Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ή κάποια άλλη εφαρμογή που να μπορεί να "διαβάσει" pls αρχεία ;

To nokia internet radio οντως παιζει pls αρχεια. Απλα εγω δεν μπορω να βρω pls αρχεια για ελληνικους σταθμους!:(

To nokia internet radio οντως παιζει pls αρχεια. Απλα εγω δεν μπορω να βρω pls αρχεια για ελληνικους σταθμους!:(

Eαν βρεις το side του Ελληνικου σταθμου και σου δινει τη δυνατοτητα να τον ακουσεις μεσω winamp, αν κανεις κλικ εκει πανω, θα σου κατεβασει ενα αρχιακι pls!

Αυτο το αρχειακι αν το περασεις (με bluetooth η usb) στη συσκευη σου και πας να το ανοιξεις, θα σου ανοιξει το σταθμο που θες μεσω του nokia internet radio...

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

καλησπέρα.στην εφαρμογή WhatsApp υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείσω το wifi?κάνει συνεχεια αναζήτηση από μονο του. ευχαριστώ

Eαν βρεις το side του Ελληνικου σταθμου και σου δινει τη δυνατοτητα να τον ακουσεις μεσω winamp, αν κανεις κλικ εκει πανω, θα σου κατεβασει ενα αρχιακι pls!

To ειχα προσπαθησει αλλα μου ανοιγε το αρχειο αμεσως χωρις να μου το κανει εξαγωγη.:( Βασικα αν μπορεσει να μου ζιπαρει καποιος τα αρχεια απο sport fm, sentra και real fm θα του ημουν υποχρεος!

Παιδες μια ερωτηση για rss. εχω βαλει σε μια οθονη να εμφανιζονται τα rss του reuters, bbc, cnn, κ εδω και 2 μερες μου λεει "αδυν.η ληψη περ.μετ" κατω απο καθε rss και δεν ανανεωνουν,ουτε δειχνουν νεες ειδησεις!

ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?δε θυμαμαι να πειραξα κατι!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδες μια ερωτηση για rss. εχω βαλει σε μια οθονη να εμφανιζονται τα rss του reuters, bbc, cnn, κ εδω και 2 μερες μου λεει "αδυν.η ληψη περ.μετ" κατω απο καθε rss και δεν ανανεωνουν,ουτε δειχνουν νεες ειδησεις!

ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?δε θυμαμαι να πειραξα κατι!

Καλημέρα μήπως έχεις βάλει το fring στο κινητό?

Edited by andreas443

spacer.png

To ειχα προσπαθησει αλλα μου ανοιγε το αρχειο αμεσως χωρις να μου το κανει εξαγωγη.:( Βασικα αν μπορεσει να μου ζιπαρει καποιος τα αρχεια απο sport fm, sentra και real fm θα του ημουν υποχρεος!

Αν εχεις εγκατεστημενη την εφαρμογη νοκια internet radio που λενε τα παιδια να πας στους σταθμους ανα χωρα που εχει να βρεις την Ελλαδα και εκει εχει αποθηκευμενους πανω απο 300 σταθμους. Μεσα εκει πρεπει να ειναι και αυτοι που ζητας. Τον sporfm πχ τον βρηκα!

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

γεμίσαμε internet radios apps

να ειχαμε και data plans με νορμαλ τιμες καλα θα ηταν

Edited by Maniac
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

TuneIn Radio v1.00 S^3 SymbianOS9.5 Signed

Listen live to your favorite radio stations, DJs and programs and find new ones on local, global and Internet radio. Find your faves with over 40,000 channels of music, sports, news, podcasts and national networks like NPR and SWR. TuneIn for Android is powered by RadioTime.

Local and Global Radio, at Your Fingertips:

With TuneIn Radio Mobile, your Android device is your portable radio. Take your local stations and programs with you wherever you go. Listen to Pearl Jam on KROQ while working out; listen to This American Life on NPR while on a road trip. Whether you're at the gym or driving across the country, you'll never lose reception.

New: Artist, Album and Song Search:

Search for your favorite hometown radio station, or discover new favorites by searching for an artist or song that you love and see which radio stations around the world are playing that song right now!

Over 50,000 FM & AM Radio Stations:

TuneIn Radio has the largest selection of stations available today. From NPR to The BBC, KEXP to KROQ, you'll quickly find your old favorites and discover new ones.

http://img535.imageshack.us/img535/5223/tuneinradioandroid2.th.gif

Uploaded with ImageShack.us

Αυτό το προγραμματάκι το είχα στο Desire και έχω την εντύπωση πως είχε περισσότερους σταθμούς. Για παράδειγμα είχε τον best τον οποίο τώρα δεν μπορώ να βρω. Ούτε με το internet radio μπορώ να τον βρω. Δεν θα έπρεπε οι εκδόσεις για android και symbian να έχουν τους ίδιους σταθμούς;

Καλημέρα μήπως έχεις βάλει το fring στο κινητό?

χαχα,ναι το εβαλα αυτες τις μερες δοκιμαστικα αλλα δε τοχω ανοιξει?αυτο κανει τη ζημια?

καμια εξηγηση??δεν πηγαινε το μυαλο μου με τιποτα εκει!

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αυτό το fring ολο προβληματα δημιουργει

και με το mobile documents τα ιδια

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

αυτό το fring ολο προβληματα δημιουργει

και με το mobile documents τα ιδια

και μαλιστα για να παιξει ηθελε επανεκινηση το κινητο,αφου οταν το απεγκατεστησα δεν ειδα να φτιαχνουν,κ ειπα να το επανεκινησω....και ολα καλα!

ευτυχως που υπαρχει κ το ebuddy,απλο και πρακτικο!

και μαλιστα για να παιξει ηθελε επανεκινηση το κινητο,αφου οταν το απεγκατεστησα δεν ειδα να φτιαχνουν,κ ειπα να το επανεκινησω....και ολα καλα!

ευτυχως που υπαρχει κ το ebuddy,απλο και πρακτικο!

φιλε άσε το ebuddy και βάλε nimbuzz πολύ καλύτερο και χωρίς προβλήματα έχει και για facebook να βλέπεις ποιος είναι συνδεδεμένος το μονο που του λείπει είναι η βίντεο κλίση

spacer.png

Μεσα εκει πρεπει να ειναι και αυτοι που ζητας. Τον sporfm πχ τον βρηκα!

Δυστυχως ειναι ο sportfm κυπρου και ο realfm θεσσαλονικης, δηλαδη οτι να ναι!

φιλε άσε το ebuddy και βάλε nimbuzz πολύ καλύτερο και χωρίς προβλήματα έχει και για facebook να βλέπεις ποιος είναι συνδεδεμένος το μονο που του λείπει είναι η βίντεο κλίση

δεν ξερω αν εχεις δει την τελευταια εκδοση του ebuddy, καθως αναβαθμιστηκε απο περισυ,αλλα νομιζω οτι τα εχει ολα!ανοιγεις ταυτοχρονα οσα μσν θες,facebook,αλλαζεις στατους,βλεπεις το "mini feed" του fb σε μια καρτελα που ενημερωνεται οσο συχνα θες εσυ,κ γενικα δε νομιζω οτι εχει κατι λιγοτερο απο το κανονικο μσν..αρχεια στελνει,φωτο βαζει,τι αλλο θες..

Κ το βασικοτερο,ειναι παναλαφρο κ απλουστατο.το δοκιμασα το nimbuzz τωρα αλλα δε μαρεσε.τα μπλεκει ολα μαζι,κ δε νομιζω οτι βολευει.το αλλο εχει ολες τις επαφες οπως το μσν κ τελος.απλα κ πρακτικα

οποτε για μενα πρακτικα ειναι το καλυτερο,ή ενα απο τα καλυτερα..

το χρησιμοποιω απο το 2008 που ημουν φανταρος,κ περασαν πολυ ευκολα οι σκοπιες..

το ειχα στο κ750,κ810,c905,Ν79 k τωρα στο Ν8..

παντα εκανε τη δουλεια του απλα,ευκολα κ με ελαχιστες αποσυνδεσεις γιαυτο κ το θεωρω τοσο καλο κ αξιζει να το αναφερουμε.

το slick επισης μαρεσε αλλα πλεον νομιζω εχει μεινει πισω..

Edited by Nikos_Mpl

Δυστυχως ειναι ο sportfm κυπρου και ο realfm θεσσαλονικης, δηλαδη οτι να ναι!

Στην εκδοση ραδιοφωνο internet 2.00(1) που εχω εγω ειναι σιγουρα ο supersporfm Ελλαδας! Νομιζω δεν το ειχα κατεβασει απο το ovistore ψαξε το λιγο.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Στην εκδοση ραδιοφωνο internet 2.00(1) που εχω εγω ειναι σιγουρα ο supersporfm Ελλαδας! Νομιζω δεν το ειχα κατεβασει απο το ovistore ψαξε το λιγο.

Εβαλα και αυτη την εκδοση (ειχα την 3.00 νομιζω), μου βγαζει εναν sport fm κυπρου οπως ειπα και εναν σουπερsport fm αλλα παιζει οτι να ναι. Στο ραδιο ειχε εκπομπη και στο κινητο επαιζε χατζηγιαννης. Τεσπα αυτο που χρειαζομαι μεχρι στιγμης το καταφερνω με τον coreplayer.

Εβαλα και αυτη την εκδοση (ειχα την 3.00 νομιζω), μου βγαζει εναν sport fm κυπρου οπως ειπα και εναν σουπερsport fm αλλα παιζει οτι να ναι. Στο ραδιο ειχε εκπομπη και στο κινητο επαιζε χατζηγιαννης. Τεσπα αυτο που χρειαζομαι μεχρι στιγμης το καταφερνω με τον coreplayer.

Χαχα εχεις δικιο σημρα το δοκιμασα και οντως αλλα στο ραδιοφωνο αλλα στο κινητο. Χτες ομως επαιζε κανονικα το supersporfm. Τι να πω ειναι με τις μερες του.

Α μισο λεπτο επειδη ακουω τωρα τον supersporfm ειπανε οτι κανουνε εκπομπη παραλληλη μαζι με τον sentra Και την ερασπορ, εναν τηλεμαραθωνιο. Υποψιαζομαι οτι γι αυτο απο τον Internet ακουμε οτι να ναι. Ας δοκιμασουμε μετα τον τηλεμαραθωνιο. Μαλιστα η εκπομπη γιεται απο τα γραφεια του ερασπορ.

Edited by Rayden1

Εκτός απο το OVI που αλλού μπορούμε να βρούμε εφαρμογές για symbian ^3 αλλά και υπάρχει κάποιος να μας πει τις MUST εφαρμογές για το λειτουργικό?

Εκτός απο το OVI που αλλού μπορούμε να βρούμε εφαρμογές για symbian ^3 αλλά και υπάρχει κάποιος να μας πει τις MUST εφαρμογές για το λειτουργικό?

τσεκαρε λιγο το pm σου....:)

οσο για τις Must εφαρμογες θα καταλαβεις απο το μαγαζακι ποιες ειναι αλλα και απο το φορουμ εδω...:)

Καλησπερα. Εχω βαλει το AccuWeather απο το Ovi Store. Ενω οταν ανοιγω την εφαρμογη κανει refresh στην Αθηνα που εχω επιλεξει, οταν βαζω το widget δεν μου δειχνει την πολη με την προβλεψη αλλα μου ζηταει να σεταρω ξανα πολη. Παταω πανω και ανοιγει η εφαρμογη αλλα μετα δεν γινεται τιποτα. Τι κουλα ειναι αυτα??

Το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος αυτο? Υπαρχει κανενα εναλλακτικο app για τον καιρο με καλο widget?

Επισης αν θελω να βαλω την νεα εκδοση του opera πρεπει να απεγκαταστησω την υπαρχουσα και να κατεβασω την νεα ή μπορει να γινει με καποιο τροπο update?

Ευχαριστω

Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με οποιονδήποτε χρήστη, ώστε να λάβετε διευκρινήσεις σχετικά με κάποιο μήνυμά τους ή να ζητήσετε πληροφορίες για οτιδήποτε, μπορείτε να το κάνετε απευθείας χρησιμοποιώντας τα προσωπικά μηνύματα. Δεν πρέπει να κοινοποιείτε δημόσια την πρόθεσή σας για προσωπική επικοινωνία, ούτε όμως και οι αποδέκτες των προσωπικών μηνυμάτων αυτών δεν θα πρέπει να κοινοποιούν στους υπόλοιπους για το γεγονός ότι δέχθηκαν / έστειλαν / προώθησαν PM.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

FAQ: Πληροφορίες για τα Προσωπικά Μηνύματα (PM)

Edited by stendor

Καλησπερα. Εχω βαλει το AccuWeather απο το Ovi Store. Ενω οταν ανοιγω την εφαρμογη κανει refresh στην Αθηνα που εχω επιλεξει, οταν βαζω το widget δεν μου δειχνει την πολη με την προβλεψη αλλα μου ζηταει να σεταρω ξανα πολη. Παταω πανω και ανοιγει η εφαρμογη αλλα μετα δεν γινεται τιποτα. Τι κουλα ειναι αυτα??

Το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος αυτο? Υπαρχει κανενα εναλλακτικο app για τον καιρο με καλο widget?

Επισης αν θελω να βαλω την νεα εκδοση του opera πρεπει να απεγκαταστησω την υπαρχουσα και να κατεβασω την νεα ή μπορει να γινει με καποιο τροπο update?

Ευχαριστω

Το Accuweather δεν είναι ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές για καιρό, widget όμως έχει μόνο το SPB Weathet απ' ό,τι ξέρω. Μπορείς να δοκιμάσεις και τα Flake (θέλει να έχεις εγκατεστημένη την Qt 4.7.3 ή 4.7.3), WeatherBug, Yr.no (επίσης θέλει την Qt), ForecaWeather.

καλησπέρα.στην εφαρμογή WhatsApp υπάρχει κάποιος τρόπος να κλείσω το wifi?κάνει συνεχεια αναζήτηση από μονο του. ευχαριστώ

?????????????

?????????????

Δυστυχως οχι και αυτο ειναι το πιο σοβαρο προβλημα αυτης της υπεροχης εφαρμογης, για το οποιο και παραπονιουνται ολοι...

Γι'αυτο και το εβγαλα απ'το κινητο μου!

Τρωει τη μπαταρια!

Περιμενουμε καποια αναβαθμιση μηπως και το φτιαξουν...

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned