kakofonixx Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 30 euro μαζί με έξοδα αποστολής. Τελικά είναι UPS αν οντως ειναι ups (η οποια ειναι courier) θα περασει τελωνειο κατα 99% αν ειναι usps (το οποιο ειναι απλο ταχυδρομειο) θα το γλιτωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fade2Black Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εγω πιστεύω πώς προιόν 30 ευρω δεν θα περάσει τελωνείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 με κούριερ όσο και να γράφει η πιθανότητες να περάσει τελωνείο είναι πολύ μεγάλες! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ρε παιδιά είναι δυνατόν από 1/9/13 και 7/9/13 να έχω παραγγείλει από κίνα και ακόμη να μην έχω παραλάβει; Στο ταχυδρομείο που ρώτησα δεν ξέρουν τίποτε... Tracking number δεν υπάρχει γιατί είναι μικρές αξίες δηλ. 10 και 25 ευρώ η κάθε συσκευασία. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Eυκολα γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriosss Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ρε παιδιά είναι δυνατόν από 1/9/13 και 7/9/13 να έχω παραγγείλει από κίνα και ακόμη να μην έχω παραλάβει; Στο ταχυδρομείο που ρώτησα δεν ξέρουν τίποτε... Tracking number δεν υπάρχει γιατί είναι μικρές αξίες δηλ. 10 και 25 ευρώ η κάθε συσκευασία. Τι λέτε; ναι ειναι δυνατον φιλε,γιατι και εγω εχω παραγγηλει απο 4 σεπτεμβριου και ακομα δεν ηρθε τo κινητο μου,,ευτυχως ειναι καποιας αξιας και εχει trakcing number και παρακαλουθω που ειναι εστω και καθε μερα τα ιδια,χωρις τρακιν φιλε λιγο χλωμο σε κοβω με την εννοια του οτι εχουν "χαθει" πολλα απλα δεματα,τελος θα δειξει ο χρονος,εγω μια καρτα μνημης που παραγγειλα 25-9 στης 24-10 εφτασε στο αεροδρομιο και τωρα απο βδομαδα θα την εχω εκανε δηλαδη 1 μηνα και. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Πανω απο 30 ημερες ποτε δεν μου εχει κανει απο Κινα. Μετα θα πει οτι χαθηκε. Αν περιμενετε 40+ ημερες κινδυνευετε να χασετε και την δυνατοτητα του ebay για dispute. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Έκανα την παραγγελία μου 21/9----εστειλαν στις 22/9 και τελικά εγώ παρέλαβα στις 23/10 κάτι γίνεται τον τελευταιο καιρό,σε μήνυμα μου στους πωλητές ήταν πολύ σ"συγκεκριμενοι" 25-35 μέρες.αδιαπραγμάτευτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Τελικα γινεται τρελος χαμος απο αποστολες απο Κίνα. Το πρωτο δεμα αποστολης 22/8 το εκανα dispute στο paypal κσι περιμενω να μου πιστωσουν τα χρηματα.Το δευτερο 7/9, ουτε αυτο εχει φανει και μάλλον θα παει κι αυτο για dispute στο ebay.Να πω οτι ψωνιζω χρονια απο ιντερνετ με παρα πολλες αγορες απο Κίνα και ποτε δεν ειχα προβλημα, το αργοτερο μεχρι 25 μέρες (και πολυ λεω) ειχα παντα τα δεματα στο σπιτι.Τελευταια κατι γίνεται, διαβαζω και τα δικα σας αντιστοιχα προβληματα και ειμαι σιγουρος πλεον οτι υφίσταται προβλημα. Δεν θα ξαναψωνισω απο Ασία πλεον μεχρι να δω οτι τα πραγματα διορθωθηκαν.Να σημειωσω οτι στο ενδιαμεσο εχω κανει αλλες 4 αγορες απο ευρωπη και μου ηρθαν εν ριπη οφθαλμου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 έχουν μεγάλο πρόβλημα τα ταχυδρομεία στην κίνα.Εμείς μικρή χώρα είμαστε και η παραγγελίες κάθε μέρα πάνε σύννεφο.Φανταστείτε τι γίνετε σε μεγαλύτερες. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Τελικα γινεται τρελος χαμος απο αποστολες απο Κίνα. Το πρωτο δεμα αποστολης 22/8 το εκανα dispute στο paypal κσι περιμενω να μου πιστωσουν τα χρηματα.Το δευτερο 7/9, ουτε αυτο εχει φανει και μάλλον θα παει κι αυτο για dispute στο ebay.Να πω οτι ψωνιζω χρονια απο ιντερνετ με παρα πολλες αγορες απο Κίνα και ποτε δεν ειχα προβλημα, το αργοτερο μεχρι 25 μέρες (και πολυ λεω) ειχα παντα τα δεματα στο σπιτι.Τελευταια κατι γίνεται, διαβαζω και τα δικα σας αντιστοιχα προβληματα και ειμαι σιγουρος πλεον οτι υφίσταται προβλημα. Δεν θα ξαναψωνισω απο Ασία πλεον μεχρι να δω οτι τα πραγματα διορθωθηκαν.Να σημειωσω οτι στο ενδιαμεσο εχω κανει αλλες 4 αγορες απο ευρωπη και μου ηρθαν εν ριπη οφθαλμου. ακριβως το ιδιο πραγμα με τον truckman! εχω κανει τουλαχιστον 200 παραγγελιες απο Κινα (λογω καποιου χομπι) τα τελευταια χρονια χωρις το παραμικρο προβλημα οι παραγγελιες κατεφταναν το πολυ σε 25 ημερες. Αυτη τη στιγμη περιμενω ενα σετακι ακουστικα, μικρης αξιας, με παραγγελια 24/8 και απο το τρακινγκ φαινεται οτι ακομη ειναι Κινα!! εχω κανει dispute στο paypal και περιμενω να παρω τα χρηματα μου πισω προφανως κατι παιζει γενικοτερα, αλλα αυτο που φοβαμαι ειναι μη φαει η Ελλαδα κανενα ban απο τους κινεζους πωλητες και μετα τρεχουμε και δε φτανουμε.... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 έχουν μεγάλο πρόβλημα τα ταχυδρομεία στην κίνα.Εμείς μικρή χώρα είμαστε και η παραγγελίες κάθε μέρα πάνε σύννεφο.Φανταστείτε τι γίνετε σε μεγαλύτερες. Αν είχαν πρόβλημα τα ταχυδρομεία στην Κίνα δε θα το έγραφαν κάπου οι πωλητές; Δεν έχω δει τίποτα πουθενά τώρα τελευταία. Και με μια αναζήτηση που έκανα τώρα μήπως υπάρχει κάνα άρθρο ή topic σε κάνα forum για παρόμοιο πρόβλημα δε βρήκα κάτι. Φοβάμαι ότι ίσως κάτι παίζει με την Ελλάδα ή το συγκεκριμένο δρομολόγιο Κίνα-Ελλάδα. Τελευταία φορά είχα παραγγείλει από πολλούς κινέζους πολλά ψιλοπράματα μες στον Ιούλιο και κάναν από 15-25 μέρες. Κάτι θα άλλαξε από τότε λογικά. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Σήμερα πάντως κινέζος πωλητής μου έκανε Refund για παραγγελία η οποία δεν μου ήρθε μέσα στις 45 μέρες του Ebay buyer Protection, ενώ μέσα στο καλοκαίρι μου είχε ξαναστείλει 2 φορές τις οποίες και παρέλαβα κανονικά... Μέσα στα μηνύματα που ανταλλάξαμε μου ανέφερε : "we already got some information from the shipping carrier, and know there are too many lost package from 2-Sep to 16-Sep. " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Kαι εγώ περιμένω κάποια πακετάκια χωρίς tracking,κοντεύει μήνας και δεν έχω παραλάβει ακόμη.Επισης αν έχω καταλάβει καλά αυτό το πακετάκι RB213537337CN ξεκίνησε 2-9-2013 απο την πόλη nanjing και στις 12-10-13 ξαναγύρισε εκεί :lol: Eχω κάνει ήδη dispute στο paypal και περιμένω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μου έδωσε Κινέζος τον αριθμό RC232306526HK και link για tracking αυτό. Το βάζω αλλά μετά μου ζητάει κι άλλον έναν αριθμό τον οποίο δεν έχω. Δοκίμασα και σε καμιά δεκαριά άλλα tracking site αλλά κανένα δε μου έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα. Έχει φύγει με Hong Kong Registered Air Mail απ ό,τι μου είπε. Και μ' όλα αυτά που λέτε αρχίζω κι ανησυχώ γιατί δεν είναι μέσω ebay η αγορά. :( Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μου έδωσε Κινέζος τον αριθμό RC232306526HK και link για tracking αυτό. Το βάζω αλλά μετά μου ζητάει κι άλλον έναν αριθμό τον οποίο δεν έχω. Δοκίμασα και σε καμιά δεκαριά άλλα tracking site αλλά κανένα δε μου έβγαλε κάποιο αποτέλεσμα. Έχει φύγει με Hong Kong Registered Air Mail απ ό,τι μου είπε. Και μ' όλα αυτά που λέτε αρχίζω κι ανησυχώ γιατί δεν είναι μέσω ebay η αγορά. :( Απλά πάτησε το κουτάκι enter με κενό το κουτί που σου ζητάει τον αριθμό που δεν έχεις... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 το πιο πληρες site για tracking κατα τη γνωμη μου ειναι αυτο http://www.17track.net/ δοκιμαστε το ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Αν είχαν πρόβλημα τα ταχυδρομεία στην Κίνα δε θα το έγραφαν κάπου οι πωλητές; Δεν έχω δει τίποτα πουθενά τώρα τελευταία. Και με μια αναζήτηση που έκανα τώρα μήπως υπάρχει κάνα άρθρο ή topic σε κάνα forum για παρόμοιο πρόβλημα δε βρήκα κάτι. Φοβάμαι ότι ίσως κάτι παίζει με την Ελλάδα ή το συγκεκριμένο δρομολόγιο Κίνα-Ελλάδα. Τελευταία φορά είχα παραγγείλει από πολλούς κινέζους πολλά ψιλοπράματα μες στον Ιούλιο και κάναν από 15-25 μέρες. Κάτι θα άλλαξε από τότε λογικά. Μου το είπε πωλητής απο το ebay.Γενικά τέτοιες καθυστερήσεις έχω παρατηρήσει σε αργίες δικές τους και σε εποχές αυξημένου φόρτου. Είναι και εδώ στο ταχυδρομείο οι δικοί μας πέρα βρέχει,άντε να βγάλεις άκρη! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 καλημερα,να ρωτησω κατι,εχω παραγγειλη απο μινιντηλ στις 19/10 και στις 21/10 μου εδωσαν traking number,απο τις 26/10 στο singpost γραφει despatched to overseas και στα ελτα κλεισιμο απο ips. ποτε πιστευετε στο περιπου οτι θα παραλαβω??ειναι η πρωτη φορα που εχω παραγγειλη απο κινα και εχω ανγχος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Σημερα μου εστειλε και e-mail το dx.com οτι το δεμα χαθηκε στη μεταφορα.Οι παραγγελιες απο Ασία βρωμανε πλεον Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Παιδια μια ερωτηση. Αν κι εχω φερει χιλιαδες πραγματα απο εξω, το συγκεκριμενο status το βλεπω πρωτη φορα. Ειναι αυτο ""Destination - Greece The item is being returned to sender through the acceptance office, please contact Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours if necessary""" To εχει ξαναδει αλλος αυτο? Κι αν ναι τι εγινε τελικα? Ετσι οπως το βλεπω θεωρω πως το δεμα επιστρεφεται στον αποστολεα. Ειναι απο HongKong post και το δεμα αγορασμενο απο aliexpress. Ρωταω επειδη εχω ριξει απειρο κραξιμο στον πωλητη και μαλιστα εφαγε και dispute προχτες, και αυτος επιμενει οτι λογω καθυστερησων με τα ταχυδρομεια τους δεν εχει αλλαξει το status και ορκιζεται πως το δεμα εχει φυγει. Και για να μην βιαστειτε με τις καθυστερησεις, με ιδια ημερομηνια πληρωμης (12-10) απο αλλο site (μεγαλουτσικο δεματακι) και αποστολη με Singpost Speedpost EMS το δεμα ταχυδρομηθηκε 16-10 και βρισκεται ηδη σε ΚΔΤ και αυριο μεθαυριο το πολυ θα το εχω στα χερια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Παιδια μια ερωτηση. Αν κι εχω φερει χιλιαδες πραγματα απο εξω, το συγκεκριμενο status το βλεπω πρωτη φορα. Ειναι αυτο ""Destination - Greece The item is being returned to sender through the acceptance office, please contact Mail Tracing Office at (852) 2921 2211 during office hours if necessary""" To εχει ξαναδει αλλος αυτο? Κι αν ναι τι εγινε τελικα? Ετσι οπως το βλεπω θεωρω πως το δεμα επιστρεφεται στον αποστολεα. Ειναι απο HongKong post και το δεμα αγορασμενο απο aliexpress. Ρωταω επειδη εχω ριξει απειρο κραξιμο στον πωλητη και μαλιστα εφαγε και dispute προχτες, και αυτος επιμενει οτι λογω καθυστερησων με τα ταχυδρομεια τους δεν εχει αλλαξει το status και ορκιζεται πως το δεμα εχει φυγει. Και για να μην βιαστειτε με τις καθυστερησεις, με ιδια ημερομηνια πληρωμης (12-10) απο αλλο site (μεγαλουτσικο δεματακι) και αποστολη με Singpost Speedpost EMS το δεμα ταχυδρομηθηκε 16-10 και βρισκεται ηδη σε ΚΔΤ και αυριο μεθαυριο το πολυ θα το εχω στα χερια μου. Μην συγκρινεις αποστολή με EMS με αποστολή αλληλογραφίας-πακέτου με ταχυδρομείο. Και το πρώτο σημαίνει πως το πακέτο παρέμεινε στο ταχυδρομείο για επιστροφή στον αποστολέα, μάλλον επειδή περιέχει μπαταρία, κι απαγορεύεται η αποστολή του. Αφού άνοιξες dispute πες στον πωλητή να ζητήσει απ την μεταφορική να του το επιστρέψει κίνα, κι εσύ φυσικά θα πάρεις τα λεφτά πίσω, αν χρειαστεί με ένα claim Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) Δεχτηκε το refund οποτε θα ξανακανω παραγγελια αλλα αυτη τη φορα μαλλον μεσω EMS. Δεν νομιζω οτι αξιζει για 15-20 ευρω διαφορά να περιμενει κανεις 1-2 μηνες (και σε καποιες περιπτωσεις ισως και ποτέ) να ερθουν τα πραγματα που παραγγειλες. Και ειδικα ετσι οπως συμβαινει τον τελευταιο καιρο με τις παραγγελιες απο Κινα. Αν διορθωθουν τα πραγματα τοτε ΟΚ, αλλα ετσι οπως τα κανανε δεν αξιζει να περιμενεις τοσο. EMS και ουτε αγχος ουτε τπτ. Edited October 28, 2013 by vamvakoulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Πάμε για πακέτο από Ασία δηλαδή σιγά σιγά;;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Aν πάρουμε κινητό με ems,δεν υπάρχει κίνδυνος τελωνείου; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts