Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω όσους έβαλαν την v5 , εσάς στη γλώσσα γραφής μετά την αναβάθμιση αυτές έχετε ? γιατί έχω την εντύπωση ότι πριν είχε διαφορετικές : English – Srpski – Slovenscina – Hrvatski – Deutsch - Ελληνικά

Ρε παιδιά ανέφερε κανείς κάτι αρκετά χρήσιμο που προστέθηκε με τη νέα αναβάθμιση;;γιατί δε το βλέπω στις φώτο του nervous. Όταν ακούς μουσική και βγαίνεις στην επιφάνεια εργασίας βλέπεις πλέον και μια τρίτη γραμμή (κάτω από τα εικονίδια και τη καταχώρηση του ημερολογίου) που λέει το όνομα του κομματιού που παίζει εκείνη τη στιγμή και με το αριστερό-δεξί του πολυπλήκτρου μπορείς πλέον να αυξομοιώσεις την ένταση του κομματιού χωρίς να χρειάζεται να μπεις μέσα στη μουσική κάτι που μου την έσπαγέ ως τώρα, δυστυχώς αν και περίμενα και στο ράδιο να γίνεται το ίδιο (να βγαίνει το όνομα του σταθμού, δε γίνεται τίποτα (μισές δουλειές, άντε στην επόμενη αναβάθμιση να προστεθεί κι αυτό)

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

nervous said:
Δεν ξεκλειδωνει δυστυχως .Μονο απο την εταιρια που ειναι κλειδωμενο.

Αλλαγη γλωσσας κανεις με 15€...

Αν του ξαναπερασω το firmware δεν θα ξεκλειδωσει;

alexx said:
Αν του ξαναπερασω το firmware δεν θα ξεκλειδωσει;

το firmware που εχεις ειναι κλειδωμενο :O

larry_tsoukou said:
ρε παιδια οι εφαρμοφες που εχει το σαιτ ειναι "καθαρες" απο ιουσ?γιατι εβαλα το psiloc screen saver και οχι μονο δεν δουλευε αλλα μετα απο κανα λεπτο εκλεινε και ξανανοιγε η συσκευη!!!

Τα σέβη μου σε όλους.

Με αφορμή τήν απορία τού larry ήθελα να σας γνωστοποιήσω κάτι που αφορά τίς εφαρμογές που μας προτείνει ο "φίλος" Kostakiss: δύο ή τρία συμπιεσμένα αρχεία μέσα από τίς εν λόγω συλλογές έκαναν το Kaspersky να τσιρίζει μιά και βρήκε μέσα σε αυτά κακόβουλα προγράμματα (τής συνομοταξίας τών δούρειων ίππων). Δέν θυμάμαι ποιά ήταν τα ονόματα τών αρχείων και δέν είναι δυνατόν να τις ξαναβρώ γιατί τίς διέγραψα αμέσως.

Απλά θα ήθελα να επιστήσω τήν προσοχή στα παρόντα μέλη ώστε να ελέγχουν κάτι πρίν το εγκαταστήσουν.

Αυτά και να είστε καλά...

Να και ενα bug στην 5.0609.2.0.1,ασημαντο βεβαια.Μετα απο δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας στην καρτα μνημης μπαινοντας στις επαφες βγαινει σφαλμα συστηματος.Διορθωνεται με μια επαννεκινηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

impreza_sti said:
Να και ενα bug στην 5.0609.2.0.1,ασημαντο βεβαια.Μετα απο δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας στην καρτα μνημης μπαινοντας στις επαφες βγαινει σφαλμα συστηματος.Διορθωνεται με μια επαννεκινηση.

Το δοκίμασα 2 φορές χωρίς να βγει σφάλμα. Μήπως ήταν τυχαίο;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

oute se emena vgike sfalma!

mallon impreza_sti me esena htan tuxaio pou vgike sfalma!!:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Lefterian said:
oute se emena vgike sfalma!

mallon impreza_sti me esena htan tuxaio pou vgike sfalma!!:p

Δεν ξερω.Παντως το ιδιο επαθε και ο ili.Αυτος το βρηκε πρωτος και το δοκιμασα και εγω για επιβεβαιωση.Κατι ακομα που ειδα και ξεχασα να αναφερω ειναι οτι αν ειναι συνδεδεμενο το HS-11W και κανω επαννεκινηση ενω πριν η συνδεση γινοτανε αμεσως τωρα δεν γινεται,οποτε κλεισιμο και ανοιγμα του ακουστικου για να γινει ξανα συνδεση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Ακόμα και να συμβαίνει υπό ειδικές συνθήκες, τα προβλήματα που διορθώνει αυτή η έκδοση είναι πι σημαντικά! Νομίζω ότι το Ν70 είναι πια ένα ώριμο κινητό για όσους σκέφτονται να το αγοράσουν...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

υπαρχει τιποτα αρνητικο στην νεα εκδοση?

απ'οτι συμπερανα,καλο θα ηταν να την περασουμε την νεα αναβαθμηση..:)

kostakiss said:
υπαρχει τιποτα αρνητικο στην νεα εκδοση?

απ'οτι συμπερανα,καλο θα ηταν να την περασουμε την νεα αναβαθμηση..:)

Μέχρι στιγμής μόνο θετικά έχω βρει , πιστεύω ότι όντος αξίζει να βάλεις τη νέα έκδοση.

Sotos2311 said:
hi Παιδια. Έχω την εκδοση 3,05 κλπ. Εχω πρόβλημα με το τις κλησεις. (χτυπαει το νοκια τουν αντι του ηχου μπ3 που εχω βάλει) η νέα εκδοση που έχει μολις βγει(5, κατι) το διορθώνει αυτο??

Δεν μου απαντησε κανεισ... το διορθωνει αυτο το προβλημα?

Kai xwris na kaneis firmware update i Nokia ebgale ea patchaki gia afto to 8ema...

Apo tote pou to evala to kanei poio spania....

Egw 8elw na rwthsw kati allo:

Mesa apo to Nokia PC Suite 8elw na kanw backup tis epafes alla leei oti contacts.(kati) de mporese na to antigrapsei...

kamia idea?

Samsung S21 Ultra

δηλαδη το λυνει ετσι? εχω βαλει το πατσακι αλλα δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα. μου σπαει τα νευρα το νοκια τουν, γινομαι ρομπα οταν χτυπαει ετσι. οσο για το μπακαπ των επαφων, προσωπικα δεν ξερω κανεναν που να εχει μπορεσει να κανει μπακαπ μεσω πι σι σουτ. μεσα σε αυτουσ και εγω. εγω απλα εχω κανει αντιγραφη τις επαφες στην καρτα μνημης

Sotos2311 said:
δηλαδη το λυνει ετσι? εχω βαλει το πατσακι αλλα δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα. μου σπαει τα νευρα το νοκια τουν, γινομαι ρομπα οταν χτυπαει ετσι. οσο για το μπακαπ των επαφων, προσωπικα δεν ξερω κανεναν που να εχει μπορεσει να κανει μπακαπ μεσω πι σι σουτ. μεσα σε αυτουσ και εγω. εγω απλα εχω κανει αντιγραφη τις επαφες στην καρτα μνημης

Και σε μένα με το patchaki δεν έγινε τπτ... Το πρόβλημα λύθηκε με φορμάτ!

Σας εχει τυχει να σβησει το τηλεφωνο απο μονο του και να μην ανοιγει εκτος αν βγαλεις την μπαταρια και την ξαναβαλεις?Απο τοτε που το πηρα εχω αυτο το προβλημα και μου το κανει συχνα.Τωρα με την τελευταια αναβαθμιση θα δειξει.Και αν δεν διορθωθει το προβλημα μου ειπαν σε club nokia να το στειλουμε στα κεντρικα για service.

Simera apoktisa to N70 , kai paratirisa oti dn kanei elaxistopoiisi ton paixnidion! Why?
Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Σας εχει τυχει να σβησει το τηλεφωνο απο μονο του και να μην ανοιγει εκτος αν βγαλεις την μπαταρια και την ξαναβαλεις?
και σε εμενα συμβαινει αυτο, οχι πολυ συχνα. 2,3 φορες τον μηνα. αλλα δεν σβηνει τελειως το κινητο, απλα " παγωνει " χωρις να κανει τιποτα. στα νοκια το καταλαβαινω, αλλα πως μπορει να γινεται και στα SE W800 & K750; ελεος!! γελουσα συνεχεια οταν ετυχε σε κατι φιλους μου..

Simera apoktisa to N70 , kai paratirisa oti dn kanei elaxistopoiisi ton paixnidion! Why?
πατα το κουμπι του μενου. πλεον ( επιτελους!! ) με το κοκκινο κουμπι κλεινει τελειως την εφαρμογη/παιχνιδι ( τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον, ισως επειδη μερικα προγραμματα δεν ειναι 100% συμβατα με το κινητο ακομα! )

μπορει καποιος να ποσταρει το κειμενο που λεει τις αλλαγες που εχουν γινει με την νεα εκδοση του κινητου;

edited by nervous

Μερικες σελιδες πισω και θα το βρεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1278719#post1278719

Ίσως να είναι λίγο off-topic που το αναφέρω εδώ,απλά πρόκειται για έναν file explorer για τον υπολογιστή που σου δίνει πρόσβαση στο C και E drive του N70 με όλους τους τρόπους σύνδεσης(bluetooth,usb).Είναι πολύ ελαφρύς,δεν απαιτεί την εγκατάσταση του PC Suite,παρά μόνο των drivers για το USB καλώδιο,ενώ πάνω απ'ολα είναι freeware.Τον δοκίμασα με το N70 μέσω USB και είναι πάρα πολύ καλός.

http://intradarma.com/OBEXCommander.html