Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όποιον ενδιαφέρεται, έχω βρει τρόπο να κάνω το gravity (την τελευταία του έκδοση) να δουλεύει (σε hacked συσκευές)

Ποια είναι η τελευταία έκδοση του Gravity? Χρησιμοποιώ συνήθως το fMobi, αλλά και το Gravity είναι πολύ καλό και βάζεις όλα τα κοινωνικά δίκτυα μέσα. Δεν έχω δει στα παράθυρα κάτι αντίστοιχο... Εγώ έχω την έκδοση 2.85, εσύ ποια έχεις;

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Ποια είναι η τελευταία έκδοση του Gravity? Χρησιμοποιώ συνήθως το fMobi, αλλά και το Gravity είναι πολύ καλό και βάζεις όλα τα κοινωνικά δίκτυα μέσα. Δεν έχω δει στα παράθυρα κάτι αντίστοιχο... Εγώ έχω την έκδοση 2.85, εσύ ποια έχεις;

Έκδοση 2.85, build 7307

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Έκδοση 2.85, build 7307

Α, οκ κι εγώ αυτήν έχω. Δεν θυμάμαι πάντως αν είχα κάνει κάτι για να λειτουργεί... Έχω τόσες εφαρμογές και αρκετές θέλουν κόλπα για την εγκατάσταση, οπότε δεν θυμάμαι για την καθεμιά τι χρειάζεται! Ευτυχώς έχω την ελαφριά PureSlim, αλλιώς το κινητό θα τα είχε παίξει! :p

Το Gravity πράγματι είναι μια πολύ ολοκληρωμένη εφαρμογή που δεν την έχω δει αλλού... Και στα παράθυρα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο (Μόνο για τους ενημερωμένους χάρτες της Νοκια αξίζουν τελικά και για τις εφαρμογές γραφείου). Το Symbian ήταν μακράν ανώτερο λειτουργικό...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Ερωτηση για το viber. Ξερει κανεις γιατι δεν μου δειχνει τις εικονες των επαφων μου??? (πριν μου τις εδειχνε κανονικα)

• 2 weeks later...

Τωρα που θα κλείσουν τα Νοκια Social μπορουμε να τα διαγραψουμε απο το κινητο ή πρεπει να το ρουτάρω πρώτα?

http://www.allaboutsymbian.com/flow/item/20148_Nokia_Social_to_stop_working_o.php?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Στο Gravity πως ψάχνω να βρω π.χ. ένα λογαριασμο/group/page στο facebook που δεν ειναι συνδεδεμενος ήδη με το δικό μου?

youtube και foursquare λειτουργουν κανονικά σε σας μεσα απο το gravity?

foursquare ναι, youtube δεν έχω συνδέσει.

Να το διαγράψουμε δεν γίνεται νομίζω, όπως και με τον καιρό που μας έχει μείνει με το ζόρι.

Ρωτάω εδω μιας και αν το γράψω στη σωστή ενότητα δεν το το διαβάσω ούτε εγώ.....

Υπήρχε μια εφαρμογή στο s60 (N95) όπου διάβαζες τα μηνύματα μιας αξιόπιστης συσκευής μέσω Bluetooth. Θυμάται κάποιος? Μήπως Bluetooth hack?

Edited by montoya_42

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

foursquare ναι, youtube δεν έχω συνδέσει.

Να το διαγράψουμε δεν γίνεται νομίζω, όπως και με τον καιρό που μας έχει μείνει με το ζόρι.

Στα αυθεντικά Belle, αφού έχουν εγκαταλειφθεί και δεν υπάρχει κάποιος να διορθώσει τα bugs, έστω ακόμη κι αν διαγράψει αυτές τις εφαρμογές, λογικά θα μείνουν σαν τον καιρό...

To foursquare μεσα απο το gravity μου βγάζει "4sq error http 410"

Στο youtube αν πατήσω Watch μου βγάζει "video broken" , αν πατήσω να το ανοίξει ο Browser του gravity το ανοιγει κανονικα.

κανενα προγραμμα να κοψω τραγουδι για ringtone?

Έχω δύο, το MP3 Cut και MP3 Ringtone.

Το πρώτο είναι εδώ, το άλλο δεν μπόρεσα να το ξαναβρω, είναι πιο παλιό...

http://store.ovi.com/content/118892?clickSource=search&pos=3

Επίσης, δεν ξέρω κι αυτό πως τα πάει.

http://store.ovi.com/content/117551?clickSource=search&pos=5

Πάντως για τα δύο που έχω αν σε ενδιαφέρουν στείλε μήνυμα.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω εγκατάστασή αυτό?file plus[ATTACH]50702[/ATTACH]

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Διάβασε την πρώτη σελίδα του οδηγού που μόλις χρησιμοποίησες, άνοιξε την εφαρμογή rompatcher και ενεργοποίησε (add to auto) ότι patches λέει εκεί

Διάβασε την πρώτη σελίδα του οδηγού που μόλις χρησιμοποίησες, άνοιξε την εφαρμογή rompatcher και ενεργοποίησε (add to auto) ότι patches λέει εκεί

μολις το εκανα,τα πρασινοποιησα κι ολα μαλιστα.

μου βγαζει τωρα μηνυμα κατεστραμενο αρχειο

γιατί πρασίνισες όλα τα patches; ξέρεις τι κάνουν;

οχι,πρωτα τα εβαλα στο auto.

να τα ξεπρασινισω?

βάλε αυτά που λέει στον οδηγό στο Add to auto (DomainSrv)

ωραια εκανα οτι μου ειπες,εγκατασταση και παλι δεν το κανει.

edit κατεβασα ενα http://forum.dailymobile.net/forums/symbian-3-applications/89313-filesplus-cloud-file-manager-skydrive-google-drive-free-app.html το εκανα εγκατασταση,παταω το συννεφακι για να βαλω λογαριασμο αλλα τιποτα.

και τα χειροτερα?εκλεισε το τηλεφωνο και δεν ανοιγει.....βγαζει μονο το nokia και τις γραμμες....

το επανεφερα με φοινικα,γιατι ομως αυτο?

Edited by ταξιδιωτης22

• 2 weeks later...
Γι' ολο αυτό το σαμποταζ που μας κάνει αυτή η #@!¿ εταιρεία δεν πρόκειται να πάρω ποτέ κινητό με το απεχθες λογισμικό της.

Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra

Skype τέλος, πάμε όλοι μαζί πάλι: Ευχαριστούμε Microsoft!!!! (Ψόφα)

Προχτές το έβαλα στο 808 και έμενε στο login για ώρες, δεν έμπαινε. Δεν έβγαζε κάποιο μήνυμα πάντως. Αυτό εννοείς;

Εγώ προσωπικά ευχαριστώ την nokioula ... χωρίς αυτήν, η MS δεν θα μας τα έκανε αυτά.. Α.... nokioula, nOKIA MAPS και δεν ξεχνώ!!

Προχτές το έβαλα στο 808 και έμενε στο login για ώρες, δεν έμπαινε. Δεν έβγαζε κάποιο μήνυμα πάντως. Αυτό εννοείς;

yeap... αυτό ακριβώς.... Έχει καμιά βδομάδα που το νέκρωσαν

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Άρα η αντίστροφη μέτρηση για το skype, έφτασε στο τέλος της... Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να συνδεθούμε από το Symbian στο Skype??? Καμιά άλλη εφαρμογή ή έστω browser???

M$ τα $ να τα βάλετε εκεί που πρέπει... Αφήστε το Symbian στην ησυχία του επιτέλους... Θέλετε να το ξεπεράσετε θάβοντάς το αντί να βελτιώσετε τα προβληματικά παράθυρα που τρώνε 2000 mAh μπαταρία σε λιγότερο χρόνο από μια 1300 του Symbian...

Edited by Mivas

Άρα η αντίστροφη μέτρηση για το skype, έφτασε στο τέλος της... Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να συνδεθούμε από το Symbian στο Skype??? Καμιά άλλη εφαρμογή ή έστω browser???

M$ τα $ να τα βάλετε εκεί που πρέπει... Αφήστε το Symbian στην ησυχία του επιτέλους... Θέλετε να το ξεπεράσετε θάβοντάς το αντί να βελτιώσετε τα προβληματικά παράθυρα που τρώνε 2000 mAh μπαταρία σε λιγότερο χρόνο από μια 1300 του Symbian...

Αυτό με την μπαταρία ξαναπέστο...ειδικά στο Lumia 920...

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Χρησιμοποιουσα την εφαρμογη Blaast (java) αλλα την εσβησα καταλαθος.

Την ξανακατεβασα αλλα 'κολλαει' οταν την ανοιγω στο Please wait..

Την χρησιμοποιει καποιος που να του λειτουργει ?

Χρήστος

Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a

E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned