panosz75 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Ναι έτσι είναι!!:) Μόνο αυτές τις 3 "φουσκάλες" έχουμε διαθέσιμες; Υπάρχει τρόπος να προσθέσουμε άλλες; Ανάλογα τι εφαρμογές έχεις ανοιχτές, εμφανίζονται κι άλλες φουσκάλες, π.χ. φουσκάλα ελέγχου του music player ή του ραδιοφώνου (όταν τα έχεις ανοιχτά), ανάγνωση νέων μηνυμάτων (όταν υπάρχουν), έλεγχος αναπάντητων κλήσεων (όταν υπάρχουν) κλπ. ;) Η εφαρμογή είναι άκρως πρωτοποριακή, αλλά είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, ούτε καν σε beta. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προστεθούν κι άλλες δυνατότητες όταν βγει σε τελική έκδοση. Λίγη υπομονή θέλει. Edited February 5, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Πράγματι είναι πολύ ωραία!!! Δε θα "χαλάσει" έτσι και το συρόμενο κουμπί ξεκλειδώματος...:lol::lol::lol: 1 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Τελικά το bubbles, μετά από μία απεγκατάσταση και μία εκ νέου εγκατάσταση, δουλεύει μία χαρά, χωρίς κανένα απολύτως artifact στην οθόνη. Θα το κρατήσω. :) Τελικα ξαναεβαλα το bubbles και μου δουλεψε ναι ειναι αρκετα ωραιο αλλα δεν μου αρεσε σε 2 πραγματα.1)Δεν εχει καποιο τροπο ωστε να το απενεργοποιηθη και 2) μου εβγαλε με την εγκατασταση τον bubbles τον φακελο QtExamples που περιέχει το αρχείο qmlviewer και το κουφο ειναι οτι ενω το εσβησα απο την διαχειριση εφαρμογων εξακολουθει να υπαρχει ακομη στο μενου και αν πατησω οργανωση-διαγραφη δεν το σβηνει με τιποτα..... Γιατι το κανει αυτο?Υπαρχει αλλος τροπος να το βγαλω??HELP!!!:( Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Και σε μένα το ίδιο. Προσπάθησα να το διαγράψω αλλά τίποτα! Για να μη το βλέπω το μετέφερα σε "ασχετο"φάκελο. 1 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Και σε μένα το ίδιο. Προσπάθησα να το διαγράψω αλλά τίποτα! Για να μη το βλέπω το μετέφερα σε "ασχετο"φάκελο. Ακριβως και εγω το ιδιο εκανα για να μη το βλέπω το μετέφερα σε "ασχετο"φάκελο αλλα ειναι σπαστικο δεν ειναι λυση αυτο πρεπει να ξεκολλησει και να μπορουμε να το σβησουμε...!!!Εχουμε βαλει ενα καρο πραγματα apps-games απο δω και απο εκει και να την παθουμε απο κατι που ειναι απο την νοκια??Εμενα αυτο με εχει χαλασει!!!:wacko: Καμια λυση ξερει κανεις??:ninja: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ακριβως και εγω το ιδιο εκανα για να μη το βλέπω το μετέφερα σε "ασχετο"φάκελο αλλα ειναι σπαστικο δεν ειναι λυση αυτο πρεπει να ξεκολλησει και να μπορουμε να το σβησουμε...!!!Εχουμε βαλει ενα καρο πραγματα apps-games απο δω και απο εκει και να την παθουμε απο κατι που ειναι απο την νοκια??Εμενα αυτο με εχει χαλασει!!!:wacko: Καμια λυση ξερει κανεις??:ninja: Γι'αυτό το λένε Experimental, με δικιά σου ευθύνη το βάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 πολύ ωραία εφαρμογή αλλά από ότι βλέπω τρώει αρκετή ram..ίσως στο μέλλον το αλλάξουν! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Αν θέλουμε να τη καταργήσουμε πως το κάνουμε; 1 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 πολύ ωραία εφαρμογή αλλά από ότι βλέπω τρώει αρκετή ram..ίσως στο μέλλον το αλλάξουν! και που να δείτε ram που θα τρώει η μεγάλη αναβάθμιση το καλοκαίρι που αναμένεται,και μέσα σε όλα θέλουν να κάνουν και πιο smoothing το λειτουργικό αλλά android..εκεί να δεις τα ζα μου παν αργά και κολληματα μιας κ 256 μόνο ram είναι ποοολυ λίγα σήμερα.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 και που να δείτε ram που θα τρώει η μεγάλη αναβάθμιση το καλοκαίρι που αναμένεται,και μέσα σε όλα θέλουν να κάνουν και πιο smoothing το λειτουργικό αλλά android..εκεί να δεις τα ζα μου παν αργά και κολληματα μιας κ 256 μόνο ram είναι ποοολυ λίγα σήμερα.. Εχετε φαγωθει αλλοι με την ram και αλλοι με τον επεξεργαστη. Επειδη το android και το iOS ειναι απαιτητηκα ποιος σας ειπε οτι θα πρεπει οπωσδηποτε και το symhian να ειναι; Περιμενετε να δουμε την υλοποιηση του και μετα γκρινιαζουμε. Λετε να τσιγκουνευτηκε η Nokia εναν ποιο γρηγορο επεξεργαστη η περισσοτερη ram; Αυτo το hardware που εχει μια χαρα το σηκωνει το συστημα, αλλα bugs πρεπει να διορθωθουνε. Μη ξεχναμε οτι υπαρχει και ο επιταχυντης γραφικων που οταν ζοριζει το πραγμα βοηθαει. Σκεφτητε και το γεγονος οτι ενα λιγοτερο απαιτητικο λειτουργικο ειναι και λιγοτερο ενεργοβορο και μην τσιμπατε σε οτι ακουτε για επεξεργαστες 1GHz κλπ. Εδω ετοιμαζουνε samsung με διπυρηνο να δω με τι μπαταρια θα το κυκλοφορισει!:p Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Αν θέλουμε να τη καταργήσουμε πως το κάνουμε; κανένας;;; 1 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 ρε παιδιά η φουσκάλα με τις 3 σειρές αριθμών τι ρόλο βαράει ????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Εμένα μου βγάζει 3ης, 1 κλειδωμα-ξεκλείδωμα 2 προφίλ 3 επαφές. 1 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubeRip Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Και εγω πηγα να βαλω της φουσκιες και δεν μου δουλεψανε και επισης και εμενα μου εβγαλε τον φακελο QtExamples που περιέχει το αρχείο qmlviewer και το κουφο ειναι οτι ενω το εσβησα απο την διαχειρισει εφαρμογων εξακολουθει να τπαρχει ακομη στο μενου και αν πατησω οργανωση-διαγραφη δεν το σβηνει με τιποτα.....:wacko::wacko: Γιατι το κανει αυτο πρωτη φορα και εχω βαλει ενα καρο πραγματα δεν μπορει να μουσβησει κατι....:mad: ποιος ο λογος να σε αφησει να σβησεις αρχεια συστηματος? Εξαλλου δεν ενοχλει.... 1 Παράθεση Χρήστης: Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 ρε παιδιά η φουσκάλα με τις 3 σειρές αριθμών τι ρόλο βαράει ????? "Display statistics about bubble speed and distance (just for fun)" Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 @Rayden1 Δυστυχώς το Ν8 το είχα και η λειτουργεία του κάθε άλλο παρά ομαλή ήταν.. Η ram είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη ειδικά όταν του έβαζα το spb shell και το ζόριζα λιγάκι αλλά και στη πλοήγηση στο νετ ακόμα και στο GPS του.. Μη με παρεξηγείτε μερικοί το θέλω το symbian αλλά όχι αργό και με διάφορα μικρόκολληματα όπως είναι τώρα,απλά αν αντί το εκθιαζουμε συνέχεια καλό είναι να λέμε μερικοί και τα αρνητικά του μιας και αν κάποιος έχει κάνει αναβάθμιση από 5800 η Ν97 νταξει αλλά πλέον ο ανταγωνισμος είναι αλλού.. σσ θα ξαναματα ρωτήσω..ρε παιδιά ολόκληρο symbian και δεν έχει 1 widgetακη να πατάς την οθόνη direct και να κλειδώνει χωρίς να πατάς το πλαϊνό διακόπτη συνέχεια,όχι τίποτα άλλο αλλά θέλω να πάρω το C7 σε λίγες μέρες(τελευταία προσπάθεια αν δε βάλει μυαλό στο symbian για μένα)και είναι πολύ πρακτικό.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 παιδια το ξαναδοκιμασα σημερα..εβαλα το social της νοκια σαν widget και εγινε και παλι ο χαμος στο κινητο.....:lol: αλλαζε θεματα μονο του κολλούσαν οι αρχικες οθονες πηγαινε να συνδεθεί χωρις λογο και αιτία με το ιντερνετ και στο τελος εσβησε...:rolleyes: το ξαναλεω για αλλη μια φορα μακριααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Υπαρχει η δυνατοτητα γραφης σε Qt εφαρμογων απο iphone και android ή δεν καταλαβα καλα λογω κακων αγγλικων?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 (edited) Υπαρχει η δυνατοτητα γραφης σε Qt εφαρμογων απο iphone και android ή δεν καταλαβα καλα λογω κακων αγγλικων?:worry: Προσπάθειες γίνονται τόσο για το iPhone όσο και για το Android όμως δεν έχουν επίσημο χαρακτήρα ούτε μπορεί να θεωρηθούν ακόμα έτοιμες για ανάπτυξη εφαρμογών. Edited February 7, 2011 by Directx Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 Όσο αφορά τις φούσκες, μπορείτε να αλλάξετε φωτογραφίες. Απλά πατήστε στην επιφάνεια κάπου χωρίς να επιλέξετε κάποια φούσκα και βγάζει επιλογές. Επίσης αν θέλετε να προσθέσετε κάποια από τις επαφές ώστε να την καλείτε μέσω φούσκας πατήστε πάτω στην προσθήκη και αν θέλετε να αφαιρέσεται, πατήστε πάνω στη φούσκα με το όνομα για λίγη ώρα και βγάζει επιλογές. 1 Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καλησπέρα Πρόγραμμα για screenshot ??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predator_ Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Καλησπέρα Πρόγραμμα για screenshot ??? το ScreenSnap γιατι δεν μπορω να εγκαταστήσω το Nokia diagnostics? μου βγάζει αδυναμία εγκατάστασης ενσωματωμένο μέρος. μπορώ να κάνω κάτι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 το ScreenSnap γιατι δεν μπορω να εγκαταστήσω το Nokia diagnostics? μου βγάζει αδυναμία εγκατάστασης ενσωματωμένο μέρος. μπορώ να κάνω κάτι? Αν εχεις εγκατεστημενο το nokia bigscreen βγαλτο κατα 99% αυτο φταιει. Αν οχι θα ειναι μια αλλη εφαρμογη που εχεις στο κινητο. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 παίδες κάνα widget για κλείδωμα πληκτρολογίου υπάρχει; 1 Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predator_ Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Αν εχεις εγκατεστημενο το nokia bigscreen βγαλτο κατα 99% αυτο φταιει. Αν οχι θα ειναι μια αλλη εφαρμογη που εχεις στο κινητο. φιλε μου το εβγαλα το bigscreen οπως κ ολες της εφαρμογες της νοκια μονο τα κοινωνικα δικτυα, το topapps και οι ενημερωσεις εχουν μεινει αλλα τιποτα.. Ευχαριστω παντως για την βοηθεια! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts