VeCo Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ξέρει κανείς τι γίνεται αύριο με τις πτήσεις της ryanair; Εξήγγειλαν απεργία,πήρα στο Ελ.Βεν. τηλέφωνο και μου είπαν ότι καμία πτήση από και προς Θεσσαλονίκη που με ενδιαφέρει δεν θα γίνει,Αλλά σε live chat με την εταιρία μου είπαν ότι δεν έχουν τέτοια ενημέρωση και ότι η πτήση θα γίνει κανονικά.Εγώ ποιον να πιστέψω;;; Με βάση αυτό, δεν θα γίνει καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μόλις μου έστειλαν mail ακύρωσης της πτησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Σκέφτομαι να παω Μάλτα, αν ξέρει κανείς κάποιο μέρος , ή κάποιο μαγαζί που πρέπει να επισκεφτώ ας ενημερώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Σκέφτομαι να παω Μάλτα, αν ξέρει κανείς κάποιο μέρος , ή κάποιο μαγαζί που πρέπει να επισκεφτώ ας ενημερώσει... Χαχα. Μένω Μάλτα. Πες τι χρειάζεσαι. Και έχω να σου πω και πού θα πιείς Freddo Espresso. Ίσως το μοναδικό μέρος που το κάνουν εδώ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Μια χαρά, θα σε ρωτήσω σύντομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Χαχα. Μένω Μάλτα. Πες τι χρειάζεσαι. Και έχω να σου πω και πού θα πιείς Freddo Espresso. Ίσως το μοναδικό μέρος που το κάνουν εδώ. Sent from my m1 note using Tapatalk η καλυτερη εποχη για ενα 3ημερο-4ημερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 η καλυτερη εποχη για ενα 3ημερο-4ημερο? Στην Μάλτα ή σε άλλα μέρη; Εδώ από Απρίλη ξεκινάει 20άρες. Μόνο σήμερα έπεσε η θερμοκρασία λόγω βροχής. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Στην Μάλτα ή σε άλλα μέρη; Εδώ από Απρίλη ξεκινάει 20άρες. Μόνο σήμερα έπεσε η θερμοκρασία λόγω βροχής. Sent from my m1 note using Tapatalk για Μαλτα ρωτησα. Ευχαριστω για την απαντηση. Οποτε πανω κατω σαν Ελλαδα, Μαιο - Σεπτεμβριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Δεν έχει απευθείας πτήση απο Θεσσαλονίκη, ζόρικα τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 για Μαλτα ρωτησα. Ευχαριστω για την απαντηση. Οποτε πανω κατω σαν Ελλαδα, Μαιο - Σεπτεμβριο Με μια σημαντική διαφορά. Το βράδυ κρατάει θερμοκρασία υψηλά. Δεν έχει τις διακυμάνσεις της Ελλάδος. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 πετάω με aegean την Τρίτη και ήθελα να ρωτήσω αν dslr κάμερα σε θήκη που φοριέται χιαστί την χρεώνουν ως 2η χειραποσκευη. ξέρει κανένας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 πετάω με aegean την Τρίτη και ήθελα να ρωτήσω αν dslr κάμερα σε θήκη που φοριέται χιαστί την χρεώνουν ως 2η χειραποσκευη. ξέρει κανένας? Όχι με τίποτα. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Τελικά ψηθηκε κανένας για Μάλτα; Στο αεροπλάνο κάθε φορά έχει τίγκα Έλληνες που έρχονται για 4ημέρα. Sent from my i15-TCL using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ωραίο μέρος πρέπει να είναι, σίγουρα θα το επισκεφτώ. Απλά με χαλάει που δεν έχει απευθείας πτήση απο Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Μαλτα είναι πανέμορφη και φυσικά έχει παρά πολλούς Έλληνες. Βέβαια αξίζει από ιστορικής άποψης πιο πολύ. Σε όποιον δεν αρέσουν αυτά θα βαρεθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Βερολίνο 4 ημέρες . Ποια είναι τα must see για κάποιον που πάει πρώτη φορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Βερολίνο 4 ημέρες . Ποια είναι τα must see για κάποιον που πάει πρώτη φορα; Η πύλη του Μαγδεμβούργου. Ο νέος Σιδηροδρομικός σταθμός. Το μουσείο της Περγάμου. Ο ζωολογικός κήπος. Και τελευταίο το πολυκατάστημα KaDeWe. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Βερολίνο 4 ημέρες . Ποια είναι τα must see για κάποιον που πάει πρώτη φορα; Charlie point οπωσδηποτε ολοκληρη η alexanderplatz ο δρομος με τα εμπορικα στην kufusterndam βολτα στο ποταμι, να ανεβεις στον πυργο τηλεόρασης να θαυμασεις την θέα φυσικα branderburg torr. zoo μουσειο ολοκαυτώματος. δεν θυμαμαι άλλα.... πανε και καμποσα χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Τον τοίχο του Βερολίνου τον είπατε; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Παιδια καλησπερα,προσφατα ημουν Βαλενθια και δοκιμασα μια τοπικη μπυρα Turia λεγεται η οποια δεν υπαρχει εκτος Ισπανιας!Μηπως ταξιδευει κανεις προς τα εκει και μπορει να μου φερει 2 να ερθουμε σε επικοινωνια?Θελω να κανω μια παρα πολυ καλη εκπληξη,απο αυτες που μετρανε μικροπραγματα που εχεις ζησει κ ας μην ειναι αξίας,κ δε μπορω να τη βρω αυτη τη μπυρα κ εχω μιλησει κ με την εταιρια δε στελνουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Charlie point οπωσδηποτε ολοκληρη η alexanderplatz ο δρομος με τα εμπορικα στην kufusterndam βολτα στο ποταμι, να ανεβεις στον πυργο τηλεόρασης να θαυμασεις την θέα φυσικα branderburg torr. zoo μουσειο ολοκαυτώματος. δεν θυμαμαι άλλα.... πανε και καμποσα χρονια Check point Charlie λεγεται το σημειο αλλα τιποτα σπουδαιο.10 πολωνοι φορανε στολες αμερικανικες και ρωσικες και βγαινεις μαζι τους φωτο για να σου τα αρπαξουν. Στην Kufusterndam λεει!! πολυ ωραιος δρομος να πας νυχτα θα σου θυμησει ΝΥ ... τρομερο Apple Store και απεναντι του ακριβως το Hard Rock Cafe ... καλο φαι και λογικες τιμες. Στον πυργο ... η αναμονη ειναι δεδομενη τουλαχιστον ωριτσα... 25 ευρωπουλα ... αλλα μεχρι να περιμενεις μπορεις απο κατω να πιεις φραπεδακι στον Γρηγορης μικρογευματα (Gregorys mediterranean) θα το βρεις ... ειναι ακριβως μπροστα στις γραμμες του Ubahn που περναει εκει. Branderburger Tor δεν σχολιαζουμε (πολυ κοντα η Bundestag και η Καγκελαρια )..... παρτο ολο ευθεια 1 μετρα... θα δεις το Siegessäule .. .. εχει μολις 3 ευρω εισιτηριο και ανεβασμα σε στενη σιδερενια σκαλα.Ιδρωνεις αλλα η θεα αξιζει. Ακριβως διπλα στην πυλη του Βραδεμβουργου βρισκεται η αμερικανικη πρεσβεια και η Γαλλικη. Αν παρατηρησεις γυρω θα δεις μαυρα ΒΑΝ μερσεντες με πινακιδες συνηθως B BI XXX .... ειναι των γερμανικων μυστικων υπηρεσιων ... συνηθως μεσα καθονται 2-3 αν τους φωτογραφισεις θα τραβηξεις την προσοχη τους αλλα δεν προκειται να σου κανουν κατι δοκιμασμενα πραγματα!! (Ντοκουμεντα διαθεσιμα ) αν δεις στον χαρτη η ευθεια Siegssaule - Branderburger Tor - Cathedral Dome - Alexanderplatz στο ενδιαμεσο υπαρχουν μουσεια μνημεια πανεπιστημια ... ειναι περιπου 5 χλμ το εχω κανει με τα ποδια και ηταν φανταστικα... Αν προλαβεις σε μπαρακια στο Kreuzberg .... underground περιοχη... κλαμπ αλλη φαση... η πορτα παει συννεφο αν δεις... Εγω παντως ολα αυτα με τρεξιμο τα προλαβα σε 5 μερες γεματες.Οταν λεμε τρεξιμο εννοουμε φευγαμε πρωι και γυρνουσαμε βραδυ! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 εχω κερδισει αεροπορικα εισιτηρια εσωτερικου, λογω δουλειας μπορω να ταξιδεψω απο Νοεμβριο. Τι προτεινετε; Είμαι ανάμεσα σε Ηρακλειο κ Ροδο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 εχω κερδισει αεροπορικα εισιτηρια εσωτερικου, λογω δουλειας μπορω να ταξιδεψω απο Νοεμβριο. Τι προτεινετε; Είμαι ανάμεσα σε Ηρακλειο κ Ροδο.Ροδο και να μην χαρείς θάλασσα δεν έχει νόημα για μένα. Καλύτερα Ηράκλειο. Θα χαρείς φαγητό και Κνωσό. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Το Ηράκλειο πάλι για εμένα είναι μια μεγαλούπολη και μάλιστα ψιλοχαλια..θα έλεγα ροδο και πάλι Ρόδο..εξάλλου και κόσμο έχει και παλεύεται η θάλασσα Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Τον Νοέμβρη τι ακριβώς θα κάνει στη θάλασσα; Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts