terrestial Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Νέα έκδοση του Νοκia Bubbles, συμβατή με την Qt 4.7.3 (την οποία εγκαθιστά από μόνη της, αν δεν υπάρχει ήδη στο κινητό). Απεγκαταστήστε πρώτα την προηγούμενη έκδοση του Bubbles, αν την έχετε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ρε παιδιά τι γίνεται με το Nokia Bubbles? Ολοκληρώθηκε κανονικά το Install στο κινητό αλλά δεν μου εμφανίζει πουθενά και τίποτα. Ξέρει κανείς τι γίνεται; *Σημείωση: δεν είχα το προηγούμενα Nokia Bubbles εγκατεστημένο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Το nokia bubbles είναι screen saver? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Το nokia bubbles είναι screen saver? καλησπερα. ειναι πολυ ωραιος τροπος για lock screen. δες το και θα καταλαβεις :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Πρέπει να κάνω και απεγκατάσταση του sleeping screen για να βάλω το nokia bubbles ή απλά πρέπει να το απενεργοποιήσω; Edit: Δεν χρειάζεται απεγκατάσταση το sleeping screen, δουλεύει παράλληλα. Edited May 26, 2011 by geram 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Αντικαθιστα το sleeping_screen? Πρέπει να το κάνω απεγκατασταση (sleeping_screen) πρώτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ρε παιδιά τι γίνεται με το Nokia Bubbles? Όταν ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο δεν εμφανίζεται; Έκανες restart; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Για καμια εκδοση του silverlight συμβατη με symbian^3 έχουμε νεα απο πουθενά; Θα ητανε πολυ χρησιμο σε πολλους φανατζομαι. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannism Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Όταν ξεκλειδώνεις το τηλέφωνο δεν εμφανίζεται; Έκανες restart; ευχαριστώ φίλε μετά το restart ¨¨εκανε την εμφάνιση του¨¨ :p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) δεν μπορω να περάσω το bubbles.Δεν έχω προηγούμενη έκδοση και οταν κάνει install λιγο πριν το τέλος λεει προετοιμασία εγκατάστασης κάνει loading και λέει η εγκατάσταση απέτυχε τι παίζει? τελικά ήθελε internet.Στην εφαμογή δεν μπορώ να βάλω ότι εικόνα θέλω?Μονο 3-4 μου βγάζει να διαλέξω. Edited May 26, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) To sleeping_screen το απεγκαθιστουμε? Η πράξη μου έδειξε ότι δεν χρειάζεται να απεγκατασταθεί. Εγώ τα έχω ταυτόχρονα. Sleeping screen σαν screensaver και bubbles μόλις πατάω το κουμπί για ξεκλείδωμα. Πολύ καλός συνδυασμός Edited May 27, 2011 by impreza_sti 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Πολύ ωραίο, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει όλα τα bubbles, ενώ τα έχω όλα τσεκαρισμένα...εμφανίζει μόνο 5! Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο; Του έκανα και restart, αλλά τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Πολύ ωραίο, αλλά για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει όλα τα bubbles, ενώ τα έχω όλα τσεκαρισμένα...εμφανίζει μόνο 5! Συμβαίνει και σε κανέναν άλλο; Του έκανα και restart, αλλά τα ίδια. καλησπερα. καποια ειναι bubbles ειδοποιησεων. θα σου εμφανιστουν αν εχεις αναπαντητες, χαμηλη μπαταρια ή μηνυματα :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Όπως ανέφερε και ο @terrestial εδώ βγήκε νέα αναβάθμιση για το Bubbles. Beta Labs: Nokia Bubbles Got Updated With More Features http://symbianworld.org/9198-beta-labs-nokia-bubbles-got-updated-with-more-features/ http://www.symbian-freak.com/news/011/05/download_enhanced_version_of_nokia_bubbles.htm Επίσης αναβαθμίστηκε και η εφαρμογή Shazam και φέρνει νέα χαρακτηριστικά http://www.symbian-freak.com/news/011/05/updated_shazam_app_now_available_at_ovi_store.html την κατεβασα και την φορτωσα. το ρολοι στην αναμονη ειναι το στρογγυλο το παλιο που ειχε το τηλεφωνο δεν ειναι το ψηφιακο ετσι? την κατεβασα και φορτωσατην νεα εφαρμογη budles. το ρολοι στην αναμονη ειναι το στρογγυλο το παλιο που ειχε το τηλεφωνο δεν ειναι το ψηφιακο ετσι? Edited May 27, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Εμενα παντως μου την εμφανιζει ψηφιακα την ωρα,μαλλον αναλογα πως εχεις επιλεξει εσυ να δειχνει την ωρα μεσαω των ρυθμισεων του συγκεκριμενου μενου απο το τηλ..Κατι αλλο σχετικα με το bubbles..Πως ελεγχουμε το ραδιο μεσω του bubbles?Ενω την εχω tick στις ρυθμισεις δεν φαινεται να βγαζει καποιο εικονιδιο για ραδιο με παρατεταμενη πιεση της οθονης ουτε κ μετα απο επανεκκινηση...:( Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch134 Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Ας βοηθήσει όποιος ξέρει... Αγόρασα το weather hd κ δεν μου κρατάει στη μνήμη τις τοποθεσίες που του βάζω. Πρέπει να είναι πάντα ανοικτό??? Δεν τρώει έτσι μπαταρία??? Πάντως γενικά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι δεν έχει τοποθεσίες που θα ήθελα. Τελικά ποια εφαρμογή καιρού είναι καλύτερη? 1 Παράθεση Huawei Mate 20 Pro, Oneplus 3, Samsung Galaxy Tab 8 s2, Nokia Lumia 1020, Samsung Galaxy Note 2, Nokia n8, Samsung Galaxy Tab, Htc touch cruise, samsung Innov8, nokia n73 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) Ας βοηθήσει όποιος ξέρει... Αγόρασα το weather hd κ δεν μου κρατάει στη μνήμη τις τοποθεσίες που του βάζω. Πρέπει να είναι πάντα ανοικτό??? Δεν τρώει έτσι μπαταρία??? Πάντως γενικά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι δεν έχει τοποθεσίες που θα ήθελα. Τελικά ποια εφαρμογή καιρού είναι καλύτερη? καλησπερα. κατα την γνωμη μου το spb weather ειναι το καλυτερο :) τελικά ήθελε internet.Στην εφαμογή δεν μπορώ να βάλω ότι εικόνα θέλω?Μονο 3-4 μου βγάζει να διαλέξω. καλησπερα. θα πρεπει να εχεις τις φωτογραφιες που θελεις στο ?:/data/images/background ή στο ?:images/background για να τις "δει" το προγραμμα :) Edited May 27, 2011 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία / διόρθωση / προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrimanolis Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 (edited) bubbles δεν έχει για μένα δεν μπορεί να κάνει ελέγχο πιστοποιητικού ενώ άλλες εφαρμογές που έχω της κάνει κρίμα έχασα και το παλιό και τώρα δεν έχω καθόλου ξενέρωσα καμιά ιδέα ? Edited May 27, 2011 by makrimanolis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ας βοηθήσει όποιος ξέρει... Αγόρασα το weather hd κ δεν μου κρατάει στη μνήμη τις τοποθεσίες που του βάζω. Πρέπει να είναι πάντα ανοικτό??? Δεν τρώει έτσι μπαταρία??? Πάντως γενικά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι δεν έχει τοποθεσίες που θα ήθελα. Τελικά ποια εφαρμογή καιρού είναι καλύτερη? Και εγω την πατησα με το weather hd !! MΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!! Παιδια μακρια απο αυτο!:mad: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Αν εχεις ιντερνετ Γιωργο στο τηλ, γιατι δεν μπαινεις meteo.gr και τελειωνει η δουλεια με τον καιρο λεω...;) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 spb weather forever!!! Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Αν εχεις ιντερνετ Γιωργο στο τηλ, γιατι δεν μπαινεις meteo.gr και τελειωνει η δουλεια με τον καιρο λεω...;) Θελω να το εχω σαν εφαρμογη! καταλαβες,μου αρεσουν οι εφαρμογες να φαινονται στην οθονη.:confused: παιδια καμμια καλη εφαρμογη για ηχογραφιση κλησεων χωρις μπιπ; spb weather forever!!! Ναι κ εγω το ειχα βαλει κ ενω εδω που μενω ειχαμε ηλιο,αυτο ελεγε συνεφια με βροχη!!:lol: Edited May 27, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 μια ερώτηση παιδια. εβαλα τα bubbles χθες απο που αλλαζω της ρυθμίσεις για να προσθέσω η να αφαιρέσω bubbles? αν ξέρει καποιος. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpapad Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 μια ερώτηση παιδια. εβαλα τα bubbles χθες απο που αλλαζω της ρυθμίσεις για να προσθέσω η να αφαιρέσω bubbles? αν ξέρει καποιος. Ετσι οπως βλεπεις να κινουνται οι bubbles περα δοθε πατας πανω στην οθονη για λιγο(οχι πανω se bubble) και σου βγαζει μια σκετη φουσκα και απο διπλα μια φουσκα με ενα γραναζι(οι ρυθμισεις δηλαδη για τα bubbles) :happy: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ετσι οπως βλεπεις να κινουνται οι bubbles περα δοθε πατας πανω στην οθονη για λιγο(οχι πανω se bubble) και σου βγαζει μια σκετη φουσκα και απο διπλα μια φουσκα με ενα γραναζι(οι ρυθμισεις δηλαδη για τα bubbles) :happy: ναι το βρήκα οκ μόνο που ενώ έχω τικαρισμενες και άλλες επιλογές αυτό μου βγάζει μόνο 4 φούσκες το ράδιο πχ η τα μηνύματά δεν τα πέρνει. γιατί? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts