Jump to content

Xiaomi Mi Note 3

STERGIOSZX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Ακόμη και το Mi note 2 πήρε σήμερα την global stable 9.2 και εμείς τπτ.....

May the mi note 3 force be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Μην τρελαίνεστε ρε παιδιά, έλεος και MIUI 10 θα πάρουμε και Android 8. Θα έρθει η ώρα και του δικού μας τηλεφώνου, και όποιος δεν μπορεί να περιμένει ας βάλει την custom rom της Ελληνικής κοινότητας ή της Ευρωπαϊκής.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ίσως η πρώτη αξιοπρεπή LOS rom για τη συσκευή μας https://forum.xda-developers.com/android/development/lineageos-14-1-xiaomi-mi-note-3-t3720707

Ακόμα και για την κάμερα που λένε, φαίνεται να δουλεύει αρκετά καλά με το port από mi a1.

Απο σημερα κατοχος του κινητου σε μπλε χρωμα. Ακριβως 14 μερες απο Banggood μεσω Ολλανδιας.Ηρθε με εκδοση ΜΙUI 9.1.4.0 Global. Πρωτη αποψη του κινητου!ΑΨΟΓΟ. Απο τους παλιοτερους κατοχους καμια συμβουλη για το τι να δω η να κανω στο τηλεφωνο?

Blue Mi Note 3

Letv Le1 X 600

Απο σημερα κατοχος του κινητου σε μπλε χρωμα. Ακριβως 14 μερες απο Banggood μεσω Ολλανδιας.Ηρθε με εκδοση ΜΙUI 9.1.4.0 Global. Πρωτη αποψη του κινητου!ΑΨΟΓΟ. Απο τους παλιοτερους κατοχους καμια συμβουλη για το τι να δω η να κανω στο τηλεφωνο?

Καλοδούλευτο φίλε μου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το ευχαριστηθείς. Είναι τούμπανο το θηρίο.

Καλοδούλευτο φίλε μου, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να το ευχαριστηθείς. Είναι τούμπανο το θηρίο.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Αυτό κάνω απο το πρωί :lol::lol::lol:

Blue Mi Note 3

Letv Le1 X 600

Γνωρίζει κανεις αν γίνεται κ πως να βαλω καρτα sd στο mi note 3?δεν μπορώ να καταλαβω τον λογο που δεν του βαλαν! Σε ενα τοσο καλο κινητό! Απαράδεκτο!
http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

Γνωρίζει κανεις αν γίνεται κ πως να βαλω καρτα sd στο mi note 3?δεν μπορώ να καταλαβω τον λογο που δεν του βαλαν! Σε ενα τοσο καλο κινητό! Απαράδεκτο!

Δεν γίνεται. Και δεν είναι το μόνο κινητό που δεν παίρνει sd (βλέπε iphone, oneplus κλπ)

Δεν γίνεται με κανένα τροπο, κατι ανταπτορες που κυκλοφορούν δεν κάνουν?

Το θεωρώ μεγαλη βλακεια και είναι κατι τελείως απλο.πιο πολύ για ασφάλεια το θελω μην παθει τπτ το κινητό και τα κλασει ξαφνικα κ τα χασω ολα, ενω αν εχει καρτα τα περνας ολα εκει τα εχεις στο κινητό καθημερινά και ν πάθει κατι το κιν απλα τη βγαζει τξ βαζεις σε αλλο κολα κομπλε

http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

Μα σου απάντησα ήδη ότι δεν γίνεται.

Οι ανταπτορες απλά σου επιτρέπουν σε hybrid sim/sd slot να βάλεις ταυτόχρονα και τα 2. Εδώ όμως δεν έχεις καθόλου sd slot.

Δεν γίνεται με κανένα τροπο, κατι ανταπτορες που κυκλοφορούν δεν κάνουν?

Το θεωρώ μεγαλη βλακεια και είναι κατι τελείως απλο.πιο πολύ για ασφάλεια το θελω μην παθει τπτ το κινητό και τα κλασει ξαφνικα κ τα χασω ολα, ενω αν εχει καρτα τα περνας ολα εκει τα εχεις στο κινητό καθημερινά και ν πάθει κατι το κιν απλα τη βγαζει τξ βαζεις σε αλλο κολα κομπλε

Βάλε ένα otg φλασακι και πάρε το καθημερινό backup.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Η λύση είναι μία, το mi cloud, κανεις μια αναβάθμιση με 10 ευρώ για ένα χρόνο και έχεις auto backup άμεσα

Εγω στο redmi note 3 pro εχω κάνει εδω και 1,5 χρόνο την πατέντα και εχω και δύο sim αλλά και κάρτα micro sd. Υπάρχουν άπειρα βίντεο που δείχνουν πως. Το μόνο ελάττωμα είναι ότι αν πέσει άσχημα απο ύψος χανει την σύνδεση με την μια κάρτα. Απλως ξεκουμπωνεις την θήκη την ξανακλείνεις και ολα οκ...

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Εγω στο redmi note 3 pro εχω κάνει εδω και 1,5 χρόνο την πατέντα και εχω και δύο sim αλλά και κάρτα micro sd. Υπάρχουν άπειρα βίντεο που δείχνουν πως. Το μόνο ελάττωμα είναι ότι αν πέσει άσχημα απο ύψος χανει την σύνδεση με την μια κάρτα. Απλως ξεκουμπωνεις την θήκη την ξανακλείνεις και ολα οκ...

Δεν γίνεται αυτό εδώ. Δεν έχει sd slot.

Μόλις μου ήρθαν κι εμένα (CHYI 3D Curved Film For Xiaomi Note 3 Screen Protector Mi Note3 Nano Hydration Film Full Coverage With Tools Not Tempered Glass), αγορά 28/1 και σήμερα τα παρέλαβα. Πολύ γρήγορος ο Κινέζος.

Όλα δουλεύουν ρολόι, μόλις πάρουμε update τότε θα αρχίσουν τα πανηγύρια.

Έτσι κουβέντα να γίνεται. Χθες είχε μια πτώση το κινητό μου απο το υψος της τσέπης πάνω σε μαρμάρινα σκαλιά. Φοράω την θήκη που είχε μέσα το κουτί του κινητού και δεν έχω βάλει τζάμι ακόμα. Έσκασε με την γωνία πάνω αριστερά και έκανε ένα μικρό bounce και το έπιασα στον αέρα. (Καταλαβαίνετε.... σκηνή πανικού). Όλα καλά. Δεν έπαθε κάτι. Λίγο βαθουλωμα στην θήκη έχει κάνει αλλά ούτε που φαίνεται.

Και μόνο που διάβασα πόνεσα Σωτήρη.... Εύχομαι να είναι όλα καλά γιατί καταλαβαίνω τι πανικό έχεις πάθει.

Γυαλί είναι όλο, πόσο ανθεκτικό να είναι; Προσοχή θέλει γιατί θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ.

Μου το ρίξε και μένα ο μικρός μια φορά και έπαθα εγκεφαλικό......! Ευτυχώς, χωρίς τζαμακι με την στοκ θήκη και δεν έπαθε τίποτα... Το μόνο που παρατήρησα από την αρχή είναι ότι το πίσω τζάμι είναι πάρα πολύ ευαίσθητο, έχω ήδη γρατσούνισμα που ίσα ίσα διακρίνεται βέβαια, κι ας είναι σε θήκη συνέχεια!

Καλησπέρα παίδες. Εν αναμονή του κινητού θέλω μία θήκη flip cover και ένα προστατευτικό οθόνης. Τι έχετε να μου προτείνετε?

Καλησπέρα παίδες. Εν αναμονή του κινητού θέλω μία θήκη flip cover και ένα προστατευτικό οθόνης. Τι έχετε να μου προτείνετε?

Εδώ είσαι για προστασία μπρος πίσω CHYI 3D Curved Film For Xiaomi Note 3 Screen Protector Mi Note3 Nano Hydration Film Full Coverage With Tools Not Tempered Glass

http://s.aliexpress.com/UzmUF7z6?fromSns=Copy

Και για θήκη flip cover εγώ έχω παραγγείλει αυτή AMMYKI 5.5'For Xiaomi Note 3 High-end Luxury Mi Note 3 mobile phone back cover flip leather 5.5'For Xiaomi Mi Note 3 case

http://s.aliexpress.com/7Vnmu63Y?fromSns=Copy