Kallithea Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 old phone :!: :!: :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. June 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2004 αλλαξα (επιτελους) ringtone εβαλα το --She Wants To Move-- των N.E.R.D (Σε mp3 ) :music: :music: :music: :music: :music: :music: :music: :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 διάφορα καινούρια τραγούδια Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 come along now... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Elgia Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Ένα τραγούδι με το οποίο έχω κολλήσει και φυσικά το έχω ως ringtone: Darude - Feel the Beat. :) Παράθεση God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Diafora hits alla logw kalokairiou exw balei akomi to Summer Jam 2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Τώρα τι ψηφίζω; Δεν νομίζω ότι Fear of the Dark σε πολυφωνικό υπάγεται στο "Τελευταία Hits" :whistle: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VeCo (11 Σεπ. 2004 , 01:14) Τώρα τι ψηφίζω; Δεν νομίζω ότι Fear of the Dark σε πολυφωνικό υπάγεται στο "Τελευταία Hits" :whistle: Αν είναι midi μπορείς να μου το στείλεις; :cool: Σου στέλνω με pm το e-mail μου. Εγώ τώρα έχω το βασικό θέμα των Zelda στην έκδοσηαπό το Majora's Mask επειδή είναι η πιο δυνατή από όλα. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Tubular Bells Μετά από 6 μήνες με το Vertigo, έκλεισα άλλους τόσους με το Tubular Bells :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalia Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Δεν εχω κανενα απο τις επιλογες της δημοσκοπησης . Μηπως πρεπει να μπει μια πεμπτη επιλογη ? Εχω το Αχ κοριτσι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 u can leave ur hat on.mp3 ... all time clasic Να δειτε φαση οταν ειμαι σε καμια δημοσια υπηρεσια και χτυπαει... Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Tώρα τελευταία το Loosing My Religion των REM..:rolleyes: Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 To mortal combat ;) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan (14 Σεπ. 2004 , 19:13) Tώρα τελευταία το Loosing My Religion των REM..:rolleyes: Το συγκεκριμένο το έχω στην ηχητική αναγνώριση . απλά υπέροχο :rolleyes: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Britney Spears-Everytime.mp3 Notis Sfakianakis-Genethlia.mp3 Evanescence-Tourniquet.mp3 Linking Park-In The End.mp3 Pegki Zina-Pouthena.mp3 Avril Lavigne-Complicated.mp3 Ena gia kathe group kai en default :p Poikilia o atoimos... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 τώρα πια έχω τις αρβανιτάκη το πάρε με αγκαλιά και πάμε επιτέλους :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revan Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Κανα καλό site ρε παιδιά με καινούργια (και όχι τσαπατσούλικα) ringtones για το σχ1??? Παράθεση Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill them all, and you are god. - Jean Rostand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2004 Wishmaster των Nightwish και με δονηση(σπανιο στο Ε710). Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_Boss Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NickTG (14 Σεπ. 2004 , 22:04) Wishmaster των Nightwish και με δονηση(σπανιο στο Ε710). Kαι το wanderlust αρχίζει υπέροχα είτε mp3 είτε midi Παράθεση http://www.langkawi.dk/u242.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. September 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2004 Σαν βασικο εχω το Played alive και σε φιλους το πειρατικο και Flashdance. Ολα σε mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Ela re ARwstia kai gia mena h AEKARA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.0; Symbian OS; SonyEricsson P900; 306) Opera 6.30 [en]) Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ γιατί θαυμάζω τον Μίκη Θεοδωράκη και επειδή ποτέ δεν ξέρεις ας είμαστε σε ετοιμότητα. Χα χα χα χα!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Eγώ τις 2 τελευταίες εβδομάδες έχω τα στρουμφάκια. Κάθε φορά που χτυπάει μου φτιάχνει την διάθεση. Αναλογα με τις ορέξεις πάλι Final Countdown - Loosing my religion - Σκότωσε με - Τοxic - Σάββατο κλπ. Όλα τα άσχετα στο δικό μου κινητό θα τα βρείς :p :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Null vote. Δε με καλύπτει καμία επιλογή. Στο SX1 είχα το Self Control της Laura Braningan για ήχο κλήσης και μια ατάκα από το GTA VC που έλεγε "Okay okay man, I get the message!" για ήχο μηνύματος. Τώρα με το S65, έχω βάλει 3 ήχους που υπάρχουν στο 6600: Το Futuristico για ήχο κλήσης, το Alarm για ήχο sms και το Vent για ξυπνητήρι. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 STARWARS theme(to klasiko) gia ixo klishs! kai duel of the fates (apo to The Phantom Menace EPISODE I) to komati tis korifosis , gia minima apla katapliktiko! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts