Michaelis Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Mobile Cleaner παιδια ;) και θα δειτε τεραστια διαφορα! Αυτο το προγραμμα που λες ειναι για hackαρισμενο κινητό? 1 Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Αυτο το προγραμμα που λες ειναι για hackαρισμενο κινητό? Οχι μπαινει κανονικα και σε μη χακαρισμενο.Σκαναρει βρισκει και διαγραφει ολα τα σκουπιδια του κινητου πολυ καλο!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Οχι μπαινει κανονικα και σε μη χακαρισμενο.Σκαναρει βρισκει και διαγραφει ολα τα σκουπιδια του κινητου πολυ καλο!!! ;) ;) Είσαι σίγουρος ? Γιατί εγώ είχα διαβάσει ότι μόνο σε χακαρισμένες μπαίνει και μάλιστα πριν από λίγο πήγα να εγκαταστήσω μία που βρήκα με έκδοση (signed) 2,5 eng και στην c αλλά και στην d μου έβγαλε ΄΄σφάλμα πιστοποιητικού. Σε Ν8 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Mobile Cleaner παιδια ;) και θα δειτε τεραστια διαφορα! Το πρόγραμμα θέλει μεγάλη προσοχή. Μπορεί να διαγράψει πράγματα που τα θέλετε. Κάντε backup πριν για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Α! και για να το δουλέψετε σωστά θέλει mouse!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 η προεγκατεστημενη εφαρμογη αναγνωση μηνυματων που σου διαβαζει τα μηνυματα λειτουργει σε κανεναν κανονικα? εμενα ενω εχει σαν γλωσσα τα ελληνικα και φωνη τον πετρο δεν μου διαβαζει σωστα τα μηνυματα..μηπως τα μηνυματα που μου στελνουν περιεχουν και αγγλικους χαρακτηρες? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 η προεγκατεστημενη εφαρμογη αναγνωση μηνυματων που σου διαβαζει τα μηνυματα λειτουργει σε κανεναν κανονικα? εμενα ενω εχει σαν γλωσσα τα ελληνικα και φωνη τον πετρο δεν μου διαβαζει σωστα τα μηνυματα..μηπως τα μηνυματα που μου στελνουν περιεχουν και αγγλικους χαρακτηρες? τα μηνυματα προφανως ειναι περιορισμένης υποστηριξεις χαρακτήρων στα ελληνικα, όχι unicode δηλαδή (για να χωράνε 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα), έτσι δεν μπορουν να διαβαστούν κανονικά γιατί περιέχουν και λατινικούς χαρακτήρες.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Όταν βάζω το κινητο να λειτουργεί σε όλες τις μπάντες (GSM/3G) πάνω στη μπαταρία εκεί που είναι το σήμα μου βγάζει στην αρχή 3G και μετά αλλάζει σε 4.5G !!! Έβαλε η κοσμοτε δικτυο LTE και δεν το πήραμε χαμπάρι?? :confused: Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Όταν βάζω το κινητο να λειτουργεί σε όλες τις μπάντες (GSM/3G) πάνω στη μπαταρία εκεί που είναι το σήμα μου βγάζει στην αρχή 3G και μετά αλλάζει σε 4.5G !!! Έβαλε η κοσμοτε δικτυο LTE και δεν το πήραμε χαμπάρι?? :confused: 3.5G λέει. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Gerstavros2 ξέρεις καμια εφαρμογή για screenshots?Δεν κάνω πλάκα 4.5 γράφει και με έχει παραξενέψει και μένα γιατι μέχρι πριν λίγο καιρό έγραφε 3.5.Μια μικρή διορθωση: όταν βάζω σκέτο 3G. Edited June 14, 2012 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Gerstavros2 ξέρεις καμια εφαρμογή για screenshots?Δεν κάνω πλάκα 4.5 γράφει και με έχει παραξενέψει και μένα γιατι μέχρι πριν λίγο καιρό έγραφε 3.5.Μια μικρή διορθωση: όταν βάζω σκέτο 3G. (http://www.smartphoneware.com/screen_snap-for-symbian3-product.php) αυτό θέλω να το δω:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Για δες.Θα μας τρελάνουν εκεί στην κοσμοτε!!! :lol: Μήπως θέλουν να ανταγωνιστούν το νέο 3G που λανσάρει η Wind?Και το βγάλανε πιλοτικά? Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει πλάκα το avkon2(τροποποιημένο σήμα+μπαταρία) που κατέβασα από το καθημερινό φόρουμ και το έβαλα μέσω joshlog mod? Edited June 14, 2012 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει πλάκα το avkon2(τροποποιημένο σήμα+μπαταρία) που κατέβασα από το καθημερινό φόρουμ και το έβαλα μέσω joshlog mod? Tην γραμματοσειρα με ποιο προγραμμα την εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Για δες.Θα μας τρελάνουν εκεί στην κοσμοτε!!! :lol: Μήπως θέλουν να ανταγωνιστούν το νέο 3G που λανσάρει η Wind?Και το βγάλανε πιλοτικά? καταρχάς το κινητό υποστηρίζει μέχρι 3.5G (HSDPA). Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει πλάκα το avkon2(τροποποιημένο σήμα+μπαταρία) που κατέβασα από το καθημερινό φόρουμ και το έβαλα μέσω joshlog mod?θες να μας τρελάνεις έτσι?:p ή αυτό είναι, ή το θέμα που χεις :p (θέλω το θέμα:Ρ) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 teo010 δεν την έβαλα εγώ. Προϋπήρχε στην Delight Belle 5.2 (για Ν8-RM596) του Nicesoni.Μακαρι να ξερα να σε βοηθήσω. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 teo010 δεν την έβαλα εγώ. Προϋπήρχε στην Delight Belle 5.2 (για Ν8-RM596) του Nicesoni.Μακαρι να ξερα να σε βοηθήσω. Οκ καταλαβα. Βασικα θα του ριξω μια ματια στο καθημερινο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) @gerstavros: τέτοια ώρα πλακίτσες θα κάνουμε;; Δοκίμασα έβαλα και το κλασικό evolve και παραμένει!!Σήμερα το πρόσεξα. Το θέμα είναι football by invaser.Πρέπει να το κατέβασα από το καθημερινό. Όντως είναι το 6ο θέμα στον σχετικό τομέα. Δεν έχει όμως εικονίδιο για τον φάκελο ιντερνετ :( Μήπως ο Νικεσόνι έκανε τίποτα τροποποιήσεις και το κινητό πετάει? :lol: Τι να πω... Edited June 14, 2012 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 @gerstavros: τέτοια ώρα πλακίτσες θα κάνουμε;; Δοκίμασα έβαλα και το κλασικό evolve και παραμένει!!Σήμερα το πρόσεξα. Το θέμα είναι football by invaser.Πρέπει να το κατέβασα από το καθημερινό. δεν εννούσα αυτό. τότε ίσως φταίει το mod που λες, ή η delight, ή βάλε το κλασσικο θέμα και κάνε επανακίνηση να δεις (γιατί όταν αλλάζεις θέμα, κάποια στοιχεία δεν αλλάζουν μέχρι την επανακίνηση):p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) δεν εννούσα αυτό. τότε ίσως φταίει το mod που λες, ή η delight, ή βάλε το κλασσικο θέμα και κάνε επανακίνηση να δεις (γιατί όταν αλλάζεις θέμα, κάποια στοιχεία δεν αλλάζουν μέχρι την επανακίνηση):p Εκανα επανεκκίνηση και παραμένει!!!Το Joshlog mod το μόνο που κάνει είναι να βλέπει το κινητό τα αρχεία mif που μεταφέρεις από την Ζ: Rom στην mass memory (E: ).Έτσι μπορείς να κάνεις ότι εικαστικες τροποποιήσεις θέλεις χωρίς να χρειάζεται να φλασάρεις κάθε φορά που θες να δοκιμάσεις κάτι νέο όπως μια bootscreen.(πχ.:έχω βάλει μια που το logo της Νοκια σπρώχνει προς τα αριστερά το ρομποτάκι του android σε στύλ στα "τσακίδια" :) ). Τέλος πάντων αμα είναι ας μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει κάτι παραπάνω αν πρόκειται για κάποια κρυφή αναβάθμιση του κινητού ωστε να λαμβάνει 4G δίκτυο.Είναι εφικτό κάτι τέτοιο μέσω μόνο software update? Edited June 14, 2012 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Εκανα επανεκκίνηση και παραμένει!!!Το Joshlog mod το μόνο που κάνει είναι να βλέπει το κινητό τα αρχεία mif που μεταφέρεις από την Ζ: Rom στην mass memory (E: ).Έτσι μπορείς να κάνεις ότι εικαστικες τροποποιήσεις θέλεις χωρίς να χρειάζεται να φλασάρεις κάθε φορά που θες να δοκιμάσεις κάτι νέο όπως μια bootscreen.(πχ.:έχω βάλει μια που το logo της Νοκια σπρώχνει προς τα αριστερά το ρομποτάκι του android σε στύλ στα "τσακίδια" :) ). Τέλος πάντων αμα είναι ας μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει κάτι παραπάνω αν πρόκειται για κάποια κρυφή αναβάθμιση του κινητού ωστε να λαμβάνει 4G δίκτυο.Είναι εφικτό κάτι τέτοιο μέσω μόνο software update? ε γι αυτό λέω ότι ίσως το mif που χεις βάλει, δείνει 4.5G αντί για 3.5G. είναι καθαρά εικαστική αλλάγή το 4.5 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) ε γι αυτό λέω ότι ίσως το mif που χεις βάλει, δείνει 4.5G αντί για 3.5G. είναι καθαρά εικαστική αλλάγή το 4.5 Ε δεν εξηγείται αλλιώς! :lol: μας έπιασε κότσους το avkon.καλό και τούτο. Θα ήταν καθαρά θέμα hardware η αναβάθμιση σε 4G έτσι δεν είναι;Αλλιώς μ' ένα software update το Ν8 θα έπαιρνε αλλά 2 χρόνια ζωής στο χαλαρό... 02:07: Και όντως το επαλήθευσα βάζοντας το παλιό εικονίδο μπαταρίας και σήματος.Δείχνει πάλι 3.5.Οκ θέμα λύθηκε. Ο τυπάς που σχεδίασε το avkon2 φαίνεται ήθελε σώνει και καλά 4g δίκτυο στο κινητό του! Edited June 14, 2012 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Καλησπέρα! :) Μια απορία κι από εμένα.. Εμφανίστηκε χτες μια αναβάθμιση του Social, 3,5mbs, στο N8. Αξίζει ή τσάμπα θα "θυσιαστούν" τα mbs; :worry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2012 Καλησπέρα! :) Μια απορία κι από εμένα.. Εμφανίστηκε χτες μια αναβάθμιση του Social, 3,5mbs, στο N8. Αξίζει ή τσάμπα θα "θυσιαστούν" τα mbs; :worry: Δεν αλλάζουν και πολλά.Εγώ την έβαλα για να μην με ζαλίζει η σουίτα κάθε φορά που την ξεκινώ. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Gerstavros2 ξέρεις καμια εφαρμογή για screenshots?Δεν κάνω πλάκα 4.5 γράφει και με έχει παραξενέψει και μένα γιατι μέχρι πριν λίγο καιρό έγραφε 3.5.Μια μικρή διορθωση: όταν βάζω σκέτο 3G. δε παιζει. Το θεμα δεν ειναι αν εβαλε η cosmote LTE αλλα οτι το ν8 δε το υποστηριζει. Κουφο παντως Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Δεν αλλάζουν και πολλά.Εγώ την έβαλα για να μην με ζαλίζει η σουίτα κάθε φορά που την ξεκινώ. Άρα, τσάμπα θα πάνε. Ευχαριστώ!!! :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2012 Καλησπέρα! :) Μια απορία κι από εμένα.. Εμφανίστηκε χτες μια αναβάθμιση του Social, 3,5mbs, στο N8. Αξίζει ή τσάμπα θα "θυσιαστούν" τα mbs; :worry: εγω ειδα καποια διαφορα,προς το καλυτερο.γενικα ειναι τραγικη η εφαρμογη θεωρω (εχοντας και το se ARC S) αλλα και χωρις αυτο,εχει πολλα προβληματα,απο τα μηνυματα που ανοιγει ο,τι γουσταρει κ ενημερωνει ο,τι κ οποτε θελει,μεχρι την ταχυτητα.τελος παντων,μου φανηκε καπως καλυτερη τωρα.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts