matersci Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Δοκίμασε το nimbuzz. Τρέχει σε symbian, android, iphone, pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocharis0101 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 υποστηριζει και video call σe nokia n8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 σε ios και σε pc υποστηρίζει, σε symbian δεν έχω δοκιμάσει. Βιντεοκλήση υποστηρίζει το fring αλλά δεν τρέχει σε pc (αν και κάποιοι αναφέρουν ότι τρέχει κανονικά αν χρησιμοποιήσεις android emulator αλλά δεν ασχολήθηκα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Παιδια καησπέρα, Έχω ένα πρόβλημα με το mail exchange active sync. εχω C7 belle refresh και οταν κανω προωθηση ένα mail δεν μπορω να τροποποιησω το προωθημενο κομματι. παταω πανω στην οθονη και δεν βγαζει πληκτρολογιο. και καμια φορα που βγαζει δεν δουλευει... υπαρχει τροπος να το φτιαξω? η καποιο αλλο exchange mail σε εφαρμογη? Ειναι πολυ σημαντικό αν μπορειτε βοηθηστε... ευχαριστώ! Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocharis0101 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Καλησπερα ωαχνω 2 εφαρμογες για ν8 α)καποιο προγραμμα καταχωρησεις κωδικω στυλ password reminder και β)προγραμμα που να αποκρυπτει φωτο,βιντεο και αλλα σημαντικα αρχεια αν πεσει σε αδιακριτα βλεματα ο κινητο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Καλησπερα ωαχνω 2 εφαρμογες για ν8 α)καποιο προγραμμα καταχωρησεις κωδικω στυλ password reminder και β)προγραμμα που να αποκρυπτει φωτο,βιντεο και αλλα σημαντικα αρχεια αν πεσει σε αδιακριτα βλεματα ο κινητο ευχαριστω το πρωτο δεν το ξερω. για το δευτερο μπορεις να χρησιμοποιησεις το x-plore επιλεγεις τα αρχεια που θες πηγαινεις file artitubes και βαζεις hiden. Ρε παιδια κανενας χρηστης δεν εχει προωθησει mail απο exchange; μηπως αν το εγγραφα στο N8 αποριες θα μου απαντουσε καποιος; Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Καλησπερα ωαχνω 2 εφαρμογες για ν8 α)καποιο προγραμμα καταχωρησεις κωδικω στυλ password reminder και β)προγραμμα που να αποκρυπτει φωτο,βιντεο και αλλα σημαντικα αρχεια αν πεσει σε αδιακριτα βλεματα ο κινητο ευχαριστω a) Walletx Password Manager b) Υπάρχουν πολλά, κάποια είναι και δωρεάν http://store.ovi.com/search?q=hider#/search?fragment=1&q=hider&page=1 http://store.ovi.com/content/234261?clickSource=search&pos=9 το πρωτο δεν το ξερω. για το δευτερο μπορεις να χρησιμοποιησεις το x-plore επιλεγεις τα αρχεια που θες πηγαινεις file artitubes και βαζεις hiden. Ρε παιδια κανενας χρηστης δεν εχει προωθησει mail απο exchange; μηπως αν το εγγραφα στο N8 αποριες θα μου απαντουσε καποιος; Δεν έχω πρόβλημα. Στο κάνει μόνο στα exchange; Αν έχεις άλλους λογαριασμούς, δουλεύουν κανονικά; Edited March 8, 2013 by matersci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Δεν έχω πρόβλημα. Στο κάνει μόνο στα exchange; Αν έχεις άλλους λογαριασμούς, δουλεύουν κανονικά; ουτε στα αλλα δουλευει κανονικα.. Εσυ δοκιμασες να προωθησεις mail και να γραψεις στο προωθημενο μηνυμα; εν το μεταξυ εκανα firmware refubrish. Ειναι καθαρο το τηλ. Και κατι αλλο τα mail στον exchange δεν φαινονται κανονικα δηλαδη ενα μαιλ με στηλες σαν του excel το δειχνει μονο το κειμενο το ενα κατω απο το αλλο. Edited March 8, 2013 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocharis0101 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Να στε καλα για τις γρηγορες απαντησεις, με βοηθησαν αρκετα,κατι τελευταιο μηπως υπαρχει αντιστοιχο προγραμμα για symbian3 σαν το hideip για windows ετσι ωστε να αποκρυπτω την ip μου μπαινοντας στο ιντερνετ απο διαφορα wifi spots? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ναι, μια χαρά εδώ. Πατάω προώθηση και βγάζει κανονικά το πληκτρολόγιο. Όπου και να πατήσω θέμα, διεύθυνση κτλ βγαίνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ναι, μια χαρά εδώ. Πατάω προώθηση και βγάζει κανονικά το πληκτρολόγιο. Όπου και να πατήσω θέμα, διεύθυνση κτλ βγαίνει κανονικά. Λες να εχει προβλημα το firmware που κατεβασα; στο θεμα και τον αποστολεα μπορω να γραψω. Στο παλιο κειμενο που προωθησα δεν μπορω να τροποποιησω-σβησω. Κανε μου μια χαρη και δοκιμασε μην κανω τσαμπα φορματ. Ευχαριστω! Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Να στε καλα για τις γρηγορες απαντησεις, με βοηθησαν αρκετα,κατι τελευταιο μηπως υπαρχει αντιστοιχο προγραμμα για symbian3 σαν το hideip για windows ετσι ωστε να αποκρυπτω την ip μου μπαινοντας στο ιντερνετ απο διαφορα wifi spots? δεν έχω δει κάποιο τέτοιο πρόγραμμα... Λες να εχει προβλημα το firmware που κατεβασα; στο θεμα και τον αποστολεα μπορω να γραψω. Στο παλιο κειμενο που προωθησα δεν μπορω να τροποποιησω-σβησω. Κανε μου μια χαρη και δοκιμασε μην κανω τσαμπα φορματ. Ευχαριστω! Ναι, μπορώ κανονικά να γράψω και στο παλιό κείμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 καλησπέρα στην παρέα! Χρησιμοποιεί κανείς το Swype πλέον? Είπα να το ξαναβάλω αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω να μου δείχνει τι γράφω όπως διάβασα στο ημερήσιο. Κάποιος τα φώτα του? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 καλησπερα εχει βαλει κανενας το spb 3d? οχι το απλο spb. το 3d. αν ναι,αξιζει τα λεφτα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 καλησπερα εχει βαλει κανενας το spb 3d? οχι το απλο spb. το 3d. αν ναι,αξιζει τα λεφτα του? Όσο είχαμε anna καλό ήταν. Μετά την Belle όμως πιστεύω ότι δεν έχεις πλέον λόγο να το πάρεις. Αν είχε περισσότερα widgets τότε θα άξιζε, αλλά όπως είναι τώρα δεν το τρέχω πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocharis0101 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 καποιος καλος video player που να υποστηριζει και mp3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 o qooplayer μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 το εχει καποιος το spb 3d ? δεν μπορω να το βρω πουθενα δωρεαν και να δουλευει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 το εχει καποιος το spb 3d ? δεν μπορω να το βρω πουθενα δωρεαν και να δουλευει.. Δε πρόκειται να το βρεις δωρεάν. Μόνο από το site της spb και όπως είπα και παραπάνω δεν αξίζει για τα λεφτά που ζητάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) Ναι, μπορώ κανονικά να γράψω και στο παλιό κείμενο. Μηπως εχεις gmail?στο gmail μου δουλευει στο hotmail και στον exchange δεν δουλευει... εν το μεταξυ εχω κανει 3 format το κινητο και εχω αρχισει να απογοητευομαι.. αν μπορει καποιος φιλος να δοκιμασει να προωθησει και να επεξεργαστει μηνυμα απο hotmail(στο κομματι του προωθημενου). Σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια! καλησπέρα στην παρέα! Χρησιμοποιεί κανείς το Swype πλέον? Είπα να το ξαναβάλω αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω να μου δείχνει τι γράφω όπως διάβασα στο ημερήσιο. Κάποιος τα φώτα του? :) τι εννοεις "δεν μπορώ να το φτιάξω να μου δείχνει τι γράφω" Edited March 10, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Μήπως τελικά δε φταίει το κινητό αλλά κάποια ρύθμιση στα email account? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορουμε να στελνουμε σμσ δωρεαν μεσω ιντερνετ με wifi?χωρις να χρειαζεται να εχει και ο παραληπτης το ιδιο προγραμμα για να δει το σμσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 ρε παιδιά εσείς πως γράφεται sms με της νοκια το πληκτρολόγιο? με το swype δε μπορούμε να κάνουμε κάτι? βαριέμαι να γράφω έτσι μήνυμα και σε Ν8 και στα android που είχα swype είχα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Το κινητο ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Το μονο που μου λειπει ΤΡΟΜΕΡΑ απο το sensation που ειχα ειναι η εφαρμογη για το ιντερνετικο ραδιο tunein. μπορουμε να κανουμε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrispa Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Μηπως εχεις gmail?στο gmail μου δουλευει στο hotmail και στον exchange δεν δουλευει... εν το μεταξυ εχω κανει 3 format το κινητο και εχω αρχισει να απογοητευομαι.. αν μπορει καποιος φιλος να δοκιμασει να προωθησει και να επεξεργαστει μηνυμα απο hotmail(στο κομματι του προωθημενου). Σε ευχαριστω παντως για την βοηθεια! τι εννοεις "δεν μπορώ να το φτιάξω να μου δείχνει τι γράφω" ξέχασα να αναφέρω ότι έχω το 808 και στην fp2 είχε ένα θέμα να μην βλέπεις τι γράφεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts