kaivlorapanos Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 υπαρχει μια εφαρμογη που λεγετε touch balance. ξερει καποιος πως λειτουργει? νομιζω μετραει τις προπληρωμενες καρτες . υπαρχει η δυνατοτητα να λειτουργησει με ελληνικη καρτοκινητη? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Το X-plore υπαρχει μεσα στο μαγαζακι της Nokia η πρεπει να το κατεβασω απο εδω; Οπως και να΄χει ευχαριστω!:cool: Φαινεται πολυ χρησιμη εφαρμογη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Το X-plore υπαρχει μεσα στο μαγαζακι της Nokia η πρεπει να το κατεβασω απο εδω; Οπως και να΄χει ευχαριστω!:cool: Φαινεται πολυ χρησιμη εφαρμογη... Το X-plore υπάρχει και δωρεάν, με μόνη διαφορά από την πληρωμένη έκδοση ότι θα περιμένεις 3 δευτερόλεπτα για να ανοίξει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Thanx! Βασικα το κατεβασα απο mobile9 και δουλευει ρολοϊ! Μεταφερω τωρα τα αρχεια μου οπως ηταν στην καρτα. Πολυ καλο προγραμματακι...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Το NetQin V3.0 το χει χρησιμοποιησει κανεις ; ειναι ΟΚ εφαρμογη ετσι ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Το NetQin V3.0 το χει χρησιμοποιησει κανεις ; ειναι ΟΚ εφαρμογη ετσι ; Παντελώς άχρηστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Ο X-plorer ήταν μονόδρομος σε παλιότερα κινητά, αλλά τώρα, ειδικά σε κινητά με οθόνη αφής είναι δύσχρηστος. Άσε που πλέον δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά ονόματα αρχείων (σε μένα τουλάχιστον και στο Ν8 αυτό συμβαίνει, παρ' ότι έχω επιλέξει και ελληνική κωδικοποίηση και utf-8) και προσπαθείς να μαντέψεις τι κρύβεται πίσω από τα ???????. καλησπερα MobileX και καλη χρονια σε ολους. θα πας στις ρυθμισεις του X-plorer και θα επιλεξεις use system font και μετα θα βλεπεις κανονικα τα ελληνικα ονοματα των αρχειων σου :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Έχεις να μου προτείνεις κάτι ανάλογο πλήρως χρήσιμο ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Έχεις να μου προτείνεις κάτι ανάλογο πλήρως χρήσιμο ; To μονο που κάνουν αυτές οι εφαρμογές είναι να τρώνε πόρους και να καθυστερούν τη συσκευή, κακόβουλα αρχεία και ιοί για Symbian δεν υπάρχουν, αν θές κάτι για blacklisting κλήσεων απο απόρρητα τηλέφωνα υπάρχει το Best Blacklist της Smartphone, ελαφρύ και παραμετροποίησιμο, όλα τα άλλα (εκτός απο το traffic bar) υπάρχουν στη συσκευή σου ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 το instant menu το έχει δουλέψει κανείς και αν ναι τι εντυπώσεις έχει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 To μονο που κάνουν αυτές οι εφαρμογές είναι να τρώνε πόρους και να καθυστερούν τη συσκευή, κακόβουλα αρχεία και ιοί για Symbian δεν υπάρχουν, αν θές κάτι για blacklisting κλήσεων απο απόρρητα τηλέφωνα υπάρχει το Best Blacklist της Smartphone, ελαφρύ και παραμετροποίησιμο, όλα τα άλλα (εκτός απο το traffic bar) υπάρχουν στη συσκευή σου ηδη. ΟΚ με κάλυψες πλήρως. Κάτι για χρήση cpu και ram ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 ΟΚ με κάλυψες πλήρως. Κάτι για χρήση cpu και ram ; Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη εφαρμογή από το Jbak Taskman (version 1.40). Προσφέρει πραγματικά τα πάντα, όχι μόνο αυτά που αναφέρεις. ;) Αν θες κάτι μόνο για εποπτεία ελεύθερης μνήμης και υπολοίπου αποθηκευτικών χώρων, υπάρχει και το Ergos MemInfo. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 ErgosMemInfo modded by biggzy για widget, για χρήση CPU το Y-Tasks έχει και icon αλλα δε το έχω δοκιμάσει, το Swiss Manager Pro το έχω δοκιμάσει, δουλεύει και ρυθμίζεις το icon όπως θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Υπάρχει κάποιο widgetώστε να μπορώ να κλειδώνω πατώντας το να μπορώ να κλειδώνω το κινητό απ την οθόνη χωρίς να χρησιμοποιω το πλαϊνό διακόπτη μιας κ δε βολεύει όλες τις φορές και γλιστράει κιόλας το κινητό. Πιστεύω είναι τεράστια ευκολία και δυστυχώς όσο και να έψαξα δε βρήκα τίποτα,αλλά δε θέλω να πιστέψω ότι δεν υπάρχει κάτι... σσ έκανα την ερώτηση και στο νήμα του Ν8 αλλά μάλλον χάθηκε στο κυκεώνα τις πολλές φορές ανούσιας κόντρας αν το το Ν8 είναι καλύτερο τηλέφωνο η όχι.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Παιδια υπαρχει τιποτα για εορτολογιο...? Επειδη μου ειναι πολυ χρησιμο.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestreme Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 (edited) καλσπερα χρονια πολλα! γνωριζει καποιος να μου προτηνει! 1) καποιο ευχρηστο music player ωστε να μπορω να ακου μουσικη ευκολα απο τους φακελους κ οχι απο τις λιστες αναπαραγωγης του music player! 2) ενα προγραμμα να μπορω να βλεπω φωτογραφιες οργανωμενες απο τους δικους μου φακελους! 3) ενα προγραμμα που να παιζει ολα τα videakia του κοσμου! πολλα ζηταω το ξερω! Edited January 4, 2011 by lestreme 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Παιδια υπαρχει τιποτα για εορτολογιο...? Επειδη μου ειναι πολυ χρησιμο.... Το κλασικο java eortologio v3.1 ειναι μια πολυ καλη λυση και λειτουργει αψογα στο N8. Θα το βρεις ευκολα στο google οπως στο εγραψα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stamos_150 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Υπάρχει κάποιο widgetώστε να μπορώ να κλειδώνω πατώντας το να μπορώ να κλειδώνω το κινητό απ την οθόνη χωρίς να χρησιμοποιω το πλαϊνό διακόπτη μιας κ δε βολεύει όλες τις φορές και γλιστράει κιόλας το κινητό. Πιστεύω είναι τεράστια ευκολία και δυστυχώς όσο και να έψαξα δε βρήκα τίποτα,αλλά δε θέλω να πιστέψω ότι δεν υπάρχει κάτι... σσ έκανα την ερώτηση και στο νήμα του Ν8 αλλά μάλλον χάθηκε στο κυκεώνα τις πολλές φορές ανούσιας κόντρας αν το το Ν8 είναι καλύτερο τηλέφωνο η όχι.. Έχω δεί αρκετές εφαρμογές τύπου "slide unlock" στο ovi store, δεν ξέρω αν αυτές βολεύουν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Έχω δεί αρκετές εφαρμογές τύπου "slide unlock" στο ovi store, δεν ξέρω αν αυτές βολεύουν... Κατ αρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου:) δυστυχώς αυτές είναι για unlock εγώ θέλω για..Lock!! Πάντως απορώ κανένας δεν έχει αναφέρει τέτοιο πρόγραμμα για symbian και είναι απορίας άξιο μιας κ πατώντας απλά 1 widgetακη στην οθόνη είναι άπειρος πιο πρακτικό εύκολο και γρήγορο το κλειδωμα απ το πλαϊνό κουμπί χώρια που μπορεί να το πάρει απ το συνεχές πατά ξεπατα.Δε μπορεί πιστεύω θα υπάρχει κάτι και για symbian.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 Εβαλα εχτες την εφαρμογη Smart Guard με την οποια μπορεις να εχεις κρυφα φωτος βιντεο εφαρμογες παιχνιδια επαφες μηνυματα κλπ και τα βλεπεις μονο σε δικο του ξεχωριστο φακελο χωρις να φενονται στο μενου του κινητου (ενω υπαρχουν)μονο αν πας μεσα απο την εφαρμογη και η οποια κλειδωνει με κωδικο για να μην μπορει να μπει μεσα ο καθενας!!!!Για μενα μεχρι στιγμης ειναι η ποιο καλη εφαρμογη που εχω βαλει στο κινητο!!!Με λιγο ψαξιμο θα την βρειτε στα γνωστα μαγαζακια!!!Αξιζει!!!;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 http://porfyras.blogspot.com/ και το εορτολόγιο και το λεξικό αν και δεν είναι για symbian^3 δουλεύουν πολύ καλά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestreme Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Καποιο καλο music player! και καποιο video player παιδια που να παιζει διαφορες μορφες αρχειων! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Νεα εφαρμογη απο το nokia beta lambs BIG SCREEN η αλλιως μεγαλη οθονη!!!Οταν βαζεις το n8 σου στην tv με το καλωδιο hdmi τα βλεπεις ολα ποιο μεγαλα και μπορεις να το χειριστεις διαφορετικα!!! Πολυ καλο!!!;) Δειτε εδω: http://www.youtube.com/watch?v=lWUkO...layer_embedded Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 Kαλό...... http://www.youtube.com/watch?v=lWUkOFzEDtA 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2011 SPB Mobile Shell, version 3.7.2, build 673. Λύθηκε επιτέλους το θέμα με την αναγραφή του ονόματος του παρόχου. Ενώ μέχρι πρότινος έγραφε "αναζήτηση", τώρα το γράφει κανονικά πάνω αριστερά. Άντε ωραία, τώρα περιμένω με ανυπομονησία την έκδοση 5.00. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts