geokat1291 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Φίλε μου έχεις δίκιο, υπάρχει και με 800αρα. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο site? Καταρχας πηγαινε μια βολτα απο τον Κωτσοβολο να το δεις και να το δουλεψεις λιγο και επειτα νομιζω αν το ψαξεις στο Kimovil πιστευω να βγαλεις ακρη. Υπαρχει και το Honor 7x που ειναι bezeless και πολυ καλο τηλεφωνο με πολυ καλα specs. Και σ'αυτο το τηλεφωνο χρειαζεται προσοχη οσο αναφορα την 800αρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelander Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Καταρχας πηγαινε μια βολτα απο τον Κωτσοβολο να το δεις και να το δουλεψεις λιγο και επειτα νομιζω αν το ψαξεις στο Kimovil πιστευω να βγαλεις ακρη. Υπαρχει και το Honor 7x που ειναι bezeless και πολυ καλο τηλεφωνο με πολυ καλα specs. Και σ'αυτο το τηλεφωνο χρειαζεται προσοχη οσο αναφορα την 800αρα.Οκ. Θα το ψάξω. Σε ευχαριστώ πολύ. :) Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim_Pal Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Hi, Thanks for contacting us! Did you try to backup your data then reset your phone? If yes and it still didn't work, please contact our service centers to get help. Attached is our service center list in india, please check. Thanks. Reset προτείνουν ως λύση. Ισχύει αυτό που είπε ο geo για το zedge,το είχα και εγώ,έκανα 2 restart χωρίς κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanmpazi Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ 4/128. ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΚΟΣΤΙΣΕ 175€ ΜΕ ΤΟ PRIORITY(10€). ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΟΥΤΕ 165€ ΜΕ PRIORITY ΧΩΡΙΣ INSURANCE. ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΔΝ ΠΗΡΑ ΤΟ 4/64 ΠΡΙΝ 1,5 ΜΗΝΑ. ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 126€. ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ 128 Gb, ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ 5,2Α NEOCHARGE. ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2% ΠΑΕΙ ΣΤΟ 60% ΚΑΤΑ ΤΗ ΦΌΡΤΙΣΗ. ΤO CHARGER TESTER ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 5.015 Α. ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΙ ANDROID ΑΛΛΑ Κ ΤΗ Β20 ΜΠΑΝΤΑ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΡΑΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΤΟ MEIZU PRO 6 PLUS, ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 180-200€, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΈΞΤΡΑ ΜΝΗΜΗ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ Β20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ 4/128. ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΚΟΣΤΙΣΕ 175€ ΜΕ ΤΟ PRIORITY(10€). ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΟΥΤΕ 165€ ΜΕ PRIORITY ΧΩΡΙΣ INSURANCE. ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΔΝ ΠΗΡΑ ΤΟ 4/64 ΠΡΙΝ 1,5 ΜΗΝΑ. ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 126€. ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ 128 Gb, ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ 5,2Α NEOCHARGE. ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2% ΠΑΕΙ ΣΤΟ 60% ΚΑΤΑ ΤΗ ΦΌΡΤΙΣΗ. ΤO CHARGER TESTER ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 5.015 Α. ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΙ ANDROID ΑΛΛΑ Κ ΤΗ Β20 ΜΠΑΝΤΑ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΡΑΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΤΟ MEIZU PRO 6 PLUS, ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 180-200€, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΈΞΤΡΑ ΜΝΗΜΗ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ Β20.Πρώτον καλορίζικο και να το χαρείς και δεύτερον μην γράφεις κεφαλαία. Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ 4/128. ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΚΟΣΤΙΣΕ 175€ ΜΕ ΤΟ PRIORITY(10€). ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΟΥΤΕ 165€ ΜΕ PRIORITY ΧΩΡΙΣ INSURANCE. ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ ΔΝ ΠΗΡΑ ΤΟ 4/64 ΠΡΙΝ 1,5 ΜΗΝΑ. ΜΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΜΑΖΕΨΕΙ 126€. ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΎΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ 128 Gb, ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ 5,2Α NEOCHARGE. ΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2% ΠΑΕΙ ΣΤΟ 60% ΚΑΤΑ ΤΗ ΦΌΡΤΙΣΗ. ΤO CHARGER TESTER ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ 5.015 Α. ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΙ ANDROID ΑΛΛΑ Κ ΤΗ Β20 ΜΠΑΝΤΑ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΡΑΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΤΟ MEIZU PRO 6 PLUS, ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 180-200€, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΈΞΤΡΑ ΜΝΗΜΗ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ Β20. Και το δικό μου 4/64 με neocharge φορτιστή και καλώδιο ήρθε, να ξέρεις ότι με άλλο καλώδιο δεν ενεργοποιείται το neocharge. Εγώ πέρασα τη miui και πλέον με το φορτιστή και το καλώδιο του ούτε καν φορτίζει, παρόλα αυτά με φορτιστή QC3 φορτίζει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bliet Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Τελικά όντως το zedge έκανε τη ζημιά. Μόλις εγινε απεγκατασταση άνοιξε τσακ μπαμ. Παμε playstore να μαυρισουμε zedge τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanmpazi Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Με QC3 φορτιστή, τι χρόνους φόρτισης έχει; Φτάνει σε ταχύτητα το neocharge; Έχω supercharger της Huawei, αλλά δεν φορτίζει. Από αυτά που είδα, οι περισσότεροι με το 4/64 έχουν τον μικρό-απλό φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toylhs9 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Με QC3 φορτιστή, τι χρόνους φόρτισης έχει; Φτάνει σε ταχύτητα το neocharge; Έχω supercharger της Huawei, αλλά δεν φορτίζει. Από αυτά που είδα, οι περισσότεροι με το 4/64 έχουν τον μικρό-απλό φορτιστή. Δεν έχω κάνει μετρήσεις, έχω έναν QC3 blitzwolf στο αυτοκίνητο και σε σύντομες φορτίσεις βλέπω ότι φορτίζει αρκετά γρήγορα περίπου 30-35% σε 20 λεπτά (όταν η μπαταρία είναι κάτω από 10%) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 (edited) Να ξέρετε σε περίπτωση που γυρίσει κινητό στο banggood να ξέρετε ότι δεν είναι εξηγημενει μου κρατάνε το 20 % της αξίας του κινητού και περιμένω απάντηση για τα 15 ευρώ έξοδα αποστολής. Ενημερωτικά να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά στο Nubia.. Μόλις μου είπαν ότι Ούτε τα έξοδα αποστολής θα μου επιστρέψουν. Edited May 8, 2018 by challenge143 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Να ξέρετε σε περίπτωση που γυρίσει κινητό στο banggood να ξέρετε ότι δεν είναι εξηγημενει μου κρατάνε το 20 % της αξίας του κινητού και περιμένω απάντηση για τα 15 ευρώ έξοδα αποστολής. Ενημερωτικά να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά στο Nubia.. Μόλις μου είπαν ότι Ούτε τα έξοδα αποστολής θα μου επιστρέψουν. Ωραια τι να πω, να ξαναψωνισουμε απο το εν λογω καταστημα. Ουτε εγγυηση ουτε ολα λεφτα πισω. Να τους χαιρομαστε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Επιστροφη έπρεπε να πάρεις από το PayPal , θα στην έδιναν σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Επιστροφη έπρεπε να πάρεις από το PayPal , θα στην έδιναν σίγουρα Δεν έχω δεχτεί ακόμα. Μήπως γνωρίζεις κάποιες πληροφορίες παραπάνω να μου δώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Όντως μάγκες το έψαξα όλο το θέμα με το PayPal στο καταστατικό δεν σου βάζουν τα έξοδα αποστολής όντως το λέει. για να μην βαρενω το νήμα ευτυχώς την βρήκα την άκρη. Αν κάποιος είναι από Αιγάλεω η Κερατσίνι να στείλει προσωπικό μήνυμα να του χαρίσω μια θήκη κ 2 ζελατινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Από Πετρούπολη μπορώ!!!;; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλά δεν ξέρω να στέλνω προσωπικό μύνημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioss Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Γειά σας, αντιμετωπίζω ένα προβλήματα οταν πάω να μπω σε open wifi hotspot. Που έχουν κάποια login screen τοπική. Δεν μου το εμφανίζει . Δοκιμασμένο με άλλο κινητό δουλεύει. Αυτό έγινε σε 2 hotspot που δοκίμασα https://ibb.co/jv2U17 ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με QC3 φορτιστή, τι χρόνους φόρτισης έχει; Φτάνει σε ταχύτητα το neocharge; Έχω supercharger της Huawei, αλλά δεν φορτίζει. Από αυτά που είδα, οι περισσότεροι με το 4/64 έχουν τον μικρό-απλό φορτιστή. Απλά αναφορικά μου έβγαλε Charing error με το Huawei supercharger. Την πρώτη φορά δούλεψε αλλά κανονική φόρτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wkn Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Γειά σας παιδιά. Είχα γράψει πάλι πριν 2 μήνες περίπου για πρόβλημα που είχα στην οθόνη του Μ2 4/64 αγορασμένο απο Banngood. Το επέστρεψα και μου είπαν να στείλουν καινούργιο. Δέχτηκαν να μου πληρώσουν και τα έξοδα αποστολής (μπορεί να μετράει ότι έχω αγοράσει αρκετά πράγματα απο εκεί). Βλέποντας ότι δεν ισχύει η εγγύηση για το 4/64 και φοβούμενος ότι μπορεί να μου στείλουν πάλι ελλατωματικό, τους πρότεινα με μικρή επιβάρυνση να μου στείλουν το 4/128 που έχει εγγύηση. Το δέχτηκαν. Όμως σκέφτομαι και το MEIZU M6 Pro που είναι σε καλή τιμή, όμως δεν έχει την 800αρα και βρίσκομαι στην επαρχία. Είχα πάρει και 4-5 θήκες για το Μ2 και θα μου μείνουν αν καταλήξω στο MEIZU. Να πάρω το Μ2 4/128; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Germak Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Εγώ θα σου πρότεινα αν είναι να αλλάξεις τηλέφωνο σαν καλύτερη επιλογή να πάρεις το mi a1. Αν δεν σου αρέσει όμως κάτσε στο nubia που τα έχει όλα και συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) Δηλαδή σου επιστρέφουν την αξία του κινητού μειων το 20%; Edited May 9, 2018 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wkn Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Ολόκληρη την αξία και όχι μείον 20%. Εγώ πρέπει να πληρώσω την επιπλέον αξία του 4/128 δηλαδή περίπου 20-25 ευρώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί το 4/128 έχει εγγύηση και το 4/64 όχι. Έχουν διαφορετικό hardware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimidi Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Καλησπέρα σας, κάτοχος του 4/64 ένα μήνα χωρίς κανένα προβλήμα ,ώσπου σήμερα από το πουθενά σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη . Το κινητό λειτουργεί και τα πλήκτρα,μπορώ να το σβήσω και να το ανοιξω,αλλά οταν ανοίγει πάλι δεν μπορώ κάνω τίποτα . Δοκίμασα και reset από το safe mode ,αλλά τίποτα. Από banggood. Δώστε τα φώτα σας σας παρακαλώ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Καλησπέρα σας, κάτοχος του 4/64 ένα μήνα χωρίς κανένα προβλήμα ,ώσπου σήμερα από το πουθενά σταμάτησε να λειτουργεί η οθόνη . Το κινητό λειτουργεί και τα πλήκτρα,μπορώ να το σβήσω και να το ανοιξω,αλλά οταν ανοίγει πάλι δεν μπορώ κάνω τίποτα . Δοκίμασα και reset από το safe mode ,αλλά τίποτα. Από banggood. Δώστε τα φώτα σας σας παρακαλώ. Ευχαριστώ!Όταν κλείνει ή ανοίγει η οθόνη δουλεύει? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimidi Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Όταν κλείνει ή ανοίγει η οθόνη δουλεύει? Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συγγνώμη δεν το διευκρινισα, η οθόνη δουλεύει και δειχνει κανονικά,απλώς δεν πατιεται . Ξαφνικά πάγωσε το touch. Δεν μπορώ δηλαδή να πατήσω τιποτα για να προχωρήσω να δουλέψει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Το τηλέφωνο αποδείχθηκε προβληματικό. Τι έγινε με εμένα,επειδή είχε περάσει ένας μήνας από την αγορά πριν το στείλω πίσω μου κάνουνε refund το 80% της αξίας της συσκευής και ΔΕΝ πληρώνουν τα μεταφορικά 15€. Γνώμη μου ένα μπείτε στην διαδικασία Μετά το πέρας τής πρώτης εβδομάδας να ζητήσετε φουλ refund διότι δε το στέλνουν πότε σε τεχνικούς όποτε ξεκινήστε την πριξα. Εαν γνωρίζετε από PayPal (Εγώ Όχι) Μόλις σας πουν για λιγότερο refund ξεκινήστε dispute από PayPal. Οι τύποι μαζεύουν πίσω τις συσκευές και μας δίνουν λιγότερα λεφτά λες και την χαρήκαμε !!!! Ευτυχώς Εγώ ξεμπέρδεψα κ εύχομαι να σταματήσουν εδώ τα προβλήματα. Θα μπαίνω να παρακολουθώ το νήμα όσο μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokat1291 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Συγγνώμη δεν το διευκρινισα, η οθόνη δουλεύει και δειχνει κανονικά,απλώς δεν πατιεται . Ξαφνικά πάγωσε το touch. Δεν μπορώ δηλαδή να πατήσω τιποτα για να προχωρήσω να δουλέψει το κινητό.Πιστεύω ότι κάποια εφαρμογή στην κάνει την δουλειά. Κάνε επαναφορά εργοστασιακων και σβήσε όλες τις εφαρμογές που έχεις. Έπειτα ανέβαζε μια μία και κάνε σε κάθε μία reboot. Ξέρω είναι ταλαιπωρία Στάλθηκε από το NX551J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts