bill80_ Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Εν τω μεταξύ το έκανε και στο προηγούμενο mi note... Bug της miui μάλλον.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Ακόμη και το Mi note 2 πήρε σήμερα την global stable 9.2 και εμείς τπτ..... May the mi note 3 force be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Μην τρελαίνεστε ρε παιδιά, έλεος και MIUI 10 θα πάρουμε και Android 8. Θα έρθει η ώρα και του δικού μας τηλεφώνου, και όποιος δεν μπορεί να περιμένει ας βάλει την custom rom της Ελληνικής κοινότητας ή της Ευρωπαϊκής. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Ίσως η πρώτη αξιοπρεπή LOS rom για τη συσκευή μας https://forum.xda-developers.com/android/development/lineageos-14-1-xiaomi-mi-note-3-t3720707 Ακόμα και για την κάμερα που λένε, φαίνεται να δουλεύει αρκετά καλά με το port από mi a1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komp7 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Απο σημερα κατοχος του κινητου σε μπλε χρωμα. Ακριβως 14 μερες απο Banggood μεσω Ολλανδιας.Ηρθε με εκδοση ΜΙUI 9.1.4.0 Global. Πρωτη αποψη του κινητου!ΑΨΟΓΟ. Απο τους παλιοτερους κατοχους καμια συμβουλη για το τι να δω η να κανω στο τηλεφωνο? Παράθεση Blue Mi Note 3 Letv Le1 X 600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Απο σημερα κατοχος του κινητου σε μπλε χρωμα. Ακριβως 14 μερες απο Banggood μεσω Ολλανδιας.Ηρθε με εκδοση ΜΙUI 9.1.4.0 Global. Πρωτη αποψη του κινητου!ΑΨΟΓΟ. Απο τους παλιοτερους κατοχους καμια συμβουλη για το τι να δω η να κανω στο τηλεφωνο? Καλοδούλευτο φίλε μου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το ευχαριστηθείς. Είναι τούμπανο το θηρίο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komp7 Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Καλοδούλευτο φίλε μου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το ευχαριστηθείς. Είναι τούμπανο το θηρίο. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Αυτό κάνω απο το πρωί :lol::lol::lol: Παράθεση Blue Mi Note 3 Letv Le1 X 600 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Γνωρίζει κανεις αν γίνεται κ πως να βαλω καρτα sd στο mi note 3?δεν μπορώ να καταλαβω τον λογο που δεν του βαλαν! Σε ενα τοσο καλο κινητό! Απαράδεκτο! Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Γνωρίζει κανεις αν γίνεται κ πως να βαλω καρτα sd στο mi note 3?δεν μπορώ να καταλαβω τον λογο που δεν του βαλαν! Σε ενα τοσο καλο κινητό! Απαράδεκτο! Δεν γίνεται. Και δεν είναι το μόνο κινητό που δεν παίρνει sd (βλέπε iphone, oneplus κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Δεν γίνεται με κανένα τροπο, κατι ανταπτορες που κυκλοφορούν δεν κάνουν? Το θεωρώ μεγαλη βλακεια και είναι κατι τελείως απλο.πιο πολύ για ασφάλεια το θελω μην παθει τπτ το κινητό και τα κλασει ξαφνικα κ τα χασω ολα, ενω αν εχει καρτα τα περνας ολα εκει τα εχεις στο κινητό καθημερινά και ν πάθει κατι το κιν απλα τη βγαζει τξ βαζεις σε αλλο κολα κομπλε Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Μα σου απάντησα ήδη ότι δεν γίνεται. Οι ανταπτορες απλά σου επιτρέπουν σε hybrid sim/sd slot να βάλεις ταυτόχρονα και τα 2. Εδώ όμως δεν έχεις καθόλου sd slot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. February 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2018 Δεν γίνεται με κανένα τροπο, κατι ανταπτορες που κυκλοφορούν δεν κάνουν? Το θεωρώ μεγαλη βλακεια και είναι κατι τελείως απλο.πιο πολύ για ασφάλεια το θελω μην παθει τπτ το κινητό και τα κλασει ξαφνικα κ τα χασω ολα, ενω αν εχει καρτα τα περνας ολα εκει τα εχεις στο κινητό καθημερινά και ν πάθει κατι το κιν απλα τη βγαζει τξ βαζεις σε αλλο κολα κομπλεΒάλε ένα otg φλασακι και πάρε το καθημερινό backup. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Η λύση είναι μία, το mi cloud, κανεις μια αναβάθμιση με 10 ευρώ για ένα χρόνο και έχεις auto backup άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskopa Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Εγω στο redmi note 3 pro εχω κάνει εδω και 1,5 χρόνο την πατέντα και εχω και δύο sim αλλά και κάρτα micro sd. Υπάρχουν άπειρα βίντεο που δείχνουν πως. Το μόνο ελάττωμα είναι ότι αν πέσει άσχημα απο ύψος χανει την σύνδεση με την μια κάρτα. Απλως ξεκουμπωνεις την θήκη την ξανακλείνεις και ολα οκ... Παράθεση Htc One X Samsung Galaxy S 3 Samsung Galaxy S plus redmi note 3 pro redmi note 5 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Εγω στο redmi note 3 pro εχω κάνει εδω και 1,5 χρόνο την πατέντα και εχω και δύο sim αλλά και κάρτα micro sd. Υπάρχουν άπειρα βίντεο που δείχνουν πως. Το μόνο ελάττωμα είναι ότι αν πέσει άσχημα απο ύψος χανει την σύνδεση με την μια κάρτα. Απλως ξεκουμπωνεις την θήκη την ξανακλείνεις και ολα οκ... Δεν γίνεται αυτό εδώ. Δεν έχει sd slot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Μόλις μου ήρθαν κι εμένα (CHYI 3D Curved Film For Xiaomi Note 3 Screen Protector Mi Note3 Nano Hydration Film Full Coverage With Tools Not Tempered Glass), αγορά 28/1 και σήμερα τα παρέλαβα. Πολύ γρήγορος ο Κινέζος. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Νέκρα έπεσε στο νήμα. Μάλλον είμαστε όλοι ικανοποιημενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Όλα δουλεύουν ρολόι, μόλις πάρουμε update τότε θα αρχίσουν τα πανηγύρια. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Έτσι κουβέντα να γίνεται. Χθες είχε μια πτώση το κινητό μου απο το υψος της τσέπης πάνω σε μαρμάρινα σκαλιά. Φοράω την θήκη που είχε μέσα το κουτί του κινητού και δεν έχω βάλει τζάμι ακόμα. Έσκασε με την γωνία πάνω αριστερά και έκανε ένα μικρό bounce και το έπιασα στον αέρα. (Καταλαβαίνετε.... σκηνή πανικού). Όλα καλά. Δεν έπαθε κάτι. Λίγο βαθουλωμα στην θήκη έχει κάνει αλλά ούτε που φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Και μόνο που διάβασα πόνεσα Σωτήρη.... Εύχομαι να είναι όλα καλά γιατί καταλαβαίνω τι πανικό έχεις πάθει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Όλα κομπλέ. Γλυτώσαμε το εγκεφαλικό. Μακάρι να αποδειχθεί ανθεκτικό σαν το coolpad f1 που είχα 3 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Γυαλί είναι όλο, πόσο ανθεκτικό να είναι; Προσοχή θέλει γιατί θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Μου το ρίξε και μένα ο μικρός μια φορά και έπαθα εγκεφαλικό......! Ευτυχώς, χωρίς τζαμακι με την στοκ θήκη και δεν έπαθε τίποτα... Το μόνο που παρατήρησα από την αρχή είναι ότι το πίσω τζάμι είναι πάρα πολύ ευαίσθητο, έχω ήδη γρατσούνισμα που ίσα ίσα διακρίνεται βέβαια, κι ας είναι σε θήκη συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoni90 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Καλησπέρα παίδες. Εν αναμονή του κινητού θέλω μία θήκη flip cover και ένα προστατευτικό οθόνης. Τι έχετε να μου προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Καλησπέρα παίδες. Εν αναμονή του κινητού θέλω μία θήκη flip cover και ένα προστατευτικό οθόνης. Τι έχετε να μου προτείνετε? Εδώ είσαι για προστασία μπρος πίσω CHYI 3D Curved Film For Xiaomi Note 3 Screen Protector Mi Note3 Nano Hydration Film Full Coverage With Tools Not Tempered Glass http://s.aliexpress.com/UzmUF7z6?fromSns=Copy Και για θήκη flip cover εγώ έχω παραγγείλει αυτή AMMYKI 5.5'For Xiaomi Note 3 High-end Luxury Mi Note 3 mobile phone back cover flip leather 5.5'For Xiaomi Mi Note 3 case http://s.aliexpress.com/7Vnmu63Y?fromSns=Copy Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts