SpyrosDan Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Το Παρισι ειναι γεματο απο Μπιστρο,απλα να ξερεις οτι δε μπορεις να καθεσαι με τις ωρες μονο μ ενα καφε οπως στη Ελλαδα. Καθε τοσο θα σε ζαλιζουν ρωτωντας αν θελετε κατι αλλο. Ετσι κι αλλιως δε μπορεις να κατσεις πολυ γιατι ειναι πολυ στριμωκολα. Ζαχαροπλαστεια μη περιμενεις να βρεις Ελληνικου στυλ. Ειναι συνδυασμος φουρνου,ζαχαροπλαστειου (boulangerie-pâtisserie) και τα γλυκα τους δε λενε, κυριως ταρτες ειναι. Restaurant μπορεις να βρεις με γευσεις απ ολο το κοσμο, οτι φανταστεις. Αν και ειναι καθαρα προσωπικο θεμα τι αρεσει στο καθενα, δοκιμασε koυζινα antillais η créole. Επισης υπαρχουν απειρα Κινεζικα και γενικα Ασιατικα,με καταπληκτικο μενου και πολυ πιο φτηνα απο τα αντιστοιχα στην Ελλαδα. Σε Κινεζικο σου συνιστω να δοκιμασεις cuisses de grenouille au poivre. Να αποφυγεις να φας στο quartier latin. Για να προλαβεις να δεις πολλα σε λιγο χρονικο διαστημα, να χρησιμοποιεις το μετρο, το οποιο χρειαζεται μονο 45 λεπτα για να διασχισει το Παρισι απ ακρη σ ακρη. Μη χανεις χρονο χαζευοντας στις γκαλερι Λαφαγετ η σε αλλα μεγαλα μαγαζια, που μπορει να φας το χρονο σου ασκοπα.Επισης να εχεις κανει εκ των προτερων ενα πλανο με το που θελεις να πας και τι θελεις να δεις, ασχετα αν στο τελος δε θα το τηρησεις. Τελος για να δεις πολλα και υπαρχουν πολλα να δεις, θα κουραστεις;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 thanx για τις πληροφορίες!Ήδη έχω κάνει το πλάνο για όσα θα δω ωστε να είμαι καλά προετοιμασμένος!Γενικά θέλω να δω τα πιο σημαντικά,5 μέρες πάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 Παιδιά εκτός από Παρίσι, Λονδίνο έχει κανείς να προτείνει εξίσου όμορφα μέρη να προτείνει για καμμιά βδομαδούλα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Παιδιά εκτός από Παρίσι, Λονδίνο έχει κανείς να προτείνει εξίσου όμορφα μέρη να προτείνει για καμμιά βδομαδούλα;;; Πραγα,Βουδαπεστη. Πανεμορφες πολεις και οι δυο. Αλλος ωραιος συνδυασμος και εξω απο τα συνηθισμενα ειναι Ριγα (Λετονια) με Ταλιν (Εσθονια) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 εχει παει κανεις πραγα???αξιζει για πρωτοχρονια?υποψιν οτι μαλλον θα παω παραμονη πρωτοχρονιας χωρις να εχω κλεισει ξενοδοχειο...λετε να φαω ηττα? Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 εχει παει κανεις πραγα???αξιζει για πρωτοχρονια?υποψιν οτι μαλλον θα παω παραμονη πρωτοχρονιας χωρις να εχω κλεισει ξενοδοχειο...λετε να φαω ηττα? Αν εχεις καλη παρεα θα περασεις φανταστικα. Χωρις να εχω κλεισει ξενοδοχειο παραμονη πρωτοχρονιας, ουτε που θα το σκεπτομουν να ξεκινησω. Εσενα νομιζεις οτι περιμενουν τα ξενοδοχεια τετοιες μερες ειδικα στη Πραγα που ειναι hot destination? Κλεισε οτι βρεις απο το νετ. Αν βρεις τιποτα στη περιοχη mala strana προτιμησε εκει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Αν εχεις καλη παρεα θα περασεις φανταστικα. Χωρις να εχω κλεισει ξενοδοχειο παραμονη πρωτοχρονιας, ουτε που θα το σκεπτομουν να ξεκινησω. Εσενα νομιζεις οτι περιμενουν τα ξενοδοχεια τετοιες μερες ειδικα στη Πραγα που ειναι hot destination? Κλεισε οτι βρεις απο το νετ. Αν βρεις τιποτα στη περιοχη mala strana προτιμησε εκει εγω ομως το σκεφτομαι και πολυ σοβαρα...εξαλλου την επομενη μερα το απογευμα θα φυγω(για λογους δουλειας)οποτε δε με νοιαζει και τοσο η ποιοτητα ξενοδοχειου..:cool: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 εγω ομως το σκεφτομαι και πολυ σοβαρα...εξαλλου την επομενη μερα το απογευμα θα φυγω(για λογους δουλειας)οποτε δε με νοιαζει και τοσο η ποιοτητα ξενοδοχειου..:cool: Ναι, αλλα τι ακριβώς θα κερδίσεις με το να ΜΗΝ κλείσεις από πριν; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Ναι, αλλα τι ακριβώς θα κερδίσεις με το να ΜΗΝ κλείσεις από πριν; :confused: φυσικα και δε θα κερδισω τιποτα,απλα επειδη το ταξιδακι κλειστηκε τελειως απροσμενα και τελευταια στιγμη,υπαρχει αυτη η ελλειψη οργανωσης που εσπευσες να παρατηρησεις....αν θες more of-topic pm me.δε λεει να χαλασει το θεμα.καλα χριστουγεννα.... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 φυσικα και δε θα κερδισω τιποτα,απλα επειδη το ταξιδακι κλειστηκε τελειως απροσμενα και τελευταια στιγμη,υπαρχει αυτη η ελλειψη οργανωσης που εσπευσες να παρατηρησεις....αν θες more of-topic pm me.δε λεει να χαλασει το θεμα.καλα χριστουγεννα.... Μα δεν θέλω ούτε να χαλάσω το θέμα ούτε με ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες του ταξιδιού. :) Απλά λέμε (με το Σπύρο) ότι όσο last minute και να είναι ακόμα και ΤΏΡΑ μπορείτε να κοιτάξετε online και να βρείτε κάτι, αλλιώς η ταλαιπωρία θα είναι μεγάλη. Καλά Χριστούγεννα και από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 εχει παει κανεις πραγα???αξιζει για πρωτοχρονια?υποψιν οτι μαλλον θα παω παραμονη πρωτοχρονιας χωρις να εχω κλεισει ξενοδοχειο...λετε να φαω ηττα? Εγω πήγα το καλοκαίρι χωρίς να γίνεται χαμός απο βλαχοελληναριά για ποιο hardcore καταστάσεις και πέρασα υπέροχα. Πιστέυω αξίζει καλύτερα να πηγαίνεις καλοκαίρι......:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 ακουω τωρα τελευταια οτι αυτα τα 3ημερα πσκ κ χριστουγεννων τα δωματια δινονται μονο για 3ημερα ακομη κ σε ερημοχωρια π.χ. τρικαλα κορινθιας φανταζομαι τι θα ζητανε στα γνωστα μερη με χιονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 Καλή χρονιά σε όλους! Έχει πάει κανείς Πάργα? Σκέφτομαι να πάω το επόμενο σαβ/κο. Θα είναι καλά τώρα ή είναι μόνο για καλοκαίρι? Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 θελω να κλεισω ξενοδοχειο εκτος απο το booking.com k to octopus ξερεται κανενα αλλο site εμπιστο χωρις κρατησεις-χρεωσεις εκτος απο την τιμη του δωματιου? με το yeego.com εχει κλεισει κανεις? εχει χρεωσεις? θελω να κλεισω απο το booking αλλα δεν εχει δωματια το ξενοδοχειο που θελω το yeego.com εχει αλλα δεν ξερω αν εχει χρεωσεις για τη κρατηση και ποσο και αν ειναι εμπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 θελω να κλεισω ξενοδοχειο εκτος απο το booking.com k to octopus ξερεται κανενα αλλο site εμπιστο χωρις κρατησεις-χρεωσεις εκτος απο την τιμη του δωματιου? με το yeego.com εχει κλεισει κανεις? εχει χρεωσεις? θελω να κλεισω απο το booking αλλα δεν εχει δωματια το ξενοδοχειο που θελω το yeego.com εχει αλλα δεν ξερω αν εχει χρεωσεις για τη κρατηση και ποσο και αν ειναι εμπιστο. Πηγαινε στο google γραψε Hotel και τη πολη που σ ενδιαφερει και θα σου βγαλει αρκετα sites στα οποια μπορεις να βρεις και σημαντικες διαφορες τιμων. Στο octopus νομιζω οι τιμες ειναι τσιμπημενες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Εγώ έχω κλείσει και με expedia και από το easyjet.com και δεν είχα ποτέ πρόβλημα!Κοίταξε τα και εσύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Και κυριως γιατι δεν ψαχνεις στο επισημο site του ξενοδοχειου που σε ενδιαφερει για να εισαι και σιγουρος; Αν ειναι σοβαρο, θα εχει δικη του ιστοσελιδα με δυνατοτητα κρατησης μεσω ιντερνετ. :) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
payton_blanc Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 κοιταξα...απλα με το yeego.com Μου τα βγαζει πολυ πιο φθηνα και δεν ξερω τι παιζει μηπως εχει κρυφες χρεωσεις. Γι αυτο δεν ξερω τι να κανω, να κλεισω απο το yeego.com ή απο πουθενα αλλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 εγώ έκλεισα απο το http://www.easyhotels.com/ για παρίσι. εχει καλές τιμες. σχετικά με παρίσι.παω το σαββατο για 4 μέρες. 2 εχω σκοπο να παω στην disneyland και 2 μεσα στην πολη. το ξενοδοχειο που εκλεισα ειναι ενα novotel 300 μέτρα απο τον πυργο του ειφελ. τι προτεινεται να δω πρώτα? τον πυργο του ειφελ, λουβρο , αψιδα του θριαμβου και κέρινα ομοιώματα ίσως? εχει τιποτα hint and tips για το παρισι? σχετικα με το νερό ? φαγητο? ευχαριστώ Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 εχει τιποτα hint and tips για το παρισι? ευχαριστώ Πηγαινε στη σελιδα 28 του τοπικ. Κατι εχω γραψει για Παρισι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. February 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2008 Μιας και απο αυτα που καταλαβαινω, πολλοι εχετε ηδη επισκεφτει την Βιεννη, εχει μεινει κανεις σε κανενα εκ των Falkensteiner Hotel Palace, Hotel Eurostars Vienna, Roomz Vienna για να μου πει εντυπωσεις; Κατα δευτερον, απο το Hotels.com κλεινουμε αφοβα ετσι; :cool: Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδιά για φθηνά εισιτήρια και διαμονή προς Amsterdam μεριά τι μου προτείνετε; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Παιδιά για φθηνά εισιτήρια και διαμονή προς Amsterdam μεριά τι μου προτείνετε; Εγω για Leeds μεσω Αμστερνταμ εχω βρει τη KLM φτηνοτερη, χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι ειναι και η φτηνοτερη για μονο Αμστερνταμ. Ριξε μια ματια στο expedia. Δε ξερω ποσο φτηνη διαμονη εννοεις, αλλα ξενοδοχειο κατω απο 100 ευρω ειναι δυσκολο να βρεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εγω για Leeds μεσω Αμστερνταμ εχω βρει τη KLM φτηνοτερη, χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι ειναι και η φτηνοτερη για μονο Αμστερνταμ. Ριξε μια ματια στο expedia. Δε ξερω ποσο φτηνη διαμονη εννοεις, αλλα ξενοδοχειο κατω απο 100 ευρω ειναι δυσκολο να βρεις Από Αγγλία για Άμστερνταμ σίγουρα θα είαι φθηνή η KLM, από Αθήνα δεν ξέρω. Επίσης δεν ξέρω εάν πετάνε άλλες αερογραμμές για Άμστερνταμ από Αθήνα εκτός από Ολυμπιακή και KLM... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosDan Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Από Αγγλία για Άμστερνταμ σίγουρα θα είαι φθηνή η KLM, από Αθήνα δεν ξέρω. Αθηνα-Amsterdam-Leeds ενοουσα. Με επιστροφη 290 ευρω, απλα το κλεινω περιπου 1 μηνα νωριτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μη τα βαζεις ποτε με ηλιθιους. Σε κατεβαζουν στο επιπεδο τους και σε κερδιζουν ευκολα λογω εμπειριας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts