Xourxoulitsos Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Λογικα εχεις αυτη που δεν τα γραφει τα στοιχεια στα λατινικα ε? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Την εχω βγαλει το 2002 και λεει το ονοματεπωνυμο μου και στα ελληνικα & στα αγγλικα.. δεν πιανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Παραξενο μου φαινεται τοτε το οτι σου ειπαν οτι δεν κανει. Δεν ξερω βεβαια ισως επειδη η Ουγγαρια ειναι καινουριο μελος μηπως δεν συμμετεχει στο Σεγκεν. Ας σου πει καποιος που ξερει στα σιγουρα. Εμενα παντως η ταυτοτητα μου ειναι του 2002 και Γερμανια πηγα κανονικα χωρις διαβατηριο Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Εγω ξερω οτι εχουν βγει πιο καινουριες ταυτοτητες που εχουν πανω ενα αστερακι και λενε ευρωπαικη ενωση..και μονο αυτες περνανε.. Η δικη μου δεν ειναι ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Δε μπορώ να ακούω άλλο αυτές τις ιστορίες με τις ταυτότητες, που ο καθένας λέει αυτό που πιστεύει! Τις πέρασα για να πάω Ουγγαρία μια φορά και να αποδείξω ότι έχω δίκιο, δε θα αντέξω άλλη :lol: Εγώ προτείνω να βγάλεις διαβατήριο να τελειώνεις. Πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και δες (συνήθως τα έχουν αναρτημένα σε ένα χαρτί στον τοίχο) ή ρώτα τι χρειάζεται. Δεν είναι πολλά πράγματα. Λίγο με τις φωτογραφίες πρόσεξε να είσαι σωστές,έχουν αναφερθεί όλα αυτά στο θέμα με τα διαβατήρια. Δεν κάνει πολύ καιρό οπότε σίγουρα θα προλάβεις :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anle Δημ. April 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2006 Δε μπορώ να ακούω άλλο αυτές τις ιστορίες με τις ταυτότητες, που ο καθένας λέει αυτό που πιστεύει! Τις πέρασα για να πάω Ουγγαρία μια φορά και να αποδείξω ότι έχω δίκιο, δε θα αντέξω άλλη :lol: Εγώ προτείνω να βγάλεις διαβατήριο να τελειώνεις. Πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου και δες (συνήθως τα έχουν αναρτημένα σε ένα χαρτί στον τοίχο) ή ρώτα τι χρειάζεται. Δεν είναι πολλά πράγματα. Λίγο με τις φωτογραφίες πρόσεξε να είσαι σωστές,έχουν αναφερθεί όλα αυτά στο θέμα με τα διαβατήρια. Δεν κάνει πολύ καιρό οπότε σίγουρα θα προλάβεις :) Εαν εχεις καποιον συγγενη η γνωστο στο εκαστοτε αστυνομικο τμημα:mad: :mad: :mad: και υποψιν παιδια το τμημα για τα διαβατηρια ειναι ανοιχτο και την Κυριακη, απο οτι μου ειπε συγγενης μου αστυνομικος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ........Ο Χρόνος είναι Χρήμα ! ! ! ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Παιδιά έχει κανείς υπ'οψιν του το πρακτορειο http://www.robissa.gr ? Ψαχνω για εισιτηριο και βλεπω οτι εχει σχετικα πολυ καλες τιμες. Ξερει κανεις τι παιζει (επειδη δεν αναφερει εταιρεια) http://www.robissa.gr/main/aeroporika/aeropoeisiteurope.htm Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 αν μπορει ας με βοηθησει καποιος, τον επομενο μηνα θα παω αμερικη και συγκεκριμενα los angeles εχει παει κανεις? γενικα ειναι ακριβη η ζωη εκει? ποσες ωρες ειναι με αεροπλανο? αντεχοντε η θα βαραω ενεσεις? τα ταξι ειναι ακριβα? To Hollywood ειναι μακρια? βασικα θελω να ριξω και μια ματια για μελλοντικη μου μετακομιση εκει δεν εχω σκοπο να πεθανω στην Ελλαδα.. αν ξερετε κατι κ θελετε να βοηθησετε πεστε μου pls :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. August 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2006 αν μπορει ας με βοηθησει καποιος, τον επομενο μηνα θα παω αμερικη και συγκεκριμενα los angeles εχει παει κανεις? γενικα ειναι ακριβη η ζωη εκει? ποσες ωρες ειναι με αεροπλανο? αντεχοντε η θα βαραω ενεσεις? τα ταξι ειναι ακριβα? To Hollywood ειναι μακρια? βασικα θελω να ριξω και μια ματια για μελλοντικη μου μετακομιση εκει δεν εχω σκοπο να πεθανω στην Ελλαδα.. αν ξερετε κατι κ θελετε να βοηθησετε πεστε μου pls :) "δεν εχω σκοπο να πεθανω στην Ελλαδα", "Δυστυχώς Ελλαδα"έτσι για-τα-μπάζα που έχεις την Ελλαδίτσα πιστεύω οτι όπου και να πας θα είναι σούπερ (ή ακριβέστερα θα σου φαίνεται σούπερ) Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Εγω παλι ετοιμαζομαι για επαγγελματικο ταξιδι και 8α η8ελα την βοη8εια σας.. Κατ αρχην τοποι προορισμου ειναι το λονδινο και μετα New York. Θα ηθελα να μου προτεινετε απο που να βγαλω εισητηριο.Ολυμπιακη η αλλη εταιρεια?Ξενοδοχεια γνωριζει κανεις?Αξιο8εατα? Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως 8α πρεπει να κατεβω α8ηνα(ευκολο)με παραμονη μια μερα,απο εκει να παω λονδινο(ευκολο) οπου 8α μεινω 5 μερες και μετα προς Ν.Υ. Ε,και μετα κατα προτιμηση να γυρισω απευ8ειας θεσσαλονικη.Γινετε? Ευχαριστω προκαταβολικα :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Εγω παλι ετοιμαζομαι για επαγγελματικο ταξιδι και 8α η8ελα την βοη8εια σας.. Κατ αρχην τοποι προορισμου ειναι το λονδινο και μετα New York. Θα ηθελα να μου προτεινετε απο που να βγαλω εισητηριο.Ολυμπιακη η αλλη εταιρεια?Ξενοδοχεια γνωριζει κανεις?Αξιο8εατα? Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως 8α πρεπει να κατεβω α8ηνα(ευκολο)με παραμονη μια μερα,απο εκει να παω λονδινο(ευκολο) οπου 8α μεινω 5 μερες και μετα προς Ν.Υ. Ε,και μετα κατα προτιμηση να γυρισω απευ8ειας θεσσαλονικη.Γινετε? Ευχαριστω προκαταβολικα :) 80011144444 είναι το τηλέφωνο της ολυμπιακής χωρίς χρέωση από κάποιο σταθερό... Από εκεί θα ενημερωθείς για κρατήσεις τιμές αλλά και διαθέσιμες θέσεις. Σε περίπτωση που θέλει κάποια άλλη εταιρεία ενημέρωσε με να σου δώσω το τηλέφωνο. Επίσης 2103530000 είναι το τηλέφωνο του αεροδρομίου της αθήνας... Για οποιοδήποτε τηλέφωνο ζητήσεις σχετικά με αυτα απλά στειλε μου προσωπικό μήνυμα.Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 ευχαριστω πολυ. απο βδομαδα που 8α κανω τις ετοιμασιες 8α σου στειλω σιγουρα πμ παρεπιπτοντως μηπως ειναι προτιμοτερο να κανω χωρια τα ταξιδια με διαστημα λιγων ημερων? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 ευχαριστω πολυ. απο βδομαδα που 8α κανω τις ετοιμασιες 8α σου στειλω σιγουρα πμ παρεπιπτοντως μηπως ειναι προτιμοτερο να κανω χωρια τα ταξιδια με διαστημα λιγων ημερων? θα κοιταξω να σε βοηθησω οσο περισσοτερο μπορω... το αν ειναι προτιμοτερο να κανεις τα ταξιδια σου με κενο ορισμενων ημερων, λυπαμαι αλλα δε το γνωριζω!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 παιδια ενας φιλος μου θα παει στο Μιλανο και του εκλεισα εισιτήρια με την easyjet. Μολις πριν λίγο διάβασα κάπου οτι το διεθνές αεροδρόμιο malpensa απέχει 40χιλιομετρα απο το κέντρο της πολης. Αλήθεια? υπαρχει κάποιος φθηνος τροπος για να πας στην πόλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 παιδια ενας φιλος μου θα παει στο Μιλανο και του εκλεισα εισιτήρια με την easyjet. Μολις πριν λίγο διάβασα κάπου οτι το διεθνές αεροδρόμιο malpensa απέχει 40χιλιομετρα απο το κέντρο της πολης. Αλήθεια? υπαρχει κάποιος φθηνος τροπος για να πας στην πόλη? Απο το αεροδρομιο υπαρχουν δρομολογια λεωφορειων( 2-3 την ωρα) για το κεντρο του Μιλανου( 5 ευρω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Απο το αεροδρομιο υπαρχουν δρομολογια λεωφορειων( 2-3 την ωρα) για το κεντρο του Μιλανου( 5 ευρω). kana 45lepto apostash einai? Κατα τ'αλλα τι αξίζει να επισκεφθει κάποιος στο Μιλανο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Κατα τ'αλλα τι αξίζει να επισκεφθει κάποιος στο Μιλανο? Σίγουρα Scala di Milano και Piazza del Duomo. Ο καθεδρικός είναι πανέμορφος. Επίσης δες το θέμα που είχε δημιουργηθεί σχετικά μήπως σε βοηθήσει : Ταξίδι στο Μιλάνο Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Με καλυψε η φιλη. Ναι, περι τα 45 λεπτα ειναι η μεταφορα απο το αεροδρομιο στο Μιλανο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Κέρκυρα: Που να μείνω (περιοχή ή/και ξενοδοχείο) και πώς πας από Ηγουμενίτσα; (φαντάζομαι είναι σε στυλ Ρίο-Αντίριο, δε χρειάζεται να κλείσεις, συχνότητα; ) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 Κέρκυρα: Που να μείνω (περιοχή ή/και ξενοδοχείο) και πώς πας από Ηγουμενίτσα; (φαντάζομαι είναι σε στυλ Ρίο-Αντίριο, δε χρειάζεται να κλείσεις, συχνότητα; ) με πλοιο(ατςςςςς) 8α πας στο λιμανι της ηγουμενιτσας και απο εκει 8α ρωτησεις για δρομολογια.,εχει σχετικα συχνα εγω 8α σου προτεινω να μεινεις στην πολη της κερκυρας.ξενοδοχεια υπαρχουν πολλα..αναλογως και το βαλαντιο σου σου προτεινω παντως το corfu palace και το αρχοντικο(παλιο σπιτι-αρχοντικο.εκει εγιναν και τα γυρισματα της κερκυραιας με την βλαχοπουλου) . μενεις σε απλο δωματιο η μπορεις να μεινεις σε μινι διαμερισμα-υπνοδωματιο,σαλονι,κουζινα,μπανιο- εχει πολυυυ καλες τιμες και ο κυριος που το εχει ειναι πολυ εξυπηρετικος... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2006 με πλοιο(ατςςςςς) 8α πας στο λιμανι της ηγουμενιτσας και απο εκει 8α ρωτησεις για δρομολογια.,εχει σχετικα συχνα εγω 8α σου προτεινω να μεινεις στην πολη της κερκυρας.ξενοδοχεια υπαρχουν πολλα..αναλογως και το βαλαντιο σου σου προτεινω παντως το corfu palace και το αρχοντικο(παλιο σπιτι-αρχοντικο.εκει εγιναν και τα γυρισματα της κερκυραιας με την βλαχοπουλου) . μενεις σε απλο δωματιο η μπορεις να μεινεις σε μινι διαμερισμα-υπνοδωματιο,σαλονι,κουζινα,μπανιο- εχει πολυυυ καλες τιμες και ο κυριος που το εχει ειναι πολυ εξυπηρετικος... Ευχαριστώ freak. Είναι η δεύτερη άποψη που παίρνω υπέρ πόλης, ενώ εγώ αρχικά ήμουν υπέρ κάποιου παραθαλάσσιου. Για να δούμε. Πάντως εντύπωση μου κάνει ότι τα ξενοδοχεία, ακόμα και το Σεπτέμβριο είναι υπερπλήρη.:wacko: Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Γιατί όχι, κατά τη γνώμη μου ο Σεπτέμβριος είναι από τους πιο ιδανικούς μηνες για ταξίδια και η Κέρκυρα ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά. Φίλοι μου έχουν κλείσει για Κέρκυρα, για τέλος του μήνα. Είναι σύνηθες λοιπόν. Όσοι πάνε μην ξεχάσουν βόλτα με καραβάκι και κουμ-κουάτ,εγώ έχω ήδη δώσει την παραγγελία μου :p Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Εγω παλι ετοιμαζομαι για επαγγελματικο ταξιδι και 8α η8ελα την βοη8εια σας.. Κατ αρχην τοποι προορισμου ειναι το λονδινο και μετα New York. Θα ηθελα να μου προτεινετε απο που να βγαλω εισητηριο.Ολυμπιακη η αλλη εταιρεια?Ξενοδοχεια γνωριζει κανεις?Αξιο8εατα? Αυτο που με προβληματιζει ειναι πως 8α πρεπει να κατεβω α8ηνα(ευκολο)με παραμονη μια μερα,απο εκει να παω λονδινο(ευκολο) οπου 8α μεινω 5 μερες και μετα προς Ν.Υ. Ε,και μετα κατα προτιμηση να γυρισω απευ8ειας θεσσαλονικη.Γινετε? Ευχαριστω προκαταβολικα :) Δες εδω http://www.airtickets.gr Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. September 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2006 Κέρκυρα: Που να μείνω (περιοχή ή/και ξενοδοχείο) Καλύτερα μέσα στη πόλη να μείνεις. Εγώ όσες φορές έχω πάει σε αυτό έχω μείνει :) http://www.interdynamic.gr/hotels/hphotos.php?pid=1676& Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 Καλύτερα μέσα στη πόλη να μείνεις. Εγώ όσες φορές έχω πάει σε αυτό έχω μείνει :) http://www.interdynamic.gr/hotels/hphotos.php?pid=1676& δεν είχε! Με παίδεψε αρκετά η πληρότητα. Τελικά θα μείνω στο bella venezia στην πόλη. Άντε καλό μου ταξίδι και ευχαριστώ για τη βοήθεια :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts