ioannisioannis Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 eee???? 1 Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Παιδια μια ερωτηση,εχει αναφερθει σιγουρα αλλα δεν το θυμαμαι,φορματ πως κανουμε με τα πληκτρα,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Παιδια μια ερωτηση,εχει αναφερθει σιγουρα αλλα δεν το θυμαμαι,φορματ πως κανουμε με τα πληκτρα,ευχαριστω Φιλε lagoudakis :) Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε! :D ωχ-ωχ:O σορρυ ειμαι απαραδεκτος και ειμαι και μεγαλο παιδι:D βλεπεις η κουραση λογω δουλειας θολωνει το μυαλο:( edit ok φιλε lagoudakis δεν χρειαζεται συγγνωμη ,ολοι το παθαινουμε αυτο :O Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Φιλε lagoudakis :) Nokia Series 60 FAQ: Διαβάστε το... πριν ρωτήσετε! :Dωχ-ωχ:O σορρυ ειμαι απαραδεκτος και ειμαι και μεγαλο παιδι:D βλεπεις η κουραση λογω δουλειας θολωνει το μυαλο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 eee???? το backlight τι κανει ακριβως??εμενα τπτ παντως.. το flashlight??τι αριθμο να πληκτρολογησω??τι ακριβως ειναι αυτος ο αριθμος??πιο δυνατο δεν μπορει να ειναι το φως??:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 nai yparxei: h**p://www.iphone-forum.org/symbian-s608090-apps/t-software-to-turn-the-led-on-n70-on-permanently-104837.html to egatesthsa kiolas Συγνωμη, αυτο τωρα ειναι φακος? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 για πυγολαμπιδα μου φερνει πιο πολυ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartimaios Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Entelos moufa einai.RE paidia koitaksa kai ego alla den brika tpt. Mipos exei brei kapoios allos paromoio ergaleio pou aksiopoiei to flash tis cameras kai to xrisimoipoiei san fako? Opos Ta SE dld Apo thn stigmh poy yparxei flash giati na xrhsimopoieis to TORCH(auto pou asprizei thn ohoni!!!) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 το backlight τι κανει ακριβως??εμενα τπτ παντως.. το flashlight??τι αριθμο να πληκτρολογησω??τι ακριβως ειναι αυτος ο αριθμος??πιο δυνατο δεν μπορει να ειναι το φως??:confused: bale to 1 nomizw oti to fws einai analogo tou flash... 1 Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 γεια σας παιδια. αντιμετωπιζω προβλημα με τα sms. δε ξερω αν εχει τυχει και σ'αλλον. Οταν μου ερχεται ενα μηνυμα, κατω απο το ονομα αυτου που μου το εχει στειλει, γραφει "Οριστε κεντρο απαντ." και οταν απαντω με sms, δε στελνεται! Οταν ομως ξεκινω καινουργιο μηνυμα, στελνεται κανονικα. Εχω την V2.0536.0.2. να το πηγαινα για αναβαθμιση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 nai na to pas giati exei tin proti nomizo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 γεια σας παιδια. αντιμετωπιζω προβλημα με τα sms. δε ξερω αν εχει τυχει και σ'αλλον. Οταν μου ερχεται ενα μηνυμα, κατω απο το ονομα αυτου που μου το εχει στειλει, γραφει "Οριστε κεντρο απαντ." και οταν απαντω με sms, δε στελνεται! Οταν ομως ξεκινω καινουργιο μηνυμα, στελνεται κανονικα. Εχω την V2.0536.0.2. να το πηγαινα για αναβαθμιση?Πήγαινε μηνύματα -> ρυθμίσεις -> σύντομο μήνυμα -> απάντηση απο το ίδιο κέντρο, και βάλε οχι 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 "οχι" εχω βαλει στην επιλογη αυτη. Και "ναι" δλδ το ιδιο πραγμα κανει. Πηρα και την ΤΙΜ, πηρα και τη Nokia, δε ξερουν.. καμια βοηθεια..? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLAIRELAD Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Metalwar den ftais esy. O filos sou prepei na to kanei sto diko tou kinito 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bartimaios Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Auto mou to kanei kai sto n6600.Ara den einai problima toy tilefonou alla tou diktyou h kallitera ton rythmiseon diktyou sto tilefono sou. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CLAIRELAD Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Mipos mporeite na mou peite tis entuposeis sas apo thn nea anabaumisi tou N70 tin v5...2.0.3? Ti allages exei? Sygnomi an exei apanti8ei idi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 δες μια σελιδουλα πιο πισω..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 @bartimaios και γω αυτο πιστευω. Βασικα οταν μιλησα με την τυπισσα στην ΤΙΜ μου λεει δεν ειναι δικο μας προβλημα μιας και μπορεις να στειλεις sms αλλα καποια ρυθμιση του τηλεφωνου και μου εδωσε το τηλ της Nokia. Φυσικα δεν εκαναν τιποτα. Πιστευω οτι ειναι αυτο που λεει η CLAIRELAD, γιατι σε μερικα ονοματα μου βγαζει απο κατω "Οριστε κεντρο απαντ." και σε αλλα οχι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Πιστευω οτι ειναι αυτο που λεει η CLAIRELAD, γιατι σε μερικα ονοματα μου βγαζει απο κατω "Οριστε κεντρο απαντ." και σε αλλα οχι. Αυτο που λεει η φιλη CLAIRELAD ειναι . Μηπως ο φιλος σου που στελνεις το μηνυμα, εχει sony-ericsson ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Οχι απαραιτητα, εκτος απο SE ειναι και sharp νομιζω αλλα θα το κοιταξω. Ευχαριστω παντως 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodok Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 αδέρφια sos.πες τε μου που ειναι εκεινο το προγραμματακι που οταν σε καλούνε βγαίνει ολοκληρη η φωτο στην οθονη .ψανω δυο ωρες να το βρω αλλα τιποτα :mad: :mad: :X 1 Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Λέγεται full screen caller!!!! 1 Παράθεση Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Έχει κυκλοφορήσει κάποια έκδοση νεότερη της v. 5.0616.2.0.3 24-04-06; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dodok Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Λέγεται full screen caller!!!! thanks:up: καποιο link ισως :X :cry: 1 Παράθεση ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Έχει κυκλοφορήσει κάποια έκδοση νεότερη της v. 5.0616.2.0.3 24-04-06; Απο οσο γνωριζω ,οχι . thanks:up: καποιο link ισως :X :cry: Απο εκει που εχουμε πει χιλιαδες φορες : xxxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts