chrismasgr Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Το Πατρα Ανκονα δεν εινα κατι φανταστικο , μην πιστευεις οτι ειναι κατι τυπου μινι κρουαζιερας.. Και όμως το έχω βολευτεί . Όχι μόνο για την μίνι κρουαζιέρα αλλά είναι και το άλλο : Αεροπορική εκδρομή . Μπαίνεις σένα αεροπλάνο προσγειώνεται ,σε βάζουν σε πούλμαν και σε πάνε κατευθείαν για ξενάγηση . Και το κυριότερο φαντάσου την κούραση γιατί έχεις ξυπνήσει ξημερώματα για να προλάβεις την πτήση . Ενώ με το πλοίο πας στην Πάτρα , μπαίνεις στο καράβι το βράδυ θα φας , θα διασκεδάσεις στην ντίσκο , θα κοιμηθείς στην καμπίνα(απαράβατος όρος) και την άλλη μέρα που θα πιάσεις το λιμάνι της Ανγκώνα θα είσαι ξεκούραστος για περιπέτεια.;) . Βέβαια το πλοίο έτσι όπως το θέτω κοστίζει πολλά... χρήμματα . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Παιδιά, γεια να πάω απο Κύπρο Νορβηγία χρειάζομαι διαβατήριο? Μονο με ταυτότητα δεν πάω? Η κύπρος δεν ειναι μελος της Σενγκεν οπως η Ελλάδα αλλα στο wikipedia και σε σελιδες της Νορβηγίας λεει οτι δε χρειαζεσαι βίζα. Το θεμα ειναι ομως αν θέλω διαβατήριο. Πάντως έχω και ελληνική υπηκοότητα. Το διαβατήριο για ανανέωση θέλει 70 ευρώ. :rolleyes: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Παιδιά, γεια να πάω απο Κύπρο Νορβηγία χρειάζομαι διαβατήριο? Μονο με ταυτότητα δεν πάω? Η κύπρος δεν ειναι μελος της Σενγκεν οπως η Ελλάδα αλλα στο wikipedia και σε σελιδες της Νορβηγίας λεει οτι δε χρειαζεσαι βίζα. Το θεμα ειναι ομως αν θέλω διαβατήριο. Πάντως έχω και ελληνική υπηκοότητα. Το διαβατήριο για ανανέωση θέλει 70 ευρώ. :rolleyes: Αν σε βοηθάει η φιλη μου απο Πολωνία πηγε Νορβηγια πριν μερικούς μήνες μόνο με ταυτότητα. Sent from Nook Color on Cm7 Nightly 129 @1.300Mhz Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Αν σε βοηθάει η φιλη μου απο Πολωνία πηγε Νορβηγια πριν μερικούς μήνες μόνο με ταυτότητα. Sent from Nook Color on Cm7 Nightly 129 @1.300Mhz ευχαριστω, για την απαντηση. Στη πρεσβεια μου ειπαν απο Κύπρο-Νορβηγια θες διαβατήριο και απο Ελλαδα-Νορβηγία μόνο ταυτότητα. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 ευχαριστω, για την απαντηση. Στη πρεσβεια μου ειπαν απο Κύπρο-Νορβηγια θες διαβατήριο και απο Ελλαδα-Νορβηγία μόνο ταυτότητα. Λογικό, δεδομένου του status των χωρών αναφορικά με τη Συνθήκη του Σένγκεν. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 ξέρετε περίπου πόσα κιλά πρέπει να είναι μια χειραποσκευή όσων αφορά τα αεροπορικά ταξίδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 ξέρετε περίπου πόσα κιλά πρέπει να είναι μια χειραποσκευή όσων αφορά τα αεροπορικά ταξίδια? Κάθε εταιρεία έχει διαφορετικούς όρους. Δες στην ιστοσελίδα της αεροπορικής που πρόκειται να ταξιδέψεις. Ενδεικτικά: Aegean: μέγιστο βάρος 8 κιλά. και διαστάσεις 55εκ. μήκος Χ 40εκ. ύψος Χ 20εκ. πλάτος. Olympic: μέγιστο βάρος 8 κιλά με μέγιστες διαστάσεις 55 εκ. Χ 40 εκ. ύψος Χ 23 εκ.πλάτος Easyjet: Η έγκαιρη αναχώρησή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς στην easyJet. Η αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν σε τσάντες πελατών μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις. Γι' αυτό, θέλουμε οι κανόνες να είναι σαφείς πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο. Μπορείτε να έχετε μία χειραποσκευή μαζί σας στο αεροπλάνο με μέγιστες διαστάσεις 56 x 45 x 25cm. Οι τσάντες χειρός, οι χαρτοφύλακες, οι φορητοί υπολογιστές και οι τσάντες φορητών υπολογιστών υπολογίζονται ως ένα τεμάχιο. Επομένως, αν έχετε για παράδειγμα μία τσάντα χειρός και μία τσάντα φορητού υπολογιστή, ίσως θέλετε να βάλετε τη μία μέσα στην άλλη. Προγραμματίστε, ωστόσο, τις χειραποσκευές και τις παραδοτέες αποσκευές εκ των προτέρων. Αν έχετε πολλές χειραποσκευές μαζί σας στο γραφείο παράδοσης αποσκευών και παραλαβής της κάρτας επιβίβασης, το προσωπικό θα επιμείνει να τις παραδώσετε για μεταφορά στο χώρο αποσκευών. Θα χρεωθείτε €30 ανά τεμάχιο, επειδή ισχύουν μεγαλύτερες χρεώσεις χειρισμού για την δήλωση της παραδοτέας αποσκευής στο αεροδρόμιο. Αν έχετε παραλάβει τις κάρτες επιβίβασης και έχετε παραδώσει τις αποσκευές σας online, και παρακάμψετε τις διαδικασίες παράδοσης αποσκευών και παραλαβής της κάρτας επιβίβασης και φτάσετε στην πύλη επιβίβασης με πολλές χειραποσκευές, τότε υπάρχει χρέωση €50 ανά τεμάχιο, αν πρέπει να τις παραδώσετε για μεταφορά στο χώρο αποσκευών σε αυτό το στάδιο. Εφαρμόζουμε αυτή τη μεγάλη χρέωση για την αποφυγή καθυστερήσεων στην πύλη επιβίβασης και για να διασφαλίσουμε την ομαλή διαδικασία επιβίβασης. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε τη χειραποσκευή σας όχι μόνο στα ντουλάπια ψηλά, αλλά και κάτω από το μπροστινό σας κάθισμα. Θα μας βοηθήσετε να αναχωρήσουμε ταχύτερα και να μεταφέρουμε τις χειραποσκευές όλων, αν χρησιμοποιήσετε το χώρο κάτω από το μπροστινό σας κάθισμα για τις χειραποσκευές με μικρότερο μέγεθος. Και, παρόλο που μπορεί να το σκεφτείτε, μην επιχειρήσετε να περάσετε δύο τεμάχια από το πλήρωμα της πύλης: Θα πρέπει να βάλουν το ένα από τα δύο στο χώρο αποσκευών του αεροσκάφους και να σας χρεώσουν για αυτό. Έτσι, θα καθυστερήσει και το δικό σας ταξίδι και των συνεπιβατών σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 βασικά ενδιαφέρομαι για την easyjet που έβαλες. λέει οτι δωρεάν είναι μόνο μια χειραποσκευή και για να έχεις 20 κιλά βάρος βαλίτσας χρεώνεσαι παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 βασικά ενδιαφέρομαι για την easyjet που έβαλες. λέει οτι δωρεάν είναι μόνο μια χειραποσκευή και για να έχεις 20 κιλά βάρος βαλίτσας χρεώνεσαι παραπάνω. Εχω μια βαλίτσα ώμου, την οποία την έχω κάνει χειραποσκευή. Είναι αρκετά μεγαλύτερη από τις διαστάσεις που σου λένε, αλλά ποτέ κανείς δεν μου έχει πει το παραμικρό. Πιο πολύ ασχολούνται με τις βαλίτσες που παραδίδεις. Στην Athens Airways, είχα πάρει την ίδια και να φανταστείς δεν χωρούσε στο ντουλαπάκι, οπότε τη δέσαμε στο κενό κάθισμα δίπλα μου. Μια άλλη φορά, επειδή δεν υπήρχε χώρος, την παρέδωσα στην αεροσυνοδό και μου την έδωσε στην έξοδο. Χωράει άνετα πράγματα για 7 μέρες ταξίδι για καλοκαίρι, και 4 μέρες ταξίδι για χειμώνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Εχω μια βαλίτσα ώμου, την οποία την έχω κάνει χειραποσκευή. Είναι αρκετά μεγαλύτερη από τις διαστάσεις που σου λένε, αλλά ποτέ κανείς δεν μου έχει πει το παραμικρό. Πιο πολύ ασχολούνται με τις βαλίτσες που παραδίδεις. Στην Athens Airways, είχα πάρει την ίδια και να φανταστείς δεν χωρούσε στο ντουλαπάκι, οπότε τη δέσαμε στο κενό κάθισμα δίπλα μου. Μια άλλη φορά, επειδή δεν υπήρχε χώρος, την παρέδωσα στην αεροσυνοδό και μου την έδωσε στην έξοδο. Χωράει άνετα πράγματα για 7 μέρες ταξίδι για καλοκαίρι, και 4 μέρες ταξίδι για χειμώνα. είναι εύκολο να μου δείξεις μια σαν την δικιά σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Είναι της CAT. Μόλις βρω κάτι θα σε ενημερώσω. Αν μένεις Αθήνα, στο Μοσχάτο είναι ένας χονδρέμπορας και την είχα πάρει πριν 3 χρόνια 3 φορές κάτω από την τιμή στο εμπόριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Είναι της CAT. Μόλις βρω κάτι θα σε ενημερώσω. Αν μένεις Αθήνα, στο Μοσχάτο είναι ένας χονδρέμπορας και την είχα πάρει πριν 3 χρόνια 3 φορές κάτω από την τιμή στο εμπόριο. σε ευχαριστώ. θεσσαλονικη είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Εφαγα τον κόσμο, το μόνο που βρήκα είναι αυτό, αυτό, αυτό και αυτό. Το τελευταίο ταιριάζει πιο πολύ στη δικιά μου, αν και η δικιά μου είναι πιο μεγάλη. Edit: Δες και αυτό, είναι από ελληνικό μαγαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Frankfurt με Ryanair Παιδιά αποφάσισα να πάω Φρανκφούρτη με Ryanair από Θεσσαλονίκη κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου. Βέβαια έχω στην διάθεση μου μόνο 4 νύχτες... Από αυτά που πρόλαβα να διαβάσω είναι ότι η Ryanair πηγαίνει στο Hahn δηλ. περίπου 2 ώρες από Φρανκφούρτη. Απ'ότι είδα στον χάρτη είναι κοντά το Λουξεμβούργο, η Βόννη, Μανχαιμ, Μάιντζ. Μου συνιστά κανείς να επισκεφθώ κάτι από τα παραπάνω ή να πάω και να μείνω 4 νύχτες μόνο Φρανκφούρτη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, κάθε συμβουλή δεκτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 βασικά ενδιαφέρομαι για την easyjet που έβαλες. λέει οτι δωρεάν είναι μόνο μια χειραποσκευή και για να έχεις 20 κιλά βάρος βαλίτσας χρεώνεσαι παραπάνω. Η easy jet σε χρεώνει για όλα.. Μόνο μία χειραποσκευή.. Και μετά σε κάθε κιλό παραπάνω σε χρεώσει..Ακόμα και λίγο να ξεφύγει. Ποτέ δεν ξαναταξίδεψα με αυτήν την εταιρία.. Θα μου πεις συνήθως έχει τα πιο χαμηλά εισιτήρια.. Εντάξει οκ.. ανάλογα είναι αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Frankfurt με Ryanair Παιδιά αποφάσισα να πάω Φρανκφούρτη με Ryanair από Θεσσαλονίκη κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου. Βέβαια έχω στην διάθεση μου μόνο 4 νύχτες... Από αυτά που πρόλαβα να διαβάσω είναι ότι η Ryanair πηγαίνει στο Hahn δηλ. περίπου 2 ώρες από Φρανκφούρτη. Απ'ότι είδα στον χάρτη είναι κοντά το Λουξεμβούργο, η Βόννη, Μανχαιμ, Μάιντζ. Μου συνιστά κανείς να επισκεφθώ κάτι από τα παραπάνω ή να πάω και να μείνω 4 νύχτες μόνο Φρανκφούρτη; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, κάθε συμβουλή δεκτή! Η Βόννη είναι μία πολύ όμορφη και μικρή πόλη. Προσωπική μου άποψη είναι αν μπορείς, μια μέρα αξίζει να την περάσεις εκεί. Τις άλλες δύο δεν τις έχω επισκεφθεί ακόμη. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Η easy jet σε χρεώνει για όλα.. Μόνο μία χειραποσκευή.. Και μετά σε κάθε κιλό παραπάνω σε χρεώσει..Ακόμα και λίγο να ξεφύγει. Ποτέ δεν ξαναταξίδεψα με αυτήν την εταιρία.. Θα μου πεις συνήθως έχει τα πιο χαμηλά εισιτήρια.. Εντάξει οκ.. ανάλογα είναι αυτά.. Κανένα πρόβλημα ποτέ με easyjet. Κουβαλας και laptop χωρίς έξτρα χρέωση. Frankfurt με Ryanair Παιδιά αποφάσισα να πάω Φρανκφούρτη με Ryanair από Θεσσαλονίκη κατά τα τέλη Σεπτεμβρίου. Βέβαια έχω στην διάθεση μου μόνο 4 νύχτες... Από αυτά που πρόλαβα να διαβάσω είναι ότι η Ryanair πηγαίνει στο Hahn δηλ. περίπου 2 ώρες από Φρανκφούρτη. Απ'ότι είδα στον χάρτη είναι κοντά το Λουξεμβούργο, η Βόννη, Μανχαιμ, Μάιντζ Να μεινεις Φρανκφούρτη.έχει πολλά να κανεις σε τόσες λίγες μερες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. October 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2011 πως λέγεται ενα site που αντι για ξενοδοχειο μπορείς να μείνεις στο σπίτι κάποιου άλλου; οχι το couchsurfing αλλά με πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corkala Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Να ρωτησω κατι ρε παιδια, Ευρωπη με ταυτοτητα που εχει αγγλικα αλλα την πρωτη που ηταν στο χερι γραμμενη, οχι τις τελευταιες που τις τυπωνουν, ταξιδευεις κανονικα???? Οποιος ξερει 100% ας μου πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Να ρωτησω κατι ρε παιδια, Ευρωπη με ταυτοτητα που εχει αγγλικα αλλα την πρωτη που ηταν στο χερι γραμμενη, οχι τις τελευταιες που τις τυπωνουν, ταξιδευεις κανονικα???? Οποιος ξερει 100% ας μου πει. εγω με τετοια ειχα παει αγγλια. δεν ειχα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Να ρωτησω κατι ρε παιδια, Ευρωπη με ταυτοτητα που εχει αγγλικα αλλα την πρωτη που ηταν στο χερι γραμμενη, οχι τις τελευταιες που τις τυπωνουν, ταξιδευεις κανονικα???? Οποιος ξερει 100% ας μου πει. Πριν ένα μήνα πήγα Γερμανία και ένας φίλος είχε τέτοια ταυτότητα αλλά δεν είχαμε κανένα απολύτως προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Να ρωτησω κατι ρε παιδια, Ευρωπη με ταυτοτητα που εχει αγγλικα αλλα την πρωτη που ηταν στο χερι γραμμενη, οχι τις τελευταιες που τις τυπωνουν, ταξιδευεις κανονικα???? Οποιος ξερει 100% ας μου πει. Επιβεβαιώνω και γω... Τέτοια ταυτότητα έχω και σε όσα ταξίδια έχω κάνει, δεν είχα ποτέ πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 καλησπέρα σε όλους,πρόσφατα παντρέυτηκα και λεμε να φύγουμε αυτο το μήνα 8-10 μέρες ενα ταξίδι στην ευρώπη,σκεφτόμαστε για ρώμη,βενετία ή λονδίνο,επειδή δεν εχω εμπειρία απο ταξίδια τι προτείνετε?tips,μέρη,ξενοδοχεία?Για ο,τι μπορείτε να μου πείτε τη γνωμη σας,ευχαριστω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 καλησπέρα σε όλους,πρόσφατα παντρέυτηκα και λεμε να φύγουμε αυτο το μήνα 8-10 μέρες ενα ταξίδι στην ευρώπη,σκεφτόμαστε για ρώμη,βενετία ή λονδίνο,επειδή δεν εχω εμπειρία απο ταξίδια τι προτείνετε?tips,μέρη,ξενοδοχεία?Για ο,τι μπορείτε να μου πείτε τη γνωμη σας,ευχαριστω! Κατ' αρχήν συγχαρητήρια, βίον ανθόσπαρτο και τα σχετικά. :) Όσον αφορά το ταξίδι, αν θέλεις πες μας πως το σκέφτεσαι, γιατί αλλιώς θα είναι ένα ρομαντικό ταξίδι, αλλιώς ένα ταξίδι για shopping/αξιοθέατα κλπ. Απλά να πω ότι από τους προορισμούς που παραθέτεις, η Βενετία και η Ρώμη είναι πιο ρομαντικοί από το Λονδίνο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 ευχαριστώ VeCo!της γυναίκας μου της αρέσουν τα κλασικά κτίρια,γραφικά μέρη,πλατείες κτλ,εμένα οχι οτι με χαλάνε αλλα θέλω και το πιο tech μοντέρνο κομμάτι στο ταξίδι,θέλουμε να τα συνδιάσουμε αν γίνεται,και το γραφικό/shopping/και πράγματα που δεν βλέπουμε εδω ελλάδα,Ποιές χωρες (eur) προτείνονται ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts