Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κριμα....μπορω να την ενσωματωσω σε theme και να ειναι κινουμενη στην ταπετσαρια? αν ναι πειτε μου εναν πολυ απλο theme editor μιας και το μονο

που θελω να αλλαξω ειναι η ταπετσαρια...

ναι!:( :( :(

Απ' ότι νομίζω, δεν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό. :(

Βέβαια, υπήρχαν φήμες ότι η μετατροπή του απλού Ν70 σε ΜΕ βελτιώνει-ενισχύει την απόδοση του ηχείου, αλλά και πάλι ξαναλέω ότι αυτό μπορεί να είναι μια φήμη. :)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

μπραβο φιλε πολυ καλη η προσπαθεια σου! :)

Να 'σαι καλά φίλε μου :D

Ασχετο: απο το hlektronika.gr έισαι?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Ε ξαδερφε το κινιτο σου τα σπαει.....θα σου στειλω και της δικιες μου προσοψεις να του δωσεις αλλη πνοη......:)

ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΣ......

Ε ξαδερφε το κινιτο σου τα σπαει.....θα σου στειλω και της δικιες μου προσοψεις να του δωσεις αλλη πνοη......:)

Ξαδερφε ας τα σπάει το κινητό, μόνο μην σπάσει το ίδιο δεν θέλω :p

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

PCMan,υπάρχει πορτοκαλί πρόσοψη για το Ν70 ή είναι δική σου καλλιτεχνική έμπνευση;

Όπως και να έχει,η συσκευή σου ξεχωρίζει :D .

Ασχετο: απο το hlektronika.gr έισαι?

και ελεγα δεν θα ρωταγε?! :rolleyes:

εχεις καμοια ιδεα για το παραπανω που αναφερω? λες να γινεται με theme editor?

PCMan,υπάρχει πορτοκαλί πρόσοψη για το Ν70 ή είναι δική σου καλλιτεχνικό έμπνευση;

Όπως και να έχει,η συσκευή σου ξεχωρίζει :D .

Είναι δικιά του έμπνευση. :)

Το έκανε με μεταλλική μπογιά. Πρώτα το έκανε με βέρνικι και μετά το πέρασε 2 χέρια με την πορτοκαλί μεταλλική μπογιά. ;)

Δεν νομίζω να γίνετα τελικά. :(

PCMAN δεν μπορω να δω τις φωτο..:(

Μέχρι τώρα δεν νομίζω να είχε κάποιος πρόβλημα για να τις δει. :rolleyes:

Δεν ξέρω γιατί δεν μπορείς να τις δεις. Πάντως είναι .jpg.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

οκ τις ειδα..δεν ξερω για ποιο λογο αλλα πριν δεν μου τις εμφανιζε..PCman μου θυμιζει πολυ walkman edition :)

απορω ομως πως δεν σου ξεφυγε καμια στο ασημί εκει γυρω απο την οθονη..

οκ τις ειδα..δεν ξερω για ποιο λογο αλλα πριν δεν μου τις εμφανιζε..PCman μου θυμιζει πολυ walkman edition :)

Μα λογικό είναι, αφού έβγαλε την πρόσοψη όλη και έκανε τη δουλειά του. ;)

PCMAN δεν μπορω να δω τις φωτο..:(

@kostakiss στης ανεβασα εδω :)

http://www.rapiduploader.com/711762

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

@whiz, δε γινεται με τιποτα κινουμενες εικονες στην οθονη αναμονης. θα ετρωγαν μπαταρια και μολις εσβηνε το φως το πιθανοτερο θα ηταν να σταματαγε να κινειται. ανουσιο μου φαινεται :p

και ελεγα δεν θα ρωταγε?! :rolleyes:

Εμ, βλέπω whiz, δεν βάζεις και τόνους και λέω αυτός είναι :p

Δεν έχω ιδέα για αυτό που λες, δεν το έχω ψάξει.

Το έκανε με μεταλλική μπογιά. Πρώτα το έκανε με βέρνικι και μετά το πέρασε 2 χέρια με την πορτοκαλί μεταλλική μπογιά. ;)

Όπα, το διέλησες :p

Πρώτα με άσπρη μπογιά, μετά ποσρτοκαλλί και μετά το βερνίκι.

Όπως θες πέστο.

Δεν μου ξέφυγε γιατί έβγαλα όλα τα κομμάτια πάνω απ την πρόσοψη και τα έβαψα χώρια. Δηλαδή έβγαλα και την λαμαρίνα απο την μπροστά πρόσοψη και την λαμαρινίτσα της κάμερας και το πλαστικό του αισθητήρα. Στο πίσω καπάκι της μπαταρίας ξύλωσα και το κουμπάκι(αυτό που το πατάς και βγαίνει το καπάκι) αλλά καί τα δύο μέρη του καπακίου(τον μηχανισμό δηλαδή)

@kostakiss στης ανεβασα εδω

Ανέβασες τα thumbs, όχι τις κανονικές φωτογραφίες ;)

Λέτε να γράψω τίποτα στην νόκια για να βγάλουν κιαυτοί τέτοιο χρώμα :D :p :lol:

@PCMan την λαμαρινιτσα πως την κολησες μετα?γιατι η <πρωην> ασημι μου..ειχε ξεκολισει και ραγησε τελειως..και την εχω να καθεται τωρα..

Δεν μου ξέφυγε γιατί έβγαλα όλα τα κομμάτια πάνω απ την πρόσοψη και τα έβαψα χώρια. Δηλαδή έβγαλα και την λαμαρίνα απο την μπροστά πρόσοψη και την λαμαρινίτσα της κάμερας και το πλαστικό του αισθητήρα. Στο πίσω καπάκι της μπαταρίας ξύλωσα και το κουμπάκι(αυτό που το πατάς και βγαίνει το καπάκι) αλλά καί τα δύο μέρη του καπακίου(τον μηχανισμό δηλαδή)

:what:

@PCMan την λαμαρινιτσα πως την κολησες μετα?γιατι η <πρωην> ασημι μου..ειχε ξεκολισει και ραγησε τελειως..και την εχω να καθεται τωρα..

Με βενζινόκολλα :)

εμενα που ειναι στραβη η λαμαρινα τηα κολησει δηλαδη?την εκανα με ακρυλικη μπας και..αλλα ξαναεσπασε..κ εχουν μεινει στερεα πανω στην προσοψη αλλα πιστευω με τριψιμο φευγουν..

Πως ακριβώς το έκανες αυτό ρε σύ.Να τηπ ειράξω και εγώ την εργοστασιακή το πάσχα ή θα το μετανιώσω?Αξίζει το αποτέλεσμα ποιοτικώς γιατί εμφανισιακά μου άρεσε.

εμενα που ειναι στραβη η λαμαρινα τηα κολησει δηλαδη?την εκανα με ακρυλικη μπας και..αλλα ξαναεσπασε..κ εχουν μεινει στερεα πανω στην προσοψη αλλα πιστευω με τριψιμο φευγουν..

Εγώ πάντως έβγαλα το μεταλλικό περίβλημα. Εμφανίστηκαν οι κόλλες αλλά εγώ έβγαλα την πρόσοψη και την καθάρισα με τρίψιμο και οινόπνευμα και τώρα μπορώ να πω ότι δείχνει καλύτερα χωρίς αυτό το μεταλλικό. :)

Δυσκολα... Πρέπει να είναι ολόισια για να πατάει όλη πάνω στο κινητό και να κολλήσει

Πως ακριβώς το έκανες αυτό ρε σύ.Να τηπ ειράξω και εγώ την εργοστασιακή το πάσχα ή θα το μετανιώσω?Αξίζει το αποτέλεσμα ποιοτικώς γιατί εμφανισιακά μου άρεσε.

Που να ξέρω αν μπορείς να το κάνεις? Αν δεν έχεις ιδέα απο αυτά, απλά ξύλωσε τα και δώστα σε κάποιον να στα βάψει ;)

Το αποτέλεσμα αξίζει λέεεει :D Όσοι το είδαν απο κοντά έμειναν με το στόμα ανοιχτό γιατί κανονικά δεν είναι όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Είναι πολύυυ καλύτερο και φαίνεται και η περλα :)

op twra to da kalh fash!!! tha to kanw ki egw an einai etsi ki alliws h ergostasiakh exei ginei mapa exei fugei to asimi apo polla shmeia... pws to ebapses kai me ti??? Diladi thelw na mou peis ti ekanes AKRIBWS an mporeis.( px to eksiga ebala tade pira to pinelo ktl akribws :P )

monos mporo na to bapsw e?? mi sou pw tha to kanw aurio :P LEGE :D kai epishs an einai kalo h to akoumpas kai nomizeis oti pianeis toixo :P