Moralas Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Report: (:)) Τελικά μετά από 2-3 επανεγκαταστάσεις δούλεψε και στο δικό μου με το exchange server URL που έδωσε ο Stendor (χίλια ευχαριστώ): m.hotmail.com. Σε εμένα δούλεψε με email @msn.com και στης κοπέλας μου με email @hotmail.com. Το "δούλεψε" βέβαια είναι σχετικό γιατί ενώ μου εμφανίζει τους φακέλους που έχω φτιάξει εγώ στο msn email μου, δε μου εμφανίζει κανένα email... Βλέπω δηλαδή μόνο τους φακέλους. Πάντως έστειλα και email με atachment μια φωτογραφία μου, οπότε στέλνει. Μην είμαστε απαιτητικοί γιατί όπως λέει στα faq της εφαρμογής δεν υποστηρίζει ακόμα hotmail και msn και μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για beta. Για yahoo δε ξέρω να απαντήσω γιατί δεν έχω τέτοιο email. Αλλά από ότι λέει στα faq δουλέυει, οπότε μια δοκιμή θα πίσει! 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 καλημερα παιδια.ποια η διαφορα μεταξυ Opera Mini 5.1 beta 2 (S60) με Opera Mobile 10 ; ποια τελικα ειναι η ποιο σωστη για την κινηταρα μας;:cool: Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 καλημερα παιδια.ποια η διαφορα μεταξυ Opera Mini 5.1 beta 2 (S60) με Opera Mobile 10 ; ποια τελικα ειναι η ποιο σωστη για την κινηταρα μας;:cool: νομιζω οτι η μινι ειναι η ελαφρια εκδοση και η 10 η πλαηρης, την 10 εχω και παιζει πολυ καλα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 (edited) Παιδιά, έχει εγκαταστήσει κανείς το Camera Pro; Εμένα εγκαθίσταται κανονικά αλλά οι φωτογραφίες που βγάζει είναι παραμορφωμένες. Τι τρέχει; Μήπως φυσάει που έχω εγκατεστημένο και το mods 6.0; :what: Edited March 5, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Παιδιά, έχει εγκαταστήσει κανείς το Camera Pro; Εμένα εγκαθίσταται κανονικά αλλά οι φωτογραφίες που βγάζει είναι παραμορφωμένες. Τι τρέχει; Μήπως φταίει που έχω εγκατεστημένο και το mods 6.0; :what: και εγω το εβαλα σημερα χωρις mods και οι photos ειναι ενα χαλι και μισο....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 και εγω το εβαλα σημερα χωρις mods και οι photos ειναι ενα χαλι και μισο....:( Τι να την κανετε βρε παιδια αυτην την εφαρμογη για το raw αρχειο???μια χαρα φωτο βγαζει η καμερα (κι αν κανεις και ρυθμισεις τρελα)στο National Geographic θα τις στειλετε :lol: ασε που το "ψηφιακο αρνητικο" θελει και επεξεργασια μετα σε Photoshop κτλ.φιλικα παντα :) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaivlorapanos Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 περι camerapro. 1ον εχει ζουμ ψηφιακο Χ11, κατι που ολοι γκρινιαζαμε γιατι δεν μας το ειχαν βαλει. 2ον παιξτε λιο με τις ρυθμισεις και θα βγαλετε πολυ καλες, ετσι την επαθα κι εγω στην αρχη και απογοητευτηκα 3ον δοκιμαστε βιντεο σε 30fps και θα με θυμηθειτε αντε και καλες αποκριατικες φωτο ν ανεβασετε απο αυριο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Παντως εγω που εχω το mod 5 ενταξει οι φωτογραφιες ειναι πολυ καλες αλλα το βιντεο δεν νομιζω να δουλευει παντα το conti.focus :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Ένα πλεονέκτημα του Camera Pro είναι οι περισσότερες αναλύσεις σε φωτογραφία και βίντεο, π.χ. μπορείς να βγάλεις φωτογραφία 5mp ή βίντεο με άλλες ενδιάμεσες αναλύσεις. Επίσης έχεις burst mode. Κάτι που δε μου αρέσει είναι ότι δεν έχει οπτική και ηχητική επιβεβαίωση για την εστίαση και τη λήψη φωτογραφίας. Αν βελτιωθεί αυτό σε επόμενη έκδοση, όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Είναι καταπληκτικό να έχεις επιλογές σε εφαρμογές που κάποτε δεν είχες πάρα μόνο τις εργοστασιακές, ιδίως αν λάβει κάποιος υπόψη του τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής του Ν8. Απορία: είναι δυνατόν να δούμε στο μέλλον κάποια εναλλακτική εφαρμογή ραδιοφώνου (όχι ιντερνετικό); Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Ένα πλεονέκτημα του Camera Pro είναι οι περισσότερες αναλύσεις σε φωτογραφία και βίντεο, π.χ. μπορείς να βγάλεις φωτογραφία 5mp ή βίντεο με άλλες ενδιάμεσες αναλύσεις. Επίσης έχεις burst mode. Κάτι που δε μου αρέσει είναι ότι δεν έχει οπτική και ηχητική επιβεβαίωση για την εστίαση και τη λήψη φωτογραφίας. Αν βελτιωθεί αυτό σε επόμενη έκδοση, όλα θα είναι πολύ καλύτερα. Είναι καταπληκτικό να έχεις επιλογές σε εφαρμογές που κάποτε δεν είχες πάρα μόνο τις εργοστασιακές, ιδίως αν λάβει κάποιος υπόψη του τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής του Ν8. Απορία: είναι δυνατόν να δούμε στο μέλλον κάποια εναλλακτική εφαρμογή ραδιοφώνου (όχι ιντερνετικό); Παντως εγω που εβγαλα βιντεο και το εβαλα στο 1280 βγαινει μαπα το βιντεο σε 3gp και γεματο πιξελιασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Παντως εγω που εβγαλα βιντεο και το εβαλα στο 1280 βγαινει μαπα το βιντεο σε 3gp και γεματο πιξελιασμα Θα πρέπει να το σετάρεις στα 1280x720 εκτός από την κεντρική σελίδα ρυθμίσεων του βίντεο, και στα expert options. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2011 [sTOIK Imaging] Noise AutoFix 1.1.0 Symbian^3-Signed για αφαιρεση θορυβου απο σκοτεινες ληψεις καλημερα.πως δουλευει συγκεκριμενα;δηλ. εαν τραβαω φωτο τα ρυθμιζει αυτοματα το προγραμμα,κ πως αυτο γινετε; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλημερα υπαρχει καποια εφαρμογη που να μετραει τα δεδομενα[MB] απο το internet αλλα ξεχωριστα απο 3gs και ξεχωριστα απο wifi;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλημερα υπαρχει καποια εφαρμογη που να μετραει τα δεδομενα[MB] απο το internet αλλα ξεχωριστα απο 3gs και ξεχωριστα απο wifi;:) Καλημερα! Ο ενσωματομενος μετρητης μετραει μονο τα δεδομενα 3g/2g και οχι τα wifi. Δεν καταάβαινω τον λογο που θες να γνωροζεις και τα δεδομενα του wifi αφου δε σου κοστιζουν τιποτα. Παντως δεν γνωριζω καποια εφαρμογη. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Καλημερα! Ο ενσωματομενος μετρητης μετραει μονο τα δεδομενα 3g/2g και οχι τα wifi. Δεν καταάβαινω τον λογο που θες να γνωροζεις και τα δεδομενα του wifi αφου δε σου κοστιζουν τιποτα. Παντως δεν γνωριζω καποια εφαρμογη. Ειναι σιγουρο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Ειναι σιγουρο αυτο; Ναι είναι σίγουρο. Δεν έχει νόημα στο να μετράει τα δεδομένα από το wifi. Kasvopus – New Facebook app for N900 and Symbian^3 devices http://dailymobile.se/2011/03/07/kasvopus-new-facebook-app-for-n900-and-symbian3-devices/ Τελικα δεν δουλευει...:( Εγκατέστησες την έκδοση Qt4.7.2 που αναφέρεται κάτω κάτω στην σελίδα "Remember that this is still a Beta Version and it requires Qt4.7.2 that it’s still a developer version of Qt that might cause unexpected behavior on your phone" ?? Αν δεν την εγκαταστήσεις γι' αυτό δεν λειτουργεί η εφαρμογή. 1 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Ναι είναι σίγουρο. Δεν έχει νόημα στο να μετράει τα δεδομένα από το wifi. Εγκατέστησες την έκδοση Qt4.7.2 που αναφέρεται κάτω κάτω στην σελίδα "Remember that this is still a Beta Version and it requires Qt4.7.2 that it’s still a developer version of Qt that might cause unexpected behavior on your phone" ?? Αν δεν την εγκαταστήσεις γι' αυτό δεν λειτουργεί η εφαρμογή. δουλευει κανονικα μολις το δοκιμασα και εγω ... απλα πρεπει να βαλεις ολο το πακετο για να δουλεψει.... Qt:Qt 4.7.2 WebKit 4.7.2 Mobility 1.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 δουλευει κανονικα μολις το δοκιμασα και εγω ... απλα πρεπει να βαλεις ολο το πακετο για να δουλεψει.... Qt:Qt 4.7.2 WebKit 4.7.2 Mobility 1.1.1 Ακριβως ετσι ειναι, εγω εβαλα μονο το Qt:Qt 4.7.2. Βεβαια δεν με ενθουσιασε η εφαρμογη, εχει μερικες ελλειψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 έχει ελλείψεις και μάλιστα πολλές αλλα ειναι σε καλο δρόμο ..και αν δεν κάνω λάθος ειναι σε μπετα έκδοση οπότε έχει μέλλον ..αντε μακάρι γιατι μια.εφαρμογή της προκόπης για το facebook δεν έχουμε ακομη για το κινητό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 έχει ελλείψεις και μάλιστα πολλές αλλα ειναι σε καλο δρόμο ..και αν δεν κάνω λάθος ειναι σε μπετα έκδοση οπότε έχει μέλλον ..αντε μακάρι γιατι μια.εφαρμογή της προκόπης για το facebook δεν έχουμε ακομη για το κινητό μας. Έχει και chat αυτό? 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Έχει και chat αυτό? :lol::lol: oxi chat δεν μπορεις να μπεις καν στο προφιλ σου......:lol::lol: ειναι πολυ καλυτερο ομως(ακομη και ετσι ) απο το σοσιαλ της νοκια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 :lol::lol: oxi chat δεν μπορεις να μπεις καν στο προφιλ σου......:lol::lol: ειναι πολυ καλυτερο ομως(ακομη και ετσι ) απο το σοσιαλ της νοκια...... Εννοείς όταν βγει κανονική έκδοση φαντάζομαι.. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Εννοείς όταν βγει κανονική έκδοση φαντάζομαι.. ναι κοιτα σαν αρχη ειναι πολυ καλο......σαν πρωτο δειγμα.... θελει πολυ δουλεια αλλα ειναι σε καλο δρομο πιστευω....:) θα δουμε ομως τι θα γινει για την ωρα ειναι απλα αλλη μια beta εφαρμογη... για οσους θελουν facebook chat βρηκα αλλη μια εφαρμογη σημερα ..και δουλευει σουπερ... slick λεγεται.....:) ψάξτε το....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 έχει ελλείψεις και μάλιστα πολλές αλλα ειναι σε καλο δρόμο ..και αν δεν κάνω λάθος ειναι σε μπετα έκδοση οπότε έχει μέλλον ..αντε μακάρι γιατι μια.εφαρμογή της προκόπης για το facebook δεν έχουμε ακομη για το κινητό μας. Καλη ειναι, αλλα ειναι λιγο αθλιο οι εφαρμογες να σου ζητανε access στα στοιχεια του προφιλ σου ακομα και να ποσταρουν στο τοιχο σου.... Θα προτιμησω το default της μαμας νοκια... 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 δουλευει κανονικα μολις το δοκιμασα και εγω ... απλα πρεπει να βαλεις ολο το πακετο για να δουλεψει.... Qt:Qt 4.7.2 WebKit 4.7.2 Mobility 1.1.1 Ρε παιδια για βοηθηστε και εμας που δεν ξερουμε που χρειαζονται ολα αυτα??Πρεπει απαραιτητα να τα βαλουμε???Και σε ποια μνημη τα βαζουμε στην c: του τηλεφωνου η στην mass storage??Ευχαριστω ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts