nikos2004dj Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 εχει κανεις καρτα μνημης της kingston ?εχω 512 και τωρα που εχει σχεδον γεμισει κανει κατι χαζα το κινητο!οφειλεται μαλλον στην καρτα Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Αν το κινητό δεν έχει πάνω ούτε την μπαταρία την κανονική, ούτε αυτή που κρατάει την ώρα, τοτε όπου και να το βουτήξεις, μετά απο ένα καλό καθάρισμα θα δουλέψει(θα έχει ενα μικρο πρόβλημα στην οθόνη αλλα..:p). Αν όμως είναι ανοιχτό... δείτε πιο πάνω τι παθαίνει... Αυτο ειναι αληθεια!!! Διοτι οταν το κινιτο ειναι σε ταση ,το βραχυκυκλωμα ειναι αναποφευκτο! 1 Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Νομίζω έχει σημασία αν βραχεί απο θαλασσινό νερό η γλυκό. Το θαλασσινό νερό διαβρώνει/οξειδώνει τις επαφές, ενώ το γλυκό όχι... Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 αρα αν πεσει στη θαλασσα κατευθειαν το πλενουμε με γλυκο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Νομίζω έχει σημασία αν βραχεί απο θαλασσινό νερό η γλυκό. Το θαλασσινό νερό διαβρώνει/οξειδώνει τις επαφές, ενώ το γλυκό όχι... Γ. Παιζουν μεγαλο ρολο τα αλλατα που περιεχει καθε υγρο. Αν κανεις ομως ουτο που ειπα πιο πανω, δεν πα να το βουτηξεις και σε σκ@τ@? Αν το καθαρίσεις καλα θα δουλεψει Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ναι δεν νομιζω ομως καποιος να το ριξει στη θαλασσα η στο νερο ,χωρις την μπαταρια του ρολογιου.. θα πρεπει να το κανει επιτηδες για να τεσταρει αν οντως δεν θα παθει τπτ..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Νομίζω έχει σημασία αν βραχεί απο θαλασσινό νερό η γλυκό. Το θαλασσινό νερό διαβρώνει/οξειδώνει τις επαφές, ενώ το γλυκό όχι... Γ. ολα τα νερα το οξειδωνουν γιατι περιεχουν οξυγονο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Οχι όσο το νερό με άλατι, γιαυτό και υπάρχουν πάρα πολλές περιπτώσεις, που έχουν σωθεί κινητά πεσμένα σε πισίνα, ενώ στην θάλασσα σχεδόν ποτέ.... Γ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 εμενα επειδη μ εχει τυχει-να μπω με το κινητο μου στη θαλασσα- κ μετα το πηγα σε νοκια σοπ,ο υπαλληλος μου ειπε καλο θα ηταν αν μου ξανατυχει σε μενα(χτυπα ξυλο) η σε κανενα γνωστο να το βρεξω με γλυκο νερο,μπας και σωθει τπτ παραπανω...:) παντως η SIM δεν καταλαβαινει ΜΙΑ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 εμενα επειδη μ εχει τυχει-να μπω με το κινητο μου στη θαλασσα- κ μετα το πηγα σε νοκια σοπ,ο υπαλληλος μου ειπε καλο θα ηταν αν μου ξανατυχει σε μενα(χτυπα ξυλο) η σε κανενα γνωστο να το βρεξω με γλυκο νερο,μπας και σωθει τπτ παραπανω...:) παντως η SIM δεν καταλαβαινει ΜΙΑ :p Mετά απο βουτιά το πρώτο πράγμα είναι να βγεί η μπαταρία και να μπεί κάτω απο τη βρύση!! Υ.Γ. Kostakiss έφυγες απο την Χαλκιδική και άφησες πίσω σου καμένη γή!!:) 1 Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 paidia de xerw an to eidate alla sto kotsobolo kukloforhse to n70 se black/silver.i prosopsh einai official!exete dei na kikloforhse se kanena nokia club?ti thelw apegnwsmena... Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis123 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Free update for NOKIA N 70 http://www.nokia.co.uk/nokia/0,1522,,00.html?orig=/softwareupdate 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akikos39 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 To έχει δοκιμάσει ποτέ αυτό κανένας αναγνωρίζει ελληνικά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 paidia de xerw an to eidate alla sto kotsobolo kukloforhse to n70 se black/silver.i prosopsh einai official!exete dei na kikloforhse se kanena nokia club? Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelekanada Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Ναι.. βρε παιδια.. με ενδιαφερει κ μενα.. για την original ομως..εχω παρει απο το internet αλλα "μουφα" η υποθεση... δεν ειναι γνησια... του κοτσοβολου ειναι η original... ξερει κανεις τιποτα που θα τις βρουμε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 αν προσεξετε παιδια,στην φωτο του κοτσοβολου(του Ν70) δεν υπαρχει η 2η καμερα(3g) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Μηπως γνωριζει κανεις nokia clup κοντα στο ιλιον που να κανει αναβαθμιση σε n70 την ιδια μερα χωρις να χρειαστει να το αφησω; ευχαριστω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmanosv Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Καλησπέρα... μήπως έχει τύχει να σας κολλάει ο ήχος κλήσης? έχω περάσει κάτι mp3 μεέθους 150 κb και τις περισσότερες φορές που με παίρνουν τηλεφωνω ενώ ξεκινάει να παίζει κανονικα μετα απο 4 5 δευτερόλεπτα κολλάει... (επίσης το παθαίνει και όταν φορτίζει το κινητό...) Έχω την 5.0609.2.0.1 να πάω για αναβάθμιση? αξίζει ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας ! 1 Παράθεση THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL331 Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Καλησπέρα, τον Αύγουστο αγόρασα το Ν70 και θα ήθελα να του βάλω μια memory card 1Gb για να έχω εφαρμογές και πολλά mp3. Έχετε να προτείνετε κάποια συμβατή και φτηνή, ή πάω σε nokia-shop? Σε κάποιο Γερμανό που ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχει βγει ακόμα 1GB και καλύτερα να βάλω 512 γιατί με μεγάλη μνήμη θα "σέρνεται" !! Στέκει ? Ευχαριστώ καλή συνέχεια σε όσους είναι ακόμα διακοπές!! 331 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Καλησπέρα, τον Αύγουστο αγόρασα το Ν70 και θα ήθελα να του βάλω μια memory card 1Gb για να έχω εφαρμογές και πολλά mp3. Έχετε να προτείνετε κάποια συμβατή και φτηνή, ή πάω σε nokia-shop? Σε κάποιο Γερμανό που ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχει βγει ακόμα 1GB και καλύτερα να βάλω 512 γιατί με μεγάλη μνήμη θα "σέρνεται" !! Στέκει ? Ευχαριστώ καλή συνέχεια σε όσους είναι ακόμα διακοπές!! 331 Όλοι οι υπάλληλοι του Γερμανού απαγγέλλουν το ίδιο ποίημα,όταν θέλουν να προωθήσουν τις κάρτες μνήμης 512ΜΒ. Εδώ θα βρεις πολλές κάρτες μνήμης συμβατές με το Ν70 : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=50039&page=71&highlight=dual 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikana Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 piadia mia erothsh exo to n70 kai sthn karta mnhmhs otan to phra eixe polla prg (word klp) exo parei kainouria mnhmh 1 GB pos mporo na ta metafero kai na ta exo pali sto kinhto mou? thanks 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 piadia mia erothsh exo to n70 kai sthn karta mnhmhs otan to phra eixe polla prg (word klp) exo parei kainouria mnhmh 1 GB pos mporo na ta metafero kai na ta exo pali sto kinhto mou? thanks Με έναν Card Reader θα μεταφέρεις τα αρχεία της μίας κάρτας μνήμης στον υπολογιστή. Εν συνεχεία ,με τον ίδιο τρόπο ,θα τα μεταφέρεις από τον υπολογιστή στην καινούρια κάρτα μνήμης. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djmanosv Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Καλησπέρα... μήπως έχει τύχει να σας κολλάει ο ήχος κλήσης? έχω περάσει κάτι mp3 μεέθους 150 κb και τις περισσότερες φορές που με παίρνουν τηλεφωνω ενώ ξεκινάει να παίζει κανονικα μετα απο 4 5 δευτερόλεπτα κολλάει... (επίσης το παθαίνει και όταν φορτίζει το κινητό...) Έχω την 5.0609.2.0.1 να πάω για αναβάθμιση? αξίζει ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας ! Μόλις Διάβασα σε πολύ προηγούμενα ποστ ότι υπάρχει κάποιο patch από τη νοκια και ότι πιθανότατα είναι bug που προέρχεται απο τη μετάβαση στο gsm απο 3g δίκτυο... Που το βρίσκουμε αυτό το patch ? 1 Παράθεση THE BEST MOBILE PHONE FORUM !!!! http://www.myphone.gr/mp1/support/myphone_transparent.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lezadas Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Ego prosopika exo balei kingston 2gb apo ebay 57 eyrw sto n70 kai paei kalitera apo tin 512,stin elada bebea den iparxei! Καλησπέρα, τον Αύγουστο αγόρασα το Ν70 και θα ήθελα να του βάλω μια memory card 1Gb για να έχω εφαρμογές και πολλά mp3. Έχετε να προτείνετε κάποια συμβατή και φτηνή, ή πάω σε nokia-shop? Σε κάποιο Γερμανό που ρώτησα μου είπαν ότι δεν έχει βγει ακόμα 1GB και καλύτερα να βάλω 512 γιατί με μεγάλη μνήμη θα "σέρνεται" !! Στέκει ? Ευχαριστώ καλή συνέχεια σε όσους είναι ακόμα διακοπές!! 331 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The world is mine!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Ego prosopika exo balei kingston 2gb apo ebay 57 eyrw sto n70 kai paei kalitera apo tin 512,stin elada bebea den iparxei! http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3694 Το έχω ξαναπεί Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts