Jump to content

ΕΛ.ΤΑ. Αποστολές, καθυστερήσεις, παράπονα

vpdank
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εφόσον δεν παρέλαβες, ανοίγεις dispute

απο τους τρακερ με το νουμερο μπορω να βρω την αντιθετι διαδρομη? ποτε φτανει ξανα πισω δλδ

καλησπερα και απο εμενα..

οτι εχω παραγγείλει εχει ερθει στον προβλεπόμενο χρονο χωρίς κανενα πρόβλημα

για τις τελευταίες καθηστερισεις εχω διαβασει δεξια και αριστερά οτι ειναι και λιγο πόλεμος εταιρικος μιας και κανουν μεγαλη ζημια στα επώνυμα

τωρα στο προβλημα μου!!:p

παράγγειλα δυο τηλεφωνα

μου εδωσαν δυο κοδικους αναφορας και ολα καλα..

σε 20 μερες έφτασαν ελλαδα ΑΛΛΑ!! το ενα το πηρα κανονικα και το αλλο αντι να ερθει στο υποκατάστημα των ελτα της γειτονιας μου πηγε σε ενα αλλο και τρεις μερες μετα το έστειλαν πισω στον αποστολεα. πως εγινε αυτο και ποιος να εκανε την πατατα???

το θεμα ειναι απο εδω και περα τι κανω?????

υπαρχει περηπτωση να το στειλουν παλι στο καταστημα της γειτονιας μου η το ξεχναω

δεμα μου γυριζει πισω στον πωλητη και δεν ξερω ποσο θα κανει αυτη η διαδρομη. μετα απο dispute στο paypal μου λεει οτι θα κανει refound αφου λαβει τι δεμα πισω.. να προχωρησω σε claim?

Ειμαι στην φαση που εφυγε απο το αεροδρομιο του chicago (express international usps)

ποτε θα ειναι ελλαδα?November 17, 2013 , 7:17 pm

Processed Through Sort Facility

ISC CHICAGO IL (USPS)

Περιμενω ενα δεμα απο china.εσταλη μεσω singpost.στο tracking λεει despatched to overseas country code gr.στο ελτα tracking λεει κλεισιμο απο ips.ολα αυτα στις 11 του μηνος.ποτε να υπολογιζω περιπου?

Έχω στείλει ένα δεματάκι συστημένο στην Αυστραλία στις 11 του μηνός και απο τότε καμιά μεταβολή στο εντοπισμό των ΕΛΤΑ, υπάρχει άλλος τρόπος να δω που είναι το δέμα;

Έχω στείλει ένα δεματάκι συστημένο στην Αυστραλία στις 11 του μηνός και απο τότε καμιά μεταβολή στο εντοπισμό των ΕΛΤΑ, υπάρχει άλλος τρόπος να δω που είναι το δέμα;

θα το δεις στο tracking του ταχυδρομίου αυστραλίας

Περιμενω ενα δεμα απο china.εσταλη μεσω singpost.στο tracking λεει despatched to overseas country code gr.στο ελτα tracking λεει κλεισιμο απο ips.ολα αυτα στις 11 του μηνος.ποτε να υπολογιζω περιπου?

δεμα μου γυριζει πισω στον πωλητη και δεν ξερω ποσο θα κανει αυτη η διαδρομη. μετα απο dispute στο paypal μου λεει οτι θα κανει refound αφου λαβει τι δεμα πισω.. να προχωρησω σε claim?

για κίνα, 10-15 μέρες θα κάνει να φτάσει. αν λήγει το dispute κάνεις claim και δίνεις το tracking επιστροφής

υπαρχει περηπτωση να το στειλουν παλι στο καταστημα της γειτονιας μου η το ξεχναω

όχι

απο τους τρακερ με το νουμερο μπορω να βρω την αντιθετι διαδρομη? ποτε φτανει ξανα πισω δλδ
θα το δεις στο tracking του ταχυδρομίου κίνας

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 20-11-2013 17:00 ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 20-11-2013 14:09 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 16-11-2013 13:28 IPS

φακελος απο αμερικη δηλωμενος 800δολλαρια με express δεν μου περασε καν απο τελωνειο!

επρεπε να μου πει εισαγωγη στο τελωνειο και δεν μου το εγραψε καν και εγινε απευθειας κλεισιμο!

ευχαριστω!

Αγορά κινητού 3/9/2013 και το tracking μου βγάζει συνέχεια αυτό. Τι γίνεται ? Το ξεχνάω το κινητό?

[China] Country/Area Postal Records

2013-09-10 08:56 Collection, Location:沌口小区 43005800

2013-09-10 15:56 Opening, Location:武汉国际 43032100

2013-09-10 18:36 Dispatching, Location:武汉国际 43032100

2013-09-14 12:16 Departure from outward office of exchange, Location:北京国际 10010200

2013-09-15 04:45 NULL, Location:PEK PEK

[Greece] Country/Area Postal Records

Wait time:0 Seconds

Ναι. Παραγγειλαμε ακριβως την ιδια ημερομηνια και εχουμε ακριβως το ιδιο status. Το κινητο δεν θα σου ερθει, αν αγορασες με Paypal ξεχασε το το refund (περασαν οι 45 μερες). Ζητα refund απο το καταστημα πλεον.

3 πακέτα από Κίνα, 2 συστημενα και ένα απλό ήρθανε σήμερα.

2,5 βδομάδες τα συστημενα, 3 το απλό

Μια χαρά.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

δέμα γύρισε στον αποστολέα και προχώρησα σε claim

το δέμα έφτασε στον αποστολέα και δεχετε να μου κάνει refund αν κλείσω το claim

η αν κανω partial refund(???) τι ειναι αυτο παλι?

τι να κανω ρε παιδια?

Μήπως γνωρίζει κάποιος τι γίνεται στην περίπτωση απώλειας συστημένου από Γερμανία προς Ελλάδα? Στάλθηκε στις 13/11, το deutsche post από πληροφορίες λέει μόνο ότι στάλθηκε, και τα ελτά δεν έχουν καταχώρηση για το tracking code.

Παιδες καλησπερα, εχουμε ιδεα ποσο περιπου κανει να ερθει ενα δεμα μεσω SingPost?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παιδες καλησπερα, εχουμε ιδεα ποσο περιπου κανει να ερθει ενα δεμα μεσω SingPost?

Απο τις 7 του μηνα και ακομα περιμενω απο singpost

Διορθωνω.σημερα αλλαξε η κατασταση στο tracking σε ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Edited by diver86

Απο τις 7 του μηνα και ακομα περιμενω απο singpost

Εγω περιμενα δυο κινητα ενα απο τις 3/11 (παρελαβα πριν 8 ημερες) και ενα απο τις 4/11 που ακομη ειμαστε στο κλεισιμο IPS :mad:

2013-11-19 11:48, Item delivered, Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11

2013-11-18 12:06, Item arr ΑΘΗΝΑΣ 11 (ΠΑΤΗΣΙΑ) - ΕΛΤΑ, ΑΘΗΝΑΣ 11 (ΠΑΤΗΣΙΑ) - ΕΛΤΑ

2013-11-18 11:01, Item in conta Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11, Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11

2013-11-18 10:56, Item in conta Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11, Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11

2013-11-18 08:50, Item to be delivered, Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11

2013-11-18 06:56, Item arr Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11, Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11

2013-11-18 06:42, Item arr Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11, Κ.Μ.Δ. ΑΘΗΝΑΣ 11

2013-11-18 04:55, Item in conta ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2013-11-16 17:36, Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

2013-11-16 09:47, Receive Item At Office Of Exchange, IPS

2013-11-04 18:40, Receive Item From Customer, IPS

Αυτό τι σημαίνει; Ειδοποίηση στο σπίτι δεν ήρθε (ούτε και το αντικείμενο)

Ότι σε περιμένει στο ταχυδρομείο από 19/11

Ευχαριστώ...

Αν και περίεργο γιατί πέρασε ο ταχυδρόμος έφερε λογαριασμούς αλλά δεν άφησε κάποια ειδοποίηση.. Θα πάω την Δευτέρα να ρωτήσω...

Εγω περιμενα δυο κινητα ενα απο τις 3/11 (παρελαβα πριν 8 ημερες) και ενα απο τις 4/11 που ακομη ειμαστε στο κλεισιμο IPS :mad:

και εγω ιδια φαση με εσας,αφου εφαγα την φολα από china post που ειχα παραγγηλει 4-9 και δεν ηρθε ποτε,εκανα refund πηρα τα φραγκα πισω και ξανα παρηγγηλα από αλλον με sg post στις 10-11 ,11-11 το πηγε αυτος ταχυδρομειο και 13-11 μου εβγαλε status dispatched to overseas gr,αντε να δουμε μεσα στην εβδομαδα λογικα θα ερθει...μακαρι δηλαδή..πρεπει να ερθει singapore δεν ανησυχω china είναι ότι να να ναι.

και εγω ιδια φαση με εσας,αφου εφαγα την φολα από china post που ειχα παραγγηλει 4-9 και δεν ηρθε ποτε,εκανα refund πηρα τα φραγκα πισω και ξανα παρηγγηλα από αλλον με sg post στις 10-11 ,11-11 το πηγε αυτος ταχυδρομειο και 13-11 μου εβγαλε status dispatched to overseas gr,αντε να δουμε μεσα στην εβδομαδα λογικα θα ερθει...μακαρι δηλαδή..πρεπει να ερθει singapore δεν ανησυχω china είναι ότι να να ναι.

αρχές σεπτέμβρη έπεσε αεροπλάνο της china post, προφανως το πακετο σου ήταν στα άτυχα. Αυτό ηταν κι η αφορμή αυστηροποίησης των απαγορεύσεων για μπαταριες,καθώς η πτώση οφειλόταν σε πυρκαγιά από μπαταρίες μες στο αεροπλάνο απ όσο γνωρίζω

3-11 παραγγειλα απο fastetech.

7-11 το παρελαβε η singpost

13-11 εγινε dispatched

Σημερα 25-11 το δεμα ηρθε σπιτι