junglist Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Το πιο μακρινό ταξίδι που έχω κάνει ήταν στην Αίγινα χαχαχα και Κύπρο λόγο στρατούΚαι το αστείο στην υπόθεση ποιο είναι φίλε; Και πόσο είσαι σε ηλικία; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NobodyRankXV Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Και το αστείο στην υπόθεση ποιο είναι φίλε; Και πόσο είσαι σε ηλικία; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Το χαχαχα ήταν pathetic γέλιο για την κατάσταση , 23 χρονών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Το χαχαχα ήταν pathetic γέλιο για την κατάσταση , 23 χρονώνΩραία, σημαντικό ότι έχεις επίγνωση της κατάστασης. Και είσαι μικρός. Δεν σου λέω άκουσε με, αλλά ψαξτο. Μάζεψε λεφτά και τράβα εξωτερικό ταξίδια, όσο πιο πολύ μπορείς. Ανοίγει το μυαλό, σε κάνει άλλον άνθρωπο. Καλύτερο και σε βοηθάει σε δουλειές, σχέσεις κλπ Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Για έναν περίεργο λόγο εδώ τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ με τίποτα ταξίδια στο εξωτερικό ακόμη και αν μου τα κάνανε όλα πλήρωμενα. Έχω και την γυναίκα που με ζορίζει για έξω και την πάω για ξεκάρφωμα όπου λαχει Ελλάδα μόνο.. Ίσως είναι οι φάσεις που περνάει και κανείς Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Ωραία, σημαντικό ότι έχεις επίγνωση της κατάστασης. Και είσαι μικρός. Δεν σου λέω άκουσε με, αλλά ψαξτο. Μάζεψε λεφτά και τράβα εξωτερικό ταξίδια, όσο πιο πολύ μπορείς. Ανοίγει το μυαλό, σε κάνει άλλον άνθρωπο. Καλύτερο και σε βοηθάει σε δουλειές, σχέσεις κλπ Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkΕγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο και μη με παρεξηγήσετε, ότι τα ταξίδια είναι ο "παράδεισος των ηλιθίων" όπως είπε ο αείμνηστος Τζιμάκος. Έχω πάει σε αρκετούς προορισμούς εξωτερικού, αλλά στα 35 μου πλέον, γεμίζω τις μπαταρίες μου και γυρνάω πίσω να αντιμετωπίσω με όρεξη τη καθημερινότητα, μόνο έχοντας κάνει ένα 4μεράκι εντός Ελλάδος κι αυτό χωρίς προγραμματισμό. Με 6-7 τέτοια μέσα στο χρόνο, αισθάνομαι πολύ ανανεωμένος Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 μου λένε συνέχεια ότι τα εισιτήρια για εξωτερικό είναι φτηνά, ψαξτο αλλά ότι προορισμό και να βάλω τόσο όσο μου λένε ποτέ δεν έχει πάει. βάζω ακόμα και για μετά 7 μήνες αλλά πάλι ακριβοτερα βγαίνουν από ότι μου λένε. εσείς ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Kayak. Και στο play store και site έχει. Θα βρεις αρκετά φθηνά. Έχω βρει 250-300 ευρώ το άτομο για νέα Υόρκη μετά από κάποιους μήνες.. Που το θεωρώ πολύ καλή τιμή.. Επίσης έχει πάει η γυναίκα με την αδερφή της Ρώμη με 39€ το άτομο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Εγώ πάλι πιστεύω το αντίθετο και μη με παρεξηγήσετε, ότι τα ταξίδια είναι ο "παράδεισος των ηλιθίων" όπως είπε ο αείμνηστος Τζιμάκος. Έχω πάει σε αρκετούς προορισμούς εξωτερικού, αλλά στα 35 μου πλέον, γεμίζω τις μπαταρίες μου και γυρνάω πίσω να αντιμετωπίσω με όρεξη τη καθημερινότητα, μόνο έχοντας κάνει ένα 4μεράκι εντός Ελλάδος κι αυτό χωρίς προγραμματισμό. Με 6-7 τέτοια μέσα στο χρόνο, αισθάνομαι πολύ ανανεωμένος Sent from my RN7 using TapatalkΣορυ φίλε, άλλα τους Έλληνες που γνωρίζω είτε στον δρόμο,.είτε στον στρατό,.είτε στο εξωτερικό,.τους βάζω σε 2 κατηγορίες: αυτούς που έχουν δουλέψει, ταξιδέψει εξωτερικό και αυτούς που δεν έχουν. Αυτοί που δεν έχουν εμπειρία από εξωτερικό είναι η χειρότερη πάστα. Κακομοιριά, στην πονηριά,.κακοί επαγγελματίες και στενομυαλοι. Δεν ισχύει στο 100%, αλλά ίσως στο 90%. Ως Έλληνας του εξωτερικού εδώ και 5 χρόνια έχω πετύχει πολλούς τέτοιους, οπότε δεν είναι τυχαίο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Σορυ φίλε, άλλα τους Έλληνες που γνωρίζω είτε στον δρόμο,.είτε στον στρατό,.είτε στο εξωτερικό,.τους βάζω σε 2 κατηγορίες: αυτούς που έχουν δουλέψει, ταξιδέψει εξωτερικό και αυτούς που δεν έχουν. Αυτοί που δεν έχουν εμπειρία από εξωτερικό είναι η χειρότερη πάστα. Κακομοιριά, στην πονηριά,.κακοί επαγγελματίες και στενομυαλοι. Δεν ισχύει στο 100%, αλλά ίσως στο 90%. Ως Έλληνας του εξωτερικού εδώ και 5 χρόνια έχω πετύχει πολλούς τέτοιους, οπότε δεν είναι τυχαίο. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 μου λένε συνέχεια ότι τα εισιτήρια για εξωτερικό είναι φτηνά, ψαξτο αλλά ότι προορισμό και να βάλω τόσο όσο μου λένε ποτέ δεν έχει πάει. βάζω ακόμα και για μετά 7 μήνες αλλά πάλι ακριβοτερα βγαίνουν από ότι μου λένε. εσείς ποια εφαρμογή χρησιμοποιείτε; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είσαι και τυχερός οι φθηνές αεροπορικές εταιρειες βαζουν και εισητιρια κραχτες πολύ φθηνα.δηλαδη σε κάποιες πτήσεις βάζουν πεντε δέκα κομμάτια πολύ φθηνά.πηγε ας πούμε γνωστή μου Λονδίνο με 19€. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 πως όμως θα ειδοποιουμαστε κάπως για αυτές τις προσφορές; υπάρχει κάποια εφαρμογή μήπως; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 πως όμως θα ειδοποιουμαστε κάπως για αυτές τις προσφορές; υπάρχει κάποια εφαρμογή μήπως; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπαίνεις τακτικά στο σάιτ των εταιρειών.ισως να υπάρχει και κάποια εφαρμογή.δεν γνωρίζω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Κατεβάστε εφαρμογές αεροπορικών πχ στης rayanair εχει τα φτηνοτερα εισιτηρια και προορισμους στην αρχη οπως και η aegean εχει low fair σελίδα.Υπαρχουν προσφορές πολλες αρκει να ψαξεις εκει που πρεπει. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Σιγά μην κατεβάσει ο καθένας 3-4 εφαρμογές από την κάθε εταιρεία. Υπάρχει το skyscanner εδώ και πόσα χρόνια. Ορίζεις ποια μέρη σε ενδιαφέρουν,.βάζεις αλαρμ και σου έρχονται email με μεταβολές τιμών. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Σιγά μην κατεβάσει ο καθένας 3-4 εφαρμογές από την κάθε εταιρεία. Υπάρχει το skyscanner εδώ και πόσα χρόνια. Ορίζεις ποια μέρη σε ενδιαφέρουν,.βάζεις αλαρμ και σου έρχονται email με μεταβολές τιμών. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Σιγά μη περιμένει ο καθένας τα 3-4 alarm του skyscanner για να πάει ταξίδι! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Καλά προσέξτε λίγο τις φθηνές αεροπορικές ειδικά όταν ταξιδεύεις εκτός Ευρώπης γιατί ποτέ δεν ξέρεις... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Σιγά μη περιμένει ο καθένας τα 3-4 alarm του skyscanner για να πάει ταξίδι!Αν είναι να βρεις καλύτερη τιμή, γιατί όχι ; Δηλαδή εσύ τι προτείνεις ως καλύτερη εναλλακτική; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Αν πέσει στο μάτι σας κανένα εισητηριο χώμα, για 26-28 Οκτώβρη που θέλω να πάω ένα 2ημερο με τη γυναίκα... Πείτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Εξωτερικό θέλεις? Budget εισητηρίων??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Προτιμάμε εξωτερικό. Ελλάδα νησιά δε πας καλοκαίρι, οπότε οδικώς πάμε παντού και εύκολα λόγω πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου.. Με κατανάλωση 4.5 λίτρα στα 100 καταλαβαίνεις.. Στην άλλη άκρη της Ελλάδας να πάω δε σε νοιάζει από θέμα καυσίμου...προτιμάμε εξωτερικό όμως.. Όσο πιο φθηνά γίνεται.. Είναι λίγες οι μέρες, μη δώσουμε ένα μισθό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 (edited) Μέσω των προσφορων που βγάζει το happydeals για εξωτερικό έχει πάει κανένας να μας πει? https://www.happydeals.gr/zone.php?cat=abroad Έχω πάει από τέτοιες προσφορές εσωτερικό κάνα δυο φορές και ήταν όντως όπως τα διαφημίζουν, αλλά όχι εξωτερικό. Κάποιες μου φαίνονται καλές, αλλά δεν ξέρω αν στο τέλος της ημέρας συμφέρουν γιατί είναι ανά άτομο και δεν ξέρω τι παίζει με τα δωμάτια των ξενοδοχείων αν πάνε 2 άτομα παρέα. Sent from my Huawei P20 pro using Tapatalk Edited August 27, 2019 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Σιγά μην κατεβάσει ο καθένας 3-4 εφαρμογές από την κάθε εταιρεία. Υπάρχει το skyscanner εδώ και πόσα χρόνια. Ορίζεις ποια μέρη σε ενδιαφέρουν,.βάζεις αλαρμ και σου έρχονται email με μεταβολές τιμών. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Skyscanner? Λοιπουν οι μισες low cost απο κει και πολλες προσφορές δεν τις βαζει τσεκαρισμένο. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Skyscanner? Λοιπουν οι μισες low cost απο κει και πολλες προσφορές δεν τις βαζει τσεκαρισμένο. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Proάρα ποια προτείνεις εσύ; για όντως είδα στο skyscanner ελλείψεις. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Skyscanner? Λοιπουν οι μισες low cost απο κει και πολλες προσφορές δεν τις βαζει τσεκαρισμένο. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk ProRyanair, Vueling είναι μέσα πάντως. Σε ποιές αναφέρεσαι; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Ryanair, Vueling είναι μέσα πάντως. Σε ποιές αναφέρεσαι; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Η skyscanner δεν περιλαμβανει στην αναζητηση την φτηνή ταρίφα δηλαδη δεν θα βρείς ποτε τα 9,99 και βλεπεις συνηθως την Plus και Plusflex. Δειτε πχ τιμες για εναν προορισμο μεσα απο την εφαρμογή της Ryan που ειναι στα 9,99 και ψαξτε την στο skyscanner.Δεν θα την βρείτε ποτέ.Φυσικά και εχω την Skyscanner αλλα δεν βρήκα ποτε κατι φτηνότερο απο τα app των αεροπορικών. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts