pgetsopoulos Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 παιδια τι κανει αυτη η Qt 4.7.2 !χρειαζετε; εννοειται χρειαζεται... πανω της τρεχουν οι εφαρμογες (ειδικα οι πιο νεες) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 εννοειται χρειαζεται... πανω της τρεχουν οι εφαρμογες (ειδικα οι πιο νεες) βρε φιλε και εγω κοιμαμαι τοσο καιρο; που να την αποθηκευσω; η οπου θελω εγω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Έρχομαι και εγώ να δηλώσω πανευτυχής με τον Opera 11 σαν βασικό μου πλέον browser στο κινητό! Η αλήθεια είναι ότι δεν χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα τα κινητά μου για net surfing και έτσι ο απλός browser του N8 μου φαινόταν επαρκής, αλλά με τον Opera η εμπειρία απογειώνεται...!!! Δε νομίζω πλέον κανείς να έχει παράπονο και στον τομέα του internet από το N8, αφού ήδη τόσος κόσμος χρησιμοποιούσε τον Opera...και τώρα έγινε ακόμα καλύτερος! Μακάρι και η Nokia να βελτιώσει τον ενσωματωμένο browser, αλλά μέχρι τότε απολαμβάνουμε σερφάρισμα γρήγορο και απροβλημάτιστο με τον Opera...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 Τελικα εχουμε και chat στο facebook. Κατι αλλο που εχει μονο το i-phone?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2011 βρε φιλε και εγω κοιμαμαι τοσο καιρο; που να την αποθηκευσω; η οπου θελω εγω. δεν ξερω... καλυτερα στο κινητο νομιζω... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 βρε παιδια βοηθηστε με λιγο.... πως βγαινει ενα μενου επιλογων στο swype με αντιγραφη επικόλληση και διαφορα αλλα καλουδια.... πατησα ενα συνδυασμό πλήκτρων και μου βγηκε την ωρα που εγραφα ενα κειμενο.... οσο και αν προσπαθησα δεν μπορεσα να το ξαναεμφανισω....:confused: (ξερω ειναι γελοία η ερωτηση αλλα πραγματικα σπασανε τα νευρα μου τωρα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEOGEOGEO Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Έχω μείνει με το στόμα ανοικτό. Οpera 11 ο καλύτερος browser για το κινητό μας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Ετσι κι αλλιως το Ν8 θα παιρνει αναβαθμισεις στον Opera για χρονια ακομη. Εδω ο Mini 6 βγηκε για S60 3rd συκευες (προ FP1 !!!!) ετσι τα ειπες ολα....;) ο οπερα δεν σε "ξεχναει" ποτε για αυτο και περιμενω πολλα ακομη....απο τις επομενες αναβαθμίσεις... ισως μπορεσουν να βαλουν και το flash lite στις επομενες εκδόσεις....θα δουμε...:) αλλα και ετσι να μεινει(χωρις φλας) και παλι τα σπαει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 βρε παιδια βοηθηστε με λιγο.... πως βγαινει ενα μενου επιλογων στο swype με αντιγραφη επικόλληση και διαφορα αλλα καλουδια.... πατησα ενα συνδυασμό πλήκτρων και μου βγηκε την ωρα που εγραφα ενα κειμενο.... οσο και αν προσπαθησα δεν μπορεσα να το ξαναεμφανισω....:confused: (ξερω ειναι γελοία η ερωτηση αλλα πραγματικα σπασανε τα νευρα μου τωρα...) Είναι δεξιά από το κείμενο, κάτω από το δεξιό βελάκι. Είναι το πλήκτρο με τις τρεις παράλληλες οριζόντιες γραμμές. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Έχω μείνει με το στόμα ανοικτό. Οpera 11 ο καλύτερος browser για το κινητό μας!!! αλημερα παιδια εχω κατεβασει και τον οπερα 10 και τον μινι 6, αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι διαφορεσ εχουν αυτα τα δυο μεταξυ τουσ, ο ενασ ειναι 8 mb ο αλλοσ ουτε 1 mb, γ αυτο ρωταω ενω ουσιαστικεσ διαφορεσ δεν εχουν, να πω πωσ τωρα σερφαρω απο μινι, :-) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Είναι δεξιά από το κείμενο, κάτω από το δεξιό βελάκι. Είναι το πλήκτρο με τις τρεις παράλληλες οριζόντιες γραμμές. εγινε φιλε σε ευχαριστώ...ηταν τοσο απλο τελικα...:p πανο προβλημα με τις τελείες εχεις εσυ......? δηλαδη μετα απο καποιες λεξεις μου βαζει μονο του τελεία(το γραψα και πιο πανω) σαν να τελειωνεις την προταση..... ειναι καποια ρυθμιση αυτο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 εγινε φιλε σε ευχαριστώ...ηταν τοσο απλο τελικα...:p πανο προβλημα με τις τελείες εχεις εσυ......? δηλαδη μετα απο καποιες λεξεις μου βαζει μονο του τελεία(το γραψα και πιο πανω) σαν να τελειωνεις την προταση..... ειναι καποια ρυθμιση αυτο...? Μήπως προσπάθησες να περάσεις κάποιες λέξεις στο λεξικό swype και τις πέρασες με τελεία; Μόνο εκεί πάει το μυαλό μου. Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση σχετικά με την τελεία. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Μήπως προσπάθησες να περάσεις κάποιες λέξεις στο λεξικό swype και τις πέρασες με τελεία; Μόνο εκεί πάει το μυαλό μου. Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση σχετικά με την τελεία. οχι δεν εχω κανει κατι τετοιο.... γραφω ενα κειμενο και μετα απο καποιες λεξεις μου βγαζει τελεια....:blink: τεσπα θα το ξαναδω και θα σου πω... κατι αλλο τωρα! για την τελευταια εκδοση του swype δεν εχουμε ακομη ελληνικα ετσι δεν ειναι.....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 στον 11 υπάρχει ένα μικρό θέμα με το τ9. Συγκεκριμένα, δεν εμφανίζει την παύλα από κάτω για να ξέρεις που γράφεις και δεν εμφανίζει το ερωτηματικό όταν έχεις κάνει κάποιο λάθος. Πάρ'όλα αυτα είναι πολύ καλός. Χρησιμοποιούσα τον μίνι 5 (έχει διάφορες ο 6?) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 θελω να συχρονισω το κινητο μου με το gmail για να περασω το εορτολογιο στο ημαρολογιο του κινητου γινετε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Ειμαι ο μοναδικος που βλεπω συνεχεια "Μνημη πληρης" με τον opera 11 (Αλλα και το 10?) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas89 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Ειμαι ο μοναδικος που βλεπω συνεχεια "Μνημη πληρης" με τον opera 11 (Αλλα και το 10?) αν μπορείς να μου πείς που μπορώ να το δώ αυτό και να σου πώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 (edited) οχι δεν εχω κανει κατι τετοιο.... γραφω ενα κειμενο και μετα απο καποιες λεξεις μου βγαζει τελεια....:blink: τεσπα θα το ξαναδω και θα σου πω... κατι αλλο τωρα! για την τελευταια εκδοση του swype δεν εχουμε ακομη ελληνικα ετσι δεν ειναι.....? Όχι, δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Δεν έχει βγει ακόμα ελληνικό language pack συμβατό με το καινούργιο swype. Ειμαι ο μοναδικος που βλεπω συνεχεια "Μνημη πληρης" με τον opera 11 (Αλλα και το 10?) Όχι, δεν είσαι ο μόνος. Κι εμένα μου το εμφανίζει, αλλά όχι τόσο συχνά όσο ο 10. Edited March 25, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 p.x. δες το: http://www.athinorama.gr/digital/ στο opera 11 σε κανονικη προβολη (οχι προβολη κινητου) Εμενα μου βγαζει μνημη πληρης και σταματαει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Τελικα εχουμε και chat στο facebook. Κατι αλλο που εχει μονο το i-phone?:p Αυτο με το chat βλεπω οτι το λετε συνεχεια,αλλα δεν ξερω κατα ποσο γνωριζετε ενα προγραμματακι,το ebuddy,που ναι μεν θελει νανοιξεις λογαριασμο,αλλα απο την αλλη δε νομιζω να υπαρχει καλυτερο για chat.. Το εχω απο το κ750 (την παλια του εκδοση ποθ ηταν κ πιο ελαφρια) μεχρι το Ν8,σε ολα τα κιν, κ μεχει βολεψει αφανταστα,οι σκοπιες στο στρατο περασαν για πλακα κ ειχα ταυτοχρονα ανοιχτο το chat σε msn,FB κτλ.. ειλικρινα οποιος εχει αυτο κ εναν opera (προσωπικα τον μινι τον προτιμω στις περισσοτερες χρησεις που κανω ιντερνετ καθως ο ογκος δεδομενων που κατεβαζει ειναι σημαντικα μικροτερος ) εχει καθαρισει... απορω γιατι τοσο καιρο κακολογουμε το Ν8 που δεν εχει native επιλογες.αφου αυτες ειναι καλυτερες απο οποιαδηποτε αλλη..εγω ο,τι κινητο κ να ειχα δε θα τις αλλαζα.οποτε ναι,ειναι το πιο ολοκληρωμενο κινητο μαυτες Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 (edited) που ναι μεν θελει νανοιξεις λογαριασμο Βασικα δεν καιγομαι και τοσο για το chat απλα ηθελα να το εχω και αυτο, γιαυτο δεν ηθελα να μπλεξω με λογαριασμους. p.x. δες το: http://www.athinorama.gr/digital/ στο opera 11 σε κανονικη προβολη (οχι προβολη κινητου) Εμενα μου βγαζει μνημη πληρης και σταματαει Εμενα μου την εμφανιζει την σελιδα, αλλα αυτο δεν λεει τιποτα μπορει να μου κολλησει αλλου. Edited March 25, 2011 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 ρε μαγκεσ να σασ ρωτησω κατι εχω στο κινητο εγκατεστημενο και τον οπερα 11 και τον οπερα μινι 6, ο μεν ενασ ειναι 8 mb π ο μεν αλλοσ ουτε 1mb ενω ουσιαστικεσ διαφορσ δεν εχουν, τελικα τι διαφορεσ εχουν? Ο 11 παρατηρησα εχει περισοτερο ζοομ , ενω ο μινι ο 6 εχει καποιεσ ρυθμισεισ που ο 11 δεν τισ εχει,πχ για αναλυση εικονων χαμηλη υψηλη κτλ πραγμα που τον κανει πιο γρηγορο στο φορτωμα, τουλ εγω ετσι νομιζω, ποιοσ τουσ δοκιμασε και τουσ δυο ? Περιμενω κριτικεσ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit_sar Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 Καλησπέρα, Έβαλα το comingnext 1.3 αλλά δεν μπορώ να σετάρω να εμφανίζει triple widget mode για το ίδιο calendar. Παρακαλά να βοηθήσει κάποιος είναι πολύ σημαντικό για την δουλειά μου να βλέπω τα ραντεβού μου. Ευχαρισατώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. March 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2011 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Αν και μπαίνω συχνά, είναι το πρώτο μου post. έχω το ουγγαρικό Ν8 από το Γενάρη, με prodyct code 059D693, αναβαθμισμένο στην PR 1.1 μέσω ΟΤΑ, opera mobile 11 αρκετές εγκαταστάσεις / απεγκαταστάσεις εφαρμογών και το μόνο που ίσως με χαλάει είναι η αίσθηση καθυστέρησης στο άνοιγμα / κλείσιμο εφαρμογών αλλά και κατά την πλοήγηση στα menu του λειτουργικού. Πριν αρκετό καιρό εγκατέστησα το Kaspersky από Ovi Store. Όλα καλά μέχρι που πήγα να το απεγκαταστήσω μιας και ήταν trial και έκπκηκτος βλέπω να μου ζητάει κωδικό:blink: Τι κάνουμε σ΄αυτή την περίπτωση? Edited March 25, 2011 by Georgecreta 1 Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. March 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2011 Αυτο με το chat βλεπω οτι το λετε συνεχεια,αλλα δεν ξερω κατα ποσο γνωριζετε ενα προγραμματακι,το ebuddy,που ναι μεν θελει νανοιξεις λογαριασμο,αλλα απο την αλλη δε νομιζω να υπαρχει καλυτερο για chat.. Το εχω απο το κ750 (την παλια του εκδοση ποθ ηταν κ πιο ελαφρια) μεχρι το Ν8,σε ολα τα κιν, κ μεχει βολεψει αφανταστα,οι σκοπιες στο στρατο περασαν για πλακα κ ειχα ταυτοχρονα ανοιχτο το chat σε msn,FB κτλ.. ειλικρινα οποιος εχει αυτο κ εναν opera (προσωπικα τον μινι τον προτιμω στις περισσοτερες χρησεις που κανω ιντερνετ καθως ο ογκος δεδομενων που κατεβαζει ειναι σημαντικα μικροτερος ) εχει καθαρισει... απορω γιατι τοσο καιρο κακολογουμε το Ν8 που δεν εχει native επιλογες.αφου αυτες ειναι καλυτερες απο οποιαδηποτε αλλη..εγω ο,τι κινητο κ να ειχα δε θα τις αλλαζα.οποτε ναι,ειναι το πιο ολοκληρωμενο κινητο μαυτες Υπαρχει και το FriendChat εδω και πολυ καιρο, που μια χαρα εκανες τη δουλεια σου! Και ειναι μακραν πολυ καλυτερο απ' το επισημο facebook chat του ovi store... Γιατι ομως δε βγαινει ενα Facebook app, που να εχει ενσωματωμενο το chat...? 1 Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts