Jump to content

lestreme

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lestreme

  1. θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να λαμβανω e mail κ γενικως να λαμμβανω πληρως τα παντα οσο βρισκομαι συνδεμενος σε δικτυο κ οχι σε WIFI. Ποια ειναι αυτη η ρυθμιση η οποια επιτρεπει τη πληρη λειτουργια ληψεων σε συνδεση δικτυο?
  2. θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να λαμβανω e mail κ γενικως να λαμμβανω πληρως τα παντα οσο βρισκομαι συνδεμενος σε δικτυο κ οχι σε WIFI. Ποια ειναι αυτη η ρυθμιση η οποια επιτρεπει τη πληρη λειτουργια ληψεων σε συνδεση δικτυο?
  3. Γνωριζει καποιος καταστημα στη θεσσαλονικη που να μπορει να αλλαξει το gorilla glass του SGS 3? καποια οικονομικη λυση!
  4. Ειμαι καινουργιος στο android κ κατοχος GSIII. υπαρχει καποιο θεμα ή καποιος να μου προτεινει κορυφαιες εφαρμογες που θεωρει απαραιτητες για να αξιοποιησουμε το τηλεφωνο? να χαρουμε λιγο κ εμεις :)
  5. Και εγω φιλε μου ακριβως τα ιδια! εχω κατεβασει μερικες εφαρμογες κ πλεον οταν παταω το home button να παω στην αρχικη οθονη καθυστερει μερικα δευτερολεπτα να ανοιξει τα widgets... τι παιζει? Επισης υπαρχει καποιο θεμα στο forum που να προτεινουν τα TOP APPS???
  6. η γνωμη σας για τη Δονηση του τηλεφωνου? Πολυ αδυναμη θα ελεγα εγω... Το μονο που με απογοητευσε :(
  7. απο θερμοκρασια πως τα πανε τα τηλεφωνα σας παιδια? με ανοιχτο wifi k συνεχη χρηση το δικο μου ειναι ζεστο οπως ολα τα προηγουμενα τηλεφωνα που ειχα!
  8. επιασε κανεις στα χερια του το Metallik αυτο Blue που εφερε το πλαισιο??? πως ειναι σε σχεση μ αυτο που διαφημιζουν κ σαφως σε σχεση με το ασπρο...
  9. ξερουμε ακριβης ημερομηνια για το πλαισιο?
  10. εχω κανει προπαραγγελια το Μπλε απο το πλαισιο κ ζητησα να με ενημερωσουν για τη διαθεσιμοτητα του προιοντος! με πειρα τηλ κ μου ειπαν οτι ο προμηθευτης τους εδωσε ημερομηνια 15 Ιουνιου... συν πλην 1ημερα θα το παραλαβω μου ειπαν... Ελπιζω το μπλε να αξιζει κ να μη χρειαστει να παρω το ασπρο...
  11. Μολις πριν λιγο υπαλληλος στο πλαισιο μου ειπε οτι το μπλε θα κανει μπορει και κανα μηνα! μετα χαλαρωσε λιγο κ αρχισε να λεει για 15 μερες! τους εστειλαν e-mail κ τετοια... Δε ξερουν τι τους γινεται μαλλον!
  12. Και τριτου κοσμου ... μπορει κ τεταρτου! ελπιζω μες τη βδομαδα να ερθουν και εδω τα ομορφα μπλεδακια SGS3!
  13. νομιζω πως μεχρι τη παρασκευη θα υπαρχει το μπλε στην ελληνικη αγορα! ηδη καποια ηλεκτρονικα καταστηματα εχουν διαθεσιμο το μπλε γερμανινκης εισαγωγης! εφοσον εγινε εισαγωγη .... ειναι θεμα χρονου να το παρουμε κ εμεις εδω... Ετσι πιστευωωωωωω!!!
  14. καποιο νεο για τη διαθεση του μπλε χρωματος???
  15. Υπαρχει οντως διαθεσιμο στο Μπλε χρωμα... δεν περιεχει ομως ελληνικο βιβλιο οδηγιων! απλα το αναφερω!
  16. http://www.birdphone.gr/gr/prdid/3f824add08af4b50977d43b2fffa1de4/productinfo.aspx Δειχνει διαθεσιμοτητα στο Blue??? Αληθευει???
  17. Να το παραγγειλουμε ηλεκτρονικα λες φιλε μου ή να παμε σε καταστημα??? Oι χαρτες Genius Drive που δινει το πλαισιο αξιζουν?
  18. θα ρθουν ελαχιστα κομματια μπλε στο πλαισιο .... ή ελαχιστα κομματια γενικως κ δε θα προλαβουν να διατεθουν καθολου...???
  19. Με το metallic Blue το χρωμα υπαρχει καποια παραλαβη? ή ειναι μια φουσκα?
  20. υπαρχει διαθεσιμο ελλαδα σε μπλε χρωμα?
  21. Τι ακριβως παιζει με Metallic Blue χρωμα? υπαρχει οντως ?? το εχει δει καποιος?? θα ναι διαθεσημο?
  22. Καποιο νεο για διαθεσημοτητα σε καταστηματα???
  23. φιλε εγω ψαχνω εδω κ καιρο εναν Player που να μπορει να υποστηριξει διαφορες μορφες αρχειων και δε μπορω να βρω τιποτα απολυτως! αν εχεις κατι για να λυσεις το προβλημα αυτο θα χαρω πολυ να το πεις κ σε μας!
  24. αρχεια οπως mkv αλλα κ πολλα που το παλιο μου τηλεφωνο Νokia N86 με το Coreplayer επαιζε! Το julyplayer δεν καταφερα να τον εγκταστησω βγαζει προβλημα πιστοποιητικου! ενοειεται εκανα sign την εφαρμογη! Καμια αλλη προταση?
  25. Χρειαζομαι καποιο video player που να μπορει να αναπαραγει διαφορες μορφες αρχειων! Ψαχνω κ δε βρισκω τιποτα! μπορει καποιος να προτεινει κατι?
×
×
  • Create New...