Teo010 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 Ναι το ξερω, μετα την αναβαθμιση του Nokia maps πανω κατω ολοι τοσο εχουμε με official rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 με official ROM είναι φυσιολογικό το νούμερο Έχω 101mb στη C..... :D Χωρίς να κανω το update στους Nokia Maps ( το Nokia Maps Suite 2.0 ). Με official rom. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 με την belle υπαρχει τροπος να παιζει το Ν8 flash video? καποιο προγραμμα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 απο τον "Ιστο" Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2012 με την belle υπαρχει τροπος να παιζει το Ν8 flash video? καποιο προγραμμα? to symbian χρόνια τώρα παίζει κανονικά flash, και κατεβασμένα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Ναι το ξερω, μετα την αναβαθμιση του Nokia maps πανω κατω ολοι τοσο εχουμε με official rom. Εγώ γιατί έχω 39,4.... μετά την αναβάθμιση των χαρτών; Με την επίσημη Belle. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Έχω 101mb στη C..... :D Χωρίς να κανω το update στους Nokia Maps ( το Nokia Maps Suite 2.0 ). Με official rom. ε αυτό λέω :) . 1 Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Εγώ γιατί έχω 39,4.... μετά την αναβάθμιση των χαρτών; Με την επίσημη Belle. Ε εχω περασει και κανα 2 μονταρισμενες εφαρμογες, εχω και 3-4 μηνυματα. Πανω κατω κοντα ειμαστε!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Mobile Cleaner παιδια ;) και θα δειτε τεραστια διαφορα! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Mobile Cleaner παιδια ;) και θα δειτε τεραστια διαφορα! Αυτο το προγραμμα που λες ειναι για hackαρισμενο κινητό? 1 Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Αυτο το προγραμμα που λες ειναι για hackαρισμενο κινητό? Οχι μπαινει κανονικα και σε μη χακαρισμενο.Σκαναρει βρισκει και διαγραφει ολα τα σκουπιδια του κινητου πολυ καλο!!! ;) ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Οχι μπαινει κανονικα και σε μη χακαρισμενο.Σκαναρει βρισκει και διαγραφει ολα τα σκουπιδια του κινητου πολυ καλο!!! ;) ;) Είσαι σίγουρος ? Γιατί εγώ είχα διαβάσει ότι μόνο σε χακαρισμένες μπαίνει και μάλιστα πριν από λίγο πήγα να εγκαταστήσω μία που βρήκα με έκδοση (signed) 2,5 eng και στην c αλλά και στην d μου έβγαλε ΄΄σφάλμα πιστοποιητικού. Σε Ν8 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Mobile Cleaner παιδια ;) και θα δειτε τεραστια διαφορα! Το πρόγραμμα θέλει μεγάλη προσοχή. Μπορεί να διαγράψει πράγματα που τα θέλετε. Κάντε backup πριν για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Α! και για να το δουλέψετε σωστά θέλει mouse!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 η προεγκατεστημενη εφαρμογη αναγνωση μηνυματων που σου διαβαζει τα μηνυματα λειτουργει σε κανεναν κανονικα? εμενα ενω εχει σαν γλωσσα τα ελληνικα και φωνη τον πετρο δεν μου διαβαζει σωστα τα μηνυματα..μηπως τα μηνυματα που μου στελνουν περιεχουν και αγγλικους χαρακτηρες? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 η προεγκατεστημενη εφαρμογη αναγνωση μηνυματων που σου διαβαζει τα μηνυματα λειτουργει σε κανεναν κανονικα? εμενα ενω εχει σαν γλωσσα τα ελληνικα και φωνη τον πετρο δεν μου διαβαζει σωστα τα μηνυματα..μηπως τα μηνυματα που μου στελνουν περιεχουν και αγγλικους χαρακτηρες? τα μηνυματα προφανως ειναι περιορισμένης υποστηριξεις χαρακτήρων στα ελληνικα, όχι unicode δηλαδή (για να χωράνε 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα), έτσι δεν μπορουν να διαβαστούν κανονικά γιατί περιέχουν και λατινικούς χαρακτήρες.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Όταν βάζω το κινητο να λειτουργεί σε όλες τις μπάντες (GSM/3G) πάνω στη μπαταρία εκεί που είναι το σήμα μου βγάζει στην αρχή 3G και μετά αλλάζει σε 4.5G !!! Έβαλε η κοσμοτε δικτυο LTE και δεν το πήραμε χαμπάρι?? :confused: Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Όταν βάζω το κινητο να λειτουργεί σε όλες τις μπάντες (GSM/3G) πάνω στη μπαταρία εκεί που είναι το σήμα μου βγάζει στην αρχή 3G και μετά αλλάζει σε 4.5G !!! Έβαλε η κοσμοτε δικτυο LTE και δεν το πήραμε χαμπάρι?? :confused: 3.5G λέει. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Gerstavros2 ξέρεις καμια εφαρμογή για screenshots?Δεν κάνω πλάκα 4.5 γράφει και με έχει παραξενέψει και μένα γιατι μέχρι πριν λίγο καιρό έγραφε 3.5.Μια μικρή διορθωση: όταν βάζω σκέτο 3G. Edited June 14, 2012 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Gerstavros2 ξέρεις καμια εφαρμογή για screenshots?Δεν κάνω πλάκα 4.5 γράφει και με έχει παραξενέψει και μένα γιατι μέχρι πριν λίγο καιρό έγραφε 3.5.Μια μικρή διορθωση: όταν βάζω σκέτο 3G. (http://www.smartphoneware.com/screen_snap-for-symbian3-product.php) αυτό θέλω να το δω:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) Για δες.Θα μας τρελάνουν εκεί στην κοσμοτε!!! :lol: Μήπως θέλουν να ανταγωνιστούν το νέο 3G που λανσάρει η Wind?Και το βγάλανε πιλοτικά? Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει πλάκα το avkon2(τροποποιημένο σήμα+μπαταρία) που κατέβασα από το καθημερινό φόρουμ και το έβαλα μέσω joshlog mod? Edited June 14, 2012 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει πλάκα το avkon2(τροποποιημένο σήμα+μπαταρία) που κατέβασα από το καθημερινό φόρουμ και το έβαλα μέσω joshlog mod? Tην γραμματοσειρα με ποιο προγραμμα την εβαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 Για δες.Θα μας τρελάνουν εκεί στην κοσμοτε!!! :lol: Μήπως θέλουν να ανταγωνιστούν το νέο 3G που λανσάρει η Wind?Και το βγάλανε πιλοτικά? καταρχάς το κινητό υποστηρίζει μέχρι 3.5G (HSDPA). Υπάρχει περίπτωση να μου κάνει πλάκα το avkon2(τροποποιημένο σήμα+μπαταρία) που κατέβασα από το καθημερινό φόρουμ και το έβαλα μέσω joshlog mod?θες να μας τρελάνεις έτσι?:p ή αυτό είναι, ή το θέμα που χεις :p (θέλω το θέμα:Ρ) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 teo010 δεν την έβαλα εγώ. Προϋπήρχε στην Delight Belle 5.2 (για Ν8-RM596) του Nicesoni.Μακαρι να ξερα να σε βοηθήσω. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 teo010 δεν την έβαλα εγώ. Προϋπήρχε στην Delight Belle 5.2 (για Ν8-RM596) του Nicesoni.Μακαρι να ξερα να σε βοηθήσω. Οκ καταλαβα. Βασικα θα του ριξω μια ματια στο καθημερινο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2012 (edited) @gerstavros: τέτοια ώρα πλακίτσες θα κάνουμε;; Δοκίμασα έβαλα και το κλασικό evolve και παραμένει!!Σήμερα το πρόσεξα. Το θέμα είναι football by invaser.Πρέπει να το κατέβασα από το καθημερινό. Όντως είναι το 6ο θέμα στον σχετικό τομέα. Δεν έχει όμως εικονίδιο για τον φάκελο ιντερνετ :( Μήπως ο Νικεσόνι έκανε τίποτα τροποποιήσεις και το κινητό πετάει? :lol: Τι να πω... Edited June 14, 2012 by spiros2021 Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts