Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του

platijet
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! Γράφετε για προβλήματα με το skype και πριν λίγο που το χρησιμοποίησα, έκανα login κανονικά.

Οπότε:

1.Ποια έκδοση του skype έχετε;

2. Μήπως έχετε custom Belle Refresh; :)

P.S.: Έχω την έκδοση 2.1.0.23, σε N8, με official Belle Refresh και λειτουργεί απροβλημάτιστα, εκτός από τη βιντεοκλήση, που δεν εχω δοκιμάσει ποτέ ( σε κινητό ).

Την τελευταια 2.1.0.23 εχω κι εγω σε N8, με official Belle Refresh, αλλα τιποτα...:(

Πριν παρει την Belle λειτουργουσε κανονικα....

Μετα απ'αυτην και την Belle Refresh, απλα το χαος...

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Την τελευταια 2.1.0.23 εχω κι εγω σε N8, με official Belle Refresh, αλλα τιποτα...:(

Πριν παρει την Belle λειτουργουσε κανονικα....

Μετα απ'αυτην και την Belle Refresh, απλα το χαος...

Μήπως έχεις 2 προφίλ στο Skype; :) Γιατί εμένα μου παρουσιάζει διαφορετικό πρόβλημα, ανάλογα από πού θα κάνω login. Στον υπολογιστή, αν κάνω login με ένα προφίλ, κάνω logout και πάω να κάνω login με άλλο προφίλ ( π.χ. σε περίπτωση κάποιου/ας φίλου/φίλης ) - χωρίς να κλείσω το παράθυρο από το X - δε θα γίνει το login, παρά μόνο αν κλείσω το παράθυρο τελείως και το ξανανοίξω. Από την άλλη, σε συσκευή με Android, ενώ δεν υφίσταται το πρόβλημα του υπολογιστή με τα διαφορετικά προφίλ, δε μπορώ με τίποτα να αλλάξω το "mood message". ******** έκανε η Microsoft.... :down:

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
Huawei Nova 5T

μήπως όσοι δεν μπορείτε να συνδεθείτε έχετε συνδέσει τον λογαριασμό με το windows live? βάλτε στο login τα στοιχεία του windows live σας

Ρε παιδιά, καμία λύση για το SkyFiles pro.? το χρειάζομαι πολυ.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πως οταν παιρνω μια εφαρμογη απο το ovi πληρωμενη,μπορω να την αποθηκευσω ωστε να μην την χασω κ να την εχω;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Πως οταν παιρνω μια εφαρμογη απο το ovi πληρωμενη,μπορω να την αποθηκευσω ωστε να μην την χασω κ να την εχω;

ενοοεις να εχεις το αρχειο .sis? δεν ξερω, παντως την εφαρμογη δεν την χανεις ο,τι και να κανεις, μπαινοντας με το κινητο σου απο το λογαριασμο σου, την εχει παντα αν την βγαλεις ή κανεις ρεσετ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ενοοεις να εχεις το αρχειο .sis? δεν ξερω, παντως την εφαρμογη δεν την χανεις ο,τι και να κανεις, μπαινοντας με το κινητο σου απο το λογαριασμο σου, την εχει παντα αν την βγαλεις ή κανεις ρεσετ?

Κατι ειχα διαβασει βρε φιλε οτι εαν γινει λεει φορματ η κατι τετοιο μετα απο 3 φορες την χανεις.Εγω μπηκα πληρωσα την εφαρμογη(

AndroMenu Extra Buttons v4.1 by SnakeSoft )κ μετα την ειδα μεσα στην μνημη την Ε.Εκει εχω ρυθμισει να πηγαινουν απο το καταστημα.Δεν ξερω...... :confused:

Κατι ειχα διαβασει βρε φιλε οτι εαν γινει λεει φορματ η κατι τετοιο μετα απο 3 φορες την χανεις.Εγω μπηκα πληρωσα την εφαρμογη(

AndroMenu Extra Buttons v4.1 by SnakeSoft )κ μετα την ειδα μεσα στην μνημη την Ε.Εκει εχω ρυθμισει να πηγαινουν απο το καταστημα.Δεν ξερω...... :confused:

αμα ηταν ετσι θαχε φαει πολυ κραξιμο. εγω το camera pro το αγορασα και το εβαλα οχι μονο μετα απο πολλα φορματ, αλλα και στην 2η συσκευη που πηρα Ν8 κανοντας φορματ στην 1η χωρις να μου πει οτι ειναι αλλο ιμει...οποτε δε νομιζω οτι εχεις θεμα. απλα αποσο θυμαμαι η αγορα ισχυει για ενα χρονο για πολλες εφαρμογες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

αμα ηταν ετσι θαχε φαει πολυ κραξιμο. εγω το camera pro το αγορασα και το εβαλα οχι μονο μετα απο πολλα φορματ, αλλα και στην 2η συσκευη που πηρα Ν8 κανοντας φορματ στην 1η χωρις να μου πει οτι ειναι αλλο ιμει...οποτε δε νομιζω οτι εχεις θεμα. απλα αποσο θυμαμαι η αγορα ισχυει για ενα χρονο για πολλες εφαρμογες.

Ενταξει τοτε.Αλλα υπαρχει τροπος να εχουμε το αρχειο κ να το αποθηκευσουμε καπου αλλου;Ασ πουμε στην F μεμορυ(εξωτερικη).

Να ρωτησω κ κατι αλλο:στα update της καθε εφαρμογης,ξαναπληρωνουμε;

Edited by giorgos1966

Ενταξει τοτε.Αλλα υπαρχει τροπος να εχουμε το αρχειο κ να το αποθηκευσουμε καπου αλλου;Ασ πουμε στην F μεμορυ(εξωτερικη).

Να ρωτησω κ κατι αλλο:στα update της καθε εφαρμογης,ξαναπληρωνουμε;

Αυτο με το .sis δεν το εχω ψαξει, υπαρχει σιγουρα σε μαγαζακια...αλλα οχι ακριβως το ιδιο αρχειο. απο εκει και περα εγω δεν τα μαζευω γιαυτο το λογο, μολις βγει Update θαναι αχρηστο, προτιμω να κατεβαζω καθε φορα απο το suite την τελευταια εκδοση, εξαλλου σου λεει ποιες εφαρμογες εχεις κατεβασει οποτε δε χρειαζεται να ψαχνεις, σε 10 λεπτα τις εχεις πεταξει ξανα στο κινητο..πλεον το στησιμο εχει γινει παιχνιδι στα σημερινα κινητα

Ρε παιδιά, καμία λύση για το SkyFiles pro.? το χρειάζομαι πολυ.

Έχει βγει νέα έκδοση, χωρίς πρόβλημα.

Πρέπει να είσαι λίγο γρήγορος...

Αν πχ έχεις πει να μπαίνουν στην E: τότε την ώρα που γίνεται η εγκατάσταση υπάρχει το .sis στον βασικό κατάλογο (E:\).

Οπότε μπορείς να το αντιγράψεις στα γρήγορα στην F:\ και να το κρατήσεις.

Έχει ένα πρόβλημα αυτό όμως. Το αρχείο που κατέβασες είναι κλειδωμένο για το δικό σου τηλέφωνο.

Κατι ειχα διαβασει βρε φιλε οτι εαν γινει λεει φορματ η κατι τετοιο μετα απο 3 φορες την χανεις.

Είναι στις 10 φορές. Υποτίθεται ότι οι αναβαθμίσεις (αν η εφαρμογή είναι ήδη στο τηλέφωνο) είναι απεριόριστες.

Είχε εμφανιστεί και ένα πρόβλημα ότι οι αναβαθμίσεις και επανεγκαταστάσεις θα ισχύουν για μέχρι και 1 χρόνο μετά την αγορά της εφαρμογής, αλλά μάλλον φάγανε κράξιμο και ανοίξανε τον περιορισμό.

Αυτό που κάνω συνήθως είναι να κρατάω τα .sis κατά την εγκατάσταση και μετά αν χρειαστώ την εφαρμογή (αν την έχω σβήσει ή έχω κάνει format) την κάνω εγκατάσταση από το .sis και μετά μπαίνω στο κατάστημα και κάνω αναβάθμιση (οι οποίες είναι και απεριόριστες).

Επισης:

Μπαινεις απ'το pc σου στο Nokia store, πας στην εφαρμογη που θες και στη συνεχεια στη διευθυνση της εφαρμογης, σβηνεις οτι γραφει μεχρι το νουμερο και βαζεις /download και το κατεβαζεις στο σκληρο σου

πχ

http://store.ovi.com/content/62616?clickSource=homepage&pos=7

http://store.ovi.com/content/62616/download

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Δεν δουλεύει πάντα αυτο. Έτσι νομίζω τουλαχιστον

στα δωρεάν δουλεύει πάντα, το πολύ να δώσει dm αντί για sis αλλά και πάλι το μετατρέπεις. Στα μη δωρεάν δε ξέρω, δεν εχω δοκιμάσει.

πως κανουμε back up τους σελιδοδεικτες απο οπερα μινι γιατι θελω να βαλω του lang?τελικα εκανα το back up αλλα περνοντας την νεα ρομ και βαζοντας τον οπερα δεν μου εμφανιζει ολες της ρυθμισεις που ειχα και τους μισους σελιδοδεικτες.τι φταιει? Edited by tolispao13

πως κανουμε back up τους σελιδοδεικτες απο οπερα μινι γιατι θελω να βαλω του lang?τελικα εκανα το back up αλλα περνοντας την νεα ρομ και βαζοντας τον οπερα δεν μου εμφανιζει ολες της ρυθμισεις που ειχα και τους μισους σελιδοδεικτες.τι φταιει?

Πως πήρες το backup; Για mini δεν ξέρω αλλά για τον opera mobile εγώ είχα πάρει backup τους φακέλους:

Private/10003a3f/import/apps/

resource/OperaMobile/

System/apps/OperaMobile/

System/data/OperaMobile/

Λογικά στα δύο τελευταία είναι ότι χρειάζεται αλλά τα πήρα όλα για καλό και για κακό. Δεν έχασα τίποτα.

μονο απο το System/apps/Operamini εκανα back up.αλλα αυτο το θεμα το ειχα και παλιοτερα με το οπερα μινι με καποιες εκδοσεις.δεν θυμαμαι ποια εκδοση ειχα.παντως με την τελευταια το εκανε και παλια..

Καλησπερα παιδια και καλη χρονια!

κατεβασα νο nokia internet radio και προσπαθουσα να βαλω εναν σταθμο που δεν υπηρχε στην αναζητηση. Ξερω οτι μπορει να παιξει .pls αρχεια (winamp) απο σταθμους, πως μπορει να παιξει καποιον που δεν υπαρχει στην λιστα και δεν εχει τετοιο αρχειο για download πχ τον kiss 92.9

ευχαριστω!

Symbian dead and i like it!!!

πως κανουμε back up τους σελιδοδεικτες απο οπερα μινι γιατι θελω να βαλω του lang?τελικα εκανα το back up αλλα περνοντας την νεα ρομ και βαζοντας τον οπερα δεν μου εμφανιζει ολες της ρυθμισεις που ειχα και τους μισους σελιδοδεικτες.τι φταιει?

με το opera link. Κανεις εγγραφή και έχεις παντού και πάντα τα πάντα..... Αγαπημενα, ταχείες κλήσεις, κωδικούς κλπ. Όπου κι αν έχεις τον opera (pc, lumia, ios) θα είναι πάντα συγχρονισμένος. Απίστευτη ευκολία.

Ευτυχώς που υπάρχει ο όπερα γιατι ο μαμισιος είναι τραγικός και το Symbian θα είχε πεθάνει απο χρονια. Τώρα όμως κανεις πολύ άνετο σερφαρισμα και οφείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σ αυτη την εταιρία. Έδωσε ζωή στο κουσουριασμενο......

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Symbian και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned