VIPdriver Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου 3 ώρες πριν, kokalo said: Άλλαξε και ο τοματοχυμός κι έγινε διπλός και από 0,95 πήγε 1,35 αλλά με 0,45€ cashback..... Πλέον συμφέρει η σάλτσα Μπάρμπα Στάθη για λαδερά.... 😁 Και η Radler με 1,08 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου αυτη ομως δεν εχει αλλαξει συσκευασια ουτε ποσο δινει στο cashback 0.15 σταθερα 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου Έχει καταφέρει κανείς να κάνει Κασμπακ αυτές τις ημέρες; Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου 1 hour ago, VIPdriver said: Έχει καταφέρει κανείς να κάνει Κασμπακ αυτές τις ημέρες; προχθες (πεμπτη αν θυμαμαι καλα) 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokalo Δημ. 17 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Ιουλίου On 7/7/2024 at 12:40 ΠΜ, VIPdriver said: Έχει καταφέρει κανείς να κάνει Κασμπακ αυτές τις ημέρες; Κι εγώ στις 8/7.....χωρίς πρόβλημα..... 1 Παράθεση Στο στόμα του σκύλου.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vf-alex Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου Σκανάροντας μια απόδειξη που έχουμε επιστροφή π.χ. 0,50€ που πιστώνεται στον λογαριασμό μας πόσο καιρό μπορούμε να αφήσουμε αυτά τα 0,50€ μέχρι να τα εξαργυρωσουμε; Λήγουν κάποια στιγμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 13 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 13 Αυγούστου Δε λήγουν απ' όσο μπορούμε να πούμε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου Αυξήθηκαν τα προϊόντα αυτη τη βδομαδα,μπηκαν βρεφικές κρέμες και γαλατα εβαπορέ νουνού,και κάποια επιπλέον χρυσή ζυμη. Εδω και 20' περίπου έχει πέσει πάντως το cashback. Edit έχει επανέλθει απο τις 12 περίπου 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 2 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, kmpatra said: Αυξήθηκαν τα προϊόντα αυτη τη βδομαδα,μπηκαν βρεφικές κρέμες και γαλατα εβαπορέ νουνού,και κάποια επιπλέον χρυσή ζυμη. Εδω και 20' περίπου έχει πέσει πάντως το cashback. Edit έχει επανέλθει απο τις 12 περίπου δεν εχει το απλο ντοματοζουμο και το γαλα διαρκειας ψυγειου αγαπημενα προιοντα 😞 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου Μπύρα Άμστελ free χωρίς αλκοολ 330 ml κουτάκι με το ακύρωσε επειδή τώρα αυτές της μέρες γράφει πάνω στο κουτάκι νέα γεύση, ενώ είναι το ίδιο προϊόν οπότε προσοχή οποίος πάρει αυτή την μπύρα να μην γράφει νέα γεύση. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 15 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Οκτωβρίου On 2/10/2024 at 5:40 ΜΜ, HEO said: δεν εχει το απλο ντοματοζουμο το ξαναεβαλαν το ντοματοζουμο 🙂 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου καλησπέρα σας ,σε νέο νούμερο cu πάω να περάσω απόδειξη για να πάρω cashback και μου γράφει ¨""Λυπούμαστε δεν καταφεραμε να ταυτοποιησουμε τον cashback λογαριασμο σας (σφαλμα CB-002). μίλησα με vodafone μου είπαν να μιλήσω με pockee αλλά στο pockee θέλουν τον κωδικο εξυπηρέτησης που δεν μου το βγάζει. κάποια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 34 minutes ago, DEERHUNTER said: καλησπέρα σας ,σε νέο νούμερο cu πάω να περάσω απόδειξη για να πάρω cashback και μου γράφει ¨""Λυπούμαστε δεν καταφεραμε να ταυτοποιησουμε τον cashback λογαριασμο σας (σφαλμα CB-002). μίλησα με vodafone μου είπαν να μιλήσω με pockee αλλά στο pockee θέλουν τον κωδικο εξυπηρέτησης που δεν μου το βγάζει. κάποια βοήθεια? Το πιο πιθανο σε νέο νουμερο είναι να χρειαστεί να κάνεις μία κανονική ανανέωση πρωτα. Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου έχει μονάδες ,από την ίδια την vodafone , όταν μου το έστειλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 1 minute ago, DEERHUNTER said: έχει μονάδες ,από την ίδια την vodafone , όταν μου το έστειλε! Οκ. Άφησε το 2-3 μέρες και εάν πάλι έχει θέμα, επικοινώνησε με το chat. 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Το πιο πιθανο σε νέο νουμερο είναι να χρειαστεί να κάνεις μία κανονική ανανέωση πρωτα. αυτο αν συμβαινει θα ειναι εξαιρεση, μιας και εχω πολλα νουμερα, αρκετο καιρο που δεν τους εχω βαλει ουτε πενηνταρακι τσακιστο 🙂 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 42 minutes ago, HEO said: αυτο αν συμβαινει θα ειναι εξαιρεση, μιας και εχω πολλα νουμερα, αρκετο καιρο που δεν τους εχω βαλει ουτε πενηνταρακι τσακιστο 🙂 Αγορασες νουμερο και σου εβαλαν 13€, ή είχε μηδεν ευρώ; Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 16 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Οκτωβρίου 40 minutes ago, VIPdriver said: Αγορασες νουμερο και σου εβαλαν 13€, ή είχε μηδεν ευρώ; 0 απο αυτα που δινουν δωρεαν και τα ταιζω με cashback, τωρα τα εκανα και ολυμπιακους και εχουν μαζεψει καμποσα ευρωπουλα αλλα ζεστο χρημα δεν τα εχω βαλει ΠΟΤΕ 🙂 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Ενημερωτικά, οι αποδείξεις του Μασούτη παίρνουν 1 μέρα να δώσουν την επιστροφή, ενώ του Σκλαβενίτη 3-4 1 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου του αβ βασιλόπουλου μια μέρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου On 18/10/2024 at 9:04 ΠΜ, VIPdriver said: Ενημερωτικά, οι αποδείξεις του Μασούτη παίρνουν 1 μέρα να δώσουν την επιστροφή, ενώ του Σκλαβενίτη 3-4 Ποια η διαφορά του προγράμματος 'επιστροφή' από το cashback? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου (edited) 14 minutes ago, GREGORYMO said: Ποια η διαφορά του προγράμματος 'επιστροφή' από το cashback? Το ένα είναι της Eurobank και το άλλο είναι της Vodafone μέσω του pockee. Καμιά σχέση. Ο @VIPdriverμιλάει για το cashback όμως. Edited 19 Οκτωβρίου by Teiresias_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Just now, Teiresias_ said: Το ένα είναι της Eurobank και το άλλο είναι της Vodafone μέσω του pockee. Καμιά σχέση. Το γνωρίζω αυτό. Το ερώτημα όταν έχεις μια απόδειξη που συμφέρει καλύτερα από την βάλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου 11 minutes ago, GREGORYMO said: Το γνωρίζω αυτό. Το ερώτημα όταν έχεις μια απόδειξη που συμφέρει καλύτερα από την βάλεις? Μπορεί να είναι ταυτόχρονα και στα 2. Αν κάνεις αγορά με κάρτα Eurobank, πάει αυτόματα η επιστροφή. Το αν την απόδειξη τη βάλεις στο cashback, δεν έχει σχέση. Μπορείς και τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 19 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Οκτωβρίου Ακομα και ολοκληρη η πληρωμη μιας αποδειξης που περιεχει προιον pockee σε supermarket συνεργαζομενο με μια συγκεκριμενη Τραπεζα μπορει να γινει με εξαργυρωση απο το Προγραμμα Εξαργυρωσης της συγκεκριμενης Τραπεζας ( πχ το €πιστροφη της Eurobank, αλλα και οι αλλες συστημικες Τραπεζες εχουν τετοια Προγραμματα): Και εαν "μπει" η συγκεκριμενη αποδειξη για την οποια δε χρεωθηκε 0€ καθολου ο συνδεδεμενος Τραπεζικος λογαριασμος, θα παρει το αντιστοιχο CashBack για το προιον pockee που περιεχει η συγκεκριμενη αποδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts