Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sorry den to eixa dei,alla eixa rotisi prin kana mina se germano k mou ipan den iparxei oute 1gb

[sIGPIC][/sIGPIC]

The world is mine!!!

Με έναν Card Reader θα μεταφέρεις τα αρχεία της μίας κάρτας μνήμης στον υπολογιστή.

Εν συνεχεία ,με τον ίδιο τρόπο ,θα τα μεταφέρεις από τον υπολογιστή στην καινούρια κάρτα μνήμης.

Και να μην ξεχασει ο φιλος να τσεκαρει οτι φαινονται τα κρυφα αρχεια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Το δοκίμασε κανείς?:!: Είδε κάποια διαφορά?:confused:

λέτε να το βάλω στο κινητό? υπάρχει περίπτωση να χάχω τη γλώσσα..?

Εννοείται ότι θα κάνω backup τα αρχεία πού έχω μέσα....

THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif

piadia mia erothsh

exo to n70 kai sthn karta mnhmhs otan to phra eixe polla prg (word klp)

exo parei kainouria mnhmh 1 GB

pos mporo na ta metafero kai na ta exo pali sto kinhto mou?

thanks

μπορείς να κάνεις backup με card reader ή με το nokia suite.:)

Μηπως γνωριζει κανεις nokia clup κοντα στο ιλιον που να κανει αναβαθμιση σε n70 την ιδια μερα χωρις να χρειαστει να το αφησω;

ευχαριστω.

δεν ξέρω αν υπάρχει νοκια club στο ίλιον αλλά σχεδόν όλα το κάνουν σε λίγα λεπτά της ώρας:) .

λέτε να το βάλω στο κινητό? υπάρχει περίπτωση να χάχω τη γλώσσα..?

Εννοείται ότι θα κάνω backup τα αρχεία πού έχω μέσα....

δοκίμασε,αν είναι καλό και κάνει δουλειά να το βάλουμε και μεις:lol:

ΥΓ:Ε και αν χαθεί η γλώσσα στη χειρότερη περίπτωση το πηγαίνεις σε νοκια club για αναβάθμιση.

Sorry den to eixa dei,alla eixa rotisi prin kana mina se germano k mou ipan den iparxei oute 1gb

δε ξέρω γιατί αλλά ο Γερμανός έχει τη τάση να προωθεί κάποιες ακριβές μικρής χωρητικότητας μνήμες.:mad: όταν εγώ πήρα 1gb 40 Ε απο το πλαίσιο εκεί πουλούσαν 56,κάτι την 512 και ούτε τους ρώτησα για ένα 1gb γιατί μου φάνηκαν πραγματικά πανάκριβες:X

Πριν πέντε περίπου μέρες αγόρασα το Ν70 και σας πληροφορώ ότι πρόκειται για ένα από τα καλύτερα και πιο πλήρη κινητά της αγοράς. Παρακολουθώ ότι όσοι πήραν καινούριο κινητό τις τελευταίες μέρες τους βγήκε με προβλήματα και αναγκάστηκαν ή να πάρουν καινούριο ή να το στερηθούν για 2 μήνες στο σέρβις. το ν70 είναι σταθερή αξία από τις περισσότερες συσκευές νοκια αλλα και από άλλες ετειρείες. οι παλιοί κάτοχοι μην το αλλάζετε, οι υποψήφιοι αγοραστές πάρτε το...

τι εχετε να πειτε για αυτο το αξεσουαρ?Nokia Camera Flash PD-2 . θελω φλασ στο κινητο μου γιατι δεν λεει το βραδυ οι φντο του ειναι χαλια. ξερετε αν δουλευει, που θα το βρω και ποσο?

τι εχετε να πειτε για αυτο το αξεσουαρ?Nokia Camera Flash PD-2 . θελω φλασ στο κινητο μου γιατι δεν λεει το βραδυ οι φντο του ειναι χαλια. ξερετε αν δουλευει, που θα το βρω και ποσο?

http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=113895

Το δοκίμασε κανείς?:!: Είδε κάποια διαφορά?:confused:

To δοκίμασα εγώ λίγο πριν το τέλος μου έβγαλε fail αλλά ευτηχώς εβγαλά και ξαναέβαα μπαταρία και μετά όλα ήταν καλά ..... εχει περαστεί η νέα έκδοση με το nokia updater ξέρει κανείς τι ήταν αυτό το fail.

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

Μην το αγορασεις τζαμπα.Δεν δουλευει.Δοκιμασμενο απο μενα μια και μου εμεινε απο το 6630.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

με το νοκια updater έχω πλέον την V 5.0616.2.0.3 24-4-06 Rm-84

έκανε το update κανονικά, απλά ανησύχησα γιατί όταν γίνεται δείχνει να

χάνεται το κινητό από τη σύνδεση του υπολογιστή, αλλά μέσα σε 15 λεπτά πέρασε το λογισμικό και δεν έχασα και τη γλώσσα... καλύτερη ευκρίνια στα γράμματα(πιο bold χαρακτήρεσ, γρηγορότερη έκθεση καλύτερα default θέματα..)

Βρήκα και ένα bug, όταν πας στη διαμόρφωση των προφίλ πάνω στην καρτέλα όταν πας να αλλάξεις προφίλ δεν αναγράφει το ονομα του προφίλ απλά δείχνει ένα ασπρο πράγμα στην καρτέλα, αυτά. Το πρόβλημα με τον ήχο που κολλάει λύνεται είτε αν επιλέξεις να μην αλλάζει απο 3G σε gsm , είτε με το patchaki της νόκια, το οποίο όμως μου φαίνεται ότι δεν πολυδουλεύει

ASXETO....

δουλεύει σε ν70 το mobiola web cam ?

THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!!

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif

Nαι δουλεύει!!1

Θα με τρτελάνει η NOKIA ενωτο καλώδειο που είχε μέσα είναι το ac-15 αναγνωρίζει το κινητό μόνο αν περάσω τους Drivers του σειριακού DKU-2 σημβαίνει και σε κάποιον άλλο ή έχω λάθος καλώδειο.

http://tsakos.blogspot.com/

Διαβάστε τα πάντα με τα μάτια των CARTOON καινούριο μέλος ο Ταινιάς ρωτήστε τον τα πάντα από ταινίες τα ξέρει όλα:lol:. O Μπάλακ και ο Μπαλάκης κάνουν την εμφάνισης τους . Τα βιογραφικά αναρτημένα στο blog. Yποσχονται πως θα σας πάνε ταμείο

Όλοι οι υπάλληλοι του Γερμανού απαγγέλλουν το ίδιο ποίημα,όταν θέλουν να προωθήσουν τις κάρτες μνήμης 512ΜΒ.

Εδώ θα βρεις πολλές κάρτες μνήμης συμβατές με το Ν70 :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=50039&page=71&highlight=dual

Ευχαριστώ πολύ, θα δω και από ΠΛΑΙΣΙΟ και από E-bay

για το mobiola κανενα νεο?γιατι λιγο που το ψαξα δεν ειδα να ναι συμβατη η εφαρμογη με Ν70..

zozos για ενημερωσε μας :)

Σε μένα χάθηκε η γλώσσα, και δεν έβγαλε fail....

Ξέρει μήπως κανείς αν μπορώ να την επαναφέρω?

Γ.

Σε μένα χάθηκε η γλώσσα, και δεν έβγαλε fail....

Ξέρει μήπως κανείς αν μπορώ να την επαναφέρω?

Γ.

Δοκίμασες κανένα hard reset ?

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Απόλα, έχει φύγει η γλώσσα τελείως, και όταν πήγα να κάνω ρεστορ, το τσίμπησε και μου είπε οτι έχω την EN αντί την EL που έχει το Backup....

Με βλέπω να τρέχω σε NOKIA Shop.....:(

Γ.

Απόλα, έχει φύγει η γλώσσα τελείως, και όταν πήγα να κάνω ρεστορ, το τσίμπησε και μου είπε οτι έχω την EN αντί την EL που έχει το Backup....

Με βλέπω να τρέχω σε NOKIA Shop.....:(

Γ.

Δοκιμασες και 2η φορα την αναβαθμιση φιλε μου ?

Μηπως ηταν παρα-εισαγωγη ?

Τσεκαρε εδω με το ΙΜΕΙ σου

http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

για να δουμε για ποια αγορα προοριζοταν

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Εμενα φιλε εγιναν ολα κανονικα με το Νοκιa updater. Στο τελος μου εγραψε οτι η αναβαθμιση εγινε αλλα, δεν ειδα καμμια διαφορα. Ηταν σαν να εκανα καποιο hard format. Καλυτερη ευκρινεια στα γραμματα που λες και γρηγοροτερη εισαγωγη στην εκθεση ειναι λιγο σχετικα και εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας, αλλα το bug με τα προφιλ και τα καλυτερα default θεματα δεν τα ειδα. Και μιλαμε απο V5.0616.0.2.3 01-03-2006 RM 84 ΣΕ v5.0616.2.0.3 24-04-2006. Για ποια καλυτερα default θεμνατα μιλας?

Εμενα φιλε εγιναν ολα κανονικα με το Νοκιa updater. Στο τελος μου εγραψε οτι η αναβαθμιση εγινε αλλα, δεν ειδα καμμια διαφορα. Ηταν σαν να εκανα καποιο hard format. Καλυτερη ευκρινεια στα γραμματα που λες και γρηγοροτερη εισαγωγη στην εκθεση ειναι λιγο σχετικα και εξαρταται πως το βλεπει ο καθενας, αλλα το bug με τα προφιλ και τα καλυτερα default θεματα δεν τα ειδα. Και μιλαμε απο V5.0616.0.2.3 01-03-2006 RM 84 ΣΕ v5.0616.2.0.3 24-04-2006. Για ποια καλυτερα default θεμνατα μιλας?

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

Δοκιμασες και 2η φορα την αναβαθμιση φιλε μου ?

Μηπως ηταν παρα-εισαγωγη ?

Τσεκαρε εδω με το ΙΜΕΙ σου

http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr

για να δουμε για ποια αγορα προοριζοταν

nervous,

Δεν ήταν παραεισαγγωγή, διότι πριν το πάρω τσέκαρα με AlphaCopy. Τώρα, η σελίδα που μου έστειλες βγάζει πολλά ακαταλαβίστικα για μένα, και λέει τα εξής:

Information on IMEI χχχχχχχχχχχχχ (το έσβησα εγώ)

Type Allocation Holder Nokia

Mobile Equipment Type Nokia N70

GSM Implementation Phase 2/2+

IMEI Validity Assessment >|< Very likely

Information on range assignment

Est. Date of Range Issuance Around Q1 2006

Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT)

Primary Market Europe

Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive

Information on number format

Full IMEI Presentation χχχχχχχχχχχχχχ

Reporting Body Identifier 35

Type Allocation Code 35936700

Serial Number χχχχχχχχχ

Check Digit 0

Ναί έκανα δεύτερη φορά την αναβάθμιση, και όπως και την πρώτη φορά, πήγαν όλα καλά, αλλά ελληνικά δεν έχω. Σημειωτέον, ότι διαβάζει τα Ελληνικά (sms-επαφές), απλά δεν μπορώ να την επιλέξω σαν γλώσσα και δεν μπορώ να γράψω Ελληνικά. Καμιά ιδέα?

Σε ευχαριστώ

Γ.

στο κινητό σου έχει περαστεί άλλο πακέτο γλωσσών. Όταν το τσέκαρες με την Alpha Copy τί ρώτησες ακριβώς. Αν το βάλεις για φλασάρισμα (επειδή δεν το έχω κάνει ακόμα) σου δίνει να διαλέξεις από πολλά product codes? Βασικά πρέπει να ξανακάνεις το upgrade διαλέγοντας το σωστό πακέτο γλωσσών ή έστω κάποιο άλλο που να περιέχει ελληνικά μέσα. Το product code αναγράφεται κάτω από την μπαταρία σου, συνήθως έχει τη μορφή 0512527 με τόσα νούμερα.
Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

στο κινητό σου έχει περαστεί άλλο πακέτο γλωσσών. Όταν το τσέκαρες με την Alpha Copy τί ρώτησες ακριβώς. Αν το βάλεις για φλασάρισμα (επειδή δεν το έχω κάνει ακόμα) σου δίνει να διαλέξεις από πολλά product codes? Βασικά πρέπει να ξανακάνεις το upgrade διαλέγοντας το σωστό πακέτο γλωσσών ή έστω κάποιο άλλο που να περιέχει ελληνικά μέσα. Το product code αναγράφεται κάτω από την μπαταρία σου, συνήθως έχει τη μορφή 0512527 με τόσα νούμερα.

Ρώτησα αν το συγκεκριμένο imei άταν δικιά τους εισαγωγή, και μου είπαν ναι, το πήρα απο τον Γερμανο.

Δεν σου ζητάει τίποτα πριν κάνεις την αναβάθμιση, διότι αυτό το έχει μόνο το nokia.co.uk Μεγάλη Βρετανία. Και η ΝΟΚΙΑ Europe ανακοίνωσε ότι θα αναρτηθεί η αναβάθμιση συντόμως σε όλα τα τοπικά ΝΟΚΙΑ Sites.

Ο λόγος που γράφω, έιναι διότι μόνο σε μένα έκανε πρόβλημα, και όχι σε άλλους φίλους....

Γ.

εάν δε σου ζητάει τίποτα πριν κάνεις την αναβάθμιση τότε φίλε μου δεν έχεις τρόπο να επιλέξεις ελληνικά. Οπότε στο κοντινότερο nokia shop, εξηγείς το πρόβλημα, τους βάζεις να το τσεκάρουν και εφ' όσον η συσκευή σου είναι ελληνική όπως λες και σε πιστεύω θα στο κάνουν upgrade εντός εγγύησης.
Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

Ακολουθησε την τελευταια συμβουλη της φιλης melanitty

Λογικα κατι πηγε στραβα στην αναγνωριση της συσκευης .

Ειναι το απλο Ν70 αυτο που εχεις ,εκανες αναβαθμιση με την sim καρτα μεσα ?

Μην παρεξηγησεις τις ερωτησεις που κανω ,προσπαθω να καταλαβω τι πηγε λαθος :)

iPhone 5S Space Grey