σκεψου και καποιους αλλους που μενουν σε χωρια και ειναι σε ακομη χειροτερη κατασταση.

πραγματικα αυτο ,δυσκολοι καιροι κριμα ολοι για ενα μεροκαματο ειναι,ενταξει,αν ειναι ετσι να τα κανουμε κουλουβαχατα ολα γιατι ειναι δυσκολοι καιροι και κριμα να χασει καποιος την δουλεια του,αλλα αυτος που πληρωνει δεν ειναι κριμα.

ημαρτον ρε παιδια,πουερτο ρικο ονειρευεστε?

το εκανε επιτηδες γιατι δεν ειναι υπευθυνος στην δουλεια του? να πληρωσει!

κακια στιγμη,δεν προσεξε,την αλλη φορα να προσεχει παραπανω για να μην πληρωνει σπασμενα !

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

το πηγες πολυ μακρια .

δεν λεμε να σκοτωθει ενας ανθρωπος για να δικαιολογηθει η καταστροφη ενος πακετου.

αλλα οχι και να λες πως δεν φταιει ο μεταφορεας οταν ο ιδιος του κανει ζημια.

σαν να μου λες, εισαι εσυ κουριερ κοιτας ενα δεμα,εχει ασφαλεια? οχι,ε θα το κανω κουδουνιστρα μεχρι να το παραδωσω σιγα μην το προσεξω.και τι με ενδιαφερει.δεν φτανει που παιρνω μονο 500 ευρω ,σιγα μην του δωσω και σημασια του πακετου.(δηλαδη εαν πληρωνονταν παρα πανω θα ηταν ποιο υπευθυνος??? )

οσο το οτι δουλευει για 500-600 ευρω,σκεψου και καποιους που δεν δουλευουν,που δεν εχουν σπιτι και αυτους που αυτοκτονουν σκεψου και καποιους αλλους που μενουν σε χωρια και ειναι σε ακομη χειροτερη κατασταση.

πραγματικα αυτο ,δυσκολοι καιροι κριμα ολοι για ενα μεροκαματο ειναι,ενταξει,αν ειναι ετσι να τα κανουμε κουλουβαχατα ολα γιατι ειναι δυσκολοι καιροι και κριμα να χασει καποιος την δουλεια του,αλλα αυτος που πληρωνει δεν ειναι κριμα.

ημαρτον ρε παιδια,πουερτο ρικο ονειρευεστε?

το εκανε επιτηδες γιατι δεν ειναι υπευθυνος στην δουλεια του? να πληρωσει!

κακια στιγμη,δεν προσεξε,την αλλη φορα να προσεχει παραπανω για να μην πληρωνει σπασμενα !

καλα εσυ κ αν το πηγες μακρια...πουερτο ρικο εφτασες!!!!! φιλε μαλλον δεν εχεις εργαστει ως μεταφορεας με μηχανη, επειτα το παιδι του ειπε να πληρωσει την επισκευη αρα αναγνωριζει το λαθος του, στο κατω κατω δεν εχει καμια υποχρεωση να κανει αντικατασταση με νεα συσκευη, τι ειναι ασφαλιστικη εταιρεια ο μεταφορεας? Η κακια στιγμη προσεξε μην τυχει σ εσενα και σου ζητανε να πληρωσεις, ελπιζω να μην σου δειξουν καμια ανοχη και να θυμηθεις την συζητηση μας. Για εμενα ο μεταφορεας δεν το εκανε κουδουνιστρα το δεμα, τοσο μακακας ειναι? και παλι ανγνωριζει το λαθος του και παιρνει την ευθυνη της επισκευης, πολυ σωστος δηλαδη, αν ηταν κανα αλλο "μαγκακι" θα του ελεγε : ετσι ηρθε, και αντε βγαλε ακρη.

καλα εσυ κ αν το πηγες μακρια...πουερτο ρικο εφτασες!!!!! φιλε μαλλον δεν εχεις εργαστει ως μεταφορεας με μηχανη, επειτα το παιδι του ειπε να πληρωσει την επισκευη αρα αναγνωριζει το λαθος του, στο κατω κατω δεν εχει καμια υποχρεωση να κανει αντικατασταση με νεα συσκευη, τι ειναι ασφαλιστικη εταιρεια ο μεταφορεας? Η κακια στιγμη προσεξε μην τυχει σ εσενα και σου ζητανε να πληρωσεις, ελπιζω να μην σου δειξουν καμια ανοχη και να θυμηθεις την συζητηση μας. Για εμενα ο μεταφορεας δεν το εκανε κουδουνιστρα το δεμα, τοσο μακακας ειναι? και παλι ανγνωριζει το λαθος του και παιρνει την ευθυνη της επισκευης, πολυ σωστος δηλαδη, αν ηταν κανα αλλο "μαγκακι" θα του ελεγε : ετσι ηρθε, και αντε βγαλε ακρη.

η κακια στιγμη ειτε σε εμενα ειτε σε εσενα ειτε στον γειτονα αν ερθει,οταν ερθει,αναλαμβανεις της ευθυνες σου.

δεν ειναι καταρα... κακια στιγμη ειναι . δεν θα κλαψεις...θα το αντιμετωπισεις...

οσο για το αν επεφτε σε κανα << μαγκακι >>,ολα τα μαγκακια εχουν τον μαστορα τους...και οσα δεν τον εχουν βρει,θα τον βρουν μπροστα τους,εκει που δεν θα τους περνει...

τελος παντως,εσυ τους υποστηριζεις γιατι εισαι,ησουν της δουλειας προφανως.

και εγω τους θαβω ( εννοειται πως οχι ολους,μην τρελαθουμε) λογο κακης εμπειριας συγκεκριμενης εταιρειας ,γιατι υπηρχε ενα << μαγκακι>> που βρηκε ομως τον μαστορα του.

τελος της ιστοριας,υπνο τωρα.

ευχαριστουμε το υπολοιπο νημα που μας παρακολουθησε και για την υπομονη του ( το ποπκορν θα πηγε συννεφο :lol: )

αυριο παλι μαζι , στα Ελτα μας :rolleyes:

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Fireblade Εσύ στην θέση μου θα ήσουν ευχαριστημένος;πια διαδικασία θα ακολουθουσες;αν σου έλεγε ότι δεν είναι ασφαλισμενο και πάρτο όπως είναι.

Fireblade Εσύ στην θέση μου θα ήσουν ευχαριστημένος;πια διαδικασία θα ακολουθουσες;αν σου έλεγε ότι δεν είναι ασφαλισμενο και πάρτο όπως είναι.

οχι φιλε, δεν θα ημουν και καταλαβαινω τον πονο σου γτ εχω χασει δεματα, μου εχουν σπασει κινητα μεσα στα δεματα αλλα εχω δουλεψει και ως ταχυμεταφορεας και με μηχανη αλλα και με αυτοκινητο. Εφοσον σου λεει οτι θα σου πληρωσει την επισκευη, παρε τα χρηματα της επισκευης, αγορασε τα ανταλακτικα και φτιαξτο. Αν το πας διαφορετικα εχεις δυο πιθανοτητες ,συμφωνα με αυτα που πιστευω εγω ετσι, ειτε θα στο πληρωσουν ολο το ποσο και θα παρεις νεο, ειτε θα παρεις το 50αρικο. Ρισκαρεις?

Μα και τώρα ρισκάρω στο αν τελικά το πληρώσει.ως πλυστης αυτοκινήτων Έχω κάνει και Εγώ ζημιές.Δεν ήρθε όμως κανένας να μου πει φιλαράκι ξέρω ότι δουλεύεις μεροκάματο μην μου πληρώσεις τίποτα.Τι θα γίνει στο τέλος ο χρόνος θα δείξει.περιμένω και θα ενημερώσω σχετικα

καλημερα. φιλοι μια ερωτηση να κανω.Εχω κανει παραγγελια απο 7/8 απο warehoouse UK. Ειναι λογικο να μην εχει ερθει ακομα?

Σε 2-3 βδομάδες θα έπρεπε να είχε έρθει.

Ή δεν στάλθηκε από Αγγλία ή χάθηκε.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Σε 2-3 βδομάδες θα έπρεπε να είχε έρθει.

Ή δεν στάλθηκε από Αγγλία ή χάθηκε.

Απο το track number ειδα οτι εφυγε απο Αγγλια στις 7/8 και μεχρι τις 14/8 πηγαινοερχοταν Βελγιο Ολλανδια. Απο τις 14/8 σταματημενο στην Ολλανδια με ενδειξη in transit. To gearbest απο 2-5 εργασιμες που μου ειχε πει τωρα μου λεει να περιμενω 60 μερες. Να κανω dispute στο paypal? Δεν ξερω τι να κανω, δεν μου εχει ξαναγινει τετοιο πραγμα,

Θελω να στείλω μερικές φωτογραφίες (ένας λεπτός φάκελος δλδ) στη Λαμία από Θεσσαλονίκη.

Υπάρχει κάτι σαν business express για παράδοση την επόμενη μέρα; Και πόσο κοστίζει;

καλημερα. φιλοι μια ερωτηση να κανω.Εχω κανει παραγγελια απο 7/8 απο warehoouse UK. Ειναι λογικο να μην εχει ερθει ακομα?

δωσε tracking number.

Σε ευχαριστώ πολύ!:D

Αν και τα έχω βρει με τον ταχυδρόμο μου και μου φέρνει τα δέματα μια χαρά. Εχθές, μου ήρθε μήνυμα για ένα δέμα με βιβλία που περίμενα από ΕΛΤΑ και να πάω να το παραλάβω από το κατάστημά τους. Μήπως είναι σε άδεια μάλλον το παλικάρι. Η απορία μου είναι πως τα δέματα δεν τα πηγαίνουν;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω με EMS λενε 1-3 εργασιμες, πκηρωθηκε το ποσο για Express Mail, εχει φυγει απο Australia στις 5/9 και εχουμε 11/9... ακομα σε transit ειναι το δεμα μου, δηλαδη ποσο πια να περιμενω? Ειναι λογικη η καθηστερηση?

Αν και τα έχω βρει με τον ταχυδρόμο μου και μου φέρνει τα δέματα μια χαρά. Εχθές, μου ήρθε μήνυμα για ένα δέμα με βιβλία που περίμενα από ΕΛΤΑ και να πάω να το παραλάβω από το κατάστημά τους. Μήπως είναι σε άδεια μάλλον το παλικάρι. Η απορία μου είναι πως τα δέματα δεν τα πηγαίνουν;

Τα δέματα άνω των 2 κιλών (λέει ο κανονισμός) ή τα πολύ ογκώδη, ειδοποιούνται απ' τον ταχυδρόμο! Εκτός και αν όντως σε ξέρει ο ταχυδρόμος και σε εξυπηρετεί και σε μεγαλυτερα δέματα! Εκτός κι αν το αντικείμενο σταλεί σαν δέμα (έχει δηλαδη barcode) τότε έρχεται στον ταχυδρόμο μόνο η ειδοποίηση του δέματος και αναγκαστικά σου φέρνει μόνο αυτή.

Αυτά ισχύουν στην αστική διανομή. Στα χωριά (αγροτική διανομή) οι ταχυδρόμοι κουβαλούν και μεγαλύτερα δέματα.

Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω με EMS λενε 1-3 εργασιμες, πκηρωθηκε το ποσο για Express Mail, εχει φυγει απο Australia στις 5/9 και εχουμε 11/9... ακομα σε transit ειναι το δεμα μου, δηλαδη ποσο πια να περιμενω? Ειναι λογικη η καθηστερηση?

ems - αυστραλια - μη κοινοτικη συναλλαγη, με ems κανει οσο κανει να ερθει με απλο ταχυδρομειο, ετοιμασου και για τελωνειο. Γιατι επελεξες ems?

Τα δέματα άνω των 2 κιλών (λέει ο κανονισμός) ή τα πολύ ογκώδη, ειδοποιούνται απ' τον ταχυδρόμο! Εκτός και αν όντως σε ξέρει ο ταχυδρόμος και σε εξυπηρετεί και σε μεγαλυτερα δέματα! Εκτός κι αν το αντικείμενο σταλεί σαν δέμα (έχει δηλαδη barcode) τότε έρχεται στον ταχυδρόμο μόνο η ειδοποίηση του δέματος και αναγκαστικά σου φέρνει μόνο αυτή.

Αυτά ισχύουν στην αστική διανομή. Στα χωριά (αγροτική διανομή) οι ταχυδρόμοι κουβαλούν και μεγαλύτερα δέματα.

Δεν ήρθε πάντως ειδοποίηση. Μόνο μήνυμα στο κινητό. 2 βιβλία είχε μέσα κι όχι "χοντρά". Τέσπα, τουλάχιστον βολεύει που είναι ανοικτά και Σάββατο, πήγα και είχε 1 πελάτη μέσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ήρθε πάντως ειδοποίηση. Μόνο μήνυμα στο κινητό. 2 βιβλία είχε μέσα κι όχι "χοντρά". Τέσπα, τουλάχιστον βολεύει που είναι ανοικτά και Σάββατο, πήγα και είχε 1 πελάτη μέσα.

παιδια διαβασα καλα? σαββατο ανοιχτα? μιλαμε για τα ΕΛΤΑ ή εχω χασει επισοδεια?

παιδια διαβασα καλα? σαββατο ανοιχτα? μιλαμε για τα ΕΛΤΑ ή εχω χασει επισοδεια?

Ναι ναι. Και τις καθημερινές συνεχόμενα μέχρι τις 20:00!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ναι. Και τις καθημερινές συνεχόμενα μέχρι τις 20:00!

πλακα μου κανεις ετσι? ελτα σαββατο ανοιχτα?