makismakis2004 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Έχει always on display και πόσο κρατάει η μπαταρία ; Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 έχει aod. η μπαταρία του βγάζει 1μιση με 2 μέρες (bluetooth). Σαν αυτόνομη συσκευή (έκδοση με sim) βγάζει 1 μέρα άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Επειδή θέλω να το αγοράσω είστε ευχαριστημένοι γενικά με το ρολογακι από θέμα updates και λειτουργικού ; Ποιο πολύ το θέλω για ομιλία και messenger viber. Τα εμφανίζει κανονικά τα μηνύματα ελληνικά ? Τα κινούμενα αυτοκόλλητα τα εμφανίζει ; Μπορείς και να απαντήσεις από το ρολόι ; Ευχαριστώ !!! Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Κανείς ; Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Το concrete πάντως 169 είναι πολύ καλή τιμή αλλά δεν ξέρω πως θα φαίνεται Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα σας παρακαλώ μια βοήθεια όσον αφορά το συγκεκριμένο smartwatch. Ενεργοποιώντας το Do Not Disturb mode όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο, δε χτυπάει αλλά ανάβει η οθόνη. Κοίταξα και τις ρυθμίσεις και εβγαλα τα calls απο τη whitelist αλλά τίποτα. Είναι η normal συμπεριφορά αυτή; Δε θα έπρεπε κανονικά να μην ανάβει ούτε η οθόνη; Στο δικό σας τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα σας παρακαλώ μια βοήθεια όσον αφορά το συγκεκριμένο smartwatch. Ενεργοποιώντας το Do Not Disturb mode όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο, δε χτυπάει αλλά ανάβει η οθόνη. Κοίταξα και τις ρυθμίσεις και εβγαλα τα calls απο τη whitelist αλλά τίποτα. Είναι η normal συμπεριφορά αυτή; Δε θα έπρεπε κανονικά να μην ανάβει ούτε η οθόνη; Στο δικό σας τι κάνει; Παράπονο το έχω. Τα πάντα τα ψάχνω μόνος μου. 1 φορά το χρόνο ρωτάω κάτι κι εγώ που δε μπορώ να βρω την λύση πουθενά και δεν παίρνω απάντηση :lol: :p Ποιός καλός άνθρωπος και κάτοχος του συγκεκριμένου smartwatch έχει την ευγενή καλοσύνη να φάει 1 λεπτό από το χρόνο του για να δοκιμάσει αυτό που λέω και να μου απαντήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα σας παρακαλώ μια βοήθεια όσον αφορά το συγκεκριμένο smartwatch. Ενεργοποιώντας το Do Not Disturb mode όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο, δε χτυπάει αλλά ανάβει η οθόνη. Κοίταξα και τις ρυθμίσεις και εβγαλα τα calls απο τη whitelist αλλά τίποτα. Είναι η normal συμπεριφορά αυτή; Δε θα έπρεπε κανονικά να μην ανάβει ούτε η οθόνη; Στο δικό σας τι κάνει;Μόλις βρήκες ένα bug, δεν κάνεις κόπο να κάνεις αναφορά στην huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Μόλις βρήκες ένα bug, δεν κάνεις κόπο να κάνεις αναφορά στην huawei Σόρρυ που ρωτάω, απλά το κάνω για επιβεβαίωση...το έχεις το ρολόι αυτό και το τσέκαρες και σου κάνει το ίδιο; Αν ναι ποια έκδοση του wear os έχεις, τη 2.2; Σ'ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Σόρρυ που ρωτάω, απλά το κάνω για επιβεβαίωση...το έχεις το ρολόι αυτό και το τσέκαρες και σου κάνει το ίδιο; Αν ναι ποια έκδοση του wear os έχεις, τη 2.2; Σ'ευχαριστώ. το έχει η κοπελλα μου (εγώ ίσα που μπορώ να φορέσω ενα smartband με ενοχλούν) το ίδιο κάνει 2,2 έχει αν δεν κάνω λάθος (τελευταία έκδοση φοραει γιατι στα update δεν εχει κατι ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 το έχει η κοπελλα μου (εγώ ίσα που μπορώ να φορέσω ενα smartband με ενοχλούν) το ίδιο κάνει 2,2 έχει αν δεν κάνω λάθος (τελευταία έκδοση φοραει γιατι στα update δεν εχει κατι ) Σ'ευχαριστώ. Θα επικοινωνήσω με την Huawei και βλέπουμε, αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος πως θα ασχοληθουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Το πήρα και γω τελικά σήμερα στα 166 Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Τελικά το ρολογακι τα σπάει αν και θα ήθελα λίγο καλύτερη μπαταρία. Αν άντεχε μια μέρα ακόμα μπαταρία θα ήταν μια χαρά. Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Στον κατάλογο των επαφών πως μπορούμε να βλέπουμε πρώτα το επίθετο ; Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Έχω το εξής πρόβλημα: οι επαφές μου, όπως εμφανίζονται στο ρολόι, εμφανίζουν μόνο το όνομα, με συνέπεια να ψάχνω τους Γιάννηδες και τους Κώστηδες πέντε πέντε για να πετύχω τον σωστό! Προσπάθησα από το κινητό να κάνω ταξινόμηση ανά επίθετο, αλλά δεν βοήθησε. Ούτε βρήκα κάτι στο Wear OS. Καμιά ιδέα; Στον κατάλογο των επαφών πως μπορούμε να βλέπουμε πρώτα το επίθετο ; ----- Κανείς; ----- Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Έχω πάρει το απλό όχι το Lte, ποια έκδοση firmware έχετε; Εμένα δείχνει 2.0 και δεν έχει άλλη αναβάθμιση.... Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoonman Δημ. January 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2021 Το απλό μοντέλο έχει google pay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts