Nikos_s3 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 άρα καλά στα είπα...:p αν μου λεγες ότι θα πας και στο Neos, θα έστελνα χαιρετισμούς στα παιδιά εκεί..;) το address downtown μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί το δεύτερό μου σπίτι..:p (και μακράν ίσως το πιο όμορφο κτίριο στο Dubai) σου εύχομαι να πας και άλλες φορές...που όσες και να είναι θα βλέπεις πάντα κάτι καινούργιο και εξίσου εντυπωσιακό..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Ναι πολυ καλα! Εεε που να το ξερα οτι θα παμε εκει...το παιδι απ το ταξιδιωτικο πρακτορειο το προτεινε & ειχε 1000 δικια! Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Σκέφτομαι για Δημητσάνα για το 3ημερο 25ης Μαρτίου. Το θέμα μου είναι δεν βρίσκω καμιά καλή τιμή. Κοίταξα από τα γνωστά site προσφορών και 1-2 προτάσεις που βρήκα, δεν λένε κάτι ιδιαίτερο. Κοίταξα και στο booking.com και έχει πολύ ακριβές προτάσεις, από 80€/βραδιά και πάνω. Ξέρετε κανένα άλλο site με καλές τιμές για ξενοδοχεία εντός Ελλάδας; Άλλα site δε ξέρω. Αλλά κατάγομαι από τη συγκεκριμένη περιοχή. Τιμές χαμηλές στη Δημητσάνα δύσκολα θα βρεις την περίοδο που ψάχνεις (τις μέρες αυτές περιμένουν όλα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ελλάδα για να ρεφάρουν χασούρες προηγούμενων ΣΚ). Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να μείνεις σε κανένα διπλανό χωριό από τη Δημητσάνα, οι αποστάσεις είναι μικρές... Μπορείς να μείνεις Στεμνίτσα ή Λεβίδι ή Βυτίνα ή Λαγκάδια. Αυτά είναι τα πιο γνωστά χωριά δίπλα στη Δημητσάνα. Από άποψη τιμών πιστεύω ότι στο Λεβίδι θα βρεις πιο καλές τιμές (από Λεβίδι μέχρι Δημητσάνα θες κανα 30λεπτο). Άλλωστε για να πας Δημητσάνα (από Αθήνα) περνάς από Λεβίδι, Βλαχέρνα και Βυτίνα. Αν θες μπορώ να σου πω κι άλλα χωριά με ξενώνες (λιγότερα γνωστά) κι ίσως καλύτερες τιμές... Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Άλλα site δε ξέρω. Αλλά κατάγομαι από τη συγκεκριμένη περιοχή. Τιμές χαμηλές στη Δημητσάνα δύσκολα θα βρεις την περίοδο που ψάχνεις (τις μέρες αυτές περιμένουν όλα τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ελλάδα για να ρεφάρουν χασούρες προηγούμενων ΣΚ). Αυτό που θα σου πρότεινα είναι να μείνεις σε κανένα διπλανό χωριό από τη Δημητσάνα, οι αποστάσεις είναι μικρές... Μπορείς να μείνεις Στεμνίτσα ή Λεβίδι ή Βυτίνα ή Λαγκάδια. Αυτά είναι τα πιο γνωστά χωριά δίπλα στη Δημητσάνα. Από άποψη τιμών πιστεύω ότι στο Λεβίδι θα βρεις πιο καλές τιμές (από Λεβίδι μέχρι Δημητσάνα θες κανα 30λεπτο). Άλλωστε για να πας Δημητσάνα (από Αθήνα) περνάς από Λεβίδι, Βλαχέρνα και Βυτίνα. Αν θες μπορώ να σου πω κι άλλα χωριά με ξενώνες (λιγότερα γνωστά) κι ίσως καλύτερες τιμές... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω σε διπλανό χωριό, το θέμα είναι που θα βρω τις τιμές των ξενοδοχείων. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 dubai είχα πάει πέρυσι,μου άρεσε τόσο που ξαναπάω χαλαρά καμία 10 ρια φορές ακόμα,η μια απο αυτές θα αφιερωθεί στα γκαράζ αποκλειστικά,τα σάλια μου τρέχουν ακόμα με αυτά που έβλεπα καθημερινά να κυκλοφορούν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntfsi Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Δεν έχω πρόβλημα να μείνω σε διπλανό χωριό, το θέμα είναι που θα βρω τις τιμές των ξενοδοχείων. Λοιπόν μπορείς να κοιτάξεις και για δωμάτια στο χωριό Κάψας. Αυτό το χωριό είναι πριν το Λεβίδι άρα και πιο μακρυά από Δημητσάνα. Μπορείς να κοιτάξεις και εκεί για δωμάτια. Δωμάτια στα χωριά αυτά που δεν είναι τόσο τουριστικά και γνωστά θα ψάξεις στο google. Για παράδειγμα, http://www.e-levidi.gr Από τα χωριά που σου ανέφερα τα πιο τουριστικά και γνωστά είναι Βυτίνα, Δημητσάνα, Στεμνίτσα (είναι μετά τη Δημητσάνα) άντε και τα Λαγκάδια. Παράθεση Hello ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 Εχω σκοπό να πάω Ολλανδία και σκέφτομαι για να μη διακόψω το συμπλήρωμα πρωτείνης που παίρνω, να πάρω κάποια ποσότητα μαζί μου. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κανένα πρόβλημα στον έλεγχο της βαλίτσας(όχι χειραποσκευη) ; Υπόψην δεν θα κουβαλάω την επίσημη συσκευασία, αφού είναι τεράστια, αλλά θα έχω κάποια μικρή διάφανη σακουλίτσα με την ποσότητα που θα χρειαστώ για τις 5 μέρες που θα λείπω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Εχω σκοπό να πάω Ολλανδία και σκέφτομαι για να μη διακόψω το συμπλήρωμα πρωτείνης που παίρνω, να πάρω κάποια ποσότητα μαζί μου. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κανένα πρόβλημα στον έλεγχο της βαλίτσας(όχι χειραποσκευη) ; Υπόψην δεν θα κουβαλάω την επίσημη συσκευασία, αφού είναι τεράστια, αλλά θα έχω κάποια μικρή διάφανη σακουλίτσα με την ποσότητα που θα χρειαστώ για τις 5 μέρες που θα λείπω. Κανένα πρόβλημα jung, αλλά εγώ θα πρότεινα στις διακοπές σου να ξεφύγεις λίγο. Δεν ξέρω πόσο καιρό κάνεις διατροφή, αλλά να ξέρεις ότι τα break βοηθάνε καθώς μετά επιστρέφεις ακόμα πιο αποφασισμένος ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Κανένα πρόβλημα jung, αλλά εγώ θα πρότεινα στις διακοπές σου να ξεφύγεις λίγο. Δεν ξέρω πόσο καιρό κάνεις διατροφή, αλλά να ξέρεις ότι τα break βοηθάνε καθώς μετά επιστρέφεις ακόμα πιο αποφασισμένος ;) Την έχω αρχίσει πρόσφατα οπότε είναι κρίμα να την χαλάσω τελείως. Και το φαγητό θα είναι σίγουρα προβληματικό στην ξένη χώρα, τουλάχιστον να συμπληρώνω όσο μπορώ την πρωτεΐνη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Την έχω αρχίσει πρόσφατα οπότε είναι κρίμα να την χαλάσω τελείως. Και το φαγητό θα είναι σίγουρα προβληματικό στην ξένη χώρα, τουλάχιστον να συμπληρώνω όσο μπορώ την πρωτεΐνη. Ε δεν είπα να τη χαλάσεις τελείως, αλλά μην πας σε ξένη χώρα ρε φίλε και τρως πρωτείνη μόνο :p Που πηγαίνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Ε δεν είπα να τη χαλάσεις τελείως, αλλά μην πας σε ξένη χώρα ρε φίλε και τρως πρωτείνη μόνο :p Που πηγαίνεις? Άμστερνταμ :-) Οκ, θα τρώω και κεκακια :-P Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Άμστερνταμ :-) Οκ, θα τρώω και κεκακια :-P Πωωωωω δεν ξέρεις πώς ζηλεύω τώρα φίλε. Και πηγαίνεις και την καλύτερη εποχή για Άμστερνταμ να ξέρεις. Έχεις ξαναπάει? Με φίλους πας ελπίζω ή με κοπέλα? Αλλά Άμστερνταμ και πρωτείνες δεν πάνε μαζί ρε φίλε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Πωωωωω δεν ξέρεις πώς ζηλεύω τώρα φίλε. Και πηγαίνεις και την καλύτερη εποχή για Άμστερνταμ να ξέρεις. Έχεις ξαναπάει? Με φίλους πας ελπίζω ή με κοπέλα? Αλλά Άμστερνταμ και πρωτείνες δεν πάνε μαζί ρε φίλε.. Με την κοπέλα πρώτη μας φορά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Καλά να περάσετε φίλε, που είναι σίγουρο βασικά :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Τελικά ο,τι και να πεις για το Άμστερνταμ θα είναι λίγο. Μια κατηγορία από μόνο του. Απίστευτο και πόσους Έλληνες βρήκα να δουλεύουν, αλλά και να έχουν έρθει για διακοπές.. Μόνο στο ξενοδοχείο που εμένα, δουλευαν 2 παιδιά. Ενώ βρεθηκα και με γνωστό που ανέβηκε για δουλειά και αυτός πριν μήνες. Αλλά πρέπει να είσαι open minded για να σου αρέσει αυτή η πόλη. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Καλως ηρθες πισω , για πες πως ηταν το Αμστερνταμ , και πες και καμια πληροφορια που πιστευεις οτι μπορει να βοηθησει και αλλους που σκεφτονται να πανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 ... Αλλά πρέπει να είσαι open minded για να σου αρέσει αυτή η πόλη. Καλως ηρθες πισω , για πες πως ηταν το Αμστερνταμ , και πες και καμια πληροφορια που πιστευεις οτι μπορει να βοηθησει και αλλους που σκεφτονται να πανε Εγώ κρατώ την τελευταία φράση. Εμένα πάντως δε μου άρεσε αυτή η "απελευθέρωση" των πάντων, των "όλα χύμα". Νομίζω ότι υπάρχουν πλήθος Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για μια εκδρομή 3-4 ημερών. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Καλως ηρθες πισω , για πες πως ηταν το Αμστερνταμ , και πες και καμια πληροφορια που πιστευεις οτι μπορει να βοηθησει και αλλους που σκεφτονται να πανε Αξιζει να δεις madame tussauds, τα εργα του van gogh στο μουσειο, το μουσιο του sex :lol:, το διασημο παρκο, red light, coffee shop, λουλουδαγορα και να μπεις σε μαγαζια που πουλουν διαφορα αντικειμενα ''εργασιας.....''. Α μην ξεχασω της βαφλες στα μαγαζια και της πατατες στο δρομο! Θα ελεγα οτι καλυτερες μερες για να πας εκει ειναι απο κυριακη απογευμα/δευτερα πρωι εως παρασκευη αν θες να κυκλοφορεις με ανεση. Το π.σ.κ. εχει πολυ τουρισμο απο γειτονες χωρες. Εγώ κρατώ την τελευταία φράση. Εμένα πάντως δε μου άρεσε αυτή η "απελευθέρωση" των πάντων, των "όλα χύμα". Νομίζω ότι υπάρχουν πλήθος Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για μια εκδρομή 3-4 ημερών. Κραταω και εγω την τελευταια σου φραση :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 jung για πες που πήγες.. Συμφωνώ ότι θέλει και λίγο ανοιχτό μυαλό για να σ αρέσει γιατί είναι τελειώς free οι άνθρωποι, προσωπικά έφευγα αύριο για να πάω για μόνιμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Καταρχήν μην μπερδεύουμε το "χύμα" με το "open-mind". Η διαφορά είναι στην οργάνωση. Το Άμστερνταμ είναι απίστευτα καθαρή, οργανωμένη και φιλική πόλη. Δεν τους νοιάζει η φυλή σου, αν έχεις tatoo ή σκουλαρίκια. Ναι βρίσκεις τα coffeeshop διάσπαρτα παντού μέσα στην πόλη και όχι σε κακόφημες συνοικίες, όπως βρίσκεις και μαγαζιά με δονητές και άλλα ερωτικά βοηθήματα, δίπλα σε ακριβά εστιατόρια. Και όλα αυτά συνυπάρχουν αρμονικά, γιατί υπάρχει οργάνωση. Στο θέμα gay/lesbo, αν και είχα ακούσει πολλά, δεν είδα κάτι ανησυχητικά παραπάνω από όσο θα έβλεπες αν πας βράδυ στο Γκάζι για ποτό. Μόνο στο αεροδρόμιο όταν γυρνούσα, μου έκανε τρομερή εντύπωση, το πόσο ερωτευμένο έδειχνε ένα ζευγάρι με 2 πολύ όμορφες κοπέλες, περίπου 25 χρονών. Και μην φανταστείτε τίποτα ξεβράκωτες, με ξυρισμένα κεφάλια και τίποτα piercing. 2 απλές κοπέλες ήταν που επειδή η μία έφευγε, έδειχναν έντονα το πόσο θα λείψει η μία στην άλλη. Ας τα πάρω από την αρχή, ξεκινώντας από το ξενοδοχείο που έμενα, το CitizenM. Εύκολα το πιο design/trendy 4αστερο ξενοδοχείο που έχω πάει ποτέ! :) Το διάλεξα τυχαία, όχι ότι καίγομαι να πηγαίνω σε ακριβά ξενοδοχεία (προσφορά στα 90€ την βραδιά, χωρίς πρωϊνό) αλλά γιατί δεν έβρισκα τίποτα το αξιοπρεπές στα 3 αστέρια. Έβλεπα κάτι μάπα ξενώνες και hostel στα 70€, οπότε προτίμησα να πάω σε κάτι καλύτερο μετά από ψάξιμο ενός μηνός. Στο CitizenM αυτό που ξεχωρίζει με το που μπαίνεις μέσα είναι ότι δεν υπάρχει reception όπως την ξέρουμε, αλλά ένα μπαρ και άλλοι χώροι που θυμίζουν σαλόνι σπιτιού ή χώρο εργασίας εταιρείας! Το προσωπικό φιλικότατο σε βαθμό που νομίζεις ότι τους ξέρεις από χτες! :lol: Εκεί γνώρισα και τον πρώτο Έλληνα, μια κοπέλα που είχε έρθει πριν 2 μήνες για να μείνει μόνιμα στην πόλη. Τι αξίζει να δεις: - Van Gogh Museum, με έργα του καλλιτέχνη - Rijksmuseum Musem, από τα σημαντικότερα μουσεία της Ολλανδίας, με πολλούς πίνακες και άλλα σημαντικά έργα τέχνης - Amsterdam musem, εξηγεί με video και εικόνες την ιστορία της πόλης από το πώς ξεκίνησε μέχρι το πώς έφτασε μέχρι σήμερα - Flower market, ό,τι τουλίπα μπορείτε να φανταστείτε την έχουν εδώ - Canal tour - Madame Tussauds - Red light district, είτε μέσα είτε έξω από τις βιτρίνες. Τρομερή ποιότητα πάντως!! :lol: - Coffeeshops , οπουδήποτε στην πόλη με πιο επώνυμο την αλυσίδα Bulldog. 7€ τα Space cakes, τα άλλα δεν σας λέω! :p Οπωσδήποτε άξιζε η αγορά της κάρτας των τουριστών Holland Pass στα 65€, αφού κερδίζεις στο σύνολο αν πας σε πολλά μέρη όπως μουσεία κλπ. Είχα ακούσει ότι ήταν ακριβή πόλη, αλλά δεν θα το έλεγα για το supermarket και την διασκέδαση. Βρήκα μικρό Ιταλικό εστιατόριο με 8€ την μακαρονάδα και με πολύ καλή ποιότητα και άλλο ακριβό που το ίδιο πιάτο είχε 14€, χωρίς να έχει την ίδια ποιότητα. Μπύρα στα 5-6€. Ποτό στον τελευταίο όροφο του Hilton με 8€ την vodka. Συμπέρασμα, θα το σκεφτόμουν και εγώ να μείνω εκεί, καθώς οι άνθρωποι είναι ακομπλεξάριστοι και υπάρχουν δουλειές. 1.200€ ο βασικός μισθός, αλλά τα νοίκια στον θεό. Θες οπωσδήποτε 2ο άτομο να μείνεις μαζί του για αρχή. Φίλος με καλό μισθό δίνει για μεζονέτα 1.600€ τον μήνα για νοίκι+ρεύμα+νερό+θέρμανση. Μιλάνε όλοι Αγγλικά, όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι. Ακόμα και ο Πακιστανός οδηγός τραμ ήξερε να μου απαντήσει σε ό,τι ρωτούσα. Εδώ κουφάθηκα, που πηγαίναμε με το κλασικό τραμ στο κέντρο και ξαφνικά άρχισε ο οδηγός να δίνει πληροφορίες για τα αξιοθέατα! :) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Πήγα στα ίδια περίπου εκτός απ το Rijksmuseum Musem που δεν προλάβαμε. Η πόλη είναι πολύ μπροστά και χαίρομαι που σ άρεσε. Αν πας και ψάχνεις άνθρωπο να μοιραστείς το νοίκι μου λες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 αξίζει να πας στο bansko αυτην την περίοδο; ενδιαφερομαι για τελος νοεμβρη-αρχες δεκεμβρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 αξίζει να πας στο bansko αυτην την περίοδο; ενδιαφερομαι για τελος νοεμβρη-αρχες δεκεμβρη Εξαρτάται τι ζητάς. Έχω πάει, λόγω δουλειάς, όλες τις εποχές. Αυτή τη εποχή να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τουλάχιστον τα 2/3 της τουριστικής υποδομής κλειστά. Μιλάω για ξενοδοχεία και εστιατόρια. Για ξενοδοχείο θα πρότεινα το 5στερο Kempinski και το 4στερο Saint Ivan Rilski με εξευτελιστική τιμή. Ένα βράδυ θα φας στο Victoria. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 ειδα στο 18-24 τις εκδρομες που εχει. 50 ευρω/ατομο για 29/11-1/12. απλα θελω να ξεφυγω ενα σ/κ τωρα στα κοντα, για αυτο κοιταξα προς μπανσκο, που ειναι και οικονομικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Δεν αξίζει Για μένα δεν αξίζει γενικά αν δεν κάνεις ski Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts