Jump to content

Zero Point

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Zero Point

  1. Ψάχνω μια θήκη για το τηλέφωνο η οποία να είναι πολύ λεπτή, στο ίδιο στυλ με την παρακάτω που υπάρχει για iphone για να μην προσθέτει όγκο και βάρος στο τηλέφωνο. Έχει κανείς να προτείνει κάποια?
  2. Έχεις link από κάποιο μαγαζί με καλή τιμή ? Στο skroutz βγαίνει ακόμα πάνω από 600 Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα, Θα ήθελα μια βοήθεια από τους πιο έμπειρους σχετικά με το Rooting του S2 μου. Κατ αρχήν το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από εξωτερικό και πατώντας #*1234# μου βγάζει τα εξής στοιχεία: PDA: I9100XWKG1 PHONE: I9100XXKG1 CSC: I9100XEFKG2 Από το site xda developers βρήκα τα εξής που πρέπει να κατεβάσεις για το root: XWKG1 Firmware info PDA:XWKG1 PHONE: XXKG1 Date: 05/07/2011 Android 2.3.3 XEF (France): link1 TUR (Turkey): link2 ITV (Italy): link3 XWKG1 Stock Kernel:link4 Από ότι καταλαβαίνω εγώ θα πρέπει να κατεβάσω το πρώτο (XEF France) μιας και ταιριάζει με το CSC code μου ενώ όπως και να έχει κατεβάζω και το XWKG1 Stock Kernel. Αυτό που κάνω στην συνέχεια είναι ότι περνάω το custom firmware με το Odin, μετά το stock kernel για να μην εμφανίζεται το κίτρινο τρίγωνο και το τηλέφωνο είναι rooted. Το συγκεκριμένο firmware είναι version 2.3.3 και το πρόβλημα μου είναι τι κάνω αν θέλω να κάνω update (όχι από Kies) ??? Από το samfirmware βλέπω ότι υπάρχουν firmwares με version 2.3.4 και 2.3.5 αλλά δεν είμαι σίγουρος πιο μπορώ να κατεβάσω για το τηλέφωνο μου για να μην δημιουργηθεί θέμα με το update Έχει πχ στον πίνακα με τα Europe Samsung I9100 Firmwares το εξής: Europe Firmware .PIT Android Date CSC I9100XXKG2 EXT4.PIT 2.3.4 2011 July 12 MULTI-CSC-OXAKG2 ή και το I9100XXKI3 EXT4.PIT 2.3.5 2011 September 15 CSC-OXAKI3 Από το letter code (XX) στο site xda developers είδα ότι το XX letter code σημαίνει ότι είναι για τις χώρες: XX---> Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, United Kingdom 1) Μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα παραπάνω ή πρέπει να ταιριάζει το CSC Code??? 2) μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω το CSC code? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια
  4. H ekdosh ayth file apo oti eida sto site toys einai se fash testing akoma! Endexomenws na doyleyei fysika alla den einai teleiws etoimh akoma! :-)
  5. Φίλε doganos δες εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=89051&page=1&pp=20 Πιστεύω να σε βοηθήσει. Είναι συζήτηση ειδικά για προβλήματα σύνδεσης του τηλεφώνου με το PC. :D
  6. Καλή εβδομάδα σε όλους!!! Επειδή βλέπω ότι και άλλοι χρήστες που πήραν το τηλ έχουν προβλήματα σύνδεσης με το PC άνοιξα την Παρασκευή ένα νέο thread εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1122589 συγκεκριμένα γι αυτό το πρόβλημα!! Θα παρακαλούσα όσους είχαν αντίστοιχο πρόβλημα και το έλυσαν με κάποιον τρόπο, να αφιερώσουν λίγο χρόνο και να γράψουν εκεί για το πως τα κατάφεραν. Θα είναι πολύ χρήσιμο να υπάρχουν εκεί μαζεμένες αυτές οι πληροφορίες ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνει κανείς. :wink:
  7. File Pan82, opws tha ksereis kai esy to mono xeirotero apo enan antrhwpo poy den exei idea ti toy ginetai, einai enas allos poy pali den exei idea ti toy ginetai alla den to kserei :wacko: Afoy ebgales akri pali kala na les!!!!!
  8. Ρε παιδιά τι γίνεται με την Vodafone?Πότε σκοπεύουν να το φέρουν το τηλέφωνο. Τους πέρνω τηλ και ολό και πιο μετά μου λένε ότι θα έρθει. Η τελευταίες ημερομηνίες είναι μέχρι τις 15 από ένα Voda Shop και τέλος του μήνα από ένα άλλο. Σημειωτέων ότι και τα δύο καταστήματα που μου εδωσαν διαφορετικές ημερονημίες τα πήρα τηλ σήμερα!!!!! :mad:
×
×
  • Create New...