gjimmys Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Kαλό...... http://www.youtube.com/watch?v=lWUkOFzEDtA Το εβαλα και το δοκιμασα και ειναι φοβεροοοοοοοοο:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Το εβαλα και το δοκιμασα και ειναι φοβεροοοοοοοοο:happy: Μπορεις να το χειριστής απο το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης; Kατι τατοιο δειχνει το βιντεο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Μπορεις να το χειριστής απο το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης; Kατι τατοιο δειχνει το βιντεο Ναι με το που το συνδεεις στο HDMI αυτοματα σου βγαζει αυτο το τηλεκοντρολ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Το AccuWeather Widget v1.1.608 S^3 δουλέυει κανονικά ή ακόμα ψάχνει τη θέση...? 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Το AccuWeather Widget v1.1.608 S^3 δουλέυει κανονικά ή ακόμα ψάχνει τη θέση...? Πάντως εμένα δε δουλεύει. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Το AccuWeather Widget v1.1.608 S^3 δουλέυει κανονικά ή ακόμα ψάχνει τη θέση...? Κανονικά δούλευε πάντα και αν δε βρεί τη θέση, τη βάζεις απο τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Κανονικά δούλευε πάντα και αν δε βρεί τη θέση, τη βάζεις απο τις ρυθμίσεις. Με ποια μορφή πρέπει να είναι η αναζήτηση; Ελληνικά, αγγλικά, πόλη, χώρα, παίζει ρόλο; :what: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 έχω ένα sis αρχείο στο pc μου, πως το περνάω μέσω ovi στο κινητό ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Πέρνα το στο κινητό και άνοιξέ το με την Διαχείριση αρχείων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo74 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Μπορεις να το χειριστής απο το τηλεκοντρολ της τηλεόρασης; Kατι τατοιο δειχνει το βιντεο Αυτό που βλέπεις είναι το Wii remote απο την κονσόλα της Nitendo. Χρησιμοποιεί τεχνολογια bluetooth και ετσι μπορεί να συνδεθεί με το N8 επιτυγχάνοντας τον χειρισμό του μέσω αυτού. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 το acuweather η το foreka θελουν πιστοποιητικο για να δουλεψουν στο ν8? τα κατεβασα τα εκανα εγκατασταση και το ενα ενα δειχνει να ψαχνει να βρει δεδομενα και το αλλο μενει γκρι η οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Σας έχω νέαααα :D πρώτον τσεκάρετε αυτό στο betalabs: http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-big-screen και 2ον μίλησα με άτομο από το betalabs για να προσθέσουν τα ελληνικά στο swype και μου είπε πως το έχουν ήδη υπο επεξεργασία και θα είναι έτοιμο πριν το τέλος του Ιανουαρίου :D 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Γνωρίζουμε κάποια εφαρμογή ώστε να μπορούμε να στέλνουμε προκαθορισμένα μυνήματα ορίζοντας την ώρα που θέλουμε; 1 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Τελικά σας δουλεύει το AccuWeather; Τι στο καλό πρέπει να κάνω για να βρει τη θέση μου; Μένει κολλημένο στην αναζήτηση, ό,τι και να κάνω. :wacko: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Τελικά σας δουλεύει το AccuWeather; Τι στο καλό πρέπει να κάνω για να βρει τη θέση μου; Μένει κολλημένο στην αναζήτηση, ό,τι και να κάνω. :wacko: γιατι δεν δοκιμαζεις το spb weather;εγω αυτο εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 γιατι δεν δοκιμαζεις το spb weather;εγω αυτο εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος... :) Έχουμε πεί πολλές φορές οτι δεν είναι συμβατό με S^3 και δημιουργεί ανεπανόρθωτη ζημιά στα WRT Widgets, έχουν ανέβει και screenshots. Τελικά σας δουλεύει το AccuWeather; Τι στο καλό πρέπει να κάνω για να βρει τη θέση μου; Μένει κολλημένο στην αναζήτηση, ό,τι και να κάνω. :wacko: Έχεις βάλει τα widgets σε σύνδεση πρίν κάνεις την αναζήτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Έχουμε πεί πολλές φορές οτι δεν είναι συμβατό με S^3 και δημιουργεί ανεπανόρθωτη ζημιά στα WRT Widgets, έχουν ανέβει και screenshots. Έχεις βάλει τα widgets σε σύνδεση πρίν κάνεις την αναζήτηση; όταν λές δεν λειτουργεί και δημίουργεί ανεπανόρθωτη ζημιά το spb τι εννοείς? Εγώ το έχω βάλει και λειτουργεί κανονικα! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niathan Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 καλησπερα εχει βρει κανεις app που να κανεις video stream απο το PC στο Ν8 οπως το air video στο iphone ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Όχι, αν είναι να ξηλώσω όσες εφαρμογές δε γουστάρει το AccuWeather, να λείπει. Το SPB Weather με βολεύει πάρα πολύ και δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα με κανένα άλλο widget. Οπότε τρώει σουτ το AccuWeather και μένω με το SPB Weather όπως μέχρι τώρα. :rolleyes: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 όταν λές δεν λειτουργεί και δημίουργεί ανεπανόρθωτη ζημιά το spb τι εννοείς? Εγώ το έχω βάλει και λειτουργεί κανονικα! http://farm5.static.flickr.com/4128/5171422372_ac02faca5c_z.jpg http://img602.imageshack.us/img602/387/scr000014k.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 και που είναι το πρόβλημα? σόρρυ δεν κατάλαβα! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 και που είναι το πρόβλημα? σόρρυ δεν κατάλαβα! Έχει χαλάσει η γραμματοσειρά και το κείμενο βγαίνει έξω απο το widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Έχει χαλάσει η γραμματοσειρά και το κείμενο βγαίνει έξω απο το widget σε εμένα πάντως δεν κάνει τέτοιο πράγμα !!! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 σε εμένα πάντως δεν κάνει τέτοιο πράγμα !!! και σε μενα ρε παιδια δεν το κανει!!!! Τρεις μηνες την εχω την εφαρμογη και δεν εχω το παραμικρο προβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 σε εμένα πάντως δεν κάνει τέτοιο πράγμα !!! Έχεις κανένα widget απο αυτά που αναφέρθηκαν ή δείχνει η εικόνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts