giorgosaero Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 καλησπέρα στην μικρή μας παρέα...έχει κάποιος κανένα link από gcam; μπορώ να την περάσω στο κινητό χωρίς να έχω κάνει root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 καλησπέρα στην μικρή μας παρέα...έχει κάποιος κανένα link από gcam; μπορώ να την περάσω στο κινητό χωρίς να έχω κάνει root; Εδώ είναι συγκεντρωτικά όλες οι εκδόσεις της gcam. Click! Φήμες θέλουν την tolyan και την Arnova να είναι οι καλυτερες Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Εδώ είναι συγκεντρωτικά όλες οι εκδόσεις της gcam. Click! Φήμες θέλουν την tolyan και την Arnova να είναι οι καλυτερες Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Μολις μου εκανε update.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 5, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Μολις μου εκανε update.:) Τι update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Τι update; 034, με security patch Οκτωβρίου. Επίσης επανήλθε και η επιλογή για το κρύψιμο του notch στις επιλογές για προγραμματιστές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1985 Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 πολύ ωραίο κινητό. θα βγάλει καινούργιο μοντέλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 πολύ ωραίο κινητό. θα βγάλει καινούργιο μοντέλο? Όχι, η εταιρία του Andy Rubin ακύρωσε το μοντέλο που σκόπευε να βγάλει σαν αντικαταστάτη του PH-1 και έχει βγει προς πώληση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Όχι, η εταιρία του Andy Rubin ακύρωσε το μοντέλο που σκόπευε να βγάλει σαν αντικαταστάτη του PH-1 και έχει βγει προς πώληση...Θα βγάλει κάτι και μάλιστα ο Rubin άφησε να εννοηθεί πως θα είναι κάτι επαναστατικό, η εταιρεία ΔΕΝ είναι προς πώληση. Sent from my HTC U12+ using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 18, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2018 Θα βγάλει κάτι και μάλιστα ο Rubin άφησε να εννοηθεί πως θα είναι κάτι επαναστατικό, η εταιρεία ΔΕΝ είναι προς πώληση. Δεν πρόκειται... Δεν υπάρχει τίποτα στα σκαριά. Όλος ο κόσμος το ξέρει ότι η εταιρία παραπαίει... https://www.google.gr/amp/s/www.bloomberg.com/amp/news/articles/2018-05-24/andy-rubin-s-phone-maker-essential-is-said-to-consider-sale Την επόμενη μέρα ο Andy Rubin έκανε ένα tweet για να αντιστρέψει την κατάσταση αλλά μάταια και μέχρι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλά, δες λίγο πιο πρόσφατη αρθρογραφία - μερικών ημερών πριν -. Sent from my HTC U12+ using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 19, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Καλά, δες λίγο πιο πρόσφατη αρθρογραφία - μερικών ημερών πριν -. Ναι όντως (χθεσινό)... Σε ελεύθερη πτώση η Essential, απολύει το 30% του προσωπικού της :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2018 Οι περικοπες προσωπικου ειναι θεμα εξυγιανσης, αν προκειται να συνεχισει, καλα κανει. Τωρα αν θα βγαλει αλλο κινητο, θα το δειξει ο χρονος. Παντως εχει μεγαλομετοχους μεσα, θυμαμαι ειναι και το αμαζον, δεν ξερω ποσοστα κλπ βεβαια, αλλα αν οντως θελησουν να τα βρουν μεταξυ τους, μπορουν ανετα να προχωρησουν. Ισως τις περικοπες τις επεβαλλαν σαν προυποθεση οι μεγαλομετοχοι, για να προχωρησουν, καλο δειγμα φαινεται. Ειδωμεν anyway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Άκυρο, αλλά μετά από 1+ μήνα με το κινητό, βρίσκω το μέγεθος του ιδανικό για τη δικιά μου χρήση. Από τα πιο βολικά form factor σε κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου Sent from my PH-1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2018 Εχει βγει ακομα gcam port με το night sight των νεων Pixel 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 25, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2018 Εχει βγει ακομα gcam port με το night sight των νεων Pixel 3? Προς το παρόν αυτό που έχει βγει δουλεύει μόνο σε Pixel, υπομονή και λογικά θα βγει και για τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
weirdo1977 Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 ξερετε που μπορω να βρω γνησια οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 ξερετε που μπορω να βρω γνησια οθονη; Γνήσια δύσκολο. Νομίζω και η essential προτείνει καινούργιο κινητό και όχι αντικατάσταση οθόνης. Επειδή και εγώ την πάτησα με την οθόνη (έσκασε στο πάτωμα και έκανε κάτι μικρογρατζουνιες) και το έψαξα η καλύτερη εναλλακτική είναι να κοιτάξεις στο aliexpress πουλάνε κάποιες σε καλή τιμή αλλά ποιοτικά δεν ξέρω τι λένε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckalog Δημ. October 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2018 Εχει βγει ακομα gcam port με το night sight των νεων Pixel 3? Καλημέρα, μόλις κατέβασα από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ την πιο πρόσφατη, δοκιμαστική, έκδοση, η οποία δουλεύει στο κινητό μας. Δεν προλαβαίνω να δοκιμάσω αν όλα λειτουργούν οκ, αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί κι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Καλημέρα, μόλις κατέβασα από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-arnova8G2/ την πιο πρόσφατη, δοκιμαστική, έκδοση, η οποία δουλεύει στο κινητό μας. Δεν προλαβαίνω να δοκιμάσω αν όλα λειτουργούν οκ, αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί κι άλλο. Λοιπον το Night sight είναι πραγματικά εντυπωσιακό! δυσοκολο να το χρησιμοποιήσεις για φωτογραφια με ατομα, αλλά σε τοπία είναι τρομερό. Παράθεση There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Γνήσια δύσκολο. Νομίζω και η essential προτείνει καινούργιο κινητό και όχι αντικατάσταση οθόνης. Επειδή και εγώ την πάτησα με την οθόνη (έσκασε στο πάτωμα και έκανε κάτι μικρογρατζουνιες) και το έψαξα η καλύτερη εναλλακτική είναι να κοιτάξεις στο aliexpress πουλάνε κάποιες σε καλή τιμή αλλά ποιοτικά δεν ξέρω τι λένε. Ειναι πληρως συμβατες αλλα απο ποιοτητα μερικα κλικ πιο κατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 (edited) Get Google Camera’s incredible Night Sight mode on Essential Phone https://www.androidauthority.com/google-camera-night-sight-xiaomi-mi-5-essential-phone-919422/ Για οποιον θελει να δοκιμασει την τελευταια beta για το Essential, το direct link ειναι: https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=30713 Δοκιμη σε απολυτο σκοταδι λενε, αν υπαρχει πηγη φωτος, εστω και κερι, δεν παιζει, προς το παρον παντα, θα βελτιωθει στο μελλον. Edited October 30, 2018 by nek4d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2018 (edited) Από το λίγο που δοκίμασα, τα σπάει η εφαρμογή... Κρασαρει μόνο το slow motion. Το night mode όμως κάνει θαύματα! Edited October 30, 2018 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Από το λίγο που δοκίμασα, τα σπάει η εφαρμογή... Κρασαρει μόνο το slow motion. Το night mode όμως κάνει θαύματα! Ειναι ακομα ασταθής η λειτουργία της. Μετα απο 2-3 φωτογραφίες, ξεκινάει τα κολληματάκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionysg Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) Καλησπερα σε ολους. Οποιος εχει cosmote μπορει να μου πει τι εχει σαν ρυθμιση στο δικτυο(*#*#4636#*#*) πχ βαζω το lte/cdma/umts μου βγαζει και στο data καιστο voice lte αλλα κολαει στο connecting. Πρεπει να συνδεθω πρωτα με 3g και μετα να το γυρισω σε lte αλλιως δεν μπαινει. Οσο ειμουνα σε vodafone δεν ειχα καποιο θεμα παντως και σκέφτομαι μηπως ειναι η καρτα sim http://i.imgur.com/LlFMyJx.jpg Edited November 2, 2018 by dionysg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts