Jump to content

[Επίσημο] Nokia N70

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πού περάσατε την τελευταία αναβάθμιση?Πήγα στο Nokia club (Λ.Αλεξάνδρας και στο άλλο που είναι στη Σώλωνος και Ζωοδόχου Πηγής) και η κοπέλες εκεί ήταν άσχετες.Η μια μου λέει ότι δεν εχουμε τον προσαρμογεα για να την περασουμε....??? και η αλλη μου λεει οτι δεν εχει βγει καμια καινουργια αναβαθμιση και το πιο ωραιο μου λεει οτι δεν θα λυθει με καμια αναβαθμιση το προβλημα που εχει το ραδιο.......!!!Ελεος!Γι αυτο σας ζηταω που πηγατε εσεις?

Πού περάσατε την τελευταία αναβάθμιση?Πήγα στο Nokia club (Λ.Αλεξάνδρας και στο άλλο που είναι στη Σώλωνος και Ζωοδόχου Πηγής) και η κοπέλες εκεί ήταν άσχετες.Η μια μου λέει ότι δεν εχουμε τον προσαρμογεα για να την περασουμε....??? και η αλλη μου λεει οτι δεν εχει βγει καμια καινουργια αναβαθμιση και το πιο ωραιο μου λεει οτι δεν θα λυθει με καμια αναβαθμιση το προβλημα που εχει το ραδιο.......!!!Ελεος!Γι αυτο σας ζηταω που πηγατε εσεις?

Πήρα κι εγώ τηλ. στα εν λόγω nokia-shop αλλά δεν είχαν ιδέα εγώ τους είπα ότι βγήκε καινούργια και μου λένε τότε θα την πάρουμε και μεις από βδομάδα. Εντέλει βρήκα ένα nokια shop που μου ότι δεν την έχει αλλά αν όντως κυκλοφόρησε σήμερα θα υπάρχει απλά λέει λόγω βροχής δεν την έχουν τυπώσει ότι υπάρχει. Αλλά το πρόβλημα με το ράδιο ελάχιστοι λέει το αντιμετωπίζουν και δε διορθώνεται.

Τελικά πάω ως εκεί και μου λέει όντως ήρθε σήμερα η 2.0539.1.2 (19-10-05).

Εντωμεταξύ αν και άσχετο με το θέμα θα το γράψω γιατί δε γίνεται... πάω λοιπόν εκεί και ακούω κάποια να έχει αφήσει για αναβάθμιση το 6600 του γιού της και αφού σκάει τα 25€ που της πήρε ρωτάει πως θα ξέρει αν έγινε αναβάθμιση γιατί λέει κι άλλες φορές έκανε και τα ίδια κολλήματα είχε. Της λέει τότε αυτή ότι αν τα προβλήματα τα δημιούργησε ο γιος δε λύνονται με αναβάθμιση και το κινητό δεν είναι κομπιούτερ που έχουν μάθει όλοι και κατεβάζουν από το ίντερνετ και το φορτώνουν πράγματα και είχε μέσα λέει

300 τηλέφωνα στη μνήμη να φανταστείς και μάλιστα χάρη λέει σας κάναμε που της είπε μόνο 25€ ο συνάδελφος εγώ λέει θα σας έλεγα τουλάχιστον 35€ γιατί το backup που κάναμε στο pc είναι για ένα λογικό όγκο δεδομένων και όχι για 300τηλέφωνα και να απασχολούμε το pc μια ώρα για να μεταφερθούν, τι είμαστε εδώ ΟΤΕ της λέει... Κρατήθηκα και δε μίλησα μιας και περίμενα να δώσω το δικό μου τηλέφωνο και όταν έρχεται η σειρά μου λέει ότι όντως ήρθε σήμερα αναβάθμιση και έρχεται ο τεχνικός και μου λέει ότι σήμερα πρωί τη κατέβασε και τι πρόβλημα έχει γιατί έπρεπε να τη σετάρει

πρώτα για να μου τη περάσει. Του λέω για το ράδιο, μπα δε κάνει κάτι μου λέει, εγώ ξέρω όμως ότι το διορθώνει λέω γιατί δίαβασα στο ίντερνετ στο εξωτερικό η συγκεκριμένη έκδοση το διορθώνει, σιγά μου λέει και ότι λένε στο ιντερνετ δεν ισχύει κι εδώ. Καλά του λέω όμως την έβαλαν και γνωστοί μου εδώ και είναι οκ, αποκλείεται μου λέει σήμερα 8.30 το πρωί ήρθε, στα κεντρικά θα την είχαν, δυσανασχέτησε λίγο και μου λέει καλά να τη σετάρω και σε μια ώρα.

Τελικά επιτέλους το ράδιο δουλεύει άψογα!!Άλλη ορατή βελτίωση δεν είδα

μιας και η μνήμη σβήστηκε και έκανα και ένα φορμαρισματάκι στη mmc οπότε

σχετικά με έκθεση και ταχύτητα τα συμπεράσματα μου τις προσεχείς ημέρες.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

λοιπον σας εχω καλα νεα..εβαλα κι εγω πριν λιγο την νεα αναβαθμισουλα..τωρα κανω restore το back-up..:p

οπως σας ειπα,για αυτην την αναβαθμιση επικοινωνησα με το νοκια σοπ απο αρχες εβδομαδας και μου ειπαν οτι δεν διορθωνει κατι,αλλα σημερα που την εβαλα τσεκαρα τα προβληματα που ειχε και ειναι οντως ετσι, τα διορθωνει <σχεδον ολα!!>,επισης τσεκαρα την εκδοση μου με αυτην που λεει ο kostas_pav και ειναι η ιδια..(V 2.0539.1.2 --19-10-05-- RM-84)

τωρα θα λετε,με το <σχεδον ολα >τι εννοω?..το ζουζουνι που εχει το κινητο κ δεν χτυπαει ο ηχος κλησης, η υπαλληλος μου ειπε οτι θα λυθει με την επομενη αναβαθμιση...οι μονες λυσεις(μου ειπε) ειναι 1.να βαλουμε ως ηχο κλησης το nokia tune(τον εργοστασιακο που εχουν ολα τα νοκια,τον κλασσικο) η 2.να φτιαξουμε στις επαφες,στις ομαδες να δημιουργησουμε εκει μια Νεα Ομαδα(π.χ φιλοι) και να βαλουμε εκει ολους τους αριθμους..με αυτους τους δυο τροπους,θα πρεπει να συμβιβαστουμε μεχρι να βγει η καινουργια αναβαθμιση..Υπομονη λοιπον.. ;) :O

Εντωμεταξύ αν και άσχετο με το θέμα θα το γράψω γιατί δε γίνεται... πάω λοιπόν ...........μου λέει καλά να τη σετάρω και σε μια ώρα.

File Pan82, opws tha ksereis kai esy to mono xeirotero apo enan antrhwpo poy den exei idea ti toy ginetai, einai enas allos poy pali den exei idea ti toy ginetai alla den to kserei :wacko:

Afoy ebgales akri pali kala na les!!!!!

Καλησπέρα σε όλους ,

Είμαι κάτοχος του Ν70 Θα ήθελα να σας ρωτήσω -ίσως και η ερώτηση να είναι χαζή- όταν κάνουμε αναβάθμιση στο κινητό , τα προγράμματα τα οποία by_default κατά την αγορά έχει το τηλέφωνο - office , symantec , adobe , opera κ.τ.λ .. - φορτώνονται και υπάρχουν και μετά την αναβάθμιση ή θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τα βάλουμε εμείς . Επίσης τα στοιχεία της κάρτας σβήνονται ή δεν είναι απαραίτητο η κάρτα να είναι μέσα στο κινητό στήν αναβάθμιση .

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Καλησπέρα σε όλους ,

Είμαι κάτοχος του Ν70 Θα ήθελα να σας ρωτήσω -ίσως και η ερώτηση να είναι χαζή- όταν κάνουμε αναβάθμιση στο κινητό , τα προγράμματα τα οποία by_default κατά την αγορά έχει το τηλέφωνο - office , symantec , adobe , opera κ.τ.λ .. - φορτώνονται και υπάρχουν και μετά την αναβάθμιση ή θα πρέπει με κάποιο τρόπο να τα βάλουμε εμείς . Επίσης τα στοιχεία της κάρτας σβήνονται ή δεν είναι απαραίτητο η κάρτα να είναι μέσα στο κινητό στήν αναβάθμιση .

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

καταρχιν καλως ηρθες φιλε μου.. :)

κατα την αναβαθμιση χανεται μονο οτι εχεις στην μνημη του κινητου..στην καρτα μνημης θα μεινουν ολα οπως ειναι,ακομα και μεσα να ειναι δεν γινετε τιποτα..εαν το αφησεις το πρωι και πας πχ το μεσημερι καλο θα ηταν να την παρεις την καρτα μνημης γιατι εχουν αναφερθει διαφορα..,αλλιως μπορεις να περιμενεις 10 λεπτακια(τοσο κραταει η διαδικασια) στο μαγαζι μεσα και στο δινουν μολις τελειωσει και εισαι ετοιμος..

πιστευω οτι ειναι απαραιτητο ενα back-up με το pc suite για καθε ενδεχομενο..(οχι μονο για τωρα,αλλα και για το μελλον).. ;)

Τελικά σε ποιά μαγαζιά μπορείς να πας για αναβάθμιση και να πάρεις το κινητό σου την ίδια μέρα;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

σε ολα φιλε μου,αρκει να εχουν ελευθερο χρονο..δεν νομιζω να ειναι τιποτα πολυ δυσκολο,να κανουν μια αναβαθμιση που κραταει μονο 10 λεπτα...

τουλαχιστον εδω στην θεσσαλονικη,οσες φορες εχω παει για αναβαθμιση(4-5)..παντα μου την εκαναν επιτοπου.. :)

σε ολα φιλε μου,αρκει να εχουν ελευθερο χρονο..δεν νομιζω να ειναι τιποτα πολυ δυσκολο,να κανουν μια αναβαθμιση που κραταει μονο 10 λεπτα...

τουλαχιστον εδω στην θεσσαλονικη,οσες φορες εχω παει για αναβαθμιση(4-5)..παντα μου την εκαναν επιτοπου.. :)

Εδώ μάλλον βαριούνται περισσότερο, με αποτέλεσμα να ακούς διάφορα γραφικά όπως "δεν έχει βγει νεότερη αναβάθμιση", κτλ κτλ.

Παλιότερα στην Αθήνα μόνο σε κεντρικά όπως της Συγγρού σου έκαναν την αναβάθμιση σε 2ώρες...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Λοιπόν επειδή ακούω πολλά τρελά τα οποία τα συζήτησα με τον άνθρωπο από το Nokia Shop που πήγα (όσο περίμενα να γίνει η αναβάθμηση και να δοκιμάσουμε εναλακτικούς τρόπους αναβάθμησης)!:mad:

Η αναβαθμήσεις μόλις δοθούν από την Alpha Copy είναι διαθέσημες από την επιλογή E-Services στο site της. Κάθε Nokia Shop και Nokis Bussness Center έχει ένα μυστικό κωδικό που κάνει log in σε αυτή τη περιοχή και κατεβάζει τις αναβαθμήσεις. Οπότε μόλις βγούν ΕΙΝΑΙ διαθέσημες για ΟΛΟΥΣ!!!;)

Η αναβάθμηση γίνετε με ένα πρόγραμμα που λέγετε Phoenix και αντιμετοπίσαμε πρόβλημα στο να κάνουμε αναβάθμηση με το να συνδέσουμε το N70 με τον κλασσικό τρόπο, δηλαδή να συνδεθεί ο ειδικός αντάπτορας κάτω από την υποδοχή της κάρτας SIM. Η αναβάθμηση γίνετε συνδέοντας το N70 με USB στο πρόγραμμα Phoenix.:X

Ο λόγος που δεν κάνουν αναβάθμηση με USB είναι ότι για να αρχίσει η αναβάθμηση ζητάει το κινητό κωδικό ασφαλείας (και τις περισσότερες φορές δεν τον ξέρουν επειδή τον έχουμε αλλάξει), κάτι που δεν κάνει με το κλασσικό τρόπο...:(

Αν υπάρχει τεχνικός που ξέρει από αναβαθμήσεις, δεν υπάρχει δουλειά εκείνη την ώρα και είστε σίγουροι ότι έχει βγει αναβάθμηση πιέστε τους και να είστε ετοιμόλογοι με όλες τις παραπάνω πληροφορίες που σας δίνω...:devil: :devil:

Paidia exete dokimasei pws xtupaei h donhsh ston hxo Beep????? diaforetika apo olous tous allous!!!!

Ara de tha ginete na xtupaei i donhsh me rithmo opws eixa pei??? (thimamai palia pou xa dei kati ringtones pou xtipousse analoga kai h donhsh. p.x. bomb xtipouse sa bomba kai hxos kai donhsh mazi!) nomizw sto T610 to xa dei.

brika ena tetoio ringtone alla einai .imy twra den kserw ti paizei genika. as mou steilei kaneis an kserei kati plz ;) An ginete :/

Guest Tankwart
Ναι, και το έχω συνδέσει με τον αντάπτορα (AD-15) και τα ακουστικάκια μου τα Shure

...χωρίς να χρειάζεται να τρέχεις και το Antimosquito πριν...

μπορει σας παρακαλω να μου εξηγησει καποιος 2 πραγματα?

1)τι σοι ανταπτορας ειν'αυτος??? :)

2)τι παιζει με το αντιμοσκιτο και τα παρασιτα στο radio?

Eυχαριστω προκαταβολικα!

1.ειναι ενας ανταπτορας κοστιζει 13ευρω και αν δεν θυμαμαι καλα μπορεις με αυτον να βαλεις ακουστικα,οποια θες εσυ ..(κατι τετοιο)..

2.με το αντιμοσκιτο λενε οτι εαν το εχεις ανοιχτο στο παρασκηνιο και ταυτοχρονα ακους ραδιοφωνο,δεν ακουγονται τα σκρατς-σκρουτς,ομως αυτο το θεμα τελειωσε πια διοτι βγηκε αναβαθμιση που λυνει αυτο το προβλημα και δεν χρειαζονται αλλο πια κολπακια..;)

Guest Tankwart

kostakiss να σαι καλα για την ταχυτατη ανταποκριση!!!

2)αυτο σημαινει οτι με μια καρτα mmc 1gb και μια κασετα ανταπτορα αυτοκινητου θα ακουμε την αγαπημενη μας μουσικη και σε αυτοκινητα με κασετοφωνο???(βεβαια για μενα δεν ισχυει γιατι εχω mp3 player)αλλα μια τετοια δυνατοτητα βρισκει πιστευω πολλες κ χρησιμες εφαρμογες!!

εδω ρε παιδια στη Λαρισα στο NOKIA μου λένε οτι δεν εχει βγει αναβαθμιση !!!!! γιατι ειναι νεο τηλεφωνο και θα αργήσει πολυ , μα τους λεω έχει βγει και το ξερω στην θεσ/νικη και στην Αθηνα , και μου λεει αστους αυτους !!!!!!!!!!ΑΡΕ ΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΝΟΚΙΑ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασχετο ακουω κατι τιμες για το qtek 9100 και μου φευγει το τσερβελο !!!!!!! 749€ !!!!!!! που και αργο ειναι και καμερα αθλια έχει !!!!!!!!!!!! ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ !!!!!!!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ??? τα εσπασε με τον κοντομηνα ??????? ΑΡΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΕΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Φίλε εγώ μετά το φορμάτ ΔΕΝ επανέφερα με backup τα δεδομένα μου!!

Έκανα συγχρονισμό για τις επαφές και μετά ξανά εγκατάσταση ένα ένα τα λίγα που έχω στη συσκευή.. κι ως τώρα όλα καλά... :O

ε με αυτην την λογικη θα σου ξαναδημιουργηθεί προβλημα στο μελλον....νομιζω δηλαδη.....

παντως τηλ και να μην δουλευει μετα απο φορματ...ελεος.....(να μην ξαναπώ για την ζημια που μου εγινε με τα sms....)...

και οπως ειπα και πιο πανω εδω η αναβάθμιση θα αργησει να ερθει....οποτε χρειαζόμαστε μια λυση.....

θα κανω αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω...θα βαλω ολες τις επαφες σε μια "ομαδα" να δω αν θα καταφέρουμε κατι...γιατι στο τελος με τις χαμενες κλησεις θα βρουμε και το μπελά μας....(αρχισαν να μην με πιστευουν στην δουλεια μου...)...

εδω ρε παιδια στη Λαρισα στο NOKIA μου λένε οτι δεν εχει βγει αναβαθμιση !!!!! γιατι ειναι νεο τηλεφωνο και θα αργήσει πολυ , μα τους λεω έχει βγει και το ξερω στην θεσ/νικη και στην Αθηνα , και μου λεει αστους αυτους !!!!!!!!!!ΑΡΕ ΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ !!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΝΟΚΙΑ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ασχετο ακουω κατι τιμες για το qtek 9100 και μου φευγει το τσερβελο !!!!!!! 749€ !!!!!!! που και αργο ειναι και καμερα αθλια έχει !!!!!!!!!!!! ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!!! ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ !!!!!!!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ??? τα εσπασε με τον κοντομηνα ??????? ΑΡΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΣΕ ΠΕΘΥΜΗΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΕΚΑΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

file kai mena ta idia mou lene se ena nokia club.den exei bgei akoma kai mal.... mou rxetai na tou rixksw mpoufla.mia douleia exoun na kanoun kai de xeroun na ti kanoun.kanonika den eprepe na thn exoun ola ta nokia club thn anavathmish i mhpws lene oti den thn exoun giati einai tzampe kai kanoun mono on pay douleies?tha ta parw...

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Μαλλον η ηλιθιότητα είναι κριτήριο για να δουλέψεις σε ενα ΝΟΚΙΑ SHOP!Δεν εξηγείται διαφορετικά!ΤΟ ΝΟΚΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ!Και που υπάρχει μόνο προβλήματα δημιουργεί!

ΝΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΗΕRE EITHER!

 iPhone 3G S⃣

ena exw na pw tha mou lupsei i spitikh anavathmish tis siemens.th katevazame prin na bgei sta siemens club kai th vazame se ena 10lepto.i nokia arxise na dhmiourgei axiopista kinhta.elpizw na lavei kapote ipopsh ths kai th dunatothta spitikhs anavathmishs na tous vgaloume kai apo to kopo vre aderfe.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

mipos kserete pou mporo na bro to αντιμοσκιτο?

Να θυμισω για πολλοστη φορα οτι υπαρχουν 3 θεματα για αναζητησεις κλπ εφαρμογων

ena exw na pw tha mou lupsei i spitikh anavathmish tis siemens.th katevazame prin na bgei sta siemens club kai th vazame se ena 10lepto.i nokia arxise na dhmiourgei axiopista kinhta.elpizw na lavei kapote ipopsh ths kai th dunatothta spitikhs anavathmishs na tous vgaloume kai apo to kopo vre aderfe.

Μαλλον η ηλιθιότητα είναι κριτήριο για να δουλέψεις σε ενα ΝΟΚΙΑ SHOP!Δεν εξηγείται διαφορετικά!ΤΟ ΝΟΚΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ!Και που υπάρχει μόνο προβλήματα δημιουργεί!

ΝΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΗΕRE EITHER!

Τελος τα offtopic ,ας παραμεινουμε στο Ν70 και την αναβαθμιση του :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημέρα...

Έχουμε κάποιο νέο από το Gnubox?

Tnx...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Ευχαριστώ για την απάντηση . Αρα να θεωρήσω ότι μετά την αναβάθμιση , το τηλέφωνο θα έχει όλα τα προγράμματα τα οποία είναι εγκατεστημένα τώρα με την αγορά του , και έτσι δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσω πάλι office , acrobat .. , opera k.t.l ....

Δε μου λέτε ρε παίδες, τα καινούρια Ν70 που βγαίνουν στην αγοά, θα έχουν το καινουριο λογισμικό ή θα χρείάζονται και αυτά αναβάθμιση?(Μιλάω για αυτά που θα κυκλοφορήσουν σε VODAFONE Live! έκδοση).Ε?
 iPhone 3G S⃣

θα κανω αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω...θα βαλω ολες τις επαφες σε μια "ομαδα" να δω αν θα καταφέρουμε κατι...γιατι στο τελος με τις χαμενες κλησεις θα βρουμε και το μπελά μας....(αρχισαν να μην με πιστευουν στην δουλεια μου...)...

Ερώτηση (χαζή ίσως πλέον)....

Ποίο ακριβώς το πρόβλημα με χαμένες κλήσεις και ήχους κλήσης του Ν70 ???

Σ'εμένα τουλάχιστον (έχω βάλει ως ήχο κλήσης ένα ΜΡ3) δεν έχει παρουσιαστεί κάτι τέτοιο. Εννοώ ότι δεν έχω βρει αναπάντητη χωρίς να έχω ακούσει τον ήχο κλήσης της (ή τη δόνηση αν το έχω στο αθόρυβο).

Μήπως μου διέφυγε κάτι ??

Αν είναι δυνατόν παιδιά ρίξτε λίγο φως εδώ... :worry: :worry:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...