normaden Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Βρήκα το Ν70 προσφορά 150€ μεταχειρισμένο στα Carrefur στο Άργος. Αυτός που το πήρε το επέστρεψε γιατί ήταν ελαττωματικό. Μόλις το άνοιξα να το τεστάρω μου έκανε 3 restart... Η αναβαθμιση που ειχε ελεγε 03-2006 μονο αυτα θυμαμαι. Ενημερώστε με εάν γνωρίζετε ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση και εάν διορθώνονται όλα με ένα format ή εάν είναι πρόβλημα hardware που δεν νομιζω.. ΑΑΑ! δεν εχει και φορτιστη! :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 Βρήκα το Ν70 προσφορά 150€ μεταχειρισμένο στα Carrefur στο Άργος. Αυτός που το πήρε το επέστρεψε γιατί ήταν ελαττωματικό. Μόλις το άνοιξα να το τεστάρω μου έκανε 3 restart... Η αναβαθμιση που ειχε ελεγε 03-2006 μονο αυτα θυμαμαι. Ενημερώστε με εάν γνωρίζετε ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση και εάν διορθώνονται όλα με ένα format ή εάν είναι πρόβλημα hardware που δεν νομιζω.. ΑΑΑ! δεν εχει και φορτιστη! :) Κοιταξε να δεις.. Παρτο εσυ και καντο ενα hard format με τα 3 πληκτρα. Αν συνεχισει να εχει δυσλειτουργιες, καντο μια αναβαθμιση απο το σπιτακι σου και εισαι Ok! ;) Δεν νομιζω να υπαρξει κανενα απολυτως προβλημα. Η τελευταια αναβαθμιση του Ν70 ειναι αυτη --> V 5.0638.3.0.1 18-09-06 RM-84 Το κινητο αυτο που ειπες, και με την ημερομηνια που ανεφερες ειναι αυτη --> V 5.0624.2.1.2 03-08-06 RM-84 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menagg13 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 έχω μολις πάρει ένα n70 απο χέρι και με το που το πήρα έκανα μόνος μου αναβάθνιση στην έκδοσή του, απο το site της ΝΟΚΙΑ είχα την v. 2.0539.1.2 και σήμερα έχω την ν.5.0638.3.0.1 μέχρι εδώ όλα καλά... τώρα όμως (χωρίς να ξέρω αν πριν μπορούσε να εγκταστήσει τα πάντα) δεν μπορώ να εγκαταστήσω σχεδόν τίποτα... μου λέει συνέχεια σε διαφορετικές εφαρμογές... <<σφάλμα ασφάλειας στην εγκατάσταση. Εγκατάσταση αδύνατη>> ούτε file manager δεν έχω περάσει και έχω δοκιμάσει αρκετούς... ούτε απο την ΜΜC εγκαθιστούνται οι εφαρμογές... τι φταίει ;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 vodafon live ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 vodafon live ειναι? Μηπος πρεπει να παει μεσα στα εργαλεια>διαχειριση εφαρμογων>πατα επιλογες>ρυθμισεις>εγκατασταση λογισμικου> και να βαλει ολα? :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 εε γι αυτο ρωτησα..:) απλα να επιβεβαιωσω οτι γινεται μονο στα βονταφον :p εχει αναφερθει πολλες φορες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menagg13 Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 είναι vodafone βέβαια έχω σκοπό να το δουλέψω με cosmote φίλε gianpithio ευχαριστώ πολύ... ήταν χαζό μεν αλλά είχαν σπάσει τα νεύρα μου... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Έχει επιπλέον κάρτα μνήμης το music edition και αν ναι, τι χωρητικότητας; Είμαι ανάμεσα στο απλό και στο me. Τι μου προτείνετε; Δεν πολυακούω μουσική από το κινητό. Απλά σκέφτομαι το music edition στην περίπτωση που έχει επιπλέον κάρτα μνήμης. Διαφορετικά, μάλλον θα πάρω το απλό που είναι και πιο φθηνό. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Έχει επιπλέον κάρτα μνήμης το music edition και αν ναι, τι χωρητικότητας; Είμαι ανάμεσα στο απλό και στο me. Τι μου προτείνετε; Δεν πολυακούω μουσική από το κινητό. Απλά σκέφτομαι το music edition στην περίπτωση που έχει επιπλέον κάρτα μνήμης. Διαφορετικά, μάλλον θα πάρω το απλό που είναι και πιο φθηνό. To ME εχει επιπλεον μνημη 1gb ενω το απλο εχει 64mb επιπλεον μνημη. :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 ναι φιλε μου εχει 1γιγα.. το απλο εχει μια ταπεινή 64 ΜΒ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 To ME εχει επιπλεον μνημη 1gb ενω το απλο εχει 64mb επιπλεον μνημη. :) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα αν το θέσουμε διαφορετικά. Τι συμφέρει περισσότερο να πάρω το απλό και 1gb μνήμη ή το me; Πόσο κοστίζει περίπου 1gb mmc (τέτοια κάρτα δεν παίρνει;); Αυτά που ακούστηκαν για κάποια προβλήματα το me, ισχύουν ή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Ξέρω ότι με την αναζήτηση θα τα έβρισκα όλα αυτά και δε μου είναι τόσο ευχάριστο που τα ρωτάω, αλλά επειδή βρίσκομαι σε ξένο υπολογιστή δεν έχω το χρόνο να το ψάξω τόσο πολύ. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα αν το θέσουμε διαφορετικά. Τι συμφέρει περισσότερο να πάρω το απλό και 1gb μνήμη ή το me; Πόσο κοστίζει περίπου 1gb mmc (τέτοια κάρτα δεν παίρνει;); Αυτά που ακούστηκαν για κάποια προβλήματα το me, ισχύουν ή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα; Ξέρω ότι με την αναζήτηση θα τα έβρισκα όλα αυτά και δε μου είναι τόσο ευχάριστο που τα ρωτάω, αλλά επειδή βρίσκομαι σε ξένο υπολογιστή δεν έχω το χρόνο να το ψάξω τόσο πολύ. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Aπο απoψη τιμης, παρε το απλο, αφου μπορεις απο το σπιτι σου να το κανεις ΜΕ. :) Απο προβληματα, δεν εχει κανενα ιδιαιτερο. Ειναι ψιλα γραμματα για τους περισσοτερους, ακομα και για μενα. :p Μια καρτα μνημης 1gb κανει 30 - 34 €. Κοιταξε τη συγκεκριμενη, την οποια και σου προτεινω. ;) http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=DigitalAccMemoryCard&cp_id=110565 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μάλλον έτσι θα πράξω. Κάτι όμως που δεν το σκέφτηκα καθόλου είναι αν συνεχίζει να πωλείται το απλό. Τέλη Ιανουαρίου έχω επιδότηση από τη vodafone και δεν ξέρω αν το πουλάει καν (το απλό εννοώ). Σε διαφορετική περίπτωση θα πάρω αναγκαστικά το me. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menagg13 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Προσπαθώ να βγάλω το screensaner της vodafone στο Ν70 και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό... απο το βιβλίο δεν έβγαλα άκρη, μήπως κάποιος γνωρίζει;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Προσπαθώ να βγάλω το screensaner της vodafone στο Ν70 και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται αυτό... απο το βιβλίο δεν έβγαλα άκρη, μήπως κάποιος γνωρίζει;; θεματα>θεμα που εχεις ενεργο>επιλογες>επεξεργασια>εξοικονομηση ενεργειας..; αλλαζει απο εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menagg13 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Το άλλαξα έτσι όπως είπες, σ΄ευχαριστώ nikoskat Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει ερτολόγιο για το Ν70; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Το άλλαξα έτσι όπως είπες, σ΄ευχαριστώ nikoskat Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει ερτολόγιο για το Ν70; http://www.myphone.gr/software/file-337.html ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menagg13 Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Αυτό που γίνεται είναι τρομερή ευκολία... ότι θέλεις είναι σαν να στο σερβίρουν στο πιάτο... η πλάκα είναι ότι ελάχιστα έχω χρησιμοποιήσει το internet για τις δυσκολίες μου... χίλια ευχαριστω nikoskat 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Αυτό που γίνεται είναι τρομερή ευκολία... ότι θέλεις είναι σαν να στο σερβίρουν στο πιάτο... η πλάκα είναι ότι ελάχιστα έχω χρησιμοποιήσει το internet για τις δυσκολίες μου... χίλια ευχαριστω nikoskat βεβαια καλο ειναι να ψαχνουμε κιολας, ετσι; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbou Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Αγόρασα σήμερα το ακουστικό bluetooth i.tech v, το εγκατέστησα κανονικά, αλλά παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, όταν λαμβάνω κλήσεις με το δεύτερο κτύπημα το κινητό απαντά αυτόματα. Τι μπορεί να φταίει; 1 Παράθεση Δημήτρης Καλαμάτα HTC HD2 ROM: Omega v22.5-29007 DINIK with CHT 2 Radio: 2.14.50.04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepol Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Αγόρασα σήμερα το ακουστικό bluetooth i.tech v, το εγκατέστησα κανονικά, αλλά παρουσιάζει το εξής πρόβλημα, όταν λαμβάνω κλήσεις με το δεύτερο κτύπημα το κινητό απαντά αυτόματα. Τι μπορεί να φταίει; Menu-Εργαλεία-ρυθμίσεις-Εξαρτήματα-Αν. Συνομιλία Bluetooth-Αυτόματη απαντηση-Απενεργοποίηση Αλλιώς RTFM ;) Γ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 http://www.myphone.gr/software/file-337.html ;) Το προγραμμα αυτο εχει μεσα 2 αρχεια. Το ενα λεγεται eortologio.jar και το αλλο eortologio.jad. Tο ενα σιγουρα ειναι η εφαρμογη, το αλλο ομως τι ειναι? :what: Πως θα το κανω εγκατασταση τωρα? Θα το περασω ολο το συμπιεσμενο ως εχει? :confused: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrylos22 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 tha kaneis mono to jar engkatastasi to allo den xreiazete 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 tha kaneis mono to jar engkatastasi to allo den xreiazete Δηλαδη θα στειλω στο κινητο μονο το αρχειο .jar? Το αλλο αρχειο .jad τι ρολο βαραει?:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Δηλαδη θα στειλω στο κινητο μονο το αρχειο .jar? Το αλλο αρχειο .jad τι ρολο βαραει?:worry: Ναι μόνο το .jar θα στείλεις! Το .jad δεν χρειάζεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts