Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και κατι αλλο..οτι δεν μπορω να στειλω java&sis εφαρμογες μεσω blootooth σε αλλα τηλ υπαρχει καποια λυση?υποθετω οτι η νοκια το εχει κλειδωσει...οσο για το pcsuite το προβλημα λυθηκε με ξαναεγκατασταση των windows...

και αλλο κουφο......

ενω το προβλημα μου με τις κλησεις που δεν ακουγονται...συνεχιζεται(δεν εκανα ακομη format)...το full screen caller κολλησε σε μια εικονα μονο....

ειτε παιρνω ειτε με παιρνουν βγαινει ενα μονο προσωπο απο τις επαφες.....

ουφφφφφ.......

re paidia sas akoyo oloys na exete problimata me to pcsuite.emena pantos leitoyrgei kanonika .an kai to theoro blakeia(prosopiki mou apopsi) einai xrisimo mono gia buckup.me 12 euro pairneis ena card reader pou einai makran kalitero apo usp kai bluetooth.gia metafora arxeion mp3 kai games ngage einai oti kalitero.

Θα συμφωνήσω απόλυτα....Όταν το είχα δούλευε καλά, αν και μερικές φορές δεν μπορούσα να ανταλλάξω αρχεία χωρίς την χρήση του...Τελικά το αφαίρεσα και απλούστευσα την ζωή μου....Δεν μου χρειάζεται καθόλου, δεν έχω μετανοιώσει που το αφαίρεσα! :O

παιδες σημερα το πηρα και εγω επιτελους....

κορυφαιο και πιστευω αξιζαν τα επιπλεον λεφτα..εδωσα και το 6630 μου...

εχω προβλημα με το Pc suite δεν δουλευει !δεν αναγνωριζει το κινητο γραφει μεν ν70 αλλα μετα δεν κανει τιποτα και δεν συνδεεται!

αναβαθμιση ποτε περιμενουμε?

εχω και εγω την 2,0536,0,2 12/9/05 ρμ84

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Τελικα η mmc ειναι χαλασμενη και το επαθε στα καλα καθουμενα σαν λειτουργουσε .αν την παρω θα μου την αλλαξουν?Μενω Κυπρο αλλα το πηρα απο ελλαδα

re paidia sas akoyo oloys na exete problimata me to pcsuite.emena pantos leitoyrgei kanonika .an kai to theoro blakeia(prosopiki mou apopsi) einai xrisimo mono gia buckup.me 12 euro pairneis ena card reader pou einai makran kalitero apo usp kai bluetooth.gia metafora arxeion mp3 kai games ngage einai oti kalitero.

Δεν αντιλέγω...Ούτε κι εγώ θεωρώ το pc suite πανάκεια(εκτός απ'το backup βέβαια).Αλλώστε τόσο καιρό που δε λειτουργούσε έκανα τη δουλειά μου με card reader και bt.Όμως αν μπορώ να αποφύγω το βγάλε βάλε της κάρτας μνήμης απο το τηλέφωνο θα το κάνω. Σε ό,τι αφορά το bt, στις λίγες μέρες που δουλεύει το πρόγραμμα και με τα λίγα αρχεία που έχω περάσει, έχω παρατηρήσει οτι η μεταφορά δεδομένων μέσω του καλωδίου είναι πιο γρήγορη απ'οτι με bt. Τέλος, ίσως ήταν και θέμα εγωισμού το να δουλέψει το pc suite... :X

Με cosmote sim 2in1 το έχει δοκιμάσει κανείς;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Σε ό,τι αφορά το bt, στις λίγες μέρες που δουλεύει το πρόγραμμα και με τα λίγα αρχεία που έχω περάσει, έχω παρατηρήσει οτι η μεταφορά δεδομένων μέσω του καλωδίου είναι πιο γρήγορη απ'οτι με bt.

Είναι απολύτως λογικό. Το καλώδιο usb έχει μεγαλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων απο το bluetooth.

και κατι αλλο..οτι δεν μπορω να στειλω java&sis εφαρμογες μεσω blootooth σε αλλα τηλ υπαρχει καποια λυση?υποθετω οτι η νοκια το εχει κλειδωσει...οσο για το pcsuite το προβλημα λυθηκε με ξαναεγκατασταση των windows...

Είναι όντως κλειδωμένα. Η λύση λέγεται profimail (το βρίσκεις σε αϊβανετ ή σε irc). To πρόγραμμα με την εγκατάστασή του εγκαθιστά και έναν file manager μεσω του οποίου μπορείς να στείλεις "κλειδωμένα" αρχεία (βασικά κάθε τύπο αρχείου) από και προς το κινητό σου μέσω ΒΤ ή υπερύθρων. ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ θα έλεγα :D

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Είναι όντως κλειδωμένα. Η λύση λέγεται profimail (το βρίσκεις σε αϊβανετ ή σε irc). To πρόγραμμα με την εγκατάστασή του εγκαθιστά και έναν file manager μεσω του οποίου μπορείς να στείλεις "κλειδωμένα" αρχεία (βασικά κάθε τύπο αρχείου) από και προς το κινητό σου μέσω ΒΤ ή υπερύθρων. ΧΡΗΣΙΜΟΤΑΤΟ θα έλεγα :D

thanks!!!!

Σας παρακαλω αν ξερετε απαντηστε μου σε αυτο που σας ρωτησα για την mmc.και αν μου την αλλαζουν που να την παρω?

Aν έχει διαπιστωμένο πρόβλημα φυσικά και θα στην αλλάξουν....Αρκεί βέβαια να έχεις την απόδειξη αγοράς....Ψάξε να βρεις κατάστημα στην Κύπρο που διαθέτει την συγκεκριμένη μάρκα και αν τό ίδιο κατάστημα δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει, ζήτα τον αντιπρόσωπο που την εισάγει...Αν πάλι δεν βγει κάποιο αποτέσμα από αυτό, μπες στο site της εταιρείας, στείλε e-mail και ένημερώνοντας για την ενδεχόμενη έλλειψη αντιπροσώπου στην Κύπρο, ζήτα πού μπορείς να την στείλεις για έλεγχο και αντικατάσταση.... ;)

Φιλοι μου καποια ιδεα για να λυσω το προβληματακι μου...?Εχω δοκιμασει τα παντα και δεν βρηκα λυση...

Κατεβασα ορισμενα themes απο το αντιστοιχο τοπικ και εγινε install ομως το backround δεν αλλαξε αλλα παρεμεινε αυτο που ειχα πριν εγκαταστησω τα themes. Πως μπορω να ενεργοποιησω και το backround στο αντιστοιχο theme? Ευχαριστω προκαταβολικα! ;)

Αν και κανονικά, αλλάζει και η ταπετσαρία όταν αλλάζει το θέμα, κοίταξες καλού κακού αν είναι επιλεγμένη η "προεπιλογή" στις ρυθμίσεις του θέματος;
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

H προεπιλογη ειναι επιλεγμενη ομως συνεχιζει και μου βγαζει το παλιο backround. Κατεβασα αρκετα ακομα themes και σε κανενα δεν λειτουργει το backround. Παντα λειτουργει το παλιο backround.. σιγουρα ειναι καποια ρυθμιση αλλα ποια ειναι? :wacko: :wacko: :wacko:

Έχει κάποιος το ******.. για το Full Screen Caller 3,03? Αν ναι θα παρακαλέσω να το στείλει, αν θέλει φυσικά, με PM. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
[sIGPIC][/sIGPIC]

δοκιμασα την mmc και σε αλλο τηλεφωνο κ μου δειχνει το ιδιο.ενω ειναι μεσα στο τηλ. δειχνει οτι δεν εχει εισαχθει καρτα mmc.την δοκιμασα και σε card reader και μαγκωνει το pc

H προεπιλογη ειναι επιλεγμενη ομως συνεχιζει και μου βγαζει το παλιο backround. Κατεβασα αρκετα ακομα themes και σε κανενα δεν λειτουργει το backround. Παντα λειτουργει το παλιο backround.. σιγουρα ειναι καποια ρυθμιση αλλα ποια ειναι? :wacko: :wacko: :wacko:

οταν βαζεις ενα θεμα δε σε ρωταει αν θες να κρατησεις το παλιο wallpaper; στις ρυθμισεις>τηλεφωνο μηπως εχει κατι;

ρε παιδια εχω παρατηρησει οτι σε ολα τα java παιχνιδια υπαρχουν κολληματα στην κινηση.το χει αυτο το προβλημα κανεις αλλος?υποπτευθηκα μηπως φταιει το norton το απενεργοποιησα αλλα τα ιδια.τα παιχνιδια ειναι:fifa06,motogp3,burgertime special etc

κανεις τελικα δεν εχει το προβλημα με το κολλημα της κινησης στα java παιχνιδια?τα στελνω τα ιδια σε ενα se750i και παιζουν μια χαρα ενω σε μενα καθε λιγο η κινηση κολλαει

κανεις τελικα δεν εχει το προβλημα με το κολλημα της κινησης στα java παιχνιδια?τα στελνω τα ιδια σε ενα se750i και παιζουν μια χαρα ενω σε μενα καθε λιγο η κινηση κολλαει

Σιγουρα πολλοι εχουν προβλημα με τα java παιχνιδια.Εχουμε αναφερει πολλες φορες οτι υπαρχουν πολλες ασυμβατοτητες.

Να εγκαθιστας μονο οσα εισαι σιγουρος οτι τρεχουν στο κινητο.Ορισμενα το αναφερουν στο κατα το release τους σε ποια τηλεφωνα ειναι συμβατα. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

οταν βαζεις ενα θεμα δε σε ρωταει αν θες να κρατησεις το παλιο wallpaper; στις ρυθμισεις>τηλεφωνο μηπως εχει κατι;

Οχι δεν με ρωταει...Ρωταει εσας?

Στις ρυθμισεις>τηλεφωνο, δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο, οτι εχει ειναι ασχετο με το backround.

Eκανα ακομα και το εξης

Διεγραψα το φοντο που ειχα,και επανεκκινησα το τηλεφωνο. Και ομως..ανοιξε και ειχε παλι το ιδιο φοντο το οποιο ειχα διαγραψει!!! :w00t: Τα νευρα μου...

Οχι δεν με ρωταει...Ρωταει εσας?

Στις ρυθμισεις>τηλεφωνο, δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο, οτι εχει ειναι ασχετο με το backround.

ειναι λιγο περιεργο. στο 6600 ρωταει αλλα δε βλεπω το λογο να μη ρωταει στα πιο καινουργια τηλ. μηπως εβαλες καμια εφαρμογη περιεργη; μηπως πειραξες καπως τα μαμισια εικονιδια(ακουγεται περιεργο αλλα ευθυνεται για κατι τετοια). σκεφτομαι μηπως ειναι καποιο κλειδωμα της Orange αλλα δε στεκει. μηπως να εκανες φορματ που αν δε φταιει κατι συγκεκριμενο θα λυθει κατα 99%.

Eκανα ακομα και το εξης

Διεγραψα το φοντο που ειχα,και επανεκκινησα το τηλεφωνο. Και ομως..ανοιξε και ειχε παλι το ιδιο φοντο το οποιο ειχα διαγραψει!!! Τα νευρα μου...

αυτο που λες δεν εχει σημασια γιατι το background αποθηκευεται στο c:\system\data ή στο φακελο του θεματος και δεν το βλεπει πλεον απο τις εικονες;)

Πραγματι τα μαμισια backrounds τα διεγραψα για να μην πιανουν μνημη αφου ακομα εχω την 64αρα. Λες να φταιει αυτο? Και που θα τα βρω τωρα? :O