teo_l20 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Eυτυχως η δικια μας ειναι πτυχιουχος Αγγλικης Φιλολογιας και μια χαρα κανει τη δουλεια της.Δεν μπορω να πω οτι και αυτοι με Proficiency δεν κανουν δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trenakias Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Σοβαρα??Μηπως εκανες ιδιαιτερα??Γιατι εγω πηγαινω σε φροντιστηριο ξ.γλ. den ekana idiaitera, meso frontistiriou kai ego. aplos eipa as dokimaso, ligo diavasma parapano, ligi tyhi kai to pira! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Ναι ισχύει κατι τετοιο συμφωνα με αυτα που α=ξερω. Δεν ξερω πολλες λεπτομεριες αλλα γενικα ακου τι γινεται. Στο δημοσιο δεν υπαρχει καποια υσχι, οπο οταν το παρεις δεν "λιγει", αλλα εαν χρειαστεί να πας σε αγγλια πχ θα πρεπει να μην ειναι 2 (η 3) χρονια παλαιοτερο. Οποτε ναι μεν δεν υπαρχει καποιο οριο αλλα ουσιαστικα όταν το πανεπηστιμιο εκει θετει οριο να μην ειναι 2(η 3) χρονια παλαιοτερο, υπαρχει αυτο το θεμα υσχεις. Παντως για το δημοσιο (ασεπ κτλ) δεν υπαρχει προβλημα υσχης. Να ρωτησω οποιο πτυχιο Proficiency και να εχεις (Cambridge, ) εχεις την δυνατοτηα να ανοίξεις φροντιστήριο ?σειρα μου να σε διαφωτισω. αφου παρεις το προφισενσι,πρεπει να πας στο υπουργειο παιδειας(δε θυμαμαι σε ποιο τμημα)και να κανεις μια αιτηση για χορηγηση επαρκειας. τα δικαιολογητικα δε θυμαμαι ποια ειναι.περα απο αντιγραφο τιτλου,θελει φωτοτυπια ταυτοτητας,πιστοποιητικο γεννησεως και καποιο παραβολο..ολα αυτα τα στελνεις με συστημενη επιστολη,οπου 2 μηνες μετα σου ερχεται η απαντηση(και παλι με συστημενη επιστολη) εν συνεχεια μαζευεις τα υπολοιπα δικαιολογητικα(για χορηγηση αδειας φροντιστηριου πλεον) και συνεχιζεις... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Όχι ρε παιδιά, ούτε το Proficiency ούτε το Lower έχουν ημερομηνία λήξης. Είναι διπλώματα. Σίγουρο αυτό. Μόνο τα IELTS και το TOEFL, που είναι τεστακια και όχι πτυχία έχουν 3ετή ισχύ συναδέλφισσα. Κανονικά ισχύουν εφόρου ζωής όπως φαίνεται και εδώ. Once awarded Cambridge ESOL CPE certificates are valid for life. Έχω δει πάντως μεταπτυχιακά προγράμματα εδώ που έχουν συμπεριλάβει σαν προυπόθεση να τα έχεις λάβει τη τελευταία 10ετία. Θα είχε πλάκα πάντως να ξαναδοκίμαζα..υπάρχει κάνα site με practice tests? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Για practise tests μονο σε βιβλια θα δεις. Σε sites του Michigan και του Cambridge μονο past papers. Για ποιο επιπεδο ενδιαφερεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Για practise tests μονο σε βιβλια θα δεις. Σε sites του Michigan και του Cambridge μονο past papers. Για ποιο επιπεδο ενδιαφερεσαι? proficiency Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Λοιπον φιλε, Για του Michigan http://www.lsa.umich.edu/UofM/Content/eli/document/ECPE0304_FNL.pdf Για το Cambridge you must pay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 thanx, αλλά ..οι απαντήσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. September 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2007 Λοιπον... Tα παντα για το Proficiency του Michigan θα βρεις στο http://www.lsa.umich.edu/eli/eli_detail/0,2853,25372%255Farticle%255F36620,00.html :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Και κατι που μου ηρθε να ρωτησω τωρα.... Το πτυχιο του Michigan μετα απο ποσο καιρο στο αποστελλουν σπιτι σου? Περασε ενας φιλος και θελει να μαθει ποτε θα εχει το χαρτι στα χερια του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Αν έδωσε Μάρτιο θα έπρεπε ήδη να του είχε έλθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annie_ Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Και κατι που μου ηρθε να ρωτησω τωρα.... Το πτυχιο του Michigan μετα απο ποσο καιρο στο αποστελλουν σπιτι σου? Περασε ενας φιλος και θελει να μαθει ποτε θα εχει το χαρτι στα χερια του... Σου το στέλνουν σπίτι;:blink: Εγώ έπρεπε μέσα σε μια προθεσμία να πάω να το πάρω με την ταυτότητα μου από το Anatolia στη Θεσ/νίκη.Στο σπίτι μου ήρθε μόνο ένα γράμμα το οποίο μου έλεγε ότι πέρασα και σε ποιες ημερομηνίες πρέπει να πάω να το πάρω.. Παράθεση anniesworld.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Του εστειλαν μια υπευθυνη δηλωση την απεστειλε τον Ιουλιο και του ειπαν σε ενα μηνα θα το εχει.Αλλα ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 ta tourkika pote vgenoun.ego edosa alampournezika kai perasa mw 100 ta 100 esis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. September 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2007 Το πολύ μέχρι Παρασκευή θα ξέρω επίσημα αν το Speaking για το Proficiency του Michigan θα είναι man-to-man εξεταστής-υποψήφιος όπως γινόταν ή όπως πάνε να το κάνουν πλέον,δηλ. με διάλογο μεταξύ δύο υποψηφίων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Δεν νομιζω να το αλλαξουν αυτο! Μαλλον η προφορικη εξεταση θα γινετε οπως γινοταν και παλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Δεν νομιζω να το αλλαξουν αυτο! Μαλλον η προφορικη εξεταση θα γινετε οπως γινοταν και παλια. Σαν σκέψη υπάρχει σίγουρα και ίσως να έχει αποφασιστεί. Πάντως το αποτέλεσμα θα το ξέρουμε επίσημα αφού θα ανακοινωθεί σε σεμινάριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης,νομίζω αύριο ή το αργότερο μέχρι Παρασκευή. Το νέο σύστημα εξέτασης για το Speaking -αν αποφασιστεί- θα ισχύσει από την προσεχή πρώτη εξέταση για το Proficiency του Michigan με τον καινούριο τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων[με τη διπλή εξέταση κάθε χρόνο,Νοέμβριο-Μάιο],δηλ τώρα το Νοέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. September 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2007 Θα δουμε...Δεν ειναι ποια και τοσο μεγαλη αποφαση η εξεταση δυο υποψηφιων!Γλιτωνουν και χρονο.Και το εφαρμοζουν και σχεδον ολοι οι φορεις εξετασεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Τελικα μαλλον οδηγουμαστε προς εξεταση 2 υποψηφιων! Αυτο ακουγεται τωρα τελευταια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. September 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2007 Τελικα μαλλον οδηγουμαστε προς εξεταση 2 υποψηφιων! Αυτο ακουγεται τωρα τελευταια! Πριν από λίγο γύρισα από το μάθημα και η καθηγήτρια μας είπε ότι,αν και πήγε στο σεμινάριο της ένωσης σήμερα, δεν τους ενημέρωσαν για το θέμα αυτό και μάλλον θα μάθουμε από το σεμινάριο της Τετάρτης που μας έρχεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Eχουμε κανενα νεο σχετικα με την προφορικη εξεταση? Η εξετασεις του Νοεμβριου πλησιαζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caesar2_88 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Όταν μάθω κάτι θα ποστάρω.Και εγώ δινω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 ΑΠΟΡΙΑ.Για να συμμετασχω στο προφισιενσυ του μισιγκαν απαιτειται ως προυποθεση να εχω παρει το αντιστοιχο Λοουερ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. September 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2007 Oχι!Δινεις κατευθειαν 10 Νοεμβριου το Final Test. Προλαβαινεις μεχρι τις 5 Οκτωβριου αιτηση συμμετοχης. Τα εξεταστρα ειναι 170 ευρω. Πληροφοριες: http://www.hau.gr/hau/el/exams_ecpe.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_l20 Δημ. September 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2007 Nα υπενθυμησω οτι εχει καταργηθει και στο Cambridge η προυποθεση Lower Cambridge με Β ή Προκαταρκτικο τεστ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts