sakels Δημ. June 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2018 CA κάνει με το νέο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 (edited) Εγώ που δεν είμαι "μανιακός" (δεν το λέω με κακή έννοια) με τις φώτο και ειδικά με τα βίντεο (δεν τραβάω), δεν καταλαβαίνω διαφορές. Σπάνια μου βγαίνουν κουνημένες/θολές και αν μου βγούν απλά ξανατραβάω. Αλλά δεν είναι όλοι σαν και μένα... Όποιος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με την κάμερα για μένα καλύτερα να στραφεί αλλού... Την βασική της δουλειά η κάμερα την κάνει, για πιο advanced καταστάσεις, πληρώνετε κάτι παραπάνω και παίρνετε κάτι καλύτερο. Τι είναι το CA? Αν εννοείς Carrier aggregation που έλεγες στις προηγούμενες σελίδες όχι... Edited June 9, 2018 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Ναι καταλαβαίνω τι λες. Εξάλλου η δίκαια σύγκριση θα ήταν με κινητά στο ίδιο range τιμής. Εγώ περισσότερο ρωτούσα για τις διαφορές με το Hοnor 10 που είναι στα ίδια (και δε ξέρω πιο να πάρω). Εγώ που δεν είμαι "μανιακός" (δεν το λέω με κακή έννοια) με τις φώτο και ειδικά με τα βίντεο (δεν τραβάω), δεν καταλαβαίνω διαφορές. Σπάνια μου βγαίνουν κουνημένες/θολές και αν μου βγούν απλά ξανατραβάω. Αλλά δεν είναι όλοι σαν και μένα... Όποιος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με την κάμερα για μένα καλύτερα να στραφεί αλλού... Την βασική της δουλειά η κάμερα την κάνει, για πιο advanced καταστάσεις, πληρώνετε κάτι παραπάνω και παίρνετε κάτι καλύτερο. Τι είναι το CA? Αν εννοείς Carrier aggregation που έλεγες στις προηγούμενες σελίδες όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 (edited) To V10 είναι καλύτερο (περισσότερη ram 6gb vs 4gb και χωρητικότητα 128gb vs 64gb) με λίγο μεγαλυτερη οθόνη (5.99" vs 5.84") και μεγαλύτερη μπαταρία (3750mAh vs 3400mAh). Το απλό10 είναι πιο μαζεμένο (έχει και notch). Αναλόγως τις προτεραιότητές σου αποφασίζεις. Οι κάμερες νομίζω είναι ίδιες. Edited June 11, 2018 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Έρχεται οσονούπω ένα αξιόλογο update υποτίθεται μέσα στον μήνα: https://www.gizmochina.com/2018/06/13/huawei-announces-devices-getting-gpu-turbo-mate-10-to-get-960fps-slow-motion-too/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 (edited) Παίδες ευχάριστα νέα :) https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7593336 . Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited June 14, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatekeeper Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Το έχεις πετύχει κανείς σε καλή τιμή σε ευρωπαϊκό κατάστημα; Επίσης το ελληνικό σέρβις Huawei /honor καλύπτει την εγγύηση ευρωπαϊκής συσκευής η οποία αγοράστηκε εκτός Ελλάδος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Το έχεις πετύχει κανείς σε καλή τιμή σε ευρωπαϊκό κατάστημα; Επίσης το ελληνικό σέρβις Huawei /honor καλύπτει την εγγύηση ευρωπαϊκής συσκευής η οποία αγοράστηκε εκτός Ελλάδος; Το σέρβις καλύπτεται κανονικά αν όντως έχει προέλθει απο Ευρώπη. Τιμή ακόμα κυνηγάμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatekeeper Δημ. June 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2018 Όποιος πετύχει καλή τιμή και έχει καλή θέληση ας ενημερώσει.... Πιστεύω κάτι τιμές γύρω στα 370 που είχα διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες είναι αρκετά καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 (edited) This update adds the Video stabilizer feature and optimizes music playback in certain scenarios. [Video] Adds the Video stabilizer feature for a better experience when watching and recording videos. [Header] This update optimizes the sound effects in some scenarios and adds the Phone Clone app. [Music] Fixes an issue where Google play music would not work when connected to Android Auto in a vehicle. [Apps] Adds an app recommendation feature to Top Apps in drawer mode. [security] Integrates Google security patches released in Jun 2018 for improved system security. Update notes: 1. This update will not erase your personal data, but we recommend that you back up any important data before updating. 2. If you experience any issues during the update, please call the Huawei customer service hotline or visit an authorized Huawei service center for assistance. Edited June 21, 2018 by chrisdela Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 πηρε κανεις το update? εμενα ακομα να το φερει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Del_sol Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 Ποιο update;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 Αυτό με το eis (που θα είναι έως 1080p 30fps) που γράφω στην προηγούμενη σελίδα. Όχι ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. July 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2018 (edited) Στα ~392€ βγαίνει σήμερα από το Amazon το μπλε... με τρώει το χέρι για κλικ... Αν είχε δόσεις θα με έτρωγε περισσότερο... https://www.amazon.co.uk/dp/B078JFLJS2?tag=georiot-uk-default-21&ascsubtag=trd-1263579277235727197-21&th=1&psc=1 Απαιτεί εγγραφή στο πρόγραμμά Prime το οποίο είναι δωρεάν για 1 μήνα.. μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να κάνετε διαγραφή Edited July 16, 2018 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 καλη τιμη τιμιο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Del_sol Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Έχει πάρει κανείς την 162; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Έχει πάρει κανείς την 162; ηρθε σε εμενα πριν 2-3 μερες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanklas Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Καλησπέρα σας. Έχει κάποιος ενεργοποιήσει volte και vowifi σε cosmote? Δουλεύουν κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Μάλλον όχι. Γενικά ούτε 4g+ με ελληνικά δίκτυα. Αν και προχθες μέσω roaming είδα σε ξένο δίκτυο 4g+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanklas Δημ. August 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2018 Δεν σε κατάλαβα. Έχεις κάνει την διαδικασία και δεν σου δούλεψε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanklas Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Sakels, μπορείς να μου πεις ποιο μοντέλο έχεις; το L09 είναι για τα ελληνικά δίκτυα σύμφωνα με όσα έψαξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Αυτό έχω αλλά μόνο μέχρι 4g απλό πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanklas Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Και σε ποιο δίκτυο εξωτερικού είδες 4g+ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 (edited) Καλημέρα, από αυτονομία και κάμερες πως τα πάει; Οθόνη, χρώματα και φωτεινότητα; Η σταθεροποίηση στο βίντεο 1080p πως τα πάει; Αν το παραγγείλω από Amazon θα ισχύει και εδώ η εγγύηση κανονικά; Βλέπω ότι το αναφέρει σαν UK model ξεκλειδωτο με 2 χρόνια εγγύηση. Τώρα που το κοιτάω και από Σκρουτζ να το πάρω μικρή η διαφορά οπότε μάλλον δεν αξίζει από Amazon. Έχει πάρει Oreo 8.1 ή βρίσκεται στην 8.0 ακομα; Γενικά υποστηρίζεται με updates; Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 20, 2018 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tanklas Δημ. August 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2018 Φίλε μου καλημέρα. Με VODAFONE το δουλεύεις στην Ελλάδα? Αυτό έχω αλλά μόνο μέχρι 4g απλό πάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts