SIA_APARADEKTI Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Ήχος κλήσης: Τα στρουμφάκια Ήχος μηνύματος: Η κοτούλα της γειτονιάς Παράθεση aparadektoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Buttons - Pussycat Dolls Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Εδώ και καιρό, ξεχασμένο ένα edited "Deep Dish - Say Hello" Εκτός κ από το κάθε contact που έχει αυτό που του ταιριάζει :P K για μηνύματος: Click :P (Πάντως δύσκολα αλλάζω ringtone) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount04092015 Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 ποιο αλλο?φυσικα το living on video(στο αποκορυφωμα φυσικα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Εγώ έχω το Smooth του Carlos Santana (την αρχή που έχει solo κιθάρα) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Ήχος κλήσης: Iris από Goo Goo Dolls (τι άλλο θα έβαζα, Ίρις δε με λένε;!) Ήχος μηνύματος: Everybody's Gotta Learn Sometimes από Beck (ΟST του Eternal Sunshine of the Spotless Mind, λατρεμένη μου ταινία) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Ήχος κλησης : Supermode - Tell me why (Axwell & Angello) κομμενο βεβαια Ήχος μυνηματος : Mylo vs Miami Sound - machine - doctor pressure την αρχη του τραγουδιου Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2006 Εγώ επειδή δεν βρίσκω κάτι καλό, έβαλα πάλι το number one της Έλενας :p Αλήθεια, ο billakosss ξέρετε τι ήχο κλήσης έχει; πες billako :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xmavidis Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Scorpions - Wind of change Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Αλλαξα ηχο και εβαλα το Passenger - Iggy Pop:p :p :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Black Eyed Peas - Pump It!!! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agwnistikotatos Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Goin'through - Καλημέρα Ελλάδα... Παράθεση http://www.seatnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 The Black Eyed Peas - They Don't Want Music (Feat. James Brown) :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Sunlounger - White sand σαν κύριο ringtone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Popping them thangs - G Unit! By the way, καποιος ρωτησε για wap site για downloading, ξερει κανεις καποιο?? Ενδιαφερομαι κ εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Εγώ έβαλα το paradise city :) Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antzy26 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Εγώ εχω το τραγούδι του βερτη το πες το μου ξανά :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Από σήμερα το bittersweet symphony... Είπα να γυρίσω λίγο στα παλιά... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Όμορφη-Stavento Θα΄ναι σαν να μπαίνει Άνοιξη-Σοφία Β. Φεύγω-Χωρίζω -Τερζής κ' Μambo-Παπαρίζου Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_ts157 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Εδω και μερικες εβδομαδες το "In the end" απο Linkin Park. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Tiesto - Suburban Train :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gsmeros Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 green day - holyday baila morena prodidy - smack my bitch up sms : sounds kai efe apo counter strike ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Iron Maiden - No more lies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Για ολους τους ...λοιπους : we are thw champion. Για τον γιο μου: ΠΑΟ Θυσια Θυρα 13. Για την κορη μου: Σ εχω ερωτευτει. Για sms : Ταχυδρομος !!!! Γραμμα!!!! :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 για ολους :"αλα ανοιξε κι αλλη μπουκαλα" Μοσχολιου για τη μητερα μου:"super girl" reamon για τον αδερφο μου:"τακα τακα τακα τα"Τερης Χρυσος" για τον φιλο μου :"η πιπα της ειρηνης" Εμιρλης Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts