killing_you2 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 ένας - ένας, μη σκοτώνεστε!! όλοι θα βοηθήσετε... :p 1 Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Όταν λές ότι έχουν εξαφανιστει τα tutorials τι εννοείς? Τα εικονίδια που έχουν απευθείας link για να κάνεις download μέσω wap υπάρχουν ακόμη? Και όταν λές ότι το δεξί πλήκτρο είναι μουσική εννοείς οτι δεν αλλάζει ή ότι όταν πήρες το κινητό σου είχε προεπιλεγμένη τη μουσικη? Γνωρίζεται αν υπάρχει η αναβάθμιση στη Θεσ/νικη και αν ναι σε ποιό κατάστημα? Tutorials εννοώ τα ανθρωπάκια που είχε και σου παρουσίαζαν το κινητό και σου έδειναν οπτικά οδηγίες. Το δεξί πλήκτρο όταν είναι σε κατάσταση αναμονής το τηλέφωνο στις προηγούμενες versions ήταν τα tutorials .Το πάταγες και σου έδειχνε πως δουλεύει το τηλέφωνο τώρα είναι το πλήκτρο music και σε πάει στο εικονίδιο της μουσικής για να ακούσεις μουσική. Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 @AGNOSTOS νομιζω 3 και πανω..;) Τι λετε ρε παιδια, αν μου τυχει με 2 πιξελ, δε θα με ξαναδειτε σε αυτο τον κοσμο εμενα.....και δεν κανω πλακα!!!!:help: Αν δεν κανω συμφωνια με το καταστημα δεν προκειται να παρω το κινητο, αυτο ειναι το μονο σιγουρο!:X 1 Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Όταν λές ότι έχουν εξαφανιστει τα tutorials τι εννοείς? Τα εικονίδια που έχουν απευθείας link για να κάνεις download μέσω wap υπάρχουν ακόμη? Και όταν λές ότι το δεξί πλήκτρο είναι μουσική εννοείς οτι δεν αλλάζει ή ότι όταν πήρες το κινητό σου είχε προεπιλεγμένη τη μουσικη? Γνωρίζεται αν υπάρχει η αναβάθμιση στη Θεσ/νικη και αν ναι σε ποιό κατάστημα? Tutorials εννοώ τα ανθρωπάκια που είχε και σου παρουσίαζαν το κινητό και σου έδειναν οπτικά οδηγίες. Το δεξί πλήκτρο όταν είναι σε κατάσταση αναμονής το τηλέφωνο στις προηγούμενες versions ήταν τα tutorials .Το πάταγες και σου έδειχνε πως δουλεύει το τηλέφωνο τώρα είναι το πλήκτρο music και σε πάει στο εικονίδιο της μουσικής για να ακούσεις μουσική.μπες στο site της νοκια..πατα στο μπανερ που λεει ποιο καταστημα βρισκεται πιο κοντα σου..και παρε απο εκει τα τηλεφωνα..οπου σε βολευει(περιοχη) και ρωτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Νokia N70 V 5.06.09.2.0.1 : Μερικες αλλαγες με photos: http://img91.imageshack.us/img91/5430/photo0120st.th.jpg http://img87.imageshack.us/img87/4151/photo0130oy.th.jpg http://img313.imageshack.us/img313/7429/photo0149ij.th.jpg http://img87.imageshack.us/img87/6858/photo0157ip.th.jpg http://img313.imageshack.us/img313/5576/photo0165de.th.jpg http://img313.imageshack.us/img313/3842/photo0174kd.th.jpg http://img313.imageshack.us/img313/5165/photo0185kt.th.jpg http://img87.imageshack.us/img87/1278/photo0194gs.th.jpg Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Παιδια πηρα το τηλ απο αγγλια και εχει simlock. Ξεκλειδωνει? Επισης μπορω να το βαλω ελληνικο μενου? Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Παιδια πηρα το τηλ απο αγγλια και εχει simlock. Ξεκλειδωνει? Επισης μπορω να το βαλω ελληνικο μενου? Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Δεν ξεκλειδωνει δυστυχως .Μονο απο την εταιρια που ειναι κλειδωμενο. Αλλαγη γλωσσας κανεις με 15€... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Να ρωτήσω όσους έβαλαν την v5 , εσάς στη γλώσσα γραφής μετά την αναβάθμιση αυτές έχετε ? γιατί έχω την εντύπωση ότι πριν είχε διαφορετικές : English – Srpski – Slovenscina – Hrvatski – Deutsch - Ελληνικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2006 Ρε παιδιά ανέφερε κανείς κάτι αρκετά χρήσιμο που προστέθηκε με τη νέα αναβάθμιση;;γιατί δε το βλέπω στις φώτο του nervous. Όταν ακούς μουσική και βγαίνεις στην επιφάνεια εργασίας βλέπεις πλέον και μια τρίτη γραμμή (κάτω από τα εικονίδια και τη καταχώρηση του ημερολογίου) που λέει το όνομα του κομματιού που παίζει εκείνη τη στιγμή και με το αριστερό-δεξί του πολυπλήκτρου μπορείς πλέον να αυξομοιώσεις την ένταση του κομματιού χωρίς να χρειάζεται να μπεις μέσα στη μουσική κάτι που μου την έσπαγέ ως τώρα, δυστυχώς αν και περίμενα και στο ράδιο να γίνεται το ίδιο (να βγαίνει το όνομα του σταθμού, δε γίνεται τίποτα (μισές δουλειές, άντε στην επόμενη αναβάθμιση να προστεθεί κι αυτό) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Δεν ξεκλειδωνει δυστυχως .Μονο απο την εταιρια που ειναι κλειδωμενο. Αλλαγη γλωσσας κανεις με 15€... Αν του ξαναπερασω το firmware δεν θα ξεκλειδωσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Αν του ξαναπερασω το firmware δεν θα ξεκλειδωσει; το firmware που εχεις ειναι κλειδωμενο :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Ουτε αν το παω σε καποιο nokia club?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 οχι φιλε μου..δυστηχως το κινητο ξεκλειδωνετε μονο απο την εταιρεια απ οπου το πηρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iaswn Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 ρε παιδια οι εφαρμοφες που εχει το σαιτ ειναι "καθαρες" απο ιουσ?γιατι εβαλα το psiloc screen saver και οχι μονο δεν δουλευε αλλα μετα απο κανα λεπτο εκλεινε και ξανανοιγε η συσκευη!!! Τα σέβη μου σε όλους. Με αφορμή τήν απορία τού larry ήθελα να σας γνωστοποιήσω κάτι που αφορά τίς εφαρμογές που μας προτείνει ο "φίλος" Kostakiss: δύο ή τρία συμπιεσμένα αρχεία μέσα από τίς εν λόγω συλλογές έκαναν το Kaspersky να τσιρίζει μιά και βρήκε μέσα σε αυτά κακόβουλα προγράμματα (τής συνομοταξίας τών δούρειων ίππων). Δέν θυμάμαι ποιά ήταν τα ονόματα τών αρχείων και δέν είναι δυνατόν να τις ξαναβρώ γιατί τίς διέγραψα αμέσως. Απλά θα ήθελα να επιστήσω τήν προσοχή στα παρόντα μέλη ώστε να ελέγχουν κάτι πρίν το εγκαταστήσουν. Αυτά και να είστε καλά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Να και ενα bug στην 5.0609.2.0.1,ασημαντο βεβαια.Μετα απο δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας στην καρτα μνημης μπαινοντας στις επαφες βγαινει σφαλμα συστηματος.Διορθωνεται με μια επαννεκινηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Να και ενα bug στην 5.0609.2.0.1,ασημαντο βεβαια.Μετα απο δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας στην καρτα μνημης μπαινοντας στις επαφες βγαινει σφαλμα συστηματος.Διορθωνεται με μια επαννεκινηση. Το δοκίμασα 2 φορές χωρίς να βγει σφάλμα. Μήπως ήταν τυχαίο; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 oute se emena vgike sfalma! mallon impreza_sti me esena htan tuxaio pou vgike sfalma!!:p 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 oute se emena vgike sfalma! mallon impreza_sti me esena htan tuxaio pou vgike sfalma!!:p Δεν ξερω.Παντως το ιδιο επαθε και ο ili.Αυτος το βρηκε πρωτος και το δοκιμασα και εγω για επιβεβαιωση.Κατι ακομα που ειδα και ξεχασα να αναφερω ειναι οτι αν ειναι συνδεδεμενο το HS-11W και κανω επαννεκινηση ενω πριν η συνδεση γινοτανε αμεσως τωρα δεν γινεται,οποτε κλεισιμο και ανοιγμα του ακουστικου για να γινει ξανα συνδεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Ακόμα και να συμβαίνει υπό ειδικές συνθήκες, τα προβλήματα που διορθώνει αυτή η έκδοση είναι πι σημαντικά! Νομίζω ότι το Ν70 είναι πια ένα ώριμο κινητό για όσους σκέφτονται να το αγοράσουν... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 υπαρχει τιποτα αρνητικο στην νεα εκδοση? απ'οτι συμπερανα,καλο θα ηταν να την περασουμε την νεα αναβαθμηση..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 υπαρχει τιποτα αρνητικο στην νεα εκδοση? απ'οτι συμπερανα,καλο θα ηταν να την περασουμε την νεα αναβαθμηση..:) Μέχρι στιγμής μόνο θετικά έχω βρει , πιστεύω ότι όντος αξίζει να βάλεις τη νέα έκδοση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos2311 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 hi Παιδια. Έχω την εκδοση 3,05 κλπ. Εχω πρόβλημα με το τις κλησεις. (χτυπαει το νοκια τουν αντι του ηχου μπ3 που εχω βάλει) η νέα εκδοση που έχει μολις βγει(5, κατι) το διορθώνει αυτο?? Δεν μου απαντησε κανεισ... το διορθωνει αυτο το προβλημα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 Kai xwris na kaneis firmware update i Nokia ebgale ea patchaki gia afto to 8ema... Apo tote pou to evala to kanei poio spania.... Egw 8elw na rwthsw kati allo: Mesa apo to Nokia PC Suite 8elw na kanw backup tis epafes alla leei oti contacts.(kati) de mporese na to antigrapsei... kamia idea? Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos2311 Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 δηλαδη το λυνει ετσι? εχω βαλει το πατσακι αλλα δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα. μου σπαει τα νευρα το νοκια τουν, γινομαι ρομπα οταν χτυπαει ετσι. οσο για το μπακαπ των επαφων, προσωπικα δεν ξερω κανεναν που να εχει μπορεσει να κανει μπακαπ μεσω πι σι σουτ. μεσα σε αυτουσ και εγω. εγω απλα εχω κανει αντιγραφη τις επαφες στην καρτα μνημης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2006 δηλαδη το λυνει ετσι? εχω βαλει το πατσακι αλλα δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα. μου σπαει τα νευρα το νοκια τουν, γινομαι ρομπα οταν χτυπαει ετσι. οσο για το μπακαπ των επαφων, προσωπικα δεν ξερω κανεναν που να εχει μπορεσει να κανει μπακαπ μεσω πι σι σουτ. μεσα σε αυτουσ και εγω. εγω απλα εχω κανει αντιγραφη τις επαφες στην καρτα μνημης Και σε μένα με το patchaki δεν έγινε τπτ... Το πρόβλημα λύθηκε με φορμάτ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts