Jump to content

spoonman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spoonman

  1. Το απλό μοντέλο έχει google pay;
  2. Καλησπερα. Εχω ενα παλιο κινητο t20s και εχω δοκιμασει τρεις διαφορετικες καρτες sim αλλα ολες ειναι εκτος δικτυου και δεν βρισκουν σημα. Τις διαβαζει κανονικα και μου ζηταει το pin της sim αλλα οταν ψαχνει για δικτυο δε βρισκει και βγαζει οτι ειναι εκτος δικτυου. Υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο η κατι τετοιο η απλα θελει παλια καρτα sim ?
  3. spoonman

    ZTE V967S

    To εχω κανει και δεν υπαρχει καμμια αλλαγη. Παλι δεν αναγνωριζει τους αριθμους. Πρέπει να εγκαταστήσεις τα gapps
  4. spoonman

    ZTE V967S

    Κι εδω το ιδιο.Δεν μπορω να βρω λυση. Αν καποιος μπορει να βοηθησει ...
  5. spoonman

    ZTE V967S

    Την εχω δοκιμασει. Μια χαρα ειναι! Το μονο που δεν καταφερα να κανω να δουλεψει ειναι το 3g :(
  6. spoonman

    ZTE V967S

    Μολις περασα την Lewaos 5 ( 13.09.30 ) και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ θετικες! Ολα δουλευουν ρολοι και επιτελους εχει και themes online! Μακαρι να συνεχισει ετσι
  7. spoonman

    ZTE V967S

    Σε ποιο site ???
  8. spoonman

    ZTE V967S

    H Lewaos εχει μονο Αγγλικα και Κινεζικα. Παει σφαιρα ομως και ειναι ισως η πιο γρηγορη και απροβληματιστη rom που εχω δοκιμασει! Εχει ενα προβλημα ομως. Δε μου δουλευει το 3g ...:(
  9. Εσυ πρεπει να μας κανεις πλακα ετσι ???
  10. Ποια rom εχεις ?
  11. Εννοειται οτι η bravia engine ΔΕΝ ειναι μονο για τα sony κινητα. Αλλωστε η Η1Ν1 στην τελευταια εκδοση νομιζω την εχει ως επιλογη. Καλο θα ειναι να τσεκαρουμε πρωτα λιγο και μετα να γραφουμε.
  12. Υπαρχει και για gb bootloader . Αν ψαξεις στα παρακατω ποστς θα το βρεις. Ειναι η cm που ειχε βγει απλα ελαφρως πειραγμενη. Προτιμω την αρχικη γιατι μου κραταει την μπαταρια πιο πολυ και μου φαινεται πιο σταθερη.
  13. Δεν εχω λευκο κινητο και δεν ειχα τετοιο προβλημα με την Η1Ν1 αλλα και με οποιαδηποτε αλλη rom στο παρελθον. Εβαλα την Η1Ν1 μολις για να δω αν συνεχισει να το κανει.
  14. Λοιπον. Υστερα απο 2 μερες με την rom του tsicrete μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και ολα δουλευουν κομπλε. Εχω ομως ενα μεγαλο bug.Θελω να μου πειτε αν το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος η κατι εγω δεν κανω καλα. Ενω το τηλεφωνο ειναι σε κανονικη και πληρη λειτουργεια οταν με παιρνουν τηλ καποιες φορες φαινεται να ειναι εκτος λειτουργειας...Και οχι δεν ειναι θεμα σηματος και vodafone γιατι συμβαινει μονο με την συγκεκριμενη rom. Επισης σημερα ενω μιλουσα ξαφνικα εχασα τον συνομιλιτη μου και οταν προσπαθησε να με ξαναπαρει του ελεγε οτι η κληση του προωθειται.Το κινητο μου βεβαια ηταν κανονικα ανοιχτο και με φουλ σημα...... Το παρατηρησε κανενας αλλος ???
  15. Μολις την εβαλα κι εγω. Για να δουμε. Πρωτη αποψη πολυ θετικη παντως ! :D
  16. Να σαι καλα ρε man! Ευχαριστουμε πολυ! Απο μπαταρια πως παει? Την δοκιμασε κανεις να μας πει εντυπωσεις ???
  17. Υπηρχε ναι. 2 gb
  18. Να υποθεσω οτι εκανες wipe data /factory reset αλλα και wipe davlik cache ......
  19. Οντως η ics+ v1.3 ειναι πολυ καλη και σταθερη με Ελληνικα και ολα κομπλε. Δε χρειαζεται πλεον να γκρινιαζουμε αλλο για την Alcatel ουτε να περιμενουμε απο κανεναν να μας την μεταφρασει. Καποιος τυπος απο την Ολλανδια τα εκανε ολα αυτα χωρις κανενα κερδος και οφελος .... Περιμενω μονο να δω την μπαταρια γιατι στην προηγουμενη εκδοση δεν κρατουσε πολυ.Αν και η μπαταρια ειναι οκ τοτε βρηκαμε την ιδανικη rom για το κινητο μας!
  20. +1 . Best value for money.
  21. To Launcher pro ειναι παλια εφαρμογη. Εχει να ενημερωθει απο τις 17/05/11 ... Το ειχα κι εγω παλιοτερα και πραγματικα ειναι πολυ γρηγορο και ελαφρυ αλλα πλεον κανει πολλα restart οταν το χρησιμοποιω και γενικα δεν τα παει καλα με τις καινουριες εφαρμογες.
  22. twra to eida to minima sorry...!!!

    ela nte afto lew ki egw!

    entometaksi apo tote den ksanaemfanistike o tipos....

    mistirio treno ti na pw...

  23. Ελληνικη οχι...
  24. Ε καλα ρε μεγαλε δεν ειπε και κανενας τιποτα... Αυτο λεμε κι εμεις. Αν ειναι να βγαλει λεφτα καλως θα κανει.Μαγκια του! Αν ομως περιμενει εγκριση για οποιονδηποτε αλλον λογο απο την Alcatel λεμε απλα οτι δεν εχει λογικη. Αυτα.
  25. Ειναι το μονο που στεκει . Δε νομιζω οτι δικαιολογειται οποιοσδηποτε αλλος λογος...
×
×
  • Create New...