GeorgeChios Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Μήπως το είχε από την αρχή όταν το αγόρασες και το είδες τώρα; Άν θυμάμαι καλά, γιατί πάει και καιρός, όταν το είχα πάρει το είχε μέσα και το έσβησα αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Κατά 99.99% το αποκλείω αυτό. Το κινητό το έχω από αρχές Δεκεμβρίου του 2010. Δεν θα το είχα δει ? Εξάλλου του έχω ρίξει 3-4 φλασαρίσματα με το phoenix. Οπότε και να το είχε... Παίζει να το έχουν βάλει στην 25.007 ? Γιατί αυτή φοράω τώρα.... (balcan) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Κατά 99.99% το αποκλείω αυτό. Το κινητό το έχω από αρχές Δεκεμβρίου του 2010. Δεν θα το είχα δει ? Εξάλλου του έχω ρίξει 3-4 φλασαρίσματα με το phoenix. Οπότε και να το είχε... Παίζει να το έχουν βάλει στην 25.007 ? Γιατί αυτή φοράω τώρα.... (balcan) ε πες το τοση ωρα κ νομιζα οτι μας δουλευεις..ειμαστε με ελληνικα στην 22 κ δεν τοχουμε,εισαι με balkan κ το εχεις στην 25... δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.το προσφερει η νεα αναβαθμιση. αυτο εννοουσαν οταν ελεγαν περισσοτερη ασφαλεια στο κλειδωμα?κατι τετοιο ελεγε η νοκια την 25. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Και το δικό μου Ελληνικό product code διαθέτει αλλά είναι ακόμη στην 22....version του λογισμικού. Το κατέβασα, το εγκατέστησα και το ενεργοποίησα. Δεν το δοκίμασα ακόμη αν λειτουργεί όπως το περιγράφουν, πάντως δεν μπορείς να το "σκοτώσεις" με το App stop. Επίσης ενεργοποιείτε άμεσα με την ενεργοποίηση του τηλεφώνου το πρωί. 1 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Για την προστασία από κλοπή πάντως προτείνω theft aware. Πλέον είναι και δωρεάν αφού σταματάει η υποστήριξή του ( να ναι καλά ο Elop που είπε οτι τελος το symbian). Το πρόγραμμα κρύβεται τελείως και δεν το βλέπεις πουθενά ( ουτε install, ούτε εικονίδια, τίποτα). Απλά κάθεται και αν το χρειαστείς το ενεργοποιείς με μύνημα και σου στέλνει πληροφορίες θέσης, sim κλπ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Βάλε ότι θέλεις...με ένα refurbish βγαίνουν όλα..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Για την προστασία από κλοπή πάντως προτείνω theft aware. Πλέον είναι και δωρεάν αφού σταματάει η υποστήριξή του ( να ναι καλά ο Elop που είπε οτι τελος το symbian). Το πρόγραμμα κρύβεται τελείως και δεν το βλέπεις πουθενά ( ουτε install, ούτε εικονίδια, τίποτα). Απλά κάθεται και αν το χρειαστείς το ενεργοποιείς με μύνημα και σου στέλνει πληροφορίες θέσης, sim κλπ. Είναι από αυτά τα τύπου stealth που κρύβονται τελείως και δεν μπορείς να τα απενεργοποιήσεις; 1 Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Και εγώ πως έχω ? Μάλιστα ποτέ δεν την έκανα download και ποτέ δεν την ενεργοποίησα... οριστε και ένα screenshot http://img337.imageshack.us/img337/6505/scr000001s.jpg και εγω την 25 εχω αλλα δεν το βλεπω πουθενα???? τι κανω λαθος? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Την 25 balcan την γνήσια ή την κουτσουρεμένη που κυκλοφορεί ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 γνησια απο ονι κανονικα εχω το γαλαζιο δεν ξερω τι μπορει να παιζει μισοοοοο στο c6-01 που εχει παρει και αυτο την 25 το εχειιιιι!!!!!!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeChios Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 από ovi ? Τι product code εχεις ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 599902 πρσαρμομενη εκδοση 25.007.000.01 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Για την προστασία από κλοπή πάντως προτείνω theft aware. Πλέον είναι και δωρεάν αφού σταματάει η υποστήριξή του ( να ναι καλά ο Elop που είπε οτι τελος το symbian). Το πρόγραμμα κρύβεται τελείως και δεν το βλέπεις πουθενά ( ουτε install, ούτε εικονίδια, τίποτα). Απλά κάθεται και αν το χρειαστείς το ενεργοποιείς με μύνημα και σου στέλνει πληροφορίες θέσης, sim κλπ. Μου αρεσε και ειπα να το δοκιμασω.. Τελειωσα τις ρυθμισεις και δεν υπαρχει πουθενα στο μενου. Πως θα αλλαξω τις ρυθμισεις του τωρα ?! Ουτε για απεγκατασταση δεν υπαρχει.. Γινετε π.χ να του στειλω σε μηνυμα την λεξη ''χρηστος'', αφου το ρυθμισω, και να μου στελνει τις πληροφοριες που ειπες ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 (edited) Μου αρεσε και ειπα να το δοκιμασω.. Τελειωσα τις ρυθμισεις και δεν υπαρχει πουθενα στο μενου. Πως θα αλλαξω τις ρυθμισεις του τωρα ?! Ουτε για απεγκατασταση δεν υπαρχει.. Γινετε π.χ να του στειλω σε μηνυμα την λεξη ''χρηστος'', αφου το ρυθμισω, και να μου στελνει τις πληροφοριες που ειπες ? Για να βγάλεις το panel των ρυθμίσεων πηγαίνεις στις κλήσεις και καλείς τον κωδικό που έβαλες για το πρόγραμμα. Δηλ. αν έχεις βάλει για κωδικό το 1234, παίρνεις τηλέφωνο αυτό τον αριθμό, και εμφανίζεται το παράθυρο των ρυθμίσεων. Από κει μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Και με το μύνημα, πάλι με τον κωδικό παίζει, και του στέλνεις εντολές. Βάλε ότι θέλεις...με ένα refurbish βγαίνουν όλα..... Σαφώς. Και με hard reset φεύγει. Αλλά φαντάσου να σου το κλέψουν ή να το χάσεις. Ο νέος κάτοχος δεν θα προλάβει να κάνει refurbish. Και αν ενεργοποιήσεις και τη σειρήνα, το παρατάει και φεύγει. Με την βοήθεια άλλου κινητού (αν έχεις δεύτερο ή της παρέας) μπορείς να το ξαναβρείς άμεσα. Edited November 4, 2011 by mpapad 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Για να βγάλεις το panel των ρυθμίσεων πηγαίνεις στις κλήσεις και καλείς τον κωδικό που έβαλες για το πρόγραμμα. Δηλ. αν έχεις βάλει για κωδικό το 1234, παίρνεις τηλέφωνο αυτό τον αριθμό, και εμφανίζεται το παράθυρο των ρυθμίσεων. Από κει μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Και με το μύνημα, πάλι με τον κωδικό παίζει, και του στέλνεις εντολές. Καλημερα σε ολους Δοκιμη μπορω να του κανω ? Να στειλω δηλαδη το μηνυμα απο αλλο κινητο και να δω τι πληροφοριες θα λαβω.. Στο Notification εχω βαλει τον 2ο αριθμο μου. Στο Custom Lock Text εβαλα μια λεξη και την στελνω απο τον 2ο αριθμο μου αλλα τιποτα.. :worry: Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλημερα σε ολους Δοκιμη μπορω να του κανω ? Να στειλω δηλαδη το μηνυμα απο αλλο κινητο και να δω τι πληροφοριες θα λαβω.. Στο Notification εχω βαλει τον 2ο αριθμο μου. Στο Custom Lock Text εβαλα μια λεξη και την στελνω απο τον 2ο αριθμο μου αλλα τιποτα.. :worry: Το manual το διάβασες? Βεβαιώσου οτι το πρόγραμμα είναι ενεργό, και στείλε από το άλλο τηλέφωνο ένα μύνημα με περιεχόμενο "1234 update" όπου 1234 ο κωδικός κλειδώματος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Το manual το διάβασες? Βεβαιώσου οτι το πρόγραμμα είναι ενεργό, και στείλε από το άλλο τηλέφωνο ένα μύνημα με περιεχόμενο "1234 update" όπου 1234 ο κωδικός κλειδώματος. Μολις τωρα το βρηκα, ευχαριστω :) Πολυ καλη εφαρμογη! Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroos Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 αυτο το εχει δει κανεις?οντως υπαρχει τετοια εφαρμογη η δυνατοτητα του κινητου να το κανει αυτο? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 το δειξαν μαζι με το Ν8 αλλα ποτε δεν βγηκε απο τα εργαστηρια της νοκια... αυτο και μια αλλη τρομερη εφαρμογη, δε θυμαμαι ποια... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abcdefg Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 και μια αλλη τρομερη εφαρμογη, δε θυμαμαι ποια... Fx Studio m.youtube.com/watch?desktop_uri=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DeKeHmAs6uJw&v=eKeHmAs6uJw&gl=US Παράθεση Δεν επιτρέπονται βίντεο στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 κάποια εφαρμογή για twitter εκτος από το gravity ? 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 different tack ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tirion Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 πως μπορω να κανω downgrade τις qt? μπορει καποιος να με βοηθησει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ρε παιδιά, sorry κιόλας για τη χαζή ερώτηση αλλά πως κάνω αναβάθμιση το fmobi? το έχω αγοράσει από nokia store (χαλάλι του του μάγκα! Σε κάτι τέτοιους πρέπει να τα σκάμε) όταν ήταν στο version 2. Τώρα μπαίνω ξανά και με βγάζει να το ξαναγοράσω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Ρε παιδιά, sorry κιόλας για τη χαζή ερώτηση αλλά πως κάνω αναβάθμιση το fmobi? το έχω αγοράσει από nokia store (χαλάλι του του μάγκα! Σε κάτι τέτοιους πρέπει να τα σκάμε) όταν ήταν στο version 2. Τώρα μπαίνω ξανά και με βγάζει να το ξαναγοράσω... 1) Login έχεις κάνει? 2) Αν έχεις κάνει, και στο "περιεχόμενό μου" δε σου βγάζει το update, τότε μάλλον το έχεις κατεβάσει παραπάνω από 10 φορές (με λήψη), οπότε μάλλον θα πρέπει να το πληρώσεις πάλι. 3) Πήγα να δώ και εγώ για το update και μου βγάζει πρόβλημα στη σελίδα. Ισως είναι φορτωμένοι οι server. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 1) Login έχεις κάνει? 2) Αν έχεις κάνει, και στο "περιεχόμενό μου" δε σου βγάζει το update, τότε μάλλον το έχεις κατεβάσει παραπάνω από 10 φορές (με λήψη), οπότε μάλλον θα πρέπει να το πληρώσεις πάλι. 3) Πήγα να δώ και εγώ για το update και μου βγάζει πρόβλημα στη σελίδα. Ισως είναι φορτωμένοι οι server. To login ήταν το θέμα... Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Μόλις το εγκατέστησα (δεν αντιμετώπισα το πρόβλημα που γράφεις στο 3!) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts