George6633 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Κανένα θέμα με αναβαθμίσεις δεν θα έχεις, και ήδη η xiaomi στην ανακοίνωση που έβγαλε μέσα στην εβδομάδα έχει και το mi note 3 στην τελευταία global 9.5 προς αναβάθμιση περί τα μέσα Απριλίου. Τέλεια.Προχωράω αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Τέλεια.Προχωράω αμεσα. Εδώ το link με την ανακοίνωση http://en.miui.com/thread-2069213-1-1.html Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Εδώ το link με την ανακοίνωση http://en.miui.com/thread-2069213-1-1.html Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!Αρα είναι ολοκληρωμένο από ολες τις πλευρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Υπόψη ότι κυκλοφορεί ήδη η stable 9.5 china την οποία έχουν "καθαρίσει" μερικά ευρωπαϊκά forum και την διαθέτουν για εγκατάσταση. Το θέμα είναι α) αν θα κάτσει καλά πάνω στην "ελληνική" 9.2 ή την 9.1 global και β) αν δεν κάτσει μετά θα θες fb και φτου κι από την αρχή στήσιμο - εκτός κι αν έχεις σώσει nandroid backup... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Να στε καλα το παρήγγειλα απο Σκρουτζ..ελπίζω να το ευχαριστηθώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrysalonika Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 (edited) Καλησπέρα σας. Μόλις το παρήγγειλα από geekbuying γερμανία στα 285€. Έχω μία απορία. Τα ηχεία ρε παιδιά που βρίσκονται? Ok είδα βιντεάκια στο youtube. Τσάμπα έγραψα Edited March 22, 2018 by larrysalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Καλημέρα, παιδιά έχετε κάνα θέμα με το instragram τις τελευταίες 1--2 μέρες; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Καλημέρα, παιδιά έχετε κάνα θέμα με το instragram τις τελευταίες 1--2 μέρες; Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι πρόβλημα έχεις εμένα δουλεύει μια χαρά . Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Τι πρόβλημα έχεις εμένα δουλεύει μια χαρά . Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν ανανεώνει η ροή μετά την τελευταία αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Δεν ανανεώνει η ροή μετά την τελευταία αναβάθμιση. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε εμένα δουλεύει μια χαρά πάντως, μήπως δεν σου έκατσε καλά η αναβάθμιση; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Σε εμένα δουλεύει μια χαρά πάντως, μήπως δεν σου έκατσε καλά η αναβάθμιση;Την έσβησα και την έβαλα ξανά την εφαρμογή τα ίδια. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Την έσβησα και την έβαλα ξανά την εφαρμογή τα ίδια. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περίεργο, εμένα και στο mi max και στο mi note 3 δουλεύουν χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Τώρα μόλις το δοκίμασα ξανά και έκανε ανανέωση σφαίρα το instragram. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Καλησπέρα σας. Μόλις το παρήγγειλα από geekbuying γερμανία στα 285€. Έχω μία απορία. Τα ηχεία ρε παιδιά που βρίσκονται? Ok είδα βιντεάκια στο youtube. Τσάμπα έγραψαΤα έξοδα αποστολής ποσο ηταν αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komp7 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Αν είσαι συνδρομητής wind δεν έχει την μπάντα 20, οπότε ίσως έχεις κάποια θέματα με το 4G. Απ' όποιο σκρουτζομάγαζο και να το πάρεις θα έχει 99% global stable rom, το οποίο σημαίνει ότι θα έχει ελληνικά - μπορείς να ζητήσεις να σου το ανοίξουν και να το τσεκάρουν πριν στο στείλουν. Adapter έχουν όλα γιατί δεν υπάρχει ευρωπαϊκή έκδοση, αν σε ενοχλεί παίρνεις έναν με 5-10$ από aliexpress. Κατά τα λοιπά πολύ καλή συσκευή και με την καλύτερη κάμερα σε αυτήν την κατηγορία τιμής (και παραπάνω). Εμενα που ηρθε απο Κινα eu adapter δεν ειχε μεσα. Δεν ξερω τι εγινε γτ οταν ηρθε το τηλεφωνο η συσκευασια δεν ηταν σε ζελατινα. Μπορει να ανοιχτηκε γαι να περαστει η global stable. Παράθεση Blue Mi Note 3 Letv Le1 X 600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Εμενα που ηρθε απο Κινα eu adapter δεν ειχε μεσα. Δεν ξερω τι εγινε γτ οταν ηρθε το τηλεφωνο η συσκευασια δεν ηταν σε ζελατινα. Μπορει να ανοιχτηκε γαι να περαστει η global stable. Κι εγώ δύο που πήρα απ geek buying ήταν χωρίς ζελατίνα, είχαν ανοιχτεί δλδ μάλλον για να περαστεί η global rom, αλλά είχαν τον αντάπτορα μέσα και τα δύο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Κι εγώ δύο που πήρα απ geek buying ήταν χωρίς ζελατίνα, είχαν ανοιχτεί δλδ μάλλον για να περαστεί η global rom, αλλά είχαν τον αντάπτορα μέσα και τα δύο.Το δικό μου ήταν από Κίνα ήρθε με αγγλοκινεζικη ρομ με ζελατίνα, χωρίς ανταπτορα για φορτιστή αλλά με ανταπτορα για ακουστικά. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 (edited) Παίδες 1€ έχει το adapter... :) Τα 5-10$ είναι αν θέλεις ολόκληρο φορτιστή fast charge με EU plug: https://www.aliexpress.com/item/FONKEN-USB-Charger-Quick-Charge-3-0-Fast-Phone-Charger-QC3-0-QC2-0-18W-Portable/32807535013.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.bKLDy8 Edited March 22, 2018 by fufutos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fer Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 καλησπερα, εφαγε κολλημα το κινητο και δεν λειτουργουσε μονο στην αρχιη οθονη εμπαινε, εχω το xiami note 3 , και ανοιξα πισω την μπαταρια για να τη βγαλω και να κλεισει, αλλα τωρα που την ξαναβαλα δεν ανοιγει καν.. το διελυσα??η θελει χρονο αμα βγαλεις την μπαταρια να ξανανοιξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Παίδες 1€ έχει το adapter... :) Τα 5-10$ είναι αν θέλεις ολόκληρο φορτιστή fast charge με EU plug: https://www.aliexpress.com/item/FONKEN-USB-Charger-Quick-Charge-3-0-Fast-Phone-Charger-QC3-0-QC2-0-18W-Portable/32807535013.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.bKLDy8Ε ναι μικρό το κακό. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Είμαι πλέον σίγουρος οτι βελτιωθηκε η μπαταρία στο τελευταίο update. Επί μονίμου βάσεως στο 50% ξεπερνάω τις 5μιση ώρες sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Ποιό update εννοείς? Dev 8.3.15 ή 9.2.4 stable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 DEV. Το ειχα γράψει και πριν λιγες μέρες απλά τώρα το επιβεβαίωσα. Όλες αυτές τις μέρες στο 50% είχα πάντα πάνω από 5μιση ώρες sot. Ξεπέρασε και την μπαταρία που είχα στο rn4x. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamanths_7 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Συγνώμη παιδιά μπορεί κάποιος να με βοηθήσει για το πώς γίνεται η αναβάθμιση?Έχω έκδοση Miui global 9.3.1.0 νομίζω ότι η μπαταρία δεν είναι πως στην αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fufutos Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Global 9.3.1? Μούφα μου μυρίζει... Από που το πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts