pan82 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 apoti katalava me antigrapsate e?egw to eixa parei molis phra to kinhta auta apo tmesa noemvriou akoma :lol: opws eixa pei kai apo tote axizoun ta lefta tous. Εσύ ήσουν λοιπόν... Θυμάμαι ότι κάποιος το είχε αναφέρει αλλά δε φανταζόμουν και τέτοιο αποτέλεσμα άσε που υπέθετα ότι θα πρόκειται για τίποτα ειδικά ακουστικά που θα ήταν και πανάκριβα. Είχες δίκιο φίλε άλλη αίσθηση, δε το είχες τονίσει τόσο πολύ να μας πείσεις τότε. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Εσύ ήσουν λοιπόν... Θυμάμαι ότι κάποιος το είχε αναφέρει αλλά δε φανταζόμουν και τέτοιο αποτέλεσμα άσε που υπέθετα ότι θα πρόκειται για τίποτα ειδικά ακουστικά που θα ήταν και πανάκριβα. Είχες δίκιο φίλε άλλη αίσθηση, δε το είχες τονίσει τόσο πολύ να μας πείσεις τότε. :lol: isws alla ton hxo de mporeis na ton perigrapseis alla mono na ton akouseis.mono tote mporeis na noiwseis gia ti pragma milaw.allwste htan polu psagmeno gia na sas peisw. Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chem Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Έχω παρατηρήσει στο κινητό μου ότι παρόλο που έχω ρυθμίσει ο φωτισμός της οθόνηςνα παραμένει ανοικτός για 15 δευτερόλεπτα, αυτός παραμένει για καμιά 45αριά δευτερόλεπτα.Δοκίμασα να τον μειώσω στα 5 μέσα από το μενού και αυτός παρέμεινε ανοικτός για καμιά 40αριά.Συμβαίνει αυτό σε κανένα άλλο?Είναι bug ή συμβαίνει μόνο σε μένα? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavtag Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Το παρατήρησα κι εγω φίλε Chem!Παρόλα αυτά δεν βρήκα τρόπο να το αντιμετωπίσω yet!Φαντάζομαι με μια καινούρια αναβάθμιση θα είναι ok. Το ερώτημα που έχω να θέσω εγώ είναι το εξής:Πώς στο καλό μπορούμε να εξαφανισουμε αυτές τις ηλίθιες επιλογές για λήψη βίντεο και εικόνων που εμφανίζονται στην εκθεση, στα θεματα κτλ!Ελεος δηλαδή!Συνέχεια τα επιλέγω από κεκτημένη ταχύτητα! Παράθεση iPhone 3G S⃣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 αν το παρατηρησες..στα 15 δευτερολεπτα(η ποσο τελος παντων το ρυθμισες)..χαμηλωνει ο φωτισμος..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 paides akouste ena periergo pou mou sinebei. mou eixe stilei enas filos minima mms alla epidi den eixa sosta tis rithmiseis afto den eftase sosta, opote mou erxete ena minima mms pou leei, Το μήνμα έχει λήξει Μέγεθος κατ' εκτίμηση 4kb Λήξη: 19.37 22/02/2006 Κατηγορία: Προσωπικό μήνυμα Αυτό λοιπόν το μήνυμα δε μπορώ να το σβήσω με τίποτα. Ούτε στις επιλογές έχω επιλογή για διαγραφή ούτε με το c μου ρωτάει αν θέλω να το σβήσω. Έχει κάτσει στα εισερχόμενά μου και δε φεύγει με τίποτα. Ξέρετε τί μπορεί να είναι και πώς μπορεί να φύγει; Κάτι ακόμα. Έχει βγεί νεότερη έκδοση από την 3.0546.2.3 ? 1 Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 paides akouste ena periergo pou mou sinebei. mou eixe stilei enas filos minima mms alla epidi den eixa sosta tis rithmiseis afto den eftase sosta, opote mou erxete ena minima mms pou leei, Το μήνμα έχει λήξει Μέγεθος κατ' εκτίμηση 4kb Λήξη: 19.37 22/02/2006 Κατηγορία: Προσωπικό μήνυμα Αυτό λοιπόν το μήνυμα δε μπορώ να το σβήσω με τίποτα. Ούτε στις επιλογές έχω επιλογή για διαγραφή ούτε με το c μου ρωτάει αν θέλω να το σβήσω. Έχει κάτσει στα εισερχόμενά μου και δε φεύγει με τίποτα. Ξέρετε τί μπορεί να είναι και πώς μπορεί να φύγει; Κάτι ακόμα. Έχει βγεί νεότερη έκδοση από την 3.0546.2.3 ? kane tou ena restart kai xanadokimase... Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Το τελευταιο firmware ποιο ειναι ? 1 Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Το τελευταιο firmware ποιο ειναι ? Nομίζω η τελευταία είναι η 3.0546.2.3 (18-11-05) Με αυτήν πάντως το τηλέφωνο είναι πολύ σταθερό έως πέτρινο :D ================================================== Μία ερώτηση - βοήθεια παιδιά... Εβαλα τον τελευταίο Opera (8.51) για Ν70 αλλά με τίποτα δεν ανοίγει η εφαρμογή, απλά πάει να ξεκινήσει και πρωτού δείξει κάτι με πετάει πάλι στο μενού.... :O :O Για να σας προλάβω δεν πέρασα καμμία ύποπτη εφαρμογή, αντιθέτως από χτες, λόγω low-level φορμάτ, περνάω μία - μία τις εφαρμογές. Όλα δουλεύουν ρολόι εκτός του Οπερα... Μήπως ξέρει κανείς κάτι, και μπορεί να βοηθήσει ??? :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Έβαλα το TCPMP , δουλεύει κανονικά,αλλα δεν καταλαβαίνω πώς βρίσκω ποια αρχεία θα βάλω στην playlist.Όταν πατάω find files δεν κάνει τιποτα Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 Nομίζω η τελευταία είναι η 3.0546.2.3 (18-11-05) Με αυτήν πάντως το τηλέφωνο είναι πολύ σταθερό έως πέτρινο :D ================================================== +1 απο μενα... δεν νομιζω να χρειαζετε τωρα πια τιποτα αλλο..οτι ειναι μειονεκτιμα(αυτο με τις εικονες ο χαμος..και το να μην μπορουμε να ακουμε ραδιο στο Εκτος Συνδεσης) ειναι απο τη μαμα του.. οποτε..παιδια οποιος εχει παλιοτερη εκδοση..να σπευσει για την νεα..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 paides akouste ena periergo pou mou sinebei. mou eixe stilei enas filos minima mms alla epidi den eixa sosta tis rithmiseis afto den eftase sosta, opote mou erxete ena minima mms pou leei, Το μήνμα έχει λήξει Μέγεθος κατ' εκτίμηση 4kb Λήξη: 19.37 22/02/2006 Κατηγορία: Προσωπικό μήνυμα Αυτό λοιπόν το μήνυμα δε μπορώ να το σβήσω με τίποτα. Ούτε στις επιλογές έχω επιλογή για διαγραφή ούτε με το c μου ρωτάει αν θέλω να το σβήσω. Έχει κάτσει στα εισερχόμενά μου και δε φεύγει με τίποτα. Ξέρετε τί μπορεί να είναι και πώς μπορεί να φύγει; Κάτι ακόμα. Έχει βγεί νεότερη έκδοση από την 3.0546.2.3 ? pane me enan explorer sto c i e /system/mail (analoga th mnhmh pou exeis epilexei na apothhkeuontai ta munhmata) kai diegrapse an vreis kapoio file ekei. Έβαλα το TCPMP , δουλεύει κανονικά,αλλα δεν καταλαβαίνω πώς βρίσκω ποια αρχεία θα βάλω στην playlist.Όταν πατάω find files δεν κάνει τιποτα emena douleuei kanonika.kanw find kai vriskei kai arxeia video kai mp3! Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XOTiC Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 pao tin tetarti na to paro. apo mia sintomi anagnosi pou ekana sto topic katalava oti prepei na ginei anava8misi stin 3.0546.2.3 (18-11-05) mia erotisoula an kai prepei na exei ksanaginei (ntaksei eleos 212 selides einai aftes) to upgrade na to kano apoklistika se eksousiodotimeno nokia magazi? ti protinete ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2006 to upgrade na to kano apoklistika se eksousiodotimeno nokia magazi? ti protinete ? ναι, για να γνωριζεις αμεσα τι γινεται με το κινητο σου και για να τελειωνεις πο γρηγορα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Παράθεση: Αρχικό Μήνυμα από sexymobile paides akouste ena periergo pou mou sinebei. mou eixe stilei enas filos minima mms alla epidi den eixa sosta tis rithmiseis afto den eftase sosta, opote mou erxete ena minima mms pou leei, Το μήνμα έχει λήξει Μέγεθος κατ' εκτίμηση 4kb Λήξη: 19.37 22/02/2006 Κατηγορία: Προσωπικό μήνυμα Αυτό λοιπόν το μήνυμα δε μπορώ να το σβήσω με τίποτα. Ούτε στις επιλογές έχω επιλογή για διαγραφή ούτε με το c μου ρωτάει αν θέλω να το σβήσω. Έχει κάτσει στα εισερχόμενά μου και δε φεύγει με τίποτα. Ξέρετε τί μπορεί να είναι και πώς μπορεί να φύγει; Κάτι ακόμα. Έχει βγεί νεότερη έκδοση από την 3.0546.2.3 ? kane tou ena restart kai xanadokimase... Καμμία διαφορά και με restart. Έκδοση έχω την τελευταία, δηλαδή την 3.0546.2.3 1 Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Καμμία διαφορά και με restart. Έκδοση έχω την τελευταία, δηλαδή την 3.0546.2.3 vale tin efarmogi Fexplorer kai pigene apo kei na deis an ta diegrapsi! Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 vale tin efarmogi Fexplorer kai pigene apo kei na deis an ta diegrapsi! to skeftika. alla se poion fakelo tha einai? 1 Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaNoS-7- Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 to skeftika. alla se poion fakelo tha einai? katarxin an einai stin karta mnimis tha einai ston c: an exeis balei ta minimata sou na apothikeuonte stin memory card tha einai sto e: kai tha psaxeis gia fakelo Mail. px pigenen c:\System\Mail kai psaxe oti exei mesa o mail fakelos kai vres ton minima pou den svini! ;) Παράθεση Nexus S The best Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 στά Νόκια σόπ το έχουν σε καλύτερη τιμή; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 στά Νόκια σόπ το έχουν σε καλύτερη τιμή; πηρα τηλ προχθες και μου ειπαν 508 ευρω. πολυ περιεργο παντως. θα περιμενω να κανει την πρωτη του βουτια και μετα το παιρνω...αν αντεξω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 to skeftika. alla se poion fakelo tha einai? απο τις ιδιοτητες των αρχειων, δες ποιο εχει την ιδια ημερομηνια με το μηνυμα που δε σβηνει και σβησε το :) αν και νομιζω θα ειναι καπως διαφορετικο απο τα αλλα, ισως να ειναι σε καποιο υποφακελο στο \system\mail\00001001_S\... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 πηρα τηλ προχθες και μου ειπαν 508 ευρω. πολυ περιεργο παντως. θα περιμενω να κανει την πρωτη του βουτια και μετα το παιρνω...αν αντεξω!!! 480 ευρωπαικα η τιμη του σημερα σε nokia shop. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Οταν το παω για upgrade ποση ωρα θα κανει το τηλεφωνο να ετοιμαστει; Η θα παρει μερες; Αν με το content copier του PCSuite αντιγραψω τα παντα...μεταφερονται ρυθμισεις GPRS και δυκτιο καθως και ρυθμισεις των προφιλ που εχω φτιαξει; Αν μπορει καποιος να απαντησει παρακαλω γιατι ειναι πολυ σημαντικα για μενα. Ευχαριστω 1 Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim_kal Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 pane giro stis 15 meres pou agorasa apo net katastima tou plaisio mia multimedia carta mnimis 512 mb gia to n70 me xara :( diapiostosa oti eixa kanei lathos !!!!! i karta me onoma transcend 512 mb mmc mobile me diepsefse apolita!!!! ti vazo sta kinita kai arxizo na travao video kai fotografies ospou diapistono oti ta video parolo pou einai pano apo 1 lepto kollane sta 5 sec kai tis foto mou vazei dika tou fonto mesa stin eikona i tin kovei apo moni tou sti mesi kai alla tetoia :wacko: mipos exei simvei se kanenan tipota paromoio tetoio???? tora ti mporo na kano????? dedomenou oti exo petaksei tin apodeiksi????? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patriot3132 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 eisai sigouros oti ftaiei h karta? vale ksana tin mama64 na deis an to kanei kai ekei...Emena mou fainetai software kollima Se periptwsi ellatwmatikis mmc, volta sto plaisio kai allagi.... Episis dokimase an kanei skip se mp3, sinithos tote exei prvlima. (pliroforiaka exw tin idia karta kai mexri twra ola einai ok) 1 Παράθεση http://www.opel-club.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts