x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 To video που το σωζεις ,στην μνημη του τηλεφωνου ή στην καρτα ? Απο περιεργεια να δω αν αλλαζει κατι, Δοκιμασε το αντιθετο απο οτι χρησιμοποιεις ,για να δεις αν υπαρξει διαφορα,αν συνεχιζει να μην παιζει . To video (mp4 / 7,1 ΜΒ) το έχω σώσει στο τηλέφωνο.... :O Μόλις το έσωσα και στην κάρτα αλλά και πάλι το απότέλεσμα είναι το ίδιο... :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 πάντα για το Ν70 μιλάμε. Δες εδώ για το πρόγραμμα. http://www.penreader.com/ Θα επιλέξεις το 6630. Λειτουργεί κανονικά στο Ν70. Το έχω στο δικό μου. Το κατέβασα στο pc....Έχει 4 αρχεία .sis. Πώς τα περνάω στο τηλέφωνο; Ένα-ένα ή όλα μαζί στο φάκελο που βρίσκονται; Να χρησιμοποιήσω το pcsuite για την μεταφορά ; (πλέον τα αναγνωρίζει) Περιμένω την βοήθειά σου.... :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 To video (mp4 / 7,1 ΜΒ) το έχω σώσει στο τηλέφωνο.... :O Μόλις το έσωσα και στην κάρτα αλλά και πάλι το απότέλεσμα είναι το ίδιο... :( Το επομενο που θα ρωτησω ειναι μηπως εχεις αλλαξει τον τιτλο του βιντεο και εχεις προσθεσει ελληνικους χαρακτηρες στο ονομα ,ή εχεις αφησει την default ονομασια με την ημερομηνια . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Το επομενο που θα ρωτησω ειναι μηπως εχεις αλλαξει τον τιτλο του βιντεο και εχεις προσθεσει ελληνικους χαρακτηρες στο ονομα ,ή εχεις αφησει την default ονομασια με την ημερομηνια . Όχι δεν έχω αλλάξει κάτι...Ο τίτλος είναι ο ίδιος όπως τον κατέβασα από το samsung E720 (everything we do.mp4) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Όχι δεν έχω αλλάξει κάτι...Ο τίτλος είναι ο ίδιος όπως τον κατέβασα από το samsung E720 (everything we do.mp4) Αν το βίντεο προέρχεται από το E720 τότε το πρόβλημα είναι του samsyng γιατί το έχει φίλος μου και παλεύαμε ώρες να δούμε γιατί δεν έπαιζε πουθενά, σε όλα τα κινητά που το στέλναμε δεν έπαιζε και σε μένα στο 6260 με όσα προγράμματα κι αν επιχείρησα να το ανοίξω δεν έπαιζε και τελικά έπαιξε μόνο ο ήχος. Ακόμα και στο pc με το πρόγραμμα της philips δεν έπαιζε παρά μόνο ήχο και με το μόνο που κατάφερα να το ανοίξω ήταν με τη σουίτα της νοκια. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Όχι δεν έχω αλλάξει κάτι...Ο τίτλος είναι ο ίδιος όπως τον κατέβασα από το samsung E720 (everything we do.mp4) Δικιο εχει ο pan82. Διαβασα οτι υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ samsung-mp4 , οποτε μην ασχοληθεις αλλο. ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Ok φίλοι μου, ευχαριστώ... :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 paidia kai gw phra to nini 70 epitelous kai exw meinei anaudos kuriws apo th poiothta twn video kai twn photo se ena series60 v8.1 kinhto. apla signwmh kiolas pou to anaferw edw kai oxi stis efarmoges alla xerete an tha bgei oggplayer sumvato me to n70?prepei na piesoume autous pou to ftiaxane na to kanoun sumvato me to n70 giati einai apo ta must kai mou kollaei enw paei na anoixei (plhroforiaka leei sto site oti einai sumvato me to 6680 pou einai polu konta sto n70). http://symbianoggplay.sourceforge.net/S60MMF.html edw mporeite na deite ta parapanw kai opoios endiaferetai na piesoume sto help forum sto link na to kanoun gia n70.thanks! 1 Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martiniskiss Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 kserei kaneis magazi sti thessaloniki pou na to xei twra??? giati den to briskw epeidi teliwse k exw BARETHEI na perimenw... thelw na to parw me sundesh ara nokia club oxi :P 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filetos Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Το mp3 που έχει το Ν70 έχει ψηφιακό equalaizer?Το μπάσο που παράγει είναι ισάξιο του Κ750i? 1 Παράθεση taz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Το mp3 που έχει το Ν70 έχει ψηφιακό equalaizer?Το μπάσο που παράγει είναι ισάξιο του Κ750i? Όχι, δεν διαθέτει equalizer. Ο ήχος όμως είναι πάρα πολύ καλός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 o ixos poy bgazei sta akoystika einai poli kalo giati einai sterewfonika ta akoystika...enw o ixos poy bgazei sto ixeio toy kinitoy akoygetai poli psila 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Κατι OFF TOPIC και sorry γι'αυτο.(απλα υπαρχουν πολλοι γνωστες του ειδους εδω...) Γνωριζει κανεις αν υπαρχει προγραμμα επεξεργασιας video σε pc που να υποστηριζει βιντεο μορφης VOB; To HELIX και το WINDOWS MOVIES MAKER δεν υποστηριζου αρχεια τυπου VOB. Ευχαριστω εκ των προτερων και παλι sorry για το OFF TOPIC! 1 Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 nai re paidia kai emena to idio moy kanei to ogg ante na bgaloyne kai version gia to n70!!!!poy tha paei kapia stigmi tha bgaloyne 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 o ixos poy bgazei sta akoystika einai poli kalo giati einai sterewfonika ta akoystika...enw o ixos poy bgazei sto ixeio toy kinitoy akoygetai poli psila Που και πάλι είναι πολύ καλός. Σε φούλ ένταση δεν κάνει το παραμικρό τρίξιμο/παραμόρφωση. Αν ήταν και το ηχείο στερεοφωνικό, θα άγγιζε το τέλειο. Δυστυχώς ελάχιστες συσκευές ενσωματώνουν στερεοφωνικά ηχεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagg Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 nai ontws....ta perissotera sony ericsson exoyne sterewfoniko ixo...ti na kanoyme den mporoyme na ta exoyme ola 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Που και πάλι είναι πολύ καλός. Σε φούλ ένταση δεν κάνει το παραμικρό τρίξιμο/παραμόρφωση. Αν ήταν και το ηχείο στερεοφωνικό, θα άγγιζε το τέλειο. Δυστυχώς ελάχιστες συσκευές ενσωματώνουν στερεοφωνικά ηχεία. As μην λέμε ό,τι θα θέλαμε να συμβαίνει....Η αλήθεια είναι πως ο ήχος των τραγουδιων από το ηχείο του τηλεφωνου ακούγονται χειρότερα και από φθηνό τρανζιστοράκι...Ήμουν αρκετά πιό ικανοποιημένος από το 6230i ενώ ό,τι πιό κορυφαίο από μονοφωνικό τηλέφωνο (σχεδον Ηi-Fi) είναι από το άγνωστο Sagem myX6-2.....Αγγίζει την τελειότητα ήχου σε κινητό τηλέφωνο! :O 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra82 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Επειδή δεν είδα να έχει απαντηθεί πιο πρίν θέλω να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα το επόμενο κινητό μου να είναι το Ν70. Θέλω όμως να μάθω πόσο κρατάει η μπαταρία του με φυσιολογική χρήση! Όποιος το έχει ας μου πεί την γνώμη του. Ευχαριστώ! :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Επειδή δεν είδα να έχει απαντηθεί πιο πρίν θέλω να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα το επόμενο κινητό μου να είναι το Ν70. Θέλω όμως να μάθω πόσο κρατάει η μπαταρία του με φυσιολογική χρήση! Όποιος το έχει ας μου πεί την γνώμη του. Ευχαριστώ! :) Aδύνατον να σου πούμε τώρα για δύο λόγους: 1ον : Ακόμα δεν έχει "στρώσει" η μπαταρία.... 2ον : Το "ξεσκίζουμε" όλοι το τηλέφωνο σε χρήση και δοκιμές, οπότε η μια μέρα είναι ένα ψευδές στοιχείο για σωστά συμπεράσματα! ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra82 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Aδύνατον να σου πούμε τώρα για δύο λόγους: 1ον : Ακόμα δεν έχει "στρώσει" η μπαταρία.... 2ον : Το "ξεσκίζουμε" όλοι το τηλέφωνο σε χρήση και δοκιμές, οπότε η μια μέρα είναι ένα ψευδές στοιχείο για λογικά συμπεράσματα! ;) x_ray σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου! Με αυτή την χρήση πόσο κρατάει? Αν ασχολείσαι συνέχεια μαζί του δλδ το φορτίζεις κάθε μέρα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_ray Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 x_ray σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση σου! Με αυτή την χρήση πόσο κρατάει? Αν ασχολείσαι συνέχεια μαζί του δλδ το φορτίζεις κάθε μέρα? Μέσα στη δεύτερη μέρα της φόρτισης θέλει επαναφόρτιση....μιλώντας όμως για επαφή τρελή!!! :p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Επειδή δεν είδα να έχει απαντηθεί πιο πρίν θέλω να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα το επόμενο κινητό μου να είναι το Ν70. Θέλω όμως να μάθω πόσο κρατάει η μπαταρία του με φυσιολογική χρήση! Όποιος το έχει ας μου πεί την γνώμη του. Ευχαριστώ! :) Μία μέρα με σκληρή χρήση, τρεις με normal. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra82 Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Σας ευχαριστώ και τους 2! Ελπίζω σύντομα να το διαπιστώσω και μόνη μου! ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouzo_mezes Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Στα μηνύματα, όταν πας να στείλεις, διαλέγεις και την επαφή που θα το στείλεις. Εμένα μου τα βγάζει διπλά. Έχω κάνει κάτι λάθος ή έτσι είναι; Το έχει προσέξει κανένας; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. October 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2005 Στα μηνύματα, όταν πας να στείλεις, διαλέγεις και την επαφή που θα το στείλεις. Εμένα μου τα βγάζει διπλά. Έχω κάνει κάτι λάθος ή έτσι είναι; Το έχει προσέξει κανένας; Κάτι έχεις κάνει εσύ και σου τα βγάζει διπλά. Εμένα είναι όπως πρέπει. :D 1 Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts