eatmydust Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 εκανα αναβάθμιση του firmware απο το site της nokia κλτπ κλτπ Ολα οκ .. ειχα κρατήσει backup της μνήμης της συσκευής στην κάρτα μνήμης .. οταν εκανα επαναφορά μου είπε 2 αρχεία δεν μεταφέρθηκαν. Απο ρυθμίσεις εφαρμογές κλτπ είναι οκ αλλά ο τηλ. κατάλογος χάθηκε.. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω ? ?? το αρχείο του backup είναι 1mb.. :( Δοκίμασε να ξανακάνεις επαναφορά ρυθμίσεων στη μνήμη του τηλεφώνου σου! :) Αν δεν γίνει πάλι τίποτα έλα ξανά, κάτι θα βρούμε. ;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 ναι έκανα και ξαναδοκίμασα να κάνω επαναφορά αλλα τπτ! μετέφερα απο την καρτα sim τον κατάλογο απο το 6600 στο N70 γιατί δεν δουλευει και εκείνο το προγραμμα που τραβά τα αρχεία ολα μέσω bluetooth όπως έγινε την πρώτη φορά που το άνοιξα το κινητό :( .. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 ναι έκανα και ξαναδοκίμασα να κάνω επαναφορά αλλα τπτ! μετέφερα απο την καρτα sim τον κατάλογο απο το 6600 στο N70 γιατί δεν δουλευει και εκείνο το προγραμμα που τραβά τα αρχεία ολα μέσω bluetooth όπως έγινε την πρώτη φορά που το άνοιξα το κινητό :( .. Δεν μου λες.. Στο 6600 έχεις τα ίδια τηλέφωνα που είχες στο Ν70 και τα έχασες? Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 το 6600 είχε τα τηλέφωνα ενός χρόνου πρίν οπότε καταλαβαίνεις οτι μέσα σε ενα χρόνο .. .προσθέθηκαν και αλλα πολλά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 το 6600 είχε τα τηλέφωνα ενός χρόνου πρίν οπότε καταλαβαίνεις οτι μέσα σε ενα χρόνο .. .προσθέθηκαν και αλλα πολλά! Μπορείς να βάλεις το xcontac στο 6600 και να πάρεις ό,τι έχεις από τηλέφωνα εκεί και να τα βάλεις στο Ν70. Μπορείς όμως και μέσω ενός filemanager να πάρεις τις επαφές από το backup που έκανες στην κάρτα μνήμη και να το βάλεις στη μνήμη του τηλεφώνου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάμαι πώς λέγεται το αρχείο τ οποίο έχει τις επαφές.. :p Περίμενε λιγάκι να σου πουν ακριβώς το όνομα του αρχείου. Πάντως λύση βρέθηκε, οπότε relax and take it easy..:music: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 εχω κάνει όμως άλλο backup μετά που ξαναέβαλα τον κατάλογο . Αν αντιγράψω απο το pc στην κάρτα μνήμης το παλιο λές να υπάρχει πρόβλημα?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 εχω κάνει όμως άλλο backup μετά που ξαναέβαλα τον κατάλογο . Αν αντιγράψω απο το pc στην κάρτα μνήμης το παλιο λές να υπάρχει πρόβλημα?? Έτσι όπως μου τα λες, δεν νομίζω να έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 εχω Profimail explorer κάνει ? ποιο είναι το επόμενο βήμα. Προφανώς το backup είναι σε ενα αρχείο backup.arc ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gap Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 εχθες ξαφνικά πατάω το κάτω βελάκι να κατέβει τα ονόματα στις επαφές.. ενώ το κρατάω πατημένο δεν τα κατεβαίνει γρήγορα το ένα μετά το άλλο αλλά κολλάει και πρέπει να το αφήνω και να το πατάω για να κατέβω... το ίδιο και στο ζοομ! αντί όταν το πατάω συνεχόμενα να ζουμάρει συνεχώς κάνει ζουμ ένα κλικ και πρέπει να το αφήσω και να το πατήσω πάλι και πάλι και πάλι!! έχει ρύθμιση ή εφαγε κόλλημα?? έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλα τπτ... έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού. 1 Παράθεση μπου . . . :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 μάλλον κάποιο κόλλημα θα έχει φάει ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gap Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 εχθες ξαφνικά πατάω το κάτω βελάκι να κατέβει τα ονόματα στις επαφές.. ενώ το κρατάω πατημένο δεν τα κατεβαίνει γρήγορα το ένα μετά το άλλο αλλά κολλάει και πρέπει να το αφήνω και να το πατάω για να κατέβω... το ίδιο και στο ζοομ! αντί όταν το πατάω συνεχόμενα να ζουμάρει συνεχώς κάνει ζουμ ένα κλικ και πρέπει να το αφήσω και να το πατήσω πάλι και πάλι και πάλι!! έχει ρύθμιση ή εφαγε κόλλημα?? έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλα τπτ... έχει την τελευταία έκδοση λογισμικού. έβγαλα έβαλα την κάρτα μνήμης και οκ! :) 1 Παράθεση μπου . . . :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ρε σεις παιδιά... Τι γίνεται μ'αυτή τη μπαταρία του N70? Τη μια μέρα το φορτίζω, την άλλη πάλι φόρτιση θέλει! Ξέρει κανείς αν μπορεί να μπει μεγαλύτερη μπαταρία? Ας είναι και στριμωχτά, δε με πειράζει... Και κάτι άλλο... Η πρώτη μπάρα της μπαταρίας εξαφανίζεται μετά από λογικό χρονικό διάστημα. Οι υπόλοιπες σε χρόνο μηδέν!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ρε σεις παιδιά... Τι γίνεται μ'αυτή τη μπαταρία του N70? Τη μια μέρα το φορτίζω, την άλλη πάλι φόρτιση θέλει! Ξέρει κανείς αν μπορεί να μπει μεγαλύτερη μπαταρία? Ας είναι και στριμωχτά, δε με πειράζει... Και κάτι άλλο... Η πρώτη μπάρα της μπαταρίας εξαφανίζεται μετά από λογικό χρονικό διάστημα. Οι υπόλοιπες σε χρόνο μηδέν!!! Μήπως χρησιμοποιείς πολύ τον music player ή το ραδιόφωνο? ;) Εγώ πάντως που τα χρησιμοποιώ και τα δύο, η μπαταρία τελειώνει σε χρόνο dt... :p Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalymgr Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ρε σεις παιδιά... Τι γίνεται μ'αυτή τη μπαταρία του N70? Τη μια μέρα το φορτίζω, την άλλη πάλι φόρτιση θέλει! Ξέρει κανείς αν μπορεί να μπει μεγαλύτερη μπαταρία? Ας είναι και στριμωχτά, δε με πειράζει... Και κάτι άλλο... Η πρώτη μπάρα της μπαταρίας εξαφανίζεται μετά από λογικό χρονικό διάστημα. Οι υπόλοιπες σε χρόνο μηδέν!!! Και εγώ έχω κάνει τις ίδιες διαπιστώσεις για τη μπαταρία. Από το λίγο που το έψαξα, δε βρήκα κάποια μπαταρία που να ταιριάζει...Μόνο η bl-6c της νόκια (με χωρητικότητα πάνω από 1000 mA), η οποία όμως στριμώχνεται πραγματικά μέσα στο κινητό...σκέψου ότι είχα κάνει πατέντα, είχα γδάρει το εσωτερικό του πίσω καλύμματος, για να χωρέσει πιο άνετα...τελικά επέστρεψα στην αρχική μπαταρία... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladivina Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Μήπως χρησιμοποιείς πολύ τον music player ή το ραδιόφωνο? ;) Εγώ πάντως που τα χρησιμοποιώ και τα δύο, η μπαταρία τελειώνει σε χρόνο dt... :p Τίποτα από αυτά δε χρησιμοποιώ, τα'χει φοβηθεί το μάτι μου με τόση μπαταρία που καταναλώνουν:p Αλλά και πάλι, με μέτρια έως λίγη χρήση, το κινητό μέσα σε 1,5 μέρα θέλει φόρτιση. Τα νεύρα μου....:mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 εμένα πάντως μια χαρά κρατάει 4 μέρες.Μήπως έχετε να προτείνετε ένα πρόγραμμα κα΄τα προτίμηση δωρεάν που να παίζει βίντεο mpeg και avi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefdag Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en]) εμένα πάντως μια χαρά κρατάει 4 μέρες.Μήπως έχετε να προτείνετε ένα πρόγραμμα κα΄τα προτίμηση δωρεάν που να παίζει βίντεο mpeg και avi? για avi μπορείς να βάλεις το smartmovie η το divx player. Για mpeg υπάρχει ένα πρόγραμμα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα. Είναι κάπως TCPT .....κάπως έτσι.:-) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en]) για avi μπορείς να βάλεις το smartmovie η το divx player. Για mpeg υπάρχει ένα πρόγραμμα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα. Είναι κάπως TCPT .....κάπως έτσι.:-) ok θα το κοιτάξω...!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia N70/5.0638.3.0.1; 1657) Opera 8.60 [en]) για avi μπορείς να βάλεις το smartmovie η το divx player. Για mpeg υπάρχει ένα πρόγραμμα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα. Είναι κάπως TCPT .....κάπως έτσι.:-)TCPMP λέγεται :) 1 Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Ερώτηση κρίσεως: Πως θα σας φαινόταν τα ασημί πλαστικά να ήταν πορτοκαλλί και τα μάυρα άσπρα? Εκτός τα νίκελ και με ασημί πληκτρολόγιο. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 san walkman tis sony tha itan alla oraio exeis na to doume? 1 Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 san walkman tis sony tha itan alla oraio exeis na to doume? Έλα μη μου το χαλάς τώρα :p Θα το βάψω σε κανα δυο μέρες μάλλον :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 tha einai poli maximo apla ta xromata auto mou thimizan more etsi to eipa to kinito kamia sxesi poli pio omorfo!!!!!! to diortosa :lol: :p 1 Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 tha einai poli maximo apla ta xromata auto mou thimizan more etsi to eipa to kinito kamia sxesi poli pio omorfo!!!!!! to diortosa :lol: :p blamis διόρθωσε την υπογραφή σου...:lol: :p aspropirgos!!!!!! 1 gimnasio aspropirgou!!!!! tsak bam!!!!countrer strike Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. March 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Για πάρτε μια γεύση http://imageshack.gr/images/3njmi22gjng5oniuwimv.jpg http://imageshack.gr/images/njttihaijknnd4nzymrz.jpg Το έκανα πρόχειρα για να δω πως φαίνεται αλλά δεν μπορώ να πετύχω ακριβώς το χρώμα... Το κανονικό είναι πολύυυυ καλύτερο :D Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts